SPECIALS ID35

SPECIALS ID35 SPECIALS ID35

  • 100
  • 186 606 799
Jangan Lupa Subscribe, Like dan Share channel ini ya guys
Follow juga IG @specials.id35
Terimakasih buat yang sudah menjadi Viewer dan telah subscribe channel Specials id35
Bagi yang belum subscribe, silahkan Klik Subscribe ya guys untuk melihat video terbaru
Thanks for Support This Channel,
Salam Seduluran untuk semua Suporter bola
Salam satu Nyali..!! WANI..!!!
Kerjasama untuk Promo Produk, Iklan dll untuk ditampilkan pada video channel ini atau di akun instagram,
silahkan hubungi via DM Instagram @specials.id35

Video

Komentar

  • Ancen bodo sejak lahir...kejadian sweeping plat nomer wes turun temurun...opo maneh onok seng sweeping truck seng lwt...lek pas ngerti cm kudu ngguyu nontok kegoblokan akut e...hahhahaaha

  • Kalijudan keras

  • salam satu wani

  • Aku wong Suroboyo, bojoku wong malang, nak Suroboyo ngawe plat N nyantai nyaman" ae, tapi pas nak malang ngawe plat L kok kurang nyaman was". Penak damai ae lah. Gk usah bales"an, soroboyo welcome kok ๐ŸŠ

  • Nango malang gaweo jerse bonek age pak tua. Wes mambu lemah metuwek koyok arek nom

    • Hahahaha sip dulur

  • Dikota kami semua plat aman mosohmu bonek duduk plat nomor!!

  • Sehat trus po dadang..next HG

  • DADANG NEK KATE MALANG NGAREP AREK2 MALANG CANGKEMEN NGELEM2 AREK MALANG, NDEK AREK SUROBOYO CANGKEME NGELEM2 PERSEBAYA.

  • Saran min, Tolong audio ne ditingkatno Mane kualitase,, WANI๐ŸŠ

  • Ojok njawel lek gak gelem di njawel cak.

  • Salam dari kami arema,, kami salut dgn bonek semoga bisa dami sama arema

  • Sweeping plat nomer? Indikasi kaum berpikiran sempit

  • ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Salam satu nyali wani

  • Nag suroboyo plt N akeh yo gk popo Ancen malang seng gawe resek

  • KETORO LEK OMONGANE DADANG BAGIAN PROVOKATOR ... WONG KETEMU NDEK BATU AE MUNGSRET AE DANG DANG ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ SALAM NG CAK DADANG DI GOLEKI MAS HADI PP MBATU DI KONGKON MEMPERTANGGUNG JAWABKAN OMONGANE ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  • huuuuuuueeeekkkkkkk

  • Sehat" pak podadang slm satu nyali wani

  • Bonek Bumi Majapahit hadir lur

  • Sehat selalu PO Dadang

  • Kok mesti ya. Tiap tim.e Tonggo sebelah . ultahh selalu ada saja ulahnya ! Nanti kalo sudah dibales. Sok yg paling terdzholimi ! Musuh anda bukan plat nomer . Musuh anda bukan kendaraan ! Jangan karna FANATIK anda semua jadi buta . Otak dipakai Cok !! Harus nya anda senang ada wisatawan yg datang kesana. itung.itung untuk membantu perekenomian daerah ! Bukan di USIK LALU MAIN SWEEPING. Coba anda cek . Tahun kemarin ketika hal serupa seperti ini terjadi . Dimana di sana Anda mengusik warga Surabaya khususnya Kendaraan berplat L yg sedang berlibur. Apa disurabaya melakukan hal yg sama? Dengan kelakuan kampungan kalian ? Iya kita yg disurabaya membalas. Membalas dengan cara elegan . Membagikan bunga untuk kendaraan ber plat N . Dan itu REAL ! Dari sini bisa disimpulkan . Sejatinya sebagaimana adanya !!!! Apalagi berita terakhir santer terdengar . Cak Tessy juga mengalami kejadian . Dimana mobil yg dikendarai beliau juga terkena lemparan . Aremasu Iki Ket biyen pancet ae kelakuane . HAPPY B33DES DAY ! 10 TAHUN DUALISME WKWKWK . SALAM SAKIT JIWA COK ! DARI KAMI YG KALIAN BENCI .

  • Kangen chat bareng lagu kebanggaan cak salam dari panser biru salam seduluran๐Ÿ˜Š๐Ÿค—

  • Sehat selalu po dadang..panjang umur..

  • Podcast bareng andi peci bos

  • Dapat salam dari Bonek gading semangat Persebaya Surabaya ๐Ÿ’ช

  • Enek seng pengen memecah belah se jatim asline aremania mbi bonek,,tapi dewe kudu golek wonge ben ngerti piye dadine kecekel bonek??

  • Semoga sehat selalu po Dadang, salam dari kota soloโค๏ธ๐Ÿ’š

  • nang suroboyo akeh plat B ..plat N ..ga tau diurus karo bonek .. bonek ternyata lebih dewasa .. satu nyali wani pas dadi supporter tok ..lek nang Malang sweeping plat L ..itu pertanda takut sama bonek alias wani angas ..tapi salah sasaran ...jgn mau diadu domba ...seduluran ae sak lawase ...wis ga jamane bentrok

  • KAS14N BONEK KOK MALENG GENDERO OWKAOWKA

  • Beberapa komunitas bonek diTO dan diswiping. Gak kabeh dan gak ngawor PLAT .. Cctv stopan bukan pajangan... Beberapa oknum komunitas bonek seng kepingin tenar... Lek dijarno ae beberapa oknum iku kurang ajar... Dadang iku tuwek mambu lemah gedabrus tok

  • Gedang-Gedang

  • Inti nya kota yg di bawah UMR jarak 83 km dari surabaya nggak punya otak dan nggak mau di salahkan!! kenapa saya bilang ga punya otak? Sebelum bendera di stolen kejadian di tulungagung warung bonek di rusak arema waktu keadaan warung tutup,dan kalian nggak gentle ngadep i waktu warung buka. otomatis udah mematikan sandang pangan orang, inget banyak org malang jualan cari nafkah di sby, gimana kalo di pukul rata semua? Berfikir panjang, rivalitas boleh bego jangan lah

    • Tambahan, dan waktu anniversary persebaya ke 93 waktu itu banner dan flag di stolen, termasuk banner ucapan yg aku buat sama temen kampus ku, dan ujungnya aku yg takut sama cowokku takut kena omel๐Ÿ˜– ini fakta aku yg ngalamin sendiri. Dan giliran di bales bonek stolen flag sama banner mereka kayak paling merasa bener dan tersakiti

  • elengo sam dulurmu sng kerjo na suroboyo ojok asal nyewiping plat L kro W,musuhmu ikuuu bonekk gduk plat L

  • ojkk sok tau kesalahane bonekk sng salahh iku pertama arema lpo pas annive persebaya akehh banner e sng dicolong murale dicoret coret,lah saiki pas dibaless kro arek bonek baper,tmbuse nyewiping plat L kro W,utekmu iku dekek ndi sam,mikiro gblok

    • @Alan sg mlayu spo mas? Bukane kelihatan jelas yg takut siapa? Ngapain sweeping plat L? Km tau ga di sby plat N banyak,dan adem2 bae ga onok sweeping2. Ga kelas ancene,bonek masa pandemi ngene sibuk berbagi,ga cuma di sby,di kota2 lain di jatim.

    • LAPO PAS ANNIV PERSEBAYA ADMINE BONEKFORPERSEBAYA SOK2AN TEMBUS KANJURAHAN??? WES TALAH RUVAL GAK KELAS KON IKU๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ SOK2AN WANI GIKIRAN DIGERTAKNKOAR2 KEPLAYON๐Ÿ™๐Ÿ–๐Ÿฝ

  • Aremaleng jancok

  • Bonek Jombang hadir ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ

  • Cak hamin lo cak kapan

  • Seger waras pohh dadang๐ŸŠ๐ŸŠ gak iso bayangno nak pohh dadang reoni keluarga ambek sumpil??? Wkwkwkwkk Salam satu nyali !!! Wanii..

  • Cak tolong salamno nng po dadang aku njauk alamate seng nng malang aku ijen engko nng umahe

  • Konten provokasi jancokk..

    • ojokk kerengg nak sosmed sam,metuo malangg ojok ndekem ae!!! GAK AREMA GAK LUCU

  • KAPAN TERWUJUD NYA AREMA BONEX DAMAI,,, PENGEN 1 TRIBUN BARENG. SALAM DAMAI DARI AREMA BANYUWANGI

    • SETELAH aremania SEMBUH DARI PENYAKITNYA. BARU IMPIANMU BAKAL TERWUJUD

  • Undang cak Hamim cak

  • Malang aman min mek di takok takok i tok tujuan e lapo kdu jelas dan pokok ojo ngrencanakno seng gajelas kyok nggowo stikere bonek

  • Mas speaker e gk jelas

  • Sekedar saran lord Untuk suara audionya kurang sip *salam satu nyali* WANI!!!!

  • Asline arema bonek wis damai min cuman akeh media sing pingin mecah belah terus postingan lawas di upload maneh ben kedua belah pihak iki tambah panas tambah dendam ngunu min

    • Iyaa.. kayak e ada bbrp oknum dari bonek dan arema yg pengen berseteru terus karna dendam lama. Moga mrka mendapat hidayah. Cz bnyak sbnr e yg cinta damai. Salam arek suroboyo

  • Fokus karo suguhane, " gedang" . Iso ae cak.. cak... ๐Ÿ˜

  • Asline malang Suroboyo adem ayem min seng nggarai elek jeneng Bonek iku teko luar daerah seng gawe resek .nek 1927 tak akoni Joss arek e dewasa

    • @Alan he koen ojok asal ae ngomong. Ojok ngadu domba. Aku arek malang dampit. Ojok ngelek2no jenenge arema. Sepurane arek sing plat L kro W sing gak slh dadi kenek sweeping ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

    • Kenek admine BonekForPersebaya/Hoolgian sg gaya2 nyolong bendero jam 2 subuh (Arek Bayek yo iso) Dengan embel2 WANI tapi pas DiGERTAK wong malang malah nggawe podcast seakan2 arema yg memulai๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ–๐Ÿฝ

  • Cak tessy mana gak kelihatan

  • Arep ultah kok arep swiping plat L karo plat W sam...sam...ga' nyambung blassss kon arema fc , wis gendeng ojo trus gendeng di pikir mateng" sam...sam...PERSEBAYA ultah tanpo onok swipingan plat N tambah wenehi karangan bunga lan masker Suroboyo bebas gawe sopo ae....Salam Satu Nyali...Wani...!!! Bonek Sby Barat loyalitas tanpa batas losssss ga' rewellllll ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š dulurrrrr Bonek kabeh ae ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ....

    • @IKHMAL KURล…IA AJI soale jek gorong...coba lek pas pertandingan opo konvoi mesti sweeping plat nomer...

    • Aman cak malang iki aku arek krian pokok nang malang tujuan jelas ojo nggowo stikere bonek

  • Gk blap sepeda ontel a Po Dadang

  • Salam dari viking

  • Next cak hamin gimbal

  • Salam Satu Nyali Wani โœŠ

  • Nek budal nang malang tolong dolor dolor gowo gedang seng akeh๐Ÿคญ

  • Wes gk onok sweeping min asline, cuma gra" e gendero sing di pasang arek" malang iku akeh sing di colong Percuma kan ws akeh arema ambek bonek sing dewasa tp ono sejumlah oknum sing memecah belah? Wocoen min real iki aku gk gae" omongan

    • Nek gak gara gara warung bonek tullungangung dirusak gak ngarah arek arek resek resek nang malang

    • @Jamal Mange mantul cak wani ne ambek plat nomer tok.suroboyo los plat N

    • @Alan seng nyolong kan wes ketemon, lapo kok terus nyeweeping plat L? Seharuse urusane wes mari soale seng nyolong wes ketemon. Due utek digawe akeh wong seng gak salah tp mbok sweeping

    • @Alan kene gk ngarah njupuk gendero. Lk gk sakdurunge spanduk persebaya blok". Lk ape coment iku dipikir sek des"๐Ÿ˜‚

    • @Santoso Hadi lihat kejadian sng luar kota mas. Spanduk banner mural e persebaya di rusak. Yo iku sebab e cak

  • Pengin banget ikut

  • WANI !!!

  • Undang cak hamin bos

  • Sehat selalu po dadang salam dari bonek pati,,salam Satu nyali,,wani