deedee ka

deedee ka deedee ka

  • 173
  • 56 684 669
HALO..
NAMAKU DEEDEE.KA ASAL KEBUMEN
PEMBUAT FILM PENDEK NGAPAK
IG DEEDEE.KA
EMAIL DEDEKA3@GMAIL.COM

Video

CINGIRE BUBAR ?
CINGIRE BUBAR ?6 hari yang lalu
GOVLOG BALI #CINGIRE
GOVLOG BALI #CINGIREBulan Yang lalu
JEBULE !! #CINGIRE
JEBULE !! #CINGIRE2 bulan yang lalu
CAIRRRR.... #CINGIRE
CAIRRRR.... #CINGIRE4 bulan yang lalu
SLIBON - GO VLOG #CINGIRE
SLIBON - GO VLOG #CINGIRE7 bulan yang lalu

Komentar

  • Lik, Jajal Nggo Selanjute, Uplod Video Nganggo Subtitle ,, Men Indonesia Pada ngerti artine,,, Salam, Wong Bumen.. Nggo Majukna wong kebumen... Subscribe Channelle Mahage Kebumen Ya Lik...

  • ws ulih silver play button apa durung? kan ws luwih 100K subs

  • Mas Ko Gak Bikin Bikin Video Saking Sibuk nya Of Air To Wssss trknal Malah Lali Karo Karya nya hehehehehehe visssss

  • id-tv.org/tv/video-UmXdbZVKFGo.html ngapak merantau neng Jambi

  • bos dede....kl jaket cigire brpa harganya...?? gw mo beli nie

  • ra tau gawe film pendek maning sih napa...

  • id-tv.org/tv/video-lqsPdJ0ANAY.html

  • mas videomu di reupload ki id-tv.org/tv/video-PqIQL6_qLdQ.html

  • kamerane mas dede rusak opo ya....ora ono film anyar maning

  • keren mas, film ngapake

  • Subscribe balik mas salam kenal karo wong Losari

  • Mas Dede, jal gawe film sing aja lucu sing serius banget pokoke situasine .. mesti keton wagu banget ... hahahaha .... Aku ra ngenyek mas, ning temenan nek bisa gawe film sing suasanane serius tek acungi jempolll sepuluh lah nyewa ne tanggane ... Salam SUKSES #CINGIRE ....

  • mas nk psn kaos nang di???

  • kang, entuk njaluk no hp ne sampean po ora??

  • bangkrut wes apa ya? deneng suwe temen ora upload...

  • ulih njaluk no wa ora mas

  • kapan gawe film maing wis kangen film film apik and lucu

  • Mohon Maav lahir batin Mas dedee & segenap crew CINGIRE ... Salam ngapak dari sruweng ...

  • salam #CINGIRE Lampung

  • Pengin dolan alamate ngendi mas

  • mas dede kita pen ngupai masukan kan mas dede dagang kaos cingire tolong gawe tim khusus nganter nang kaos cingire ora usah nggo paket maning toli bayare aja transfer maning bayare langsung ning pengantere bae dadiku ora ana wong kang ketipu transfer ning selain rekeninge mas dede tolong ya

  • gawe filem sing mengenai bulan puasa apik kuwe mas dadi ana kesan juga pesan kebaikan untuk kita semua dalam menyambut bulan puasa....dadi apik ana lucu juga ana rasa kita bersyukur dalam hidup sing dewek lakoni loh mas...SALAM CINGIRE GOMBONG (SELOKERTO)

  • mas dede....nyong pengen pesen kaos cingire

  • Tasikmalaya hadir kiyeee. salam ngapak :)

  • Mas tolong bantu subscribe + Channel unggulan akun kita dong, terimakasih

  • Viewernya banyak,duitnya juga banyak nih,,sukses selalu ya mas,,

  • Kalo bisa humor komedi tentang berita terbaru yg lagi ngehitz, dan jangan lupa diberi subtitle, karena youtube bukan orang kebumen aja yg nonton.Keren

  • nek arep pesen baju kepriwe kang?

  • maen yo,,cingireee

  • mas gawe judul semugih mengko nek arep tuku apa apa durung bayar njaluk jujul.terus kabehane kredit endinge sita oke

  • nggawe video tentang jalan raya sing bolong bolong nang bumen mas, intine ben masyarakat terketuk kambi pemrintahe peduli kira kira bisa ora mas

  • film baru kapan keluar???? udah menunggu kreasi baru??

  • mas deneng sui timen vidio seng anyar,,nunggoni trus ki..

  • enyong ulih melu ap ora,,,,, men isa terkenal dadi artis,,,, hehe

  • .downlaod lagu voila sing bintang hati kepriwe mas dde,?

  • gawe filem bareng aku re

  • bikin dub kocak ngapak aja tapi materinya yang mateng biar jos

  • mas, aku kepengin melu gawe film pendek. aku wong bumen asli. nek urusan waktu aku bisa menyesuaikan. nek ulih bisa hubungi aku bae mas

  • kampreetttt, ndeleng film kaya kie ge kosih bangka wetenga. ngakak nyng, lanjutkan lah mas mas, ben sukses, rajin2 upload bae ben tenar ben bisa dadi artis hoya hoya

  • Anak-anak yang kreatif...lanjutkan terus cingire....!!!!, kaosnya bisa beli gak ?

  • mas siap melu main . juga pengin belajar bikin film. pengalam nyong gawe film wis ping 2 komdy n dokumenter freene ya sabtu minggu . soale esih kuliah. mbok butuh hub saya aja mas asli cilcapan