ArdhitoPramonoVEVO

ArdhitoPramonoVEVO ArdhitoPramonoVEVO

  • 9
  • 32 301 556

Video

Komentar

  • Konspirasi lagi wkwkwkwk

  • Auto masuk ke yt kak nessie

  • id-tv.org/tv/video-aZV3rNgJ6hQ.html :( :(

  • I smell Ellingtons mood at 0:40

  • Musiknya keren, tpi sayang liriknya. Ewhhhhh πŸ‘Ž

  • Gila banget,lagu ini sih candu banget

  • Ini bener"music berkelas dan musisi indonesia yg berkualitas .. love you kak ardhito .. Btw gw ngefans sama lu bukan karena tampang lu ye, tapi karena karya lu yg istimewa 😘πŸ₯°πŸ˜˜πŸ₯°

  • Kumpulan lagu tom & Jerry dsni

  • lagunya gausah terkenal biar ga di koploin 😭

  • setelah marathon 925-trash talking-here we go again. gue pahamm πŸ˜… keren nih konsepnya borrr πŸ€˜πŸ–€

  • Apa cuma gua doang yg gatau dia siapa?

  • Yang setuju ardhito bikin lagu bhs indo

  • michael bubble nya indonesia....

  • I just feel disney theme song .

  • Romantic Killer

  • Musiknya jazz genre apa nih

  • I love 50's to 80's music and I love the song it's brilliant, to be honest I only listen some few Indonesian song but for me this is the best one so far keep up the good work mate

  • Konsep Mv yang gile sih, gua hanya kaget di akhir.

  • setiap dengerin lagu ini sebelum tidur, mimpi gua selalu indah :D

  • Astaga baru tau lagu ini yg d dangduti d tiktok wkwk kmana aja aku

  • This dude aint come to mess around

  • gw kemaren malem dengerin ini sambil ngelembur tugas awalnya sih normal sama happy happy aja dengerin tapi pas denger ulang ulang di bagian menit 02:10 mulai ngerasa janggal kok lagu jazz creepy gini yak dan skrnh gw baru nonton clipnya sumpah merinding cuy emang mantap lah tak terduga ending nya πŸ”₯πŸ”₯πŸ₯Ά

  • Yang penasaran versi (8D AUDIO) nya lagu ini KLIK AJA LINK :id-tv.org/tv/video-7cB9bf5HpDo.html JANGAN LUPA GUNAKAN HEADPHONE πŸŽ§πŸ™πŸ˜Š

  • Itu siapa yang duduk di corner kamar tidur?

  • So here we go again, I kissed that girl again But suddenly it must come to an end Stop smiling, you know you are so annoying Your chicks, your lips, your hips are little tempting If she really finds out I'll be dead man walkin' Your eyes are blue So good to be true I just can't stop thinkin' about you, oh Though we're a far apart You are still my best bud So here we go again, I fall in love again Please don't tell that we're gonna be friend Your love is sweet as honey in the spring Romantic places, you will be the clue This time love you'll always in my dream It's early, too early It comes too early It's easy to remember But, so hard to forget Oh, here we go again, I kissed that girl again Then suddenly it must come to an end Stop smiling, you know you're so annoying Your chicks, your lips, your hips are little tempting If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' I'm just a fan Livin' my fantasy Fallin' in love with the girl I can't see Fly miles away With all my dignity Savin' all my fireworks Will you ever notice me? Will you ever notice me?

  • tetap tiduran smbil megang udud mamang

  • love love loveeeeeeeeeπŸ–€βœ¨

  • So here we go again, I kissed that girl again But suddenly it must come to an end Stop smiling, you know you are so annoying Your chicks, your lips, your hips are little tempting If she really finds out I'll be dead man walkin' Your eyes are blue So good to be true I just can't stop thinkin' about you, oh Though we're a far apart You are still my best bud So here we go again, I fall in love again Please don't tell that we're gonna be friend Your love is sweet as honey in the spring Romantic places, you will be the clue This time love you'll always in my dream It's early, too early It comes too early It's easy to remember But, so hard to forget Oh, here we go again, I kissed that girl again Then suddenly it must come to an end Stop smiling, you know you're so annoying Your chicks, your lips, your hips are little tempting If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' I'm just a fan Livin' my fantasy Fallin' in love with the girl I can't see Fly miles away With all my dignity Savin' all my fireworks Will you ever notice me? Will you ever notice me?

  • Meh

  • Ceweknya cantik bgt

  • Annisa Aziza?

  • pls itu pianonya lupa di rem tangan 😭

  • pls itu pianonya lupa di rem tangan 😭

  • Kayak intronya lagunya danilla riyadi

  • Akhirnya w nemu musik jazz yang bener bener kerasa jazz nya, kirain orang luar eh pas di stalking org indo, Allah bless you, lancar terus bang, makin sukses ajaa, moga bisa jadi musisi seperti frank sinatra dan ella fitzgerald.

  • Felling good

  • Kaki sapa tuh 3:00

  • Sedih gajadi nonton dito 9april di sby :(

  • Psikopatnya ngalahin radit..

  • Kak... gantengnya kok bikin inget terus sih😟🀀😌

  • Plot twistnya dengan lagunya gila ...psikopatnya ngalahin raditya dhika wkwk

  • LAGU TERBAIK ARDHITO PRAMONO VERSI COVER id-tv.org/tv/video-CDmsWV87pV0.html

  • LAGU TERBAIK ARDHITO PRAMONO VERSI COVER id-tv.org/tv/video-CDmsWV87pV0.html

  • LAGU TERBAIK ARDHITO PRAMONO VERSI COVER id-tv.org/tv/video-CDmsWV87pV0.html

  • LAGU TERBAIK ARDHITO PRAMONO VERSI COVER id-tv.org/tv/video-CDmsWV87pV0.html

  • Setelah sekian lama, keknya kita semua bakal melihat industri musik Indonesia bakal muncul lagi ke permukaan seperti halnya tahun 90'an dulu dengan adanya band band seperti dewa, SO7, Andra and the bacbone, dan band band Indonesia yang lainnya. Dan kali ini, kita melihat musisi Indonesia kembali berkarya lagi dengan munculnya nama nama seperti Ardhito Pramono, dan juga Pamungkas. Tetap berkarya dan abadi musisi Indonesia!

  • itu cewe selingkuhan ditokan yg wktu dito ldr :/

  • Mirip banget sma vidio clip nya vanessa carlton

  • Tolong jelaskan di menit 3:06 itu kaki lain punya siapa

  • Bar lari langsung udud Paru-paru auto smile

  • buat yang penasaran sama konspirasi nya bisa nonton disini id-tv.org/tv/video-D7W7dTA553k.html

  • Favorite songggggg

  • 2:10 Apakah : a. Sianida vietnam coffee b. Corona virus ekstrak

  • Knpaa ada lagu se enak iniii😭

  • Lah itu kaki siapa yg di deket gantungan baju

  • kira gue facboi

  • :( saty guys

  • Bagus kaak, Lihat juga video kami di Afkustik Production πŸ‘‹ id-tv.org/tv/video-o6kAoN1VnCs.html

  • Mvnya Hmmmm πŸ€” 😈

  • I see u ditho.

  • Ala2 michael buble eeiiimmm...

  • Psycho song but i like this genre

  • Baru denger ni lagu tadi malam jam 12-an gitu, keren nih kayaknya musiknya asik pikirku.. ga lama kemudian pas si cewek minum wine ato apaan trus kaya kesakitan gitu dan musiknya tiba2 jadi lambat..trus ditarik ke dalam rumah.. Aku langsung ahh ga bener ini takutt 😭 jadi aku simpan di tonton nanti,barusan aja siap nonton mvnya 🀣 Seremm bgt kalo malam2, langsung tidur dong aku hahah 🀭

    • sama gw kemaren malem dengerin ini sambil ngelembur tugas awalnya sih normal tapi pas denger ulang ulang di bagian menit 02:10 mulai ngerasa janggal kok lagu jazz creepy gini yak dan skrnh gw baru nonton clipnya sumpah merinding cuy

  • GW yakin sutingnya dikebon nenekny

  • *listen to this song while having a wine and some people dancing in front of you in the middle of night near Eiffel tower with beautiful sky full of stars above*

  • video klipnya mirip vanessa carlton - a thousand miles

  • Wahh pas tgn nya nutup mata si cewe, klo gw lgsg gw keplak sih....edan mas! Bau rokook tgn lu damn! Hahahah....tp gantenggggg hwaaaa... Nice song btw! πŸ˜™πŸ˜

  • 2:40 SEREM ADA KAKI DI POJOKAN

  • id-tv.org/tv/video-Bw2eMM7mcUI.html

  • Play with speed 0,75 brings you calm

  • Suasana ramai nan damai Jakarta sebelum Corona menyerang. #staysafe #dirumahaja ya gaes~ *28 March 2020

  • Mon maap mamang, ini rata2 yg komen org indonesia kan ya? Trus ngapa lu komen pake bahasa inggris goblok.. Biar dibilang pergaulan lu internasional?? Dibilang anak jaksel?? Kagak ya coro madagaskar.. Yg pny channel aja ngomong bahasa indonesia..🀣

  • Ditonton rex orange county dong video nya :v wow

  • Menurut gw cowok di trash talking, 925 dan disini adalah cowok yg sama (properti kamar, koper dll). Analisa sotoy jangan2 cowok nya berkepribadian ganda πŸ˜‚. Maybe dia keceea dengan hidupnya sbg karyawan biasa dan istrinya (sheena) ga bs menghargai dia. Dan trash talking justru akhir dr scene nya dimana semua tragedi udah terjadi ?

  • Ada lirik animasinya nih πŸ‘‡πŸ»πŸŽ₯ Ardhito Pramono ~ Here We Go Again ( Lirik Animasi Sketsa ) id-tv.org/tv/video-QkOu1PhwlSg.html

  • Ya ampun kesini gara-gara pocari kak karin sama bg fathur wkwk

  • Jenis musik gini kurang cocok sm telinga indo

    • @Ilham Novandy ga sedikit orang yang suka dengan musiknya dia bang. Tapi kebanyakan emang ga selera dengan yg begini. Contoh di indosiar tu liga apa haha. Kita yg sebagian kecil emang. Nikmatin aja

    • lu katro si

  • Keren shootingnya di indonesia ya,,

  • astaga..Kaki siapa diakhir video -_-

  • Selalu deep maknanya

  • Holy shit, swing pianonya dapet banget gak sih

  • mba jeanne cangtip bgt

  • Show it to me Your salary What I'm feeling under It enlightened me Oh, you're crazy moon I work from nine to five I don't know where to find you everyday I'm working hard from nine to five Been waiting for that promising you said But it's been years and I'm hanging on subside If I could be on the magazine next to Corden Would it made be fine, oh I'm just a guy works nine to five Is there someone waiting on for me? I dream of can't in pay on time I know I'm saying yes too easily Love isn't always like hangin on subside So tell me Sheena, is it fun to stay While your man's working everytime Is it the fundamental thing to say? 'Cause everyone must have fund to make to shine If I could be on the magazine next to Corden Would it made be fine, oh I'm just a guy No I'm just a guy I'm just a guy who works nine to five

  • Ladies and gentlement, may I got your attention please? Here's the man from the city, he call themself "Trash Talking" So, get yourself a cold beer While you're enjoying our entertaiment, I would like to say thank you To all of you out there who's Listening to this album, God bless this country Trash Talking, take 4 Trash Talking Trash Talking about this tragedy They don't even give a single damn about your fantasies Trash Talking Just Talking about your family 'Cause you'll never know how many times I slept in your bed I'm sorry if your wife showed up Late home last night That's because she said "Baby give me one more time" Just talking Just talking about your fake degree Cause You'll never want to come and see me in reality! But i don't want to be your best friend 'Cause what you're saying makes me insane' So if you need me i won't be there until the end Cause you're not my only friend Because i don't give a shit about you Trash talking Trash talking about his tragedy Cause you'll never know how many times i've slept in your bed I put your kids to sleep I'm drying your bedsheets Althought it smells like a shit She want it one more time That's what she said

  • So here we go again, I kissed that girl again But suddenly it must come to an end Stop smiling, you know you are so annoying Your chicks, your lips, your hips are little tempting If she really finds out I'll be dead man walkin' Your eyes are blue So good to be true I just can't stop thinkin' about you, oh Though we're a far apart You are still my best bud So here we go again, I fall in love again Please don't tell that we're gonna be friend Your love is sweet as honey in the spring Romantic places, you will be the clue This time love you'll always in my dream It's early, too early It comes too early It's easy to remember But, so hard to forget Oh, here we go again, I kissed that girl again Then suddenly it must come to an end Stop smiling, you know you're so annoying Your chicks, your lips, your hips are little tempting If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' If she really finds out I'll be dead man walkin' I'm just a fan Livin' my fantasy Fallin' in love with the girl I can't see Fly miles away With all my dignity Savin' all my fireworks Will you ever notice me? Will you ever notice me?

  • Berasa nonton musisi accoustic jazz amerika kelas internasional made in indonesia keren lanjutkan dito...πŸ‘

  • Pecinta musik jazz bet sih gue . Uda nemuu idola gue . Indonesia punya ardhito 😍

  • I see cat, I click.

  • Video clipnyabdi kota njir

  • Kirain lagu sweet ternyata ngeri euy. Mau dikirim ke sih dia

  • Kesini gara2 takdir ☹

  • Parah lu dit, anak orng juga

  • Apalagi waktu naik transportasi KRL atau busway dll gitu bareng doi ya Allah meleleh hati ini πŸ₯° ya padahal aku jomblo, tapi semoga aja ya bisa jodoh sama doi

  • yang koplo speed 1,25 parah enak nya bukan maen

  • Amazing

  • Ini lagu gua suka bgt, English nya dapet, Jakartanya dapet dan feeling love dapet , jadi gue ngebayangin lagi jatuh cinta sama seseorang yg kerja di Jakarta gitulah pokoknya

  • Tchaikovsky part..the best loh πŸ‘

  • My eyes: Ardhito Pramono My Hert: AH SHT HERE WE GO AGAIN

  • itu kaki siapa sebelah kanan deket gantungan baju menit 02.40 - 03.11

  • Ardhito malu2 mesem ye di lihatin orang dijalan tu πŸ˜‚