Aviwkila

Aviwkila Aviwkila

  • 325
  • 293 095 725
Couple Musician Family
Thana Ajeng Purishita: Vocal
Uki Diqie Sulaiman: Guitar & Music
Hope you like it! :)

Video

UNBOXING KADO BUAT NURA
UNBOXING KADO BUAT NURA7 bulan yang lalu
Aviwkila - Lahir (Teaser)
Aviwkila - Lahir (Teaser)7 bulan yang lalu
9 Bulan Dalam 9 Menit
9 Bulan Dalam 9 Menit7 bulan yang lalu
Aviwkila Pamit Undur Diri
Aviwkila Pamit Undur Diri9 bulan yang lalu

Komentar

  • Aaaa suka banget❀

  • 2020β™₯

  • Ga ngerti si artinya ni lagu. Tapi suaranya bagus banget dan ngena banget di hati. Jdinya sedih.

  • 3:07 - 3:09 keren improve chord nya...

  • πŸ˜₯ nelangsa ...

  • Dengerin lagu ini di dlm kamar sambil dimatikan lapu kok nyesek bgt 😭😭😭pean nyanyine masuk bgt pas ati lagi gak nentu kahanan ne 😭😭😭

  • Buk pak req lagunya nidji hapus aq donk.. 😁

  • Ambyarr

  • Kak, bikin cover instrumennya versi aviwkila dong hwehe

  • Kenangan sing wis tak lakoni tak simpen ng njero ati, dewe wes ra dadi sijiπŸ™‚

  • Lagu sampe tuwek dong kaa

  • Sepine wengi kak yang setuju like like comen gaya😊😊😊

  • Ambyarrr 😭😭

  • Aq tau lagu ini sebenarnya dl wkt Alyssa soebandono wkt dia nyanyi itu mlhan 🀣

  • Guyon waton - PERLAHAN kak😍😍😍

  • Request sepine wengi - vivi voletha

  • Guyon waton- perlahan kaaa Pokonya ambyar banget ni lagu :")))

  • Mantap🀩

  • Keren bgt ya tuhan 😍

  • Akhiiirnya yang ditunggu tunggu makasih kaakπŸ™

  • Akhirnya menemukan versi akustik yang sampai menyayat hati Siapa lagi kalo bukan dari Aviwkila kuuuh πŸ’‹

  • Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun

  • ambyar.. bubarrr....

  • Marai kelingan dee mbakπŸ˜₯

  • Oke..fix ambyarrr...

  • semua akan ambyar pada waktunya, mung sebagian ra wani ngakoni nek gek 'ambyar' wkwk

  • Jowokustik tenanan. Ambyar tenanan 😭 Sopo sing ora kerasa kelangan, ditinggal pas sayang2e, pas jeru2ne, milih dalan liyane 😣

  • Ndarboy baik" saja ka

  • Bagus banget😍😍

  • Lagu lily tentang apa sih? Pasti tmbh merinding setiap denger reff nya..

  • Kak cover gede ROSO dari Abah Lala dong

  • Maluv gasss nangiss :v

  • Maaf a kita harus putus .. orang tuaku menjodohkan ku ... KataΒ² yg tak di harapkan setelah sehari baru saja bertemu dan keadaan baikΒ² saja .. Garut 10 april 2017

  • Req Jkt48 - Rapsodi

  • Cover "Dalan Liyane" donk πŸ˜€

  • Banjarnegara,22 Januari 2020. ditinggal pas lagi Jeru"ne:)

  • Boleh minta chordnya kak?

  • "Sitik sitik ambyar" "Sitik sitik nyanyi lagu ambyar" " Nom noman saiki podo gapuk " Termasuk aku 😭

  • Masyaallah. Lagune ngenes.. Ambyar atine πŸ€•πŸ˜‘

  • Next NDARBOY WONG SEPELE.

  • Duhh njeruu bikin mewek😭

  • Merinding mbakk :'(

  • yowes modaro aftershine dong kakπŸ™

  • Suka banget ❀

  • Mamanya nura ter❀

  • Aku ambyarrr😭

  • Jeru banget mbak:'(

  • Sumpah dong suka bangett suka banget lgu iniiiii

  • sip jozπŸ‘

  • Gada yg komen translate nya apa yak

  • β™₯️

  • weh weh weh penak janan... gawe sangu turu

  • Kenangan sing wis tak lakoni, tak simpen ning njero ati, dewe wis ra dadi siji.... Iso ku mung mendem, mergo sadar diri kulo dudu sinten-sinten 😒 Ngawi, 27 Desember 2019

  • Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani Wis suwe we ra rene We lungo mung masalah sepele We golek liyane Tambah loro Yakin we teko nambahi sengsoro Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali Karo gedhe duwure balunganmu Aku wis ora gagas kata luka Wis cukup wingi, ra pengen baleni Mario lehmu dolanan ati Wis wayahe we kapok blenjani Udan tangise ati, saiki wis rodo terang Masio isih kadang kelingan Kowe sing tak sayang-sayang Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo Perihe ati sing mbok paringi Wis cukup ra bakal tak baleni Aku wis ora gagas kata luka Wis cukup wingi, ra pengen baleni Mario lehmu dolanan ati Wis wayahe we kapok blenjani Udan tangise ati, saiki wis rodo terang Masio isih kadang kelingan Kowe sing tak sayang-sayang Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo Perihe ati sing mbok paringi Wis cukup ra bakal tak baleni Perihe ati sing mbok paringi Ora tak baleni

  • Terenakkkk sumpahhh kalo yang cover aviwkila

  • #trendingkanβ™₯️

  • Auto Like !

  • Nyanyi pake ati bikin yang ndengerin merasapi.. marvelous kak !! 😒

  • Trendingkan lur...❀❀❀❀ #trending

  • Asli bagus, terimakasih sudah cover lagu sebagus ini. Sukses terus yaaaa

  • Jeruhhhh

  • Persis nasibku kakak :(

  • Mantapppppp

  • Request lagunya guyon waton yang perlahan dong kak

  • Pengen nangis berasa curhatan 😌

  • Covel lagu "Gede Roso" kak

  • Suaranya istimewa😍😍

  • Ambyarrr tenan aku tu😭😭

  • Best kak thana..gila itu suara...dahsyatt...cekap semanten matur nuwunπŸ‘ buat semua yang disia2in...semangat tunjukan bisa lebih baik..aamiin

  • Pesenku mung siji es teh ro indomie.....

  • Sanes ambyar maleh niki... MAWUR!!!!! JOSSSS!!!!

  • Pacaran 5 thn,berjuang susah payah demi kata restu. Tp ketika restu di dapat takdir Allah berkata lain. Kecelakaan yg memisahkan qt slama'y... Malang, 19 agt 2017.

  • Jossss

  • 6 tahunnnnnnn :'( harus ngelupain gitu ajaaaa, cuma minta kepastian tapi malah di tinggal pergi .. Sopo sing kuat di tinggal lungo? :( Thx u buat 6 tahun nya, dengan mu aku belajar dewasa , aku belajar jdi wanita kuat,.. Semoga kita bahagia di jlnnya masing-masing .. aamiin

    • @Laras Krisnawati iya mbak semangat.. in syaa Allah udah ikhlas walaupun berat..

    • Semangat mb say... Semoga Allah menggantikan dengan yg lebih baik... Kalo jodoh pasti akan dimudahkan kok mbk... Jodoh itu gak bisa di ukur dari lama waktu pacaran. Seringnya ketemu. Dekatnya jarak/hubungan. Dll... Pasrahkan sj sma Allah y mb...

  • Selalu keren pokoknya...😭😍❀

  • Guyonwaton dong

  • Move on haruss karena apa? Karena"aku layak dicinta":)

  • Nyentuh banget😭

  • Lagune masokk tenan ,Sukses mas Hendra ☝️

  • Empuuuk jeng suaramu 😍

  • Gk nyangka di cover aviwkila mantull , sukses mas hendra kumbara , lagune jenengan pancen πŸ‘

  • Luv bgttt! Kak next cover jkt48 rapsodi yaa!

  • mantab

  • Pesenku mung siji sing ngati ati :) Korban itungan jowo ngalor ngulon :)

  • Tak sawang tekan adoh. Mergoo cedek yoo koe gak peka. #malang27jan'20

  • Seng ati ati☺️

  • Sering" cover lagu" bahasa jawa hehehe

  • Mantapppp bg...lihat coveran ku juga yah teman"...lumayan keren lah

  • Mantul bangettttt kakkkk πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

  • yang ditunggu tunggu ☺️

  • Req dudu roso welas-vita alvia dong ka

  • Selalu mengingatkan saya dengan kota semarang :)

  • Bahagia simpel banget cuy dengerin kaya gini aja hatinya udah tentrem banget :))