BadmintonWorld.tv

BadmintonWorld.tv BadmintonWorld.tv

  • 9 204
  • 474 911 196
BadmintonWorld.TV is the official live channel of the Badminton World Federation (BWF), where we bring to you live, catch-up and delayed streaming of the major events on our calendar such as the HSBC BWF World Tour and the TOTAL BWF World Championships.
On this channel we will bring the Badminton community the most current news, highlights, features and information. We upload every week and daily throughout a tournament so subscribe to ensure you don’t miss out! smarturl.it/BWFsubscribe

BadmintonWorld.TV helps fans connect and share their love of Badminton and aims to bring the sport onto a global stage.

Video

Komentar

  • 대단합니다. 세영씨 화이팅~~~~

  • Duel sengit bagus di tonton

  • Benar2 pertandingan berkelas, nggak bosen liatnya 👍

  • Such a loser bwf

  • anthony teruslah berjuang walaupun krikil2 didepanmu membuat kau mengernyitkan dahi aq tau kamu mampu menghadapinya

  • Respect to this post indonesians , this is not ginting vs LCY video, do not cry here!!!

    • zanamos wow!!! So post on others ginting match!!! This is japan vs china, no indonesian playing here

    • BWF does the same to Indonesian. BWF don't have respect to Indonesian because they turned off the comment section on Men Singles. Do not act like a hero.

  • What the fuck ginting lost because of blind judges?

  • 30:54 ohh look at that, just fabulous...he's so wonderful to watch, comes up the shots that nobody else can't comes up with...nobody else even think of playing...

  • From this match we can see what is Gregoria's lacking.. 1. Stamina 2. Will power Her technique is good actually

  • ini adik adik malaysia belom tau rasanya ke cemes legend apa yak? sombong amat..

  • Pemain top indonesia g ada yg ikut korea master 300 ya kl ga salah...karna ada gawe di pbsi??

  • 1:19:54 never celebrate too early :)))

  • Hanya yang pertandingan ginting yg komentarnya di non aktifkan.

  • Perasaan pemain yang pernah diperlakukan tidak adil dengan keputusan wasit g cuman ginting doang. Dan ingat ginting belum tentu menang loh walau itu g di fault juga. Kecewa boleh tapi jangan barbar. Klo saja ginting main bisa lebih fokus minim eror mungkin bisa 2 set langsung. Tapi yah tau sendiri maennya ginting kaya gimana. Ini pelajaran buat dia harus fokus sama erornya di minimalis. Toh mau protes segimana juga g akan merubah hasil.

  • How much money did you get from Gintings final game against Lee Cheuk Yiu??? Shame on you BWF!! In Indonesia you’re going to jail for doing this.

  • My god can these face just shut up for one serve and watch the Game?

  • Wkwkwkwkwk KOLOM KOMENTAR DI NON AKTIFKAN CEMEEEEEEEN 😝😝😝😝😝😝😝 , KALAU GAK SALAH GAK APA APA LAAAH DI MAKI PAHALA KAN PUNYA KALIAN DOSA PUNYA KAMI 😎😎😎😎😎

  • BWF choose not good umpire in hongkong.........should be better preparation next tournament.....good and fair umpire and good game always

  • oh BWF....oh BWF....why...why.......please respect the player effort

  • Yang punya dukungan yang bikin semangat dan gregetan itu... eeeaaaa eeeaaaa eaaaa Mantaaap teruskan perjuangan untuk meraih yg terbaik Bravo kevin markus

  • 36:17 why they kept filming these ladies?

  • Chinese player works hard, but markus&kevin works harder😂

  • Kok bisa trending ini di indo njirrr😂🤣

  • Apakah akan main ke korea yg menang hongkong kemarin..?? Lee chek

  • The hellish scream,!

  • RIF wasit geblek

  • Hei BWF! your federation will broken when u still keep referee like in ginting match! I swear about it.

  • Indonesia's new top export: salt

  • Not only did the umpire take the match from Ginting, he took the victory away from Lee CY. Now his victory will always be controversial. Players should be able to challenge these calls just like any line call. Shame on BWF for allowing this

  • Juara ke dua tok ga ke dua tiga. Wis knya kuepokoke indonesia

  • Salam olahraga, saya selaku penggemar bulu tangkis, memberi saran kiranya, pelati dan pemain antoni suka ginting, agar dapat memberi perhatian atas permainan antoni, s.ginting, terkait dg mental dan fisik, karena setiap kali bertanding beliau sering kedodoran stamina, dan jika di kalkulasi poin yg didapat oleh lawan, bukan karena faktor teknik bermain, 80 peren sebagai akibat dari kesalahan sendiri, dan hal berulang terjadi di setiap kejuaraan yg di ikuti, jika fsktor ini dpt diperbaiki, saya yakin pemain anyono. S. Ginting sulit di kalahkan oleh siapapun. Trima kasih semoga bermanfaat.

  • Sing sabar Indonesia fans kalah menang itu biasa tetap jaga sportifitas

  • Corrupt umpire, corrupt channel, and corrupt BWF

  • Corrupt channel

  • Dare to replay the last point of MS Final Hongkong Open BWF ?

  • Ginting

  • klo mnang terus bukan manusia😁😁. the dadies tetap legend

  • Untuk tahun depan para atlit akan berfikir ulang main di hongkong karena kecurangan

  • English comment is here ! Congratulation for Korean pair !

  • YOUR ORGANIZATION IS LIKE A BUNCH OF RUBBISH THAT DOESN'T MEAN ANYTHING TO US IN THIS SPORT THAT WE LOVE !!! REALLY A RIDICULOUS DECISION BY A JUDGE IN A SINGLE MEN'S FINAL IN HONGKONG OPEN 2019👎👎👎👎👎SHAME ON YOU BWF👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  • ini pasangan ganteng dua duanya.. pokoknya love mens double indonesia... dri mulai daddies sampe minions dan fajri ini.. hidup indonesia...

  • 인터벌 코칭할때 조용조용 얘기하네ㅋㅋㅋ

  • It's really a ridiculous decision by a judge and BWF in a single men's final HONGKONG OPEN 2019. HOW MUCH MONEY DO I HAVE TO PAY FOR THE TROPY MEN'S SINGLE ???? SHAME ON YOU JUDGE👎👎👎👎SHAME ON YOU BWF👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  • What a great performance by Chen/Jia, excellent play with very high quality shots, Chang/Kim did well too until the 3rd game!

  • HOW MUCH MONEY DO I HAVE TO PAY TO BE CHAMPION IN YOUR TOURNAMENT IN HONGKONG OPEN SINGLE MEN'S 2019 ??? SHAME ON YOU BWF👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  • Paul Eric Hoyer Larsen 👎

  • Turunkan Paul eric hoyer larsen 🤭

  • It's really a ridiculous decision by judge in a single men's final. I want to ask you BWF !!!?? HOW MUCH MONEY DO I HAVE TO PAY TO BE A CHAMPION IN HONGKONG OPEN 2019 ??? YOUR ORGANIZATION IS LIKE A BUNCH OF RUBBISH THAT DOESN'T MEAN ANYTHING TO US IN THIS SPORT THAT WE LOVE !!! SHAME ON YOU BWF👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  • Turunkan Larsen 😂

  • The umpire of men singles is "MONEY TALK". .....How much money do you get from hongkong mafia ?.....go go china destroy hongkong.

  • Stupid umpire joerg hertz , he should got punishment

  • Hongkong bad OPEN

  • Hongkong bad open

  • Fuck fuck fuck

  • FUCKING IDIOT BWF DECISION IN HONGKONG MEN'S SINGLE 👎👎 FUCKING IDIOT FOR THE JUDGE👎👎👎👎 HOW MUCS MONEY FOR BUY THE TROPY MEN'S SINGLE IN HONGKONG OPEN 2019..SHAME ON YOU BWF👎👎👎👎👎👎

  • msih kecewa atas kejadian kemarin ms

  • Skillfully tested, Handsome MS Player.

  • 🇨🇳🇨🇳Long live the Chinese people! Long live the Communist Party of China. The people of Hongkong are refueling. Behind you are the motherland and the one billion and three hundred million people

  • Contempt of sports

  • BWF fucking idiot decision of judge hongkong open👎👎👎👎men's single

  • Bwf jancok

  • BWF = WTF

  • Bad sport fairplay ever!!!!

  • Bwf jangan main main sama nitizen +62 loh hati hati

  • Jangan dipake lagi itu wasitnya. Kasian nanti bakal bnyk korban kayak ginting lagiii...

  • Wooooow scandal pengaturan skor, coook nale suuuu

  • Pemain Indonesia yang main di sebelah lapangan siapa yah? Angga Ricky yah? Ramai banget yang teriak

  • Lebih baik kalah dengan terhormat dari pada menang curangg hongkong..👎👎

  • wah seru permainannya.. ginting di awal sudah menang banyak tapi masih bisa disusul jojo..

  • Beneran dahhh, tahun 2010 - 2015 adalah tahun kejayaannya Si Pedersenn

  • Kalo udh bettle melati belum menguasai

  • Kelemahan momota sebenarnya dia di bola kecil sama netting,, ni Ginting jarang banget main di bola kecil sama netting

  • Mental pemain wanita dulu bagus banget, yg sekarang klu ke lapangan mental kayak tikus disiram

  • My favourite sport

  • How about the last point in MS Final, BWF??

  • Wasit taek jancok fuck wedus

  • Praveen lebih ccok sma debby menurutku

  • Hahaha Bwf better you turn off comments . 😁😁😁🤭

  • Tetaplah menjadi kebanggaan bangsa dan negara dibidang olahraga bulutangkis,mantap kevin dan marcus

  • I hate bwf

  • Tecnologi bwf not good....not fair....

  • Its like watching Minions vs a pair of otters. Their shrills do not sound good.

  • I hate bwf...

  • Paling senang lihat pemain cina yang tangan kidal itu. Menurut saya dia Pemain cina terganteng. Hehehehhe

  • number one in the wolrd

  • BWF NO FAIR PLAY !!

  • AQ blm bisa move on gara2 Minions kalah Hongkong open kemarin nyesek...palagi dadies kalah...sakit rasanya, Ginting di curangi lagi...mau nonton videonya nggak tega AQ...

  • Kalo ngasih dislike berdosa gk? ,😅

  • BWF ia Mafia,,!!

  • Ginting semangat, RIP bwf

  • YACH KALI INI HONGKONG OPEN, INDONESIA PADA KEOK SEMUA????!!!, TAPI GA APA2 SEKALI-KALI BOLEHLAH, KASIH NAFAS YG KALAH MELULU

  • The daddies hebat mainnya cuma kurang beruntung. Semangat turnamen selanjutnyaa!!!

  • Theme Grand opening terbaik yg pernh ada, sgt pntas untuk sontrack BWF, rasax kyak ikut berjuang..

  • HUUUUU Why are u turn off the comment on final men???? LOL Huuuuuuu

  • bwf, you know, the last point belongs to ginting

  • Slah satu short movie grand opening badminton yg gue suka bnget, bikin motivasi rasax mo latihan trus...

  • BWF IS A BIG ROBBER CHEATEST..

  • Bwf, turn on comment on final ms hongkong😅

  • Excellent display of skills.

  • Shame on you BWF !!!