Monsta

Monsta Monsta

  • 663
  • 1 433 774 903
Monsta Channel membawa pelbagai animasi-animasi menarik dari luar dan dalam negara secara PERCUMA seperti BoBoiBoy Galaxy, Pokemon Sun & Moon, Beyblade Burst, Om Nom Stories, dan BANYAK LAG! kesemua kandungan di Monsta Channel adalah selamat untuk ditonton oleh kanak-kanak. Jangan lupa untuk SUBSCRIBE untuk menonton lebih banyak animasi yang bakal dibawakan!
For any business enquiries please email : info@animonsta.com
Copyright © 2009-2018 Animonsta Studios. All Rights Reserved.

Video

Pipi Zola họ và tên
Pipi Zola họ và tên15 hari yang lalu
KOMPILASI KAPTEN KAIZO
KOMPILASI KAPTEN KAIZO4 bulan yang lalu

Komentar

  • aku nak koment masa pencarian databot ada kedengaran suara pompuan cakap rehat dulu ahh

  • Comeyyy 😍😍😍

  • Cantiklah kak Thiah!!! Kiut!!!

  • Kalau aku ada power sphera... Emm... X tau lah Malas nk ckp...

  • Saya dah tengok dah boboiboy the movie ni lagu deya memang sedab

  • Sbb saya Tak Ada masa untuk ke pawagam

  • Bila boboiboy movie 2 habis di pawagam saya belum tengok

  • Nak muntah bila dia cakap dia comel macam ochobot

  • Boboiboy supreme, ais and fire😍

  • Kgn lpa k

  • GUA NONTON LEBIH DARI 10 KALI

  • Tmba asik

  • Eh suara sengiata bunwi suara Garry mod

  • Boboiboy Movie 3

  • KU RETAKA

  • 3:01 woah dewasa kena bayar duit

  • Tak kanlah yaya je . Nak boboiboy dan kawan2 buat makanan boleh tak

  • But satu je actor nk tahu siapa voice actor kepada pipi zola

  • Whhaaaaaaa....17:51 camane boboiboy boleh tengok diorang padahal lanun lanun tu....

  • ramen spisy

  • mantep am halilintar

  • ganas banget kapten besar ganas nya kayak gini😠👿 kalo boboiboyk kan baik🤗🤗

  • wowowowowowowowoowowwowowwowow

  • boboiboy kuasa 2 begabong jadi boboiboy kuasa 1

  • Cohobot tak da pun

  • When Boboiboy will come in Hindi I have to see it like this 😣😣

  • saya

  • Boboiboy galaxy

  • Lama lama aku jadi kasihan pada badutnya karna dia disiksa oleh kapten kaizo

  • Cantik yaya 😍😍😍

  • Question: Apa yang Retak'Ka akan buat kalau dapat semua Kuasa Elemental semula? Answer: Tajuk Siri Animasi ni bertukarlah menjadi *Retak'Ka Galaxy* :'v

  • Pelakon suara utk wak bagaga encik director jugak ke eh🤔🤔🤔

  • Yaya pandai cakap jepun tak?

  • siapa yang suka boboiboy like ya teman teman plis😊😊😊

  • Siapa yang suka boboboiy

  • xdddddd

  • Jangan tamatkan Boboiboy lah😭😭😭😭😭 Aku kan suka Boboiboy😭😭😭😭😭

  • iya betul tuh semoga boboiboy berlanjut terus yang setuju like

  • Uishh ade translate bahasa melayu dkt wudhu room ngan tempat shalat

  • Berani di kandang nanti diluar gak berani wkwkw

  • Malaysia berani di kandang wkwkwkwkwk

  • boss bile nk tayang boboiboy movi2

  • Anak boboiboy aku bagi nama perempuan:Shaboigirl binti Boboiboy lelaki:Afiboiboy bin Boboiboy😁😁😛😛 tolong baca terima kasih

  • siapa yg suka nonton boboiboy dari dulu sampai sekarang

  • Bonek mania

  • Aku rasa baik jangan buat boboiboy movie3 baik buat cita boboiboy family dulu

  • Uwawwwwww Tapi suaranya gk enak Dan gk pas b indonesianya

  • Retak'ka gamma je voltra balak beliung takde

  • macam sedap biskut tu

  • Terbaik👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  • Ya saya sudah ada flim episode 18

  • fang tambah cool film boboy terbagus

  • Siapa suka Boboiboy air

  • hxisiskruryy

  • Terbaik👍👍

  • Kenapa di 6:19 tanggal nya 45 bulan 18 hahaha😂😂😂

  • Easy lebih

    • Qpolka😭😭😭😭😭🤢😱🤮

  • 0:55 comell

  • Siapa yang isi suara kapten caizo

  • korang ingat tak probe pernah jadi super probe kalahkan smua org

  • ni halal ke? if tak aku stop skarang

  • Boboiboy is god

  • BoBoiBoy halilintar yang bergaya

  • 1:03 macam ada yang aneh je

  • saya dari indonesia Terimakasih monsta telah menyiarkan Animasi yang sangat bagus Malaysia👈 Terimekaseh

  • pakai tepung apa ya

  • Ye boboiboy berjaya kalah kan caten mar gopa

  • Nostalgia...Memang terbaik

  • Boboiboy : Kita tak boleh sertai pasukan macam tu! also boboiboy in Boboiboy Galaxy : Join TAPOPS with Captain Kaizo

  • Monsta Boboiboy solar vs kegelapan menangani mana

  • Suara ochobot,kaizo,laksamana,pipi zolaa manee

  • Is amazing

  • saya suka boboiboy musim 1 sebab nostalgia

  • Terbaik

  • Biar gopal tau rasa

  • Says dilahirkan masa 2011

  • Mi Ramen.....makanan kegemaran Naruto

  • Kenapa tak boleh download

  • Wow hebat boboiboy

  • BoBoiBoy itu ternyata bagus

  • Aku nak nonton😭😭😭😭

  • Bisa minta nomor hp

  • Yaya minat jepun saya minat korea

  • Kang kong

  • Mantrap jiwa bang

  • kan makanan tak boleh tiup

  • kt mana ada jual koko tuuu 😭😭😭😭

  • 2019 September? Like 👇 Semoga BoBoiBoy tetap berlanjut

  • monsta. tlong buat vidio Baru

  • Saya teralu kecil untuk maaak

  • Terbaik!

  • Terbaik 👍🏻

  • Film kartun dri kecil smpai sekarang ...tetap.. terbaik...

  • Siapa yang menciptakan power sfera

  • Adudu dimana?

  • oh ini saya dh beli

  • Jadi lapar pulak tengok ni😋😯🍜

  • Tip saya akan cerita: Boiboy ialah seorang yang berani dan kuasa tapi mereka akan buat kita ceria dan gembira ada yang Boboiboy putus usa tetapi Kita harus tolong Boboiboy kita kejam macam Boboiboy tapi sama kita putus asa Boboiboy pun tolong kita harap gembira dan berusaha kepada Boboiboy ke Syurga Alhamdullilah

  • Yeeeeee terima kasih MONSTA KAMU MEMBUAT KAMI ceria dan gembira taniah harap Boboiboy Team akan tolong kita harap semoga berjaya...terima kasih Boboiboy Team! :)