DUODOLLY OFFICIAL

DUODOLLY OFFICIAL DUODOLLY OFFICIAL

  • 90
  • 17 635 482
Professional dangdut singer..open for audition

Video

Ayu - Voc. Agus Sworo
Ayu - Voc. Agus SworoTahun Yang lalu
cidro - Nana Sania
cidro - Nana SaniaTahun Yang lalu
pom bensin - yudith
pom bensin - yudithTahun Yang lalu
dalan tembus - duo dolly
dalan tembus - duo dolly3 tahun yang lalu
Aksi freestyle Erik IFC
Aksi freestyle Erik IFC3 tahun yang lalu
yang - duo Dolly
yang - duo Dolly3 tahun yang lalu

Komentar

  • Layang kangen dr sadgirl bformosa..buat sobat ambyar indonesiaaaa ...lope pullll Buatntan tengelamkannnn

  • cewk ayu kui anak e sopo siih cendol dawet e pun sampon geh 😍😍😍😍

  • 😍 *My* *BIOLA* *SANDY* πŸ’–πŸ’• *AMBYARRRRRRRRRRRRRRRRR*

  • Pak didi kempot terkenal sekali di Suriname πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ˜Ž

  • Sad people club

  • Sehat terus om Dedi Hasilkan karya seni selalu

  • REZEKI....PERJUANGAN YG SANGAT BEGITU LAMA JD SENIMAN...DH WAKTUNYA...AMBYAR JD LAUTAN MANUSIA....MENGALAHKAN SEGALANYA..SUKSES ..

  • Opo bener tanggal 26 neng kediri maneh lur?

  • Lhaiki seng tak enteni

  • LikeπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • musik koplo pemersatu. ... beda2 tetep joget

  • Joss rekkk . Suroboyo yoo Jowo Delles . Di kancah world music,,, Program Java Jazz wess kondang dgn Java Jazz nya . Di Kancah Music Nasional Jazz Java yoo isok Pamor rekkk . JAVA jg bisa mem Bawa Berkah lhoo . heehee

  • Usaha tidak pernah mengkhianati hasil om...

  • Suku Jawa suku mayoritas memang tugasnya mengayomi suku lainnya biar Indonesia tidak bubar

  • Plng krj dgerin om didi.. Capek" langsung ambyarrr😁😁 Aq jg kgen ko'πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Mana Jempolnya Buat Didi Kempot...

  • Sahabat ambyar dari Nusakambangan gk kalah hadir😊😊

  • Tumben mbak sandy pake celana panjang?

  • Mantab merinding

  • ambyaaaaa...ar tenan luuuurrr πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘β€

  • Pabrik gulo , di kecamatanqu ...juoos

  • Cendol dawet dadi larang luwih larang seko capuchino cincau wkwkqk

  • Jujur sya orang jepang, tapi suka banget denger lagu jawa

  • Sobat Ambyarrrrrrr ...

  • Malang paleng ambyar

  • tulungagung menyapa bw jempol 100rb

  • Kibarkan perdamaian pakde didi

  • Ambyar sumpahh pecahhh

  • goyang sri....wong jowo like ....wong lio komenπŸ˜…

  • cilacap 15 oktober 2019 pukul 00:20 wib..semoga yang liat vidio ini rejekinya lancar...amin

  • Edan tenan....josss pokok'e ambyarr

  • Banyu Langit keingetan pas Study tour SMA di Jogja & Pamer Bojo Inget waktu inagurasi di Baturraden sehari aku putar terus pagi siang malam sumpah :((

  • Ini kn di semarang

  • Loostt pakde kapan tulungagung

  • Siapa Yang Ngefans Sama Didi Kempot...

  • tni lanjut terus😊😊 asyik kogedans ndaan😁

  • Musik universal bgt, gw gak ngerti nih lagu artinya apa, tp suka bgt dengernya. Apalagi liat penonton yg antusias bgt, keren!

  • Sobat ambyarr hadir

  • Sehat terus ya om didi πŸ™πŸ™πŸ˜Š

  • Di Diskotik Minum Bir udah gak jaman.. Sekarang cendol dawet

  • Juancuk.. Jos tenan pakde

  • Kalau ada demo lagi didi kempot di undang biar pada jooget

  • Fak kpop, love this one!

  • Dari dulu mah Uda ngefans... Sewu Kuto masih best of the best bagi saya

  • Yang setuju didi kempot konser di GBK Like...... Salam dari Cilacap Nusakambangan sobat ambyar

  • AAMMMIIINNNNN YA ALLAH.. idolaku kawet cilik jaman sd, sering muter lagune bliau, mas DIDI PRASETYO/ DIDI KEMPOT,, awal pengamen sekrang jaya! Mugi angsal pinaringan umur panjang, sehat selalu, dilancarkan segala urusanya, tambah jaya slamat dunia akhirat! πŸ€²πŸ™ @didikempot josss.. Salam Bojonegoro kang

  • Pamer bojo anyar neng diskotik 😊

  • yang salfok sama bapa2 kacamata yang ga bisa nyanyi like...😁

  • musik e gak iso nggo cendol dawetan

  • Manggung di kab.Probolinggo dong sekali" :(((((

  • CAMPUR SAREN JOSSSS CENDOL DAWETTTT

  • Iki salah satu konser terAMBYAR Penontone i lo sg marai mrindingg Tak puter bolak balik ra bosen2 Sehat sllu lord didiπŸ™πŸ€—

  • rasanya pengen langsung jualan dawet gw di blakang penonton:v endowrs gratisan wkwk

  • mantap om didi

  • Legenda lagu jawa om didi lagunya enak semua n di sukai semua kalangan

  • RCD loss

  • sobat AMBYAR saking Laros BANYUWANGI ring HONGKONG..mugi God Father of Broken heart di paringi sehat walafiat..& SUKSES..ngeh 141019.😘

  • Most powerful concert. Malang. Dibandingkan dg kota2 yg lainnya.

  • Dalan anyar, pantai klayar klewatan trs

  • Sastrongatawi ngapain d sincroniz

  • Sobat Ambyarrrrrr

  • Yg ngefans sama didi kempot mana suaran... b ?

  • Live e ndi bosss sak iki

  • Smoga loard di papua..tlong di like.

  • posisi ndek ndi lur

  • πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

  • kira kira mabok ora yoo ngune cedol dawet.😁

  • Loro tenam atikuui jiuhhj

  • Saiki brrti.

  • Sandy doryyy yezzz pakdhe sukses n buatbsmua crew love all of uuu

  • Merinding denger penonton ikut nyanyi semangat2 bgitu....

  • Mertuo salah ora gelem ngaku salah sue sue ngendi mantu sing betah

  • Mas dory harsa... Lope u pull 😘😘

    • Mbak Dina missrose....lope lope 😘😘😘😁😁

  • Dudu klambi abang sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku Ning opo senenganmu yo mung gawe laraku Pemer bojo anyar ning statusmu Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar neng ngarepku Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar neng ngarepku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku Pamer bojo anyar neng ngarepku

  • Indah nya rasa damai

  • Baby face kesiram cendol dawet 🀣🀣

  • Fokus deloki susune mbake yg diangkat..

  • Ayo ayo dukung pakde didi konser di GBK

  • Cemen polll Dilok konser kok nangis iling mantan, koyok ora liane ae,,

  • Lanjutkan pakde,,,,

  • yang pertama kali denger lagu ini karena dibawakan mg86 .like

  • 20% suorone didi kempot 80% suorone wong loro ati

  • Jakarta ngak mau kalah! Hacep!!!πŸ’£πŸ’₯πŸ‘Œ

  • Yang like nya ke bawah itu suka nya lagu syahrini

  • Kasihan si mbak baju item terbuka tangannya dihempas Dory pas megang2 pundak. Hehehe....

  • Mantul..mantap..pokoe joss

  • Kapan live d jawabarat

  • Seneng liat TNI POLRI joget bareng sobat ambyar..rukun kabeh dri sabang smp meraoke...πŸ’•πŸ’•

  • Cung yang pengen gabung disitu 😭😭

  • Didi kempot : komen Young lex. : Like

  • ambyaaaar tenan ki msti kediri

  • Sudah saatnya mas Didi Kempot Konser Tunggal di GBK ....

  • Mbak kaos putih asoy rekk.. Kok disini mrinding bnget ya pas "cendol dawet"

  • Nungguin lirik "janjine" seru bnget hehe

  • wong g nyanyi aj channelnya di buru , pakde hebat tenan

  • jaman uda berubah Dulu joget sambil mendem sekarang jodet sambil nangis

  • Penyanyi sebelah serasa turun ;)

  • SUARANR PUENAK

  • Kapan iso nonton konsere om didi langsung.. Pinginn

  • Damai dalam bojo anyar🀣🀣🀣....ambyarr