Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA

Dipublikasikan tanggal
Title : Aku Cah Kerjo
Singer by Difarina Indra feat Arneta Julia
Songwriter by Pendhoza

============================
Lyric : ( AKU CAH KERJO )

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

=============================
Copyright ยฉ 2021 Henny Adella. All rights reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel ID-tv Henny Adella

Komentar

  • Halo gaisss Buat para cah kerjo pejuang rupiah Semangat yaaaa...semoga selalu diberi kesehatan dan lancar dalam hal apapun.. Aamiin.. Makasih ya buat yg sudah hadir nontonโฃ

    • Amiin ๐Ÿคฒ

    • Idola ๐Ÿ™๐Ÿป

    • Aamiin

    • Putra Cilacap hadir, Mantul banget ... sukses selalu Adella ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    • Mantap nih tak terasa kakiku gerak gerak gerak sendiri ๐Ÿ˜€, oke salam strike dari Muba Palembang ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

  • Keren pokok,e Adela ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Difarina๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Cen e adella gaonok seng ngalahne, tiap ngrungokne mesti melu joget2 dewe๐Ÿ˜‚. Sip semangat terus mbak henny serta crew adella! semoga senantiasa di beri kesehatan sukses selalu๐Ÿ˜Š

  • Adella + Pallapa 2 Group yang benar" terbaik

  • Nyetel tak bolan Baleni peng Piro ae, tambah penak juosssss

  • difarina indra new idolaโค๏ธ

  • Pesek sak josseeee

  • Yesssss......Adella selalu d hati penggemarnya ...

  • Kanggo cah kerjo sing terdampak PPKM, tetep semangat... Semangat kerjo kanggo mbojo.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Terbaiknya adella saat ini difarina.. Semoga sukses selalu dan sehat selalu. Cantiknya dek difa.... Adella makin jaya dan maju... Salam dari kota reog...

  • andalaku defarina๐Ÿ˜‚

  • Suarane difarina empuk tenan

  • Anyes...ngrungokno Difarina karo Arneta,,,... Adella sukses slalu

  • Tetep semangat nguli mase modal njoget engkol bloko yo ora cukup๐Ÿ˜†

  • Arneta julia..cannntttiiikkk nye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Berkelas dan berkualitas Semoga tetep solid buat team adella, sajian yang luar biasa duet yg pas arneta sama difa sangat bagus๐Ÿ‘

  • Gak tolah toleh wes, ADELLA, CUMI - CUMI Audio, marem, puenak poll Istimewa, berkelas,mbois

  • Jane arneta gk melok

  • Masok kabeh pokokke

  • Love you arneta

  • Mba arneta garai kelingan muter muter muter muteer ati seneng yen oleh scaterr ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  • Req lali rasane tresno kang

  • Defarina ๐Ÿ˜Š

  • Masookkk dhekk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Mantap. Duwet nya

  • next request asbk - defarina๐Ÿ˜โœŒ๏ธ

  • Arneta pokokee

  • Arneta masookkkk

  • Kediri hadir adella memang top markotop banget

  • Gemoy

  • Adella emang istimewa ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Ž

  • Difarina indra โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

  • Request hayalan masa lalu kak ๐Ÿ˜€

  • Joss bgt difarina anteng bgt nembange sukses terus. senyum mu bt penggemar setiamu

  • Asekkkk

  • Selamat ya mz Fendik istrinya dua ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿ™๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†

  • Idola baru defarina indra

  • kok aq skt ht ya lw liat difarina tp aq nggak bisa lepaskan pandanganku memperhatikkan ayunya difarina yg ora editan haha..

  • luar biasa suara ya joss egolane joss.cantik" ๐Ÿ‘๐Ÿ˜

  • Masukan saya rilis lagu Jawa lama Bun..sepertinya banyak peminatnya, contoh lagu ndx dan pendhoza..matur suwun

  • Biduan dua2nya Mantapp. Suara masuk plus syantik2 pula. ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • penyanyi suara joss kbh๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Mantap

  • Difarina bintang baru Adella.. suarane apik.. ayu... Manis .alusss pkoke ๐Ÿ˜... โค๏ธ Adella โค๏ธ

  • Cilacap hadir

  • Semangat kanggo seng kerjo keras โ˜บ๏ธ

  • Duet terbaik... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • I am from Gujrawala, Pakistan. Saya tak paham ini bahasa tapi saya suka๐Ÿ˜

  • Adella pancen joss

  • ADELLA jos arneta julia mantap๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Urip kui tentang mangkat karo muleh, sak liane mung warek lan nahan ngelih Cikarang 2021

  • Lagu paling vibes ditahun 2016๐Ÿฅบ

  • Pesek sansoyo semok

  • Manteb sriii

  • Goyang meltre

  • Jan masokkk๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • V ..

  • Arneta oh arnetaa..bikin mlongo๐Ÿ˜

  • Audio jozzzzzzzz

  • Sukak tipis tipis nya Fesekh

  • Kalo ditambahin lirik dn arti bhasa indonesia tmbah jos adella

  • lagu favorit ku banget. cantik" ka.suara ya juga is the best.sukses sllu ya ka ๐Ÿ™๐Ÿ˜˜

  • tombo ngantuk๐Ÿ˜

  • Mas Fendik belajar joget๐Ÿ˜…๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

  • ale joget cak fendi kok koyo cak rul sagita ngono

  • Adella sponsor pallapa

  • Biar gak ngerti lagu nya tp seneng denger koplo Jawa timuran.adella pancen jos ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Suarane arnetha Julia pesek ngeriiiii bosku๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

  • Adella mantab ...

  • seng paling menikmati cak fendik

  • Arneta buket tenan swarane sijie difarina nyess pisan ,gae merinding

  • Request. Gelandangan bun. Voc.mas fendik

  • Ditinggal Rabi nya bunda henny

  • Top adela kimoci deh

  • Gebetan akeh ges

  • Jhok shooting paded ya ges

  • AKU CAH KERJO versi cak fendik dan Yeni INKA dong min๐Ÿ™

  • Difarinda ilove you...

  • Joss๐Ÿ‘

  • Duo mletre asek ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ

  • Suaranya Sama2 bagus Masyallah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tp aku fokus Cak pendix tukang suling e ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

  • Kangen pejuang rupiah

  • Request suket teki:)

  • Mantappp dua2nya๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  • Irunge johhhhh difarina

  • Adella Klaten selalu Pantau...

  • Ga bosen"muter lagu duet Arneta & Difarina..โค๏ธโค๏ธ

  • Kudu nangis ngrungokne lagu iki, ditinggal kerjo demi golek modal gae rabi jebule malah ilang nglarani ati ๐Ÿ˜ฉ

  • Riquest Aku Takut kakk

  • Istimewa

  • Y ๐Ÿ˜Žcc adadi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  • Nek ku nyetel lagu iki sedino enek ping puluhan lur

  • Idola ๐Ÿ˜

  • Ora pernah bosen karo adella ๐Ÿ™๐Ÿ™

  • Marai kupeng loro

  • Suka dengan konsep panggung ADELLA.. suka dengan semua personelnya.. Suka cak fendik joget.. Klo bisa bikin heboh lagi bang goyange.. Adella sukses pokoke

  • Neng difarina senyum nya manis ๐Ÿ˜Š

  • smangat kagem mbx difarina Indra kan mbx pesek arneta.. Sakeng Kulo penggemar wonten Tanggamus.lampung

  • Mantaaaap