NEW KENDEDES

NEW KENDEDES NEW KENDEDES

  • 390
  • 288 696 013
Trimakasih sudah suport chanel ini
thaks for watching.
job new kendedes
jln semampir gg1 no 79 kediri
085604444330(maharendra)

Video

pesona new kendedes
pesona new kendedes5 bulan yang lalu
LEWUNG NDADI NEW KENDEDES
LEWUNG NDADI NEW KENDEDES6 bulan yang lalu

Komentar

  • Paling sneng liat tata aseva opo mneh duet mbek mas jokerπŸ˜€

  • Viaaa....smak8n matappp..gleeerrr tenan.

  • Ada yg tau ignya tukang keyboard pake kacamata gak ya?? Minta donkk

  • Encone puooll ora umoom ... πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

  • Love love epep no 1

  • Vivi lovers

  • Via bas e mboissss

  • Via baas jooos gleer tenan

  • Ritem sama bas kalo bisa usahakan ikut goyang seprti melodiana

  • Yang pakai kaos putih sopo kui musisi OPO piye kok Melu joget barang diantem boto ko ngisor ae matuk e glodak....

  • Mantap...

  • Bas e penak tenan sukses new Kendedes

  • Suanya kya mantan mbak vivi

  • Bagus suaranya beb... Semangat terus

  • Bajunya gk pantes.

  • Wuasyik masuk poll ora umum

  • Trendingkan guys....

  • Tak puter bola bali kok yo tetep mantul bass nya tetep glerrrr

  • selingin lagu dangdut original donk mbak...maaf klo salah slm ora oemoem..

  • Cindi sama melodyana mirip saudara kandung kah dia

  • Ada yang Menonjol Tapi Bukan Bakat πŸ˜‚

  • Yuk trending bos

  • Kok asyik banget ya haaa Dan beda banget personilnya cewek semua. Mantapp ni

  • Ku mu nannya ko emprit nya gk ada knpa mff.mlh ganti cowo lo cwe smua kn asik mf

  • Mantapp.....

  • Salam tresno karo sing gitar putih ya 😍

  • Mantap😍😍😍😍😍😍

  • muantaappppp

  • kompak...

  • Jooos gleeer.. Cek sound

  • mari slurr yang butuh lirik lagu

  • Baiyuuuhhhh jiaaann glerrrr ... Seneng seneng

  • Trending 28:*

  • Sub e ampuhh😁

  • Pokoke penyanyi sing sneng bengak bengok jo di ngo maneh mas boss.. contohnya cindi marenta

  • cipete hadir....orkes manteb nih salam ora oemoem...gaes

  • Trendingkan...guys...

  • Masih bersama melodiana πŸ’ƒ

  • Tak putar berkali kali gak bosen lagu ini, josss,,, lagunya enak didengar, NKD jiannnn jossss tenan,,πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ₯°πŸ˜πŸ₯°πŸ₯°πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Bass e muantuulllll..

  • Ayumu natural mbak..

  • " gara gara EPEP jadi gagal fokus " 😍

  • mantabs...

  • dulu saya suka new pallapa sekarang suka ini gara" lagi tatu gua ngikutin tambah enak tambah enak terus anjir

  • Hihihi... Mba Diana action.. Maju terus New Kendedes...

  • Suling nya mantap cantik siapa sih nama nya.?

  • sumpah Bener bass kenceng tapi alat lain ndak ketutup jadi balanc anjing demi apapun enak bener

  • 2 :15 asek" mas bos tak puter teyus biar capek

  • Lagu Anti Narona

  • πŸ‘πŸ€”

  • NKD ora umum...Epilo Tuban kota hadir....πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Juuooozzzzz.... Muaanntepp Uuweeeennnaaaskk neng kuping.... Like..like...like....

  • Nah ada yg baru, mas bos goyang 😁😁. gitu donk bos bikin kita senyum"

    • Mas booss.. "dueto karo nyonyahmu n diaplot....

    • Mas bos nek ora joget ora seru πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    • Ayo semangat new kendedes ora umum wuasyik

    • Sayang Kamu oh itu yg baju putih ya bos nya

  • Bose melu ambyar

  • MantaaapπŸ‘

  • mantap cuma tukang kecrekx kurang cocok..

  • Mantap Tanbu Kalsel hadir....NEW KENDEDES and CB SALATIGA semoga tambah sukses...

  • Mantap,, salam buat pemain bass

  • Paling seneng dengerin suara bassisnya...mantappp....

  • Enak dekπŸ˜‡

  • Subscrabe back mas bos

  • First 😊

  • Vokus melodiana saja lhhhhhh

  • Itu yg perkusi'kok laki" sih hrus seragam dong

  • Super pokok e

  • Wenakkkkkeeee😍😍😍😍

  • Like kedua

  • top bget

  • Cantik dan seksi

  • skrg NKD tambah maknyus koplone

  • Goyang trus

  • I like drummer

  • Trending #29 ya garaΒ² sampean mbk vivi 😍😍 new kendedes πŸ‘ Bagi YTber pemula saling sawer kuy!! πŸ˜‡

  • lagu jawa go nasional nih banga nih gue jadi orang jawa moga bisa go internasional amin

  • karena padangan pertama mbak epep

  • Ada yang ada yang matamu

  • Kendedes pancen jossss hak ee hak eeeeee

  • kereenn cukk.. dahsyat tenan

  • Jossssssssss gandosssss... Mantull-mantullllll.... Ambyar......!!!!!!!

  • Siip suarane mbak vivi

  • Kandedes Makin maju

  • Jagoane wong kediri nda

  • Wooww trending

  • Glerrr audione mantap

  • Beh jan jos gandos kendedes

  • NKD... πŸ‘πŸ‘πŸ‘....yang kendang, gulo.. Tenan... ,from samarinda

  • Cindy udh punya cwok blm ya.

  • semoga NKD sehat slalu smua nya🀲🏼

  • Jane nak di kei penciptane sopo ngono lebih jossss

  • Ini pas bngt vokalny N musikny mntap

  • rela demi cinta uplod

  • πŸ‘LIRIK LAGU TATU πŸ‘ Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji - janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe

  • Lemu mbak 😁 tp ayune ra ilang😍

  • Hai temen2 Subscribe channel aku ya nanti ku sub balik. πŸ˜„πŸ˜†

  • Suarane juooos tenan ..

  • Sempurna!!!

  • Ambyarrr cakk, tempone kalang kabut🀣🀣

  • Hahaaa cakep suka aku suka πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜Ž

  • Saya suka vivi ...udah cantik enak lg suara nyaa ..ak pada mu lh pokokee