๐ŸฅBring Your Beatbox๐Ÿค DREAM SQUAD ๋ชจ์ง‘ | NCT DREAM 'Beatbox' TikTok Reaction

Dipublikasikan tanggal 18 Jun 2022
NCT DREAM's 2nd album repackage "Beatbox" is out!
Listen and download on your favorite platform: smarturl.it/NCTDREAM_Beatbox

๐Ÿ“ป 'Beatbox' MV: id-tv.org/tv/video-bagFQCTHXy8.html

NCT DREAM Official
id-tv.org/username-nctdream
instagram.com/nct_dream
www.tiktok.com/@official_nct
twitter.com/NCTsmtown_DREAM
facebook.com/NCTDREAM.smtown

๋” ๋งŽ์€ ์˜์ƒ์ด ๋ณด๊ณ  ์‹ถ๋‹ค๋ฉด?
๐Ÿ‘‰ vt.tiktok.com/ZSdvSvLdV/

Komentar

  • ini salah satu alasan gue jadi nctzen karena mereka loyal banget sama fans, mereka sering buat konten tour bareng, ada byk konten bts mv nya, recordingnya dan konten-kontennya buat kita makin sayang sama dreamies... tetap semangat yaa LOVE YOU NCT, we ALWAYS WITH YOU๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

    • ini di ambil waktu haechaan dan nana masih covid kak๐Ÿ™‚@Cleo Jeane

    • Permisi agak oot, haechan kok gaada? Lagi ada kegiatan sama unit lain kah?

    • BENERR BANGETTTT HUHU

    • IYAA SAYANG MEREKA

    • Bener

  • 02:33 ์šฐ๋ฆฌ๊ฐ€ ๋” ์ข‹์•„ํ•ด..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโคโค

  • suka banget ngeliat cara mereka mengapresiasi karya fans nya, jadi makin sayang ๐Ÿฅบ๐Ÿ’š

  • 3:12 jisung: when haechan was little, he used to look like that renjun: but were you born when haechan was little? lmaooo they are so unintentionally funny

  • suka bgt sama mereka, mereka tau bagaimana cara apresiasi fans yg udh nge dukung mereka๐Ÿค

  • Aaaa seneng banget banyak orang Indonesia yang dinotice dreamies ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

    • Jaemin sm haechan ga ada๐Ÿฅฒ

    • Iyaa

    • Iyaa

    • Gaes yg ada disini ayok streaming beatbox sekarang juga !

    • Sumpah ka cipa di notis sm nct lah klo gw di notis orng gilah bukan nct ๐Ÿ˜ญ

  • Suka bgt dg apresiasi mrk ke fans...cinta banyakยฒ buat dream & NCT

  • seneng bgtt banyak fans indo yg di notice๐Ÿฅฐ sayang banget samaa dreamiesss love u guyss, sampai bertemu di eraa selanjutnyaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜ hwaiting!!!

    • kurang mbak2 yg pemenang sound ๐Ÿ˜ซ

    • yang mana aja yang dari indo ya? cuma ngenalin ka kezhiki :(

  • 15:53 this one is on fire!! The editing must be hard, hands down ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Mereka ber 5 menggemaskan..nctzen juga keren2 videonya.. semoga makin banyak aktivitas nct dream ya aamiin ๐Ÿ’›๐ŸŒป

  • Chenle: "The baby was so cute." Jisung: "He did so well." Mark: "No, Renjun did the best." Renjun is Mark's forever favorite baby.

    • Wry NM etcpCNN

    • @Carla Suryawan DAMN OK!

    • @Carla Suryawan he loves all members ofc we all know that but it's also a FACT if you watch Nct dream content that Mark is all over Renjun and that is always clingy with him. So don't know why you are so with "no" "mark did it just bcs..." I hope you not a damn crazy shipper of others

    • @Carla Suryawan it's the running joke about mark and his cute aggression for renjun. ofc he loves all the members, we already know that

    • @Kimia who said that mark was jealous because of a baby??

  • Pinter banget sih, reactionnya gak bikin boring dan terkesan menghargai semua yang ikut challenge โ™ฅ๏ธ

  • I'm jealous when Dreamies say "Ah I know this person... I've seen this" but at the same time proud of NCTzen, and I'm motivated to show my work

  • This content make me feel like omg weโ€™re at the same generation ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿซถ๐Ÿป how they react, the jokes, and everything seems like how i & my friends do everytime we talk about something ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  • Mereka ber 5 menggemaskan..nctzen juga keren2 videonya.. semoga makin banyak aktivitas nct dream ya aamiin ๐Ÿ’›๐ŸŒป

  • NITIP Tiktokers Indonesia: 2:53 Dede gemezz 6:36 Ka Kezhikiii aaaa 8:09 wiiii ka ganta pencetus nihh 9:59 Ka Edric sama Ka Patricia gada obat sihh 13:40 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 15:24 Ka Kimdarlings selalu kreatiff 15:53 Ka acipa mah selalu semooothhh banget transisinya kerennnn

    • @Nolita Nurul Anisa iya aku juga liat pas awal

    • @Nadia Fitriyah iya padahal pas awal bgt aku nonton mah masi ada

    • @Leli Wahyuni kenapa ya waktu awal bgt ada ko sempet nonton aku, tp skrg gaada

    • @Nolita Nurul Anisa iyaaaa euy

    • @Nolita Nurul Anisa iya aku juga merasa ada yang ilang

  • TERIMAKASIH ATAS KERJA KERASNYA, WE ALWAYS LOVE U GUYS๐Ÿฅบ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

  • TERIMA KASIH NCT DREAM KARENA TELAH BEKERJA KERAS!! ๐Ÿ’š

  • Mereka sangat menghargai karya fans-fansnya, mana ada idol yang reaction seperti ini.. terimakasih sudah mengapresiasi mereka dengan menampilkan di channel ini. Semoga NctZen semakin semangat ๐Ÿ˜‚ dan anak Dreams semakin terinspirasi untuk memberikan karya yang lebih kerenn ๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค

  • Saya bangga orang Indonesia di notice juga apalagi yg artis Indonesia itu kayak bangga banget jadi warga Indonesia ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ‘

  • Renjun's reaction at 12:11 is so adorable. He really was shock

  • Seru bgt wahhh, konsep comebacknya beda dari yg lain. Kerennn

  • 12:07 ์ด๊ฒŒ ์ง„์งœ ๊ฐœ์›ƒ๊น€ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ์• ๋“ค ๋ฐ˜์‘์ด๋‚˜ ์ฐ์€ ๋ถ„๋“ค๋„ ๊ท€์—ฝ๊ณ ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ๋ช‡๋ฒˆ์„ ๋Œ๋ ค๋ณด๋Š”์ง€ ์•„ ๋„ˆ๋ฌด ์›ƒ๊ฑใ…‹ใ…‹

  • i love chenle lmao he's trying his hardest to make sure the dreamies hear his joke that the portrait looks more realistic than the actual mark. y'all are so adorable

  • Beatbox is - Markโ€™s era - Renjunโ€™s era - Jenoโ€™s era - Haechanโ€™s era - Jaeminโ€™s era - Chenleโ€™s era - Jisungโ€™s era Thatโ€™s all.

  • Orang indo banyak bgt di notice, keren banget๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’š dreamies aja bangga!!! Merinding

  • NCTZen memang kreatif semua, bikin au luar biasa, jago ngegambar, bermusik, bikin lucu lucuan๐Ÿ’š๐Ÿ’š

  • Butuh part 2 ini mah ehehehe Soalnya rame dan banyak yg ikut, jadi kalo bisa semua di react yak heheheh kan seru, lucu

  • they're so cute, it's so nice to see them reacting to their fan's ๐Ÿ˜Œ

  • RENJUN starting the wink challenge has been viral & the most viewed & liked on NCT tiktok ๐Ÿฅบ๐ŸฆŠ SM should credit him more & treat him better cause he honestly deserves so much more ๐Ÿ˜ญ

    • I TOTALLY AGREE! Thank youโค

    • couldn't agree more! our precious renjun ๐Ÿฅบ

    • Agree

    • โ€‹ @liesseomoninjeolmi Thank you! I always wanted to say this cause i think he honestly does his best at everything since the very beginning and it really needs to be noticed and appreciated. Renjun is honestly what brought me to love NCT DREAM amongst all groups. I will never get tired of saying this until sm and people would notice him more~ โ˜บ๏ธ๐Ÿ’›๐ŸฆŠ๐ŸŒฑ

    • STRONGLY AGREE WITH YOU!

  • I want a second reaction for beatbox and it's full members ๐Ÿฅบ

  • I just love how Renjun pays so much attention to everything that czennies do. I mean, all of them do. It's just that he's just that someone who takes time and appreciate with pure adoration in his eyes ๐Ÿ’›

  • nonton ini jadi berasa deket banget sama dreamies

  • I didn't want this video to end they seemed to be having a lot of fun, I like it!

  • DREAM SQUAD โ˜†(๏พ‰โ—•ใƒฎโ—•)๏พ‰*

    • nichts besseres als eine neue Folge ๐Ÿ’ฆ enjoywithme.host ๐Ÿ’‹SONDER 18+ ! ๐Ÿ’–๐Ÿ–คโค #Danke fรผr die Neuordnung des Livestreams! #Der Livestream dieses Tages wurde von mehr als 10.000 Menschen gesehen (#lacht) #Karotten sind die Besten! #Ich war begeistert, dass ich vergessen hatte, die Kamera auszuschalten und 1 #Danke fรผr die Neugestaltung des Livestreams in der Zukunft! (#lacht) #Verschwendung

  • I love how Mark is completely taking advantage of the fact that Haechan is not there to give Renjun his undivided attention and love. It's so cute.

  • Very happy to see how they appreciate Sijeuni. thank you Dreamies, thank you all staffs

  • Seneng banget banyak orang Indonesia yang di notice NCT DREAM ๐Ÿ˜ญbtw Renjun ganteng banget โค๏ธ

  • A.ci.pa keren banget WOAHHHH ๐Ÿ˜๐Ÿ’š dreamies sampe kagum gitu lohhhhhhh! Keren banget

  • Beatbox promotion is really good and it helps the song gain more popularity whoever's idea was this it was really amazing

  • This was so fun to watch love them so much ๐Ÿ˜ญ

  • the boys seem so calm and happy through this video! they really enjoyed doing this song and this album and we can really see that in their behaviour! love the so much :)

  • Marks face 4:52 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ heโ€™s so damn cute

  • Tiba2 jadi bangga banget sama tingkah konyol nya ko edrik sama mba Patricia ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

  • How cute Lee Mark keeps saying that Renjun is the best in the wink challenge๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  • Apa cuman aku nontonnya diulang" karna liat reaksi member dreamis dan sijeuni yg luar biasaaaa. Sayang kalian semuaaaaa

  • The transitions the outfits woah thatโ€™s so incredible !!! You guys are amazing af โœจ

  • Proud of NCT Dream, mereka selalu apresiasi konten cover oleh fans, bahkan di akun Instagram Dream always repost kerja keras fans.

  • Renjun started such an amazing trend!! Not it only attracted many people, gained attention on the song even before release but also even many idols did his wink challenge !!โ™ก Renjun deserves all the love

  • this is my first time seeing chenle in the middle and looking this good! im gonna die!!!!

  • I love them appreciating fans! Brazilians fans love you dreams

  • I love how chenle praises all the creators' efforts

  • kalian semua luar biasa!! era beatbox gabakal dilupain. sampai bertemu di era selanjutnya dreamies

  • Aww this was so cool, I hope reacting to tik toks from these challenges will become a thing for future nct comebacks ๐Ÿ˜Š๐Ÿค—

  • so cute!!!! i love how they can enjoy fan content as much as the fans enjoy their content

  • Bangga bgt sama NCT dan NCTzen... Kalian semua keren bangett, wkwkw gua yg cuma tim rebahan rasanya kek knp gua g coba bikin ya? awokwok

  • their reaction are always very fun to watchh

  • beatbox is for real such a legendary concept ever!! idk why but the whole beatbox concept and the song itself are just really refreshing and creative though

    • they're fine now don't worry ^ ^ it was just during the first week of beatbox promotion right after mcountdown comeback stage, jeno and chenle were positive for covid so they need to halt their activity for a while but then few days after exactly on haechan birthday 6/6 haechan and jaemin were positive too :( so dreamies unable to receive their trophies at the music show and performing beatbox once again. fortunately, this week we got a notification on lysn that they will perform beatbox on music show again as their last stage.

    • Can I ask what has happened to the Dreamies? I only watch their content on ID-tv, I donโ€™t follow social media! Are they okay? I hope so๐Ÿ’š

  • Indonesia selalu di notice. Loyal banget. Ku bangga menjadi sijeuni

  • AAAAA LUCUKKK BANGETTT sukakkk banget sama reaction mereka, sijeuni juga kreatif-kreatif banget, idol sama fans sama-sama keren!!โœจ๐Ÿ’

  • Gak nyangka bakalan Trend #3 di indo (now) , bangga banget sama Injeuni & Dreamies๐Ÿซถ๐Ÿ’š

  • Mark and Jeno as always praise Renjun YES this baby deserves all the love from the world

  • Terima Kasih NCT DREAM untuk kerja keras nya!๐Ÿ’š

  • banyak orang indonesia yang di notice sama dreamiesss yeayyyy seneng bangettt ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

  • ๋Ÿฐ์ฅ๋‹ˆ ๊ทผ๋ฐ ๋ฐ‘๋„๋๋„ ์—†์ด ๊ฒ๋‚ด ์ž˜์ƒ๊ฒผ๋‹ค,,,, ์ฆ๋ง ํ›ค์น ํ•ด,,,,,,,,,,,,, ๋‚ด๊ฐ€ ๋งŽ์ด ์‚ฌ๋ž‘ํ•ด,,,,,๐Ÿ’š๐Ÿ’š 11:13 ์ธ์ •ํ•˜๋Š” ๋ถ„์œ„๊ธฐ ๋ง๊ณ  ์˜ํ•œ ๋ถ„์œ„๊ธฐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ์ž๋ง‰ ๋–ก๋ฐ”๋กœ ๋‹ฌ์œผ์Šˆ!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Makin sayang sama dreamis ,krna ya itu selalu beda dari yg lain semoga nctdream konser di Indonesia dalam waktu yang sedekat dekatnya

  • Gokil masuk trending 3 di Indonesia ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘

  • Buat yg nanya Haechan & Jaemin mana fyi mereka waktu itu masih karantina nah video ini tuh dibikin pas Dreamies interview di acara Jepang dan cuma ber 5 tapi perform yg ditayangin di acara itu ber7 karena udah pre-record sebelum Nana & Haechan kena covid

    • Obrigada por nรณs fornecer essa informaรงรฃo, eu nรฃo sabia! Obrigada!!

    • Aa makasi

    • @ASHA KAMILA itu mah tadi siang ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ™๐Ÿป

    • Kirain nana sm haechan lagi bobo wkwkkw

  • New fan after Beat Box! ๐Ÿ‘ such a masterpiece

  • A las 16:27 mi youtuber baterista favorito, es un genio y hace cover de todas las canciones de NCT ^^ Que lindo que hagan estรกs reacciones, los amo!

  • they looks very happy in here, excited all the time and appreciating so muchh. wow nctzen are really talented!

  • 3:23 "Hi~~~~" exactly how I greets my long time bestie!

    • what was the video? it's gone now ๐Ÿฅบ

  • honestly this comebackโ€™s promotion was really good. to be able to โ€œfeelโ€ the vibe of the title song by IG posts and TikTok vids in addition to the teaser before the release assured me that it would be an iconic comeback more than usual. i appreciate everyone who worked hard to make this comeback a big success!

  • I'M HAPPY THAT THEY ENJOYED ALL OF THE VIDEOSโ˜บ

  • Kangen banget sama kalian huhu semoga bisa balik lagi ya ke Indonesia love you๐Ÿ’šโœจ

  • I freaking love them so much

  • This was great!!! Nctzen's are amazingly creative1!!

  • aaaaaa ikut bangga sama orang Indonesia yang dinotice sama dreamies๐Ÿ’š 2:53 dedek bayi yg kiyowokkkk ini yang kata jisung mirip haechan waktu bayi wkwk 6:37 kezhiki yang bawain beatbox versi dia 8:09 ka genta, dia tiktoker yg viral nyanyi kereta api thut thut thut wkwkkw๐Ÿ˜ญ dia jg jadi pelopor dance beatbox yg diikutin renjun, chenle, sama jisung ditiktok NCT 9:59 ka edric dan ka patgouw 13:40 yang gambar wajah mark pakai spidol terus titikยฒ itu 15:25 ka qeem (gue kurang tau sih dia org indo apa bukan, tapi kalo cek dari tiktoknya kayanya iya) 15:55 ka acipaaaaaa

    • @rifarihhada sebelumnya ada, kaya part itu di hapus gitu gue jg gatau

    • Ka ganta videonya ilang

    • Ganta menit brp ko gaadaaa

    • Kim orang indo gaes ๐Ÿ˜…

    • Sebelum kak acipa bener orang indo, punya youtube juga, namanya kimdarlings. Tapi nama aslinya gatau ๐Ÿ˜ญ

  • nctzens are so proffesional and cute and so so beautiful ๐Ÿ’š

  • ๋ฆฌ์•ก์…˜๋„ ๋„ˆ๋ฌด ์ข‹๊ณ  ์ฒœ๋Ÿฌ๋„ ๋„ˆ๋ฌด ์ž˜์ƒ๊ฒผ์–ด

  • Comeback paling berkesan banget

  • Muy buenos! Cuรกnta creatividad!!!!

  • ๋งˆ์ง€๋ง‰ํœด์ผ์ธ๋ฐ ์šฐ๋ฆฌ๋“œ๋ฆผ๋“ค ์˜์ƒ๋ฅผ ๋ด์„œ ํž๋งํ•˜๋„ค์š” ์˜ค๋Š˜ ๋ง‰๋ฐฉ์ธ๋ฐ ์ˆ˜๊ณ ํ–ˆ์–ดโœŠ๏ธโœŠ๏ธ ๋‹ค์‹œ๋งํ•˜์ง€๋งŒ ์ˆ˜๋งŽ์€ ๊ฐ€์ˆ˜๋“ค์ค‘์— ๋„ˆํฌ๋“ค์ด ์งฑ์ด์•ผ๐Ÿ’š๐Ÿ’š ์‹œ์ฆˆ๋‹ˆ๋“ค์ด๋ž‘ ์˜ค๋ž˜์˜ค๋ž˜ ํ•จ๊ป˜ํ•˜์ž ์‹œ์ฆˆ๋‹ˆ ๋น„ํŠธ๋ฐ•์Šค ์ฑŒ๋ฆฐ์ง€ ์˜์ƒ๋ฅผ ๋ณด๋‹ˆ๊นŒ ์ฒœ์žฌ๋งŽ์œผ์‹œ๊ณ  ๋“œ๋ฆผ๋“ค์ด ๋งŽ์ด ์‚ฌ๋ž‘๋ฐ›๋Š”๋‹ค๊ณ  ์ƒ๊ฐ์ด๋“ค์–ด์„œ ์‹œ์ฆˆ๋‹ˆ์œผ๋กœ์„œ ๊ธฐ๋ถ„์ด ์ข‹๋‹ค ๋‹ค์Œ์ปด๋ฐฑ์ด๋ฉด ์‹œ์ฆˆ๋‹ˆ๋“ค์ด ์ฑŒ๋ฆฐ์ง€ํ•ด์ฃผ๋ฉด ์ข‹๊ฒ 

  • Loved their reaction and I felt that they genuinely enjoyed it!

  • KJJKJKAJKAJAA LOS AMOOOOO gracias por hacerme reรญr mucho y gracias por hacerme feliz ... SON TAN BELLOS MIS NIร‘OS

  • Strangely I love when they react to fan covers vedios and edits!! They come to know how cherished they are so I love that so much

  • Mark's reactions are always the best lol.

  • Congratulations to all the NCTzens featured in this video. Yโ€™all deserved it. You guys were all awesome.

  • 12:07 Mark was confused for a second, then realization hit and he laughed lmaooo cute

  • The fact that Heachan is always in there mind ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ I can't with there friendship

  • Thank You NCT Dream. Seneng banget ada konten ini. Jujur comeback kali ini paling bagus konsepnya dari yg sudah2. Fighting!

  • Mark's reactions are always the best , he always knows how to hype people up , no wonder his fansigns are so fun !!!!

  • mark your reactions are adorable ๐Ÿ˜ญ

  • beatbox era was really fun and engaging! love how it connected and showcased people's talents and wit!

  • ์• ๋“ค์ด ๋†€๋ž˜๊ฑฐ๋‚˜ ์›ƒ๋Š”๋ชจ์Šต ํ–‰๋ณตํ•ดํ•˜๋Š” ๋ชจ์Šต๋งŒ ๋ด๋„ ๋‚ด๊ฐ€ ๋‹ค ํ–‰๋ณตํ•˜๋‹ค...๐Ÿ’š

  • Sumpah seneng banget nonton video ini.. semua video mereka sangat keren & kreatif, apresiasi dari dreamies juga bikin makin sayang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ banyak banget video orang Indonesia yang dinotice..

  • That was so much fun! Cool! I loved them all. Thank you, 5Dream for this video of creative CZENNIES. They donโ€™t play! ๐Ÿค˜๐Ÿฝ๐Ÿ’š๐Ÿ

  • GUE SENENG BGT SIJEUNI INDONESIA BANYAK YANG DI NOTICE. THANK U DREAMIES ATAS KERJA KERAS KALIAN HUHU LOVE YOU GUYS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’š