WAYANG JAWA

WAYANG JAWA WAYANG JAWA

  • 450
  • 117 231 887

Video

WAJAH ASLI PARA SYAITON GM
WAJAH ASLI PARA SYAITON GM10 bulan yang lalu

Komentar

  • Ha. Ha. Haaaa....aku terhibur sekali, sampe lupa lagi sakit. Matur suwun. Mas

  • ayo PY kembali bersatu lagi....

  • enek bacaan sholawat wahidiyah opo cak kuntet pengamal

  • Yudho g iso nglawak..lucu kuntet

  • Kl pakai kustum yg merah ini njaaaan kliatan bersih gantengnya.moga tenang di sisinya.Amiiiiinnn

  • Ganteng sopan.cara bicaranya gk jorok.njaaaan joooos pokok e.moga khusnul khotimah.Amiiiiiinnn

  • Sombong ndisek masalah melarat keri..不不不不不

  • Sehat selalu grup guyon maton cak percilsalam dari lumajang tempeh

  • IG Ne Cuplis Sopo Jenenge Boss

  • baeoyoh imbal bales cuepet ngne i isuoo ra thett..wkwkwk

  • kuntet iso ngne ora..hahah

  • mbak yuli lo nggarakno ngguyu

  • Alah alah putrane silikon eee solikin kok pinter tenan yo le ngelawak

  • Bu bos Karo pak bos teko

  • percil lucu

  • Mas kuntet bagus kalau dagelannya agak diperhalus bahasanya njih

  • Wkwkwk hahahaha

  • gus miftah memang mantul

  • assalamualikum sinten ingkang gadah nomer cak precil bade nanggap

  • wkkwkk taiwan hadir perutq skit cak cil smoga sukses sllu barokhalloh

  • moga khusnul khotimah mas masa alloh pinternya rias sdri

  • Luar biasa 鳶

    • matur thank u,,, yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Cak percil hidung mekrok membawa hoki rezki yg penting lucu n kereen.

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • topppp poko e

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Trenggalek hader sukses trus gus miftah

    • siappp,, sukses terus juga boss yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Hhhha... Pk percil asline isin dewe dijak joget dicedek"i maya praga kui ujute pk percil rodok nyireg" tpi ekting santai hakhakhakkkk......

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Wong Brebes Jawa Tengah hadir

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Iki Baru klop. Percil Karo yudho. Kenopo Ora mbalek maneh to Mas Percil kalian mas yudho

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Mambengi main nek Dampit ta ?

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Sing ning taiwan sopo se nonton

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Jowo ndue crito . Pengajian+hiburan lucu簡an. Jan wes lengkap mantap cak

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Terlihat kurang menarik banget kalau mbak2 sinden nya malah asik main hp.

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Masuk dek.. Anake dalang bapakne dagelan

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Ijin shere blh ga

    • MONGGO yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Seng nyanyi MBK Elis luweh mntp

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • mengibur banget cak percil.. lucu,nguyu ne aku ra liren liren. bola bali nguyuh aku.. kui sing wong wedo klambi abang spo jeneng cak.. opo wae iso...jos pokoke

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Taiwan hadir klklkk dewe q

    • @WAYANG JAWA siap kk

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Tukang ngincenge pinter golek seg seger2

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Bacutane endi leh

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Tanggapan ne piro admin... ?

    • monggo jenengan hubungi pihak manajemen nggih 082140257111 yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Wayang jawa mantul yg setuji like

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Pengen bisa sanggulan sendiri jadinya

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Wayangkulit

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • senyum e jeng lusi ngangeni ...

    • @WAYANG JAWA nek raono mba lusi wegah alias mmmoh ...

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Kok sekarang ginta gk pernah ikut??

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • cak percil jos

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • pagah cocok bossss percil omkuntet aku pgmarmu dr hkng bos.sukses..

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • akhir acara berdo'a bersama gae aku mbrebes mili,.

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Terusanne Endi mas

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • terakhir lucu

    • asyiaappp

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • tibak e ulang tahun e kirek. ngakakkk

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Pak igid jan jos tenan

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • yudo tetep jos kro prcil

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • LOVIYU WAYANG JAWI

    • iya aku suka

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Masok

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Allahumma sholli Ala syayidina Muhamad wa ali syayidina Muhamad Smoga Allah sentiasa memberikan panjang umur Dan kesehatan kpd gus miftah,....

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • trim ats adnyagroup ini kmimrs puas dan skses selalu

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Amin .......... senang banget ceramah modern mantuuu...........lllll

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Mariam soto mania!!!

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • salam wong polean tamansari

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Kangen Peye

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Mbak Probo Jos jogetqn lan suarane

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Jogetannya cak percil yg angka 8 bgus bgt

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Jatilan yg lemes bgt yg kayaknya dri pasuruan yg montok tafi namanya siapa cantik dan lemes bgt narinya

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

    • Yg lihai dan cekatan narinya tadi siapa

  • Kpn kepanggih

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • .

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • marai ngekel tp yo ono manfaate sg knggo d cangkolno nk pikiran

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Ya allah,seneng eram aku delok iki.lucu puol sehat slalu cak cil,tet,abah kirun,gus miftah

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Abah kirun poll lucune.wkwkww kayak channelku

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Kapan pinarak teng kuto tuban cak.. kulo tenggo njeh

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Kangen ndagelmu mas angga gareng唐唐唐

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Biasane aq ngantuk la iki malah ngekek

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • 4.3 dislike doakan semoga dpat hidayah amiin. . .

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • September 2019 seh ntn PEYE

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • mening

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • 2019 panggah peye

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Sugeng dalu cak percil kalian cak kuntet... tansah diparingi sehat lan kemulyan... salam wakinjay saking Palembang

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Lagi iki pengajian sing trending nomer 1

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • id

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Lucu

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Sinden e mening pol

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Sukses terus cak

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Warna vocal e kok mirip ma lagu batak haning

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • pechhh cak percil jogete mesti muantep puolll puinterrrr nk kon ngepasno kro kendang

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • bangkok

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • lagu opo ikie

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • cak kuntet bisa shalawat wahidiyah

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Sing iseh nnton 14/9/19 angkaten jempolne....

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

    • Hadirr

  • kulo sangkeng banyuwangi nderek ngaos GUS alhamdulillah 3,5jt di tonton 12:59 gas pol gaes,,

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • 48:23 34:00

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • nah ini baru enak music nya

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • diangklekk cakk...guyu kmekell

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Jogetane cak precil jan nan pokok e..

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Lucu ia不不

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Salam kenal qaisyah dr saudi smoga shat slalu para pemain cak percil q slalu nonto acara ini trima kasih

    • salam kenal balik bosskuuu,, yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Copas cak precil

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Bangga Jadi Orang Blitar, Bangga Jadi Orang Jatim, Bangga Jadi Orang Indonesia. NKRI.. HARGA MATI, SHOLAWAT.. SAMPAI MATI, NU.. SLALU TANCAPKAN DIPERBUATAN DAN DIHATI, THOBAT.. SEBELUM MATI.

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • Jos cak percil dngan gus miftah

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html

  • lek gak oleh guyon yo ojo dikon dadi sinden..

    • yukkk mampir di channel budaya jawa luurd ada video campursari GM,, id-tv.org/tv/video-JVte69JrFog.html