Safira Inema [Official]

Safira Inema [Official] Safira Inema [Official]

  • 19
  • 93 435 356
Hayy Gaeesss....
Subscribe ya Channel aku. Supaya semangat bikin content nya😊😊😊

Video

Komentar

  • SENG KOMEN CENTANG KABEHH βœ”οΈ

  • 4:14 woow πŸ˜€

  • Bismillah trending.. Semangat safira cantik πŸ€—

  • Asiap

  • lagu seng marai semangat iki

  • Mantep jedag jedug nya .... the best

  • Arjuna cn mana nih?πŸ˜‚

  • Wong ne ayu opo meneh lagune enak didengar

  • Dimana pun back ground nya tetap bagus..IBARAT.berliana di tempat sampah tp tetap menjadi berlian yg indah

  • Gua kesini gara2 muncul di branda tiktok toket gede . Dan ternyata ini loh pengisi suaranya . Mantap bgd . Enak di denger suaranya .

  • Mantap,πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Ka bikin konten challenge dong atau latar belakang nya pas shoting pengen liat juga,kalo bisa kalo gak bisa gpp πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

  • Rii rii mak mu gemati karo anak wedok anak wedok e wong karo anak e dewe bellas rii rii gambutt rii rii kopi di delek no malah di tinggal minggat ngopeni anak wedok e wongg oalh rii rii gambutt riii mak nurr riii anak wedokk ae pilih kasihhh mak nur rii ngono aku due bojo yo seng di gemateni bojo ku rii rii gulong gulong aku riii rii rak terimo brebes karo gembeng nggulung guluong aku rii rii mak mak mak nurr..! :(.

  • Jomblo rak di gemateni due bojo tansoyo bellas sajak e nek kon ngopeni anak wedok e wong ko gemati ne poll anak e dewe kopi ae di delek no Rii rii Getunku tibo mburi Rii Rii ngopo bie aku dadi anak lanang rak reti o seng di senengi anak wedokkk..! :(...

  • Ri Rii gambutttt rii gak ono kopi rii rokoan rak ono kopi rii rii sepo rii rii mak mu seng di openi anak wedok e wong ae anak wedoo ae rii rii ngono pie nek aku due bojo rii bojo ku ae seng di gemateni rai ku bellas sajak e rii rii..! :(...

  • Rii Rii Gambuttt kopi ne di delekno mak nurr Rii Rii aah mak mu senenge ndelok no kopi Rii ri..! :(.

  • Gambuttt Riii Riiii haah..!:(.

  • Gambutttttt..! :(...

  • Getun ku tibo mburiii gek ndlosorrr ndlosorrrr

  • Gambuutt mesti teko jamm yah enee nehh

  • Anak e maknurr Gambutttt..! :(..

  • Gammbuttttt

  • Gaambuttt wong gambuuttttt

  • Ndx ncen idola

  • πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€β˜•β˜•πŸ‘

  • BAGUS LAGUNYA

  • salam lagu iki gae bojo ku dw

  • Kak aku gemes banget sama kaka

  • RAISO MOVE ON AKU BRO 😭TIBAKE MANTANKU DIPEK TONGGOKU ASU KOK😭

  • Wasek ki di ngo betel , teros suportere brewog melu nyayi peh mantap 😁

  • Bagus lagu kak

  • maem sek akeh mbak

  • Lagunya bkind adem hati

  • cek ayu ne se

  • cek ayu ne se

  • Cek Ayu ne se

  • Lafyu mbak safiraaa

  • Ricko pillow rimex πŸ˜‚

  • Fans brewog, hrj, riswanda,ugra tani hader

  • Kak lagu satru

  • Ilove 😘

  • I lov

  • Semangat mbakk..sukses selauuπŸ™‡

  • Hadir mbak safira inema

  • Ditunggu colabs sam 69project jamin mantul

  • Salam dari Cilacap Bercahaya

  • Kolab sama bboy Blitar dong.

  • Semangat terus kak

  • Aseeek pokemon lagu fira. Baru rilis ni

  • Percintaan tak piker disek

  • Lagu favorit 😁

  • aku kangen massssπŸ˜₯πŸ˜…πŸ˜

  • Lop

  • Apa cuma saya , suku bugis sukanya lagu jawa πŸ˜„πŸ˜„

  • Di tunggu kolab selanjutnya Joss tenan Iki πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Tak Melu komen,sopo ngerti Oleh giveaway

  • sukses terus mbak safira..saya termasuk penikmat setiap karyamuπŸ‘πŸ‘

  • Mantap lanjutkan #next_collab

  • aku ngedit story pakek lagu ini kena copyright y allah 😁,tapi gpp semoga banyak yg mampir di chanelku amin

  • Assalamualaikum kak safira inema mau nanya aku boleh gabung ke grub creator admin garangan gak, soalnya tadi lihat di status temenku, sampean ngucapin happy aniversary ke 1 th untuk grub, jadi aku mau gabung boleh gk kak πŸ™

  • Dangdute kaaa

  • Duet wes rak ono aji ne neh tapi ko arek wedok sak iki ko iseh selalu mandang fisik dan kekurangan to yen jaman bien its ok lah mergo duet iseh ono aji ne yen sak iki peeh ngati gumon aku kapan aku intuk seng rak manadang dan manadang ini itu yo mening pisan pooh la kui tak tompo tanpo ita itu penteng dadi sije go selawas e gek baru insaf ndem ndeman e udut e pelerak plerok seng lio lio kapan yo mak nur mak nurrr..?.

  • Jadi bikin kangeeen...

  • Orak gelowing orak ayu tapi meningg gari pening sirahh aah mening mening mung sayang rak iso dueni jiyangkrekk Bongkoo lah ngene akuu cahh cahh..! :(...

  • Pak Rt 26 Tulung aggung warga mu ko mening meni to pakk garaii pengen sesandingan pak pakk po neh yen gambut ngenee pooh mening e eramm..! :)...

  • Nunguin yaπŸ˜€sama dong

  • Neng kenyataan sepi neng ig sepi wa bubrah fb tutup angkringan rong muleh touring pemancingan banjerr ngerungono youtube ko iling karo rai ne penyanyi ne haa PAKK JOKOWII Warga mu GAMBUTT KI LOO PAKK PAKK..! :(...

    • @Safira Inema [Official] Mak Nuur iki lo mak mak wong gambut ko di omong mantapp mak mak wes kopi di delek no nyadi saki anak wedok mu sije neh ki wong gambut malah di omong mantapp doh mak makkk..! :(...

    • Mantab

  • Aduh malah comenn gwe

  • Mantap πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Salam dari Padang. Lagu nya mantap walaupun saya Gak gerti apa dia nyanyiin tadi 😁 πŸ‘

  • Mantap cantik di tunggu terus karyamu...

  • rene mergo brewog. lampung khader

  • Salam dari kerinci kak safira, aku dari sumatera tapi tetap suka lagu jawa

  • Buset Yg Komen Ceklist semua:v

  • Cocok mas lagu nhi

  • Sampe 5x muter nih lagu di ulang"😁

  • Pokoke move on... Aku pegat ro pacarku mergo dee dilamar ro wong lio.... Sasi juli dee le rabi le pegat gek 2 dino Wingi

  • Cocok maneng video clip e modeli trek e brewog

  • Awww idolaa❀️

  • Pokonya Safira inema is the best πŸ‘