AGNEZ MO - Overdose (ft. Chris Brown) [Official Music Video]

Dipublikasikan tanggal 13 Sep 2018
Watch AGNEZ MO "Overdose" ft. Chris Brown now
Directed by: AGNEZ MO
Stream "Overdose" Below:
US: ffm.to/AMOD
ASIA: ffm.to/amcblo
Check out AGNEZ MO merchandise here:
ffm.to/agnezmomerch
Follow AGNEZ MO:
Instagram.com/agnezmo
Facebook.com/agnezmo
Twitter.com/agnezmo
Soundcloud.com/officialagnezmo
Follow Chris Brown:
instagram.com/chrisbrownofficial
facebook.com/chrisbrown
soundcloud.com/chris_brown
twitter.com/chrisbrown

Komentar

  • I've done an poppy electronica remix, have a listen if you want! :-) soundcloud.com/user-513987159/agnez-mo-ft-chris-brown-overdose-mojomagik-remix

  • This song is shit

  • Gass.. Mantap

  • 100%

  • I love her so muchhhhh because she is from indonesia ilyyy kak agnezmo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tetep semangatt cuekin aja para hater, i doubt it he /she an asshole!!

  • Billboard chart rnb airplay

  • R n b airplay

  • Hope u Get in Top #1 billboards all of countries Agnez! Get ur spirit up!

  • This song is amazing

  • I heard this on the radio yesterday and was like woah. As far as Chris brown goes I haven't heard this kind of chemistry since Keri hilson. Agnez Mo's voice is very smooth. She is pretty af too.

    • Omg โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  • Tukang nyiyir brarti murit ratna sarompet mahluk paling hoax

  • I love Chris brwons songs

  • INDONESIA HERE

  • Aku ke sini pasti liat view.... aku pengen bgt view nya bisa sampe 1b heeheee

  • ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

  • LOve it songs Agnezmo

  • BEst singer in the world

  • Kagak laku hmm kasian gak balek modal pasti

  • there must be crush in b/n after the music video

  • 16.11.2018๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

  • Underdose

  • Next ft Bruno Mars please..

  • @Chris_Brown is my inspiration

  • Lebih suka Agnes yg dulu, sekarang terlalu vulgar, nggak mencerminkan org Indonesia,Kejar karrier jangan lupa Tuhan YME,Jangan silap dengan Hollywood, GBU

    • YME gimana? Tuhan nya dia ada tiga, duh netizen.

  • Oh woah, ooh Oh, oh, eh You know why I am going crazy? Because of you, only you, I Hypnotized, you got me mesmerized with the thought of you I'm in awe of you, oh She's my medication for my heartbreak Oh, I need her She rehabilitates me But I'm still addicted, yeah, to her Living life blind but my top down, my roof missing This kind of love only comes around in a lifetime, I can't miss it This ain't no typical, ordinary scenario I can't control (you know) When opposites attract, I overdose, yeah, ah (ooh) I took too much of your love, I overdose, yeah, ah Girl, your sex is a drug, faded floating Feeling like, oh woah, ooh I-I-I-I, I over-I overdose Ooh-oh-oh I overdose Every time I do you baby girl, I overdose I overdose You know why I'm going crazy Because of you only you, I Hypnotized, you got me mesmerized with the thought of you I'm in awe of you He's my medication for my heartbreak Oh, I need her She rehabilitates me But I'm still addicted, yeah, to her Living life blind but my top down, my roof missing This kind of love only comes around in a lifetime, I can't miss it This ain't no typical, ordinary scenario I can't control, you know When opposites attract, I overdose, yeah, ah, yeah, yeah, yeah I took too much of your love, I overdose Took too much of your love, I overdose, ah Girl, your sex is a drug, faded floating Feeling like, ooh woah, ooh I-I-I-I, I over-I overdose Ooh-oh-oh I overdose, I overdose Every time I do you, baby girl, I overdose I overdose Let me be your painkiller (Oh, I just wanna make you feel good) Let me be your painkiller (That's what I'm gonna do)

  • This song deserves everything! dance version, please!!!!!!

  • Gila ka agnez mo keren bgt

  • ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

  • PROUD TO HAVE YOU AGNEZMO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ

  • The best

  • Seneng lagunya Agnez masuk billboard, ga kalah kan hebatnya sama anggun๐Ÿคฉ

  • emejing...

  • nice

  • ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ

  • m.id-tv.org/tv/video-ilurUN2nE3o.html#searching

  • norak.. mureeeeee

  • it 2 months and i still haven't got an answer are you guys dating

    • +Dylan Sye you must be her boyfriend

    • agnez already has a boyfriend (approved)

  • up

  • I want a longer version of their dance...

  • 500k subsciber good luck Agnez mo

  • โค๐Ÿ’œ

  • Kapan kira kira Agnez Mo dapat masuk Chart di berbagai negara di Dunia???

    • Lagu coke bottle aja masuk top 5 di Australia. Taiwan, Asia tenggara selama 6 Minggu.

    • Udah kali

  • queen ๐Ÿ‘‘

  • am an African but i do feel chris is my brother love your musics so much it inspire me so much

  • agnes mo hebattttt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Very very the best. I like you agnes mo

  • where is my big muscle girl

  • Ini lagu keren banget...Thank you Agnez Mo and CB..

  • Great !!!

  • sedih guwe gak ngrt artinya

  • Emang lu bisa buat game ??!!

  • mending agnez mo meng cover lagu batak

  • Alasan netizen indo bnyk yg gk menghargai agnez ketimbang org Luar karena GAK MENDIDIK. Jgn samakan budaya kita dan budaya barat

    • Lah indo ga suka yg gak mendidik, tapi negara kita streaming bokep terbanyak kedua dunia, minat membaca terendah kedua, salah satu pengguna ID-tv teraktif juga. Ngesubscribe atta sama ria ricis. Jan bener2 ga mendidik

  • KINJAZ

  • Slamet masuk chat bilbrd

  • 10 juta viewers = 9.500.000 viewer orang Indo. Sisanya Asia (kek Malaysia, Philippine, Thai)

    • +KLB2G Official lol kalo trending gila di iTunes and Spotify harusnya komentar didominasi bahasa Inggris dong. Ini kan sebaliknya. Logic yah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™Š terus di bawah ada nitijen Indo yang koment "tiap hari datang liat video ini" yaampun nambahin viewer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ™Š

    • Anda netizen bodoh

    • +Jaja Sukarjaya kali Agnez harus alay dulu biar viewers nya banyak! Ya engga , selera indo kan masih yg menengah kebawah. Karena kebanyakan masyarakat Indonesia masih menengah kebawah. Lagu lagu nya untuk kalangan premium, album2 nya di dirilis di Spotify dan iTunes. Disana trending gila. Sedangkan 250 juta penduduk Indonesia belum tentu punya paketan dan download 2 aplikasi tersebut.

    • +KLB2G Official iya tapi viewers nya mentok di 10 juta aja. Padahal yang nonton org Indonesiahh yang katanya ampe 250 juta penduduk upss wkwk

    • +Jaja Sukarja hello dia diundang Ama 2012, iheart radio, jadi model di banyak majalah. Diundang jadi pembicara, model iklan, kenalan nya penyanyi2 top, Kay Chris brown, dj Khaled, jb, jt, Timbaland.

  • mv keren gini cuma 10 jt

  • ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ผ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฏ

  • I will be your pain Killerโค๏ธ dope song Yo!

  • Bagus bgt tp viewers nya cuma 10jt...sedih...

  • mirip demi suarnya agnez

  • Sukses trus kak Agnes....

  • Pernikahan dini. Apa jadinya ya andai di buat versi internasional??

  • ugh she's soo luckyy

  • Her nails are hot ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ

  • I don't get it ๐Ÿ˜‘ only 10M ??? Where's Chris brown fans ??

  • ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐ŸŽถ

  • 2018???๐Ÿ˜‰โค

  • Chris Brown Best Hip Hop And RnB Artist in the World ๐Ÿ™†

  • "overdose" Billboard hip&hop airplay #43๐Ÿ™๐Ÿ‘

  • 500 subscribe

  • Queen๐Ÿ’ฏ

  • Ayo donk Agnes, nyanyi lebih gila lagi.. ini masih malu2 dan tanggung amat.. ada apa denganmu? mainkan piano lagi spt lady gaga.

  • Agnes yang saya kenal jadi penyiaracara lagu anak2 tratala trilili.. dan grup Trio kwek kwek ,ada yang masih ingat kah?

  • AGNEZ MO Fix Go International

  • Bando Ya Ampuuuuuuun

  • MVnya keren untuk kalangan usia +18 keatas. Menurut saya ๐Ÿ™‚ sukses AGNEZ

  • Oh nigga shit!

  • Modelnya item semua

  • Cuma 10M viewers? Masa ama lucinta luna kalah ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ

    • Walaupun 10 M views masuk 3 Kategori CHart Billboard. Emang Lucinta Luna bisa ?

  • Jijik gaya agness

  • ew

  • Lawddddd!!! This song isn't LONG ENOUGH!!! LOVE IT!

  • Agnes Di ENTOTIN SAMA Negro Bisa bisa MELAR LO MEMEK KAMU AGNES! TAU SENDIRI KAN KONTOL NYA ORG NEGRO SEGEDE PUKULAN BEDUG!!!

    • semoga anak mu ya yg di gituin sama negro

    • ati2 bukk kalau ngomong

    • Kau pke hijab tp memek kau tu yg lonte.kasih anjing sana memek kau tu.

    • astgaaa Agnez salah apa sampai kata kata di coment u sprti itu, kalau Agnez tdk merasa senang loe bisa kena UU ITE hati hati dalam berucap

  • Aduh Agnes Mo ko Jadi Kaya LONTE MURAHAN sih??? Dah jadi LONTE YA DI USA???

    • Kau tu yg lonte.ngk malu pke hijab lo.

  • agnez jjang

  • Akhirnya masuk tangga Billboard Queen๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž Proud you Agnezmo

  • ๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ’ฏ

  • Muito top ๐Ÿ‘Š๐Ÿ–’

  • Go to 11 M

  • waw lama viwersnya

  • Up up

  • Up up

  • nyai akhirnya this song masuk chart Billboard...congrast yesss.... nyai maaf yess gw agak jarang stream skrg..gw busy ngejob....but dont worry...gw g akan berhenti send doa buat u.... love u nyai... โคโค๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

  • Chris brown is one of my favourites artists...plz watch this id-tv.org/tv/video-Xx1D75xC_5M.html

  • Agnez duet sama anneth dong di indonesian idol junior, sebagai utang ke anneth di TVKI buat nyanyi listen

  • Love song๐Ÿ’•

  • mungkin kak agnez harus ngurangin durasi storynya biar gak cepat bosen dan kelamaan videonya

  • Love u Agnezmo

  • Agnezmo ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜