Happy Asmara Music

Happy Asmara Music Happy Asmara Music

  • 26
  • 191 379 894
Manusia yg diciptakan untuk mewakili perasaan kalian, melewati sebuah β€œLAGU”

β€œMusic is my life”

Go Follow
IG : @happy_asmara77
Fanbase : @pashati.id
FB : Happy Rismanda Hendranata
Twiter : @happy_asmara

Video

Live dong !
Live dong !Tahun Yang lalu

Komentar

  • Untuk pertama kalinya , aku tak perlu mencoba untuk bahagia , karena saat bersamamu , hal itu terjadi begitu saja Cilacap , 1 Maret 2021

  • Semangat mbak happy

  • Wes ojo dikasih kendor gas full

  • Walopun udah jadi mantan jangan sampe jadi benci atuh, ,,gimana klo CLBK lagi kan mayu,,hayooo

  • Suarane keyeeen😎

  • Jenengan ayune mbakkkk

  • Ya ampun luwes bgt suaramu mba sukses slalu happy asmara

  • Semoga sukses dek happy, salam dari trowulan, mojokerto

  • Makasih kk aku selalu ikut vidio kk dan berharap juga bisa menjadi artis seperti kk

  • Atiku wes tenang wes tak anggep ilang☺️

    • @Defi Nur Arsita hehehe

    • @Dava :! kari sakno riko mas

    • Aku seng gak tenang mbaπŸ˜‚

  • "Dunia mulai tidak asik semua tergantung harta dan fisik" Wonosobo,1 Maret 2021

  • Mbak happy, aku wong Tulungagung, aku pengin kenalan karo sampean lebih dekat oleh mbak happy,aku pengin ndue whatsApp e mbak happy oleh gak mbak??πŸ™ Mangke collab bareng mbak happy,,πŸ™πŸ™

  • Positif thingking mungkin seligkuhannya anak engkonglomelarat

  • jos gandos

  • cubo dadi aku kuat po atimu, mesti kowe sambat ora kuat :)

  • Trimakasih kak buat lagu barunya aku doain makin sukses dan makin lancar sezekinya kamu kak hapyy q doain juga semua keluarganya kak Heppy sehat jasmani rohani semoga kak heppy dan aku bisa cepat bertemu q ingin ketemu q anak Mojokerto kec Kemlagi DS watesprojo nama aku Ainur rofiq

  • Ada AlsπŸ˜€

  • Kesini gara gara literasi;)

  • kek tkl

  • Semangat mbak happy

  • Dari Lampung absen ini, gak bosen sama laguΒ² nya dan suara nya Happy Asmara, sukses terus bebss 😍

  • Tak eleng eleng bien tau ngomong opo Arep ngancani aku nganti tekan pungkase umurku Nanging sak iki ne koe ninggal janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro Cobo dadi aku kuat po atimu Meski koe sambat ora kuat Aku uwes ora pengin loro Atiku wes tenang wes tak anggep ilang Layangan seng tatas Tondo tresno ku wes pungkas Mabur duwur ngalang ngalang Yen nibo dadi kenangan Koe seng tak eman eman Ninggal ke roso kelaran Opo iki wes takdir e Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah Cobo dadi aku kuat po atimu Mesti koe sambat ora kuat Aku uwes ora pengin loro Atiku wes tenang wes tak anggep ilang Layangan seng tatas Tondo tresno ku wes pungkas Mabur duwur ngalang ngalang Yen nibo dadi kenangan Koe seng tak eman eman Ninggal ke roso kelaran Opo iki wes takdir e Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah Layangan seng tatas Tondo tresno ku wes pungkas Mabur duwur ngalang ngalang Yen nibo dadi kenangan Koe seng tak eman eman Ninggal ke roso kelaran Opo iki wes takdir e Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

  • Paling iki sing diarani LDR bedo roso

  • Iklannya ko new palapa Yeni inka.. hha

  • Ni lagu terngiang ngiang terus di kepala

  • Happy smile... I like dangdut is the best best perform by hapyy

  • Cuma happy asmara orang yg lagi ngelamar kerja tapi hp iphone 11πŸ˜‚

  • Angreeesss ngresapi lagune.... Aqu sing wingi wingi ngrunokno mbak nella. Saiki kepincut suarane mbak happy. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹, love ❀. Salam tresno jawatengah. Wonosobo. Dieng.

  • Sayang..kita kenal 7/2/2018..wahai syg ku..banyak kenangan kita syg..perit,sedih,ketawa,susah tapi sekarang semua berubah syg..Harini 28/2/2021 awaq dah bertunang..hujung bulan 3 kamu nak kahwin dah syg..terima kasih syg sebab awak tipu saya..dalam masa yang sama saya dengan awak memang awak dah wujud kan dia..3 tahun awak tipu saya..awak memperguna kan saya..saya harap awak bahagia atas penderitaan aku syg..selamat tinggal nurhusna selamat tinggal

    • @Happy Asmara Music kadang2 mulut hanya mampu cakap sabar,ikhlas,redo..sebenar nya hati tidak mengikhlas kan,hati tidak sabar,hati tidak redo..mampu senyum disebalik luka yg amat mendalam teramat dalam..

    • Sabar ya

  • Sad :(

  • Gie pancen wis .. wis ora ana obatt neng wis nembang ..pngine metu banyu mata tpi isin ws Tiwa😭

  • Ada apa ini kawan

  • Lagu nya candu πŸ˜­πŸ’”

  • Iyo yekkkk

  • "koe ngewei janji napine malah mblenjani janji" cobo koe dadi aku dekk:" Dubay, 01maret21

  • Kok lebih menghayati vidio nya ktimbang lagu nya hehe

  • lagumu meresap sedap kk hhe

  • SAY

  • Koe sg tak eman eman ninggal kelaran !! DIANCOK SU DENPASAR. 01 03 2021

  • Suka banget suaranya,,lagu apapun itu enk di dengar kalau yg nyanyiin mbak happyπŸ‘πŸ‘πŸ’ƒ

  • Udah bener" Dapat cewek cantik,baik dan setia malah selingkuh sama yg Burik 🀣

  • taik ahh gak sukaaa

  • Terimkasih telah membaca komentarku didalam hati, walau aku tau bahwa hatimu bukan untukku - Wonosobo 28 feb 2021

  • Kyok posisiku saat ini 😭😭😭😭 jancok tenan

  • Tinggalin yg nga bisa di perjuangin,,,

  • Udah 46 juta 😐

  • "cukup aku ae seng eroh perjuangan ku:)" Lampung Selatan - 28 February - 2021

  • Wkwk gw masih nonton dari awal rilis kelas 8 smp🀣🀣 padahal mah bukan orang jawa tapi suka aja lagunya walopun bucin :/ But no problem HihiπŸ‘πŸ‘

  • Happy rism itu siapa sih....hppy asmara atau bkn..😊😊

  • Sumpah favorit ❀️

  • Happy asmara idaman hati...teruslah berkarya

  • Sukses selalu kak Heppy asmara

  • Iri Bilaaaanggg Booosss,,,, ojo lali madang yo,,,

    • @Essa Nuri hayyy sugeng siang lagek opo ndhuk,,, wed madang urung,,,

    • @Essa Nuri iyooo kan jeremu kon apseni kuwabeh yo manut to yo ndhukkhhh porwantoro,,,,

    • @Happy Asmara Music ok mimin,,....

    • Lha jebule no kene to?

    • Siap ehhehe

  • Keren kak πŸ‘

  • Inginku solo squad

  • Mulus

  • Cowonya ko mirip hito ya .

  • Cowonya ko mirip hito ya .

  • Happy Asmara❀😘😘

  • Happy Asmara❀😘😘

  • musiknya mantullll

  • Sukses terus kak happy

  • Sopo iki seng rung tatas? πŸ˜…

  • I Like you Happy... Sukses trs sayang

  • De'e: kuwe tresno karo aku gak?. Aku:aku gak tresno kuwe aku tresno karo mb happy. De'e:haduh Aku:??? 🀭

  • 'cubo dadi aku kuat po atimu, mesti koe sambat ora kuat' ojok o koe mas, kipas angin tak ceritani tentang atiku ae mek isok godek godek tok, oponeh samean😭

  • Wis suwi ga awor, tapi wengi iki tak iklasno mas. Tak lepas samean soko atiku. Maturnuwun ws tau rekoso bareng, maturnuwun wis tau bahagia bareng, aku panggah dedungo, mugo kabul kajate yo mas :) Blitar, 28 februari 2021

  • Onok kang mas q

  • Inget mbiyen alesane hp ne lobet terus .. ehh ternyataa Yo ngonolah πŸ™ƒ

  • Tak pasrah ne Gusti ae seng ngatur. Wingi tak atur Dewe malah semrawut . Malang,28 February 2021

  • Tak pasrah ne Gusti ae seng ngatur. Wingi tak atur Dewe malah semrawut . Malang,28 February 2021

  • Uenaak tenan...

  • Tahun mbiyen kuwi mbak happy 😁

  • Omah ku ngawi mbak happy πŸ˜πŸ™

  • 0:44 ya allah wani ne karo cah wedhok tibak 'e' πŸ˜‘. Ra nduwe sopan blas karo cah wedhok yo πŸ˜‘πŸ˜πŸ™.

  • Sedang dibantai habis-habisan oleh keadaan,perasaan,dan pikiran. # gunungkidul 28-02-2021

  • Bodohnya aku telah kembali pada wanita yang telah menyakitiku dan kembali menyakiti Tegal 04,feb,21