Milady Record Official

Milady Record Official Milady Record Official

  • 30
  • 807 684 436
Saluran ID-tv resmi Milady Record.

Milady Record adalah perusahaan rekaman, juga penerbit musik yang terletak di Blitar, Jawa Timur.
Artis kami meliputi Nella Kharisma, Via Vallen, Vita Alvia, Irenne Ghea, Intan chacha, Nova Queen dan masih banyak lagi.

Connect with us:

Facebook: facebook.com/profile.php?id=100016234118492
Instagram: instagram.com/miladyrecord/

Contact.
CV. MILADY RECORD
miladyrecord@gmail.com

Video

Komentar

  • Suarane masya allah

  • 26-02-21

  • πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • love"❀

  • Dengerin lagu ini ko nangis ya ingat ditinggal pacar tiba" ilang😭 Surabaya 27-02-2021

  • Mantap

  • Gass

  • Asik asikkk serrr

  • Mantap

  • Sekali denger langsung suka

  • Aduhaii syantikkkeee

  • Video ini disponsori oleh Teh Pucuk

  • Wduhh Kangen Orkes Gedean nihh.. besar besaran. Udah Lama gk Ada nihh....kpan Ono maning?

  • Slm srb slm anak jakarta mampir kak2 mantap poko ee kak gas pol kak safira inema ????

  • Kak safira memang joss pokok e, 😍😍 nontonya sampe ketiduran saking enak lagunya

  • Boyolali kota hadir

  • Nyanyi apa aja bisa bagus gitu ya😍

  • Yihaaa hoa hoee Kebumen, hadir min

  • Gas gas trending⚑

  • Safira Inema pokoke jos suaranya bikin adem atiβ€οΈπŸ‘

  • Semongko tarik sis.

  • Iso nyawang raiso nyanding .. Mojokerto jatim, 26-Februari-2021.

  • Suwe suwe wegah,,, πŸ€—

  • Via valen pas lagi cantik cantiknya,, sukses trs mbak

  • Kangen Vyanisty

  • Kok gak bosen eoπŸ’ƒπŸ•Ί

  • Tarik siiiis,,,,😊😊😊

  • Swarane wilo unik tor l0ngk0

  • Tante nela..mbok sekali kali duwet kleh seng gadah lgu niki. Bamban tampan

  • Suaranya Alus poll

  • cover lagu penantiian sia sia kak

  • Bawain lagu apa aja enak bued suarany euyy

  • Deni ini suaranya khas bngt... Cantik juga parasnya... Sukses buat Deni kristiani

  • Ra tau komen tetep Aktif dukung lagu safira. Musik mabus goyangan santai

  • Mantap Ahhh πŸ˜€πŸ˜€

  • selalu hadir penggemar senyuman @safira inema dari padang..

  • 1stunipun.9engkapite.10.engkapite----->treepitulungan (sudah sempurna semesta keluargaku)

  • Siapa yang kesini garaΒ² story'wa kita satu sewer

  • Wajah mu lucu imut suaramu joss

  • Trenggalek hadir

  • Jozz gandoz pokoke mb Happy Q ngefens bngt am u mb

  • Yg di Malaysia di timpa lockdown like ya sob...

  • lm from Cambodia likemusicsong vitaalvia

  • Duta nirwana emg enak di denger sambil leyeh"

  • 4:16 wadeuh πŸ₯ΊπŸ₯Ίβ€οΈ

  • "Kene seng ajari supuyo lebih baik,wis baik eh karo wong liane" Probolinggo"26 februay

  • Tiap dengerin ini inget pas puasa 2019 sebelum korona menyerang

  • Kak tempat lokasi syuting nya itu dimana

  • Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego - tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas - panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro - loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas - panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro - loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu

  • Buat lagu baru lagi dong bareng Safira inema yang lagunya sedikit melau

  • Idolaku 🌹😍😍😍😍😍

  • Versi istimewa....di dengerin berkali-kali tetep gak bosan. Muantuul.

  • Cita2 syaa pengen jadi penabuh kicik seperti om yang make kacamata Wuenakee Semoga bisa masuk duta nirwana jadi penabuh kicikπŸ₯°πŸ₯°

  • aseeek yuuk

  • Penak tenan

  • Dalem bgt lagux πŸ˜‚πŸ˜‚sukses trus buat channelx

  • Syahduu

  • welahh kendangane penak puol🀣πŸ”₯πŸ”₯

  • Lagu yah bagus Bageut

  • Request lagunya Bang Demy yang judulnya ASMORO dong kakπŸ€—

  • Gaskenn Wenakpoll joss

  • Mantap juga ..

  • 2021 hadir

  • 2021

  • Request lagunya imam s arifin dunk yg "Jangan tinggalkaan aku"....πŸ˜πŸ™

  • Cuma mau ngasih tau srengenge itu arti matahari

  • 2021

  • Ku rindu suaramu

  • Semoga makin maju bos,πŸ‘ semangat

  • Kendang e jian pueanak jos mantep giasen mas dapit sentak.en wes sukses teros 😁🀲🏻

  • Mantap goyang β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘β€οΈ

  • Lagu opo wae nk sek nyanyi Safira inema, auto nonton wkwkπŸ€£πŸ”«

  • Bumi r.m.i Binangun hadir