Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 13 Mei 2020
Alhamdulilah thanks for support temen temen
kita rilis single ke 5 '' AKU IKHLAS "
AFTERSHINE feat DAMARA De
instagram.com/aftershine.official/
Damara De
instagram.com/damara.de/
JANGAN LUPA
Subscribe, Like, komentar dan bagikan ya...!!
Song Writers :
Andika Permana Putra AFTERSHINE
Arrangement by :
Aftershine.Official
Recording & Mixing
Lyrys Music Studio
AFTERSHINE
Hasan (Vocal)
Andika Permana Putra (Lead)
Hedo Ankapindo (Rhytm)
Zulian Achmad (Keyboard)
Agus Nugroho (Bass)
Yuriko Andrianta (Ketipung)
Anggar Widianto (Drum)
Cast
Fajar Adi Prasetya instagram.com/pajarngadi/
Cleopatra Ajeng Larasati instagram.com/_cleeeeeeeeo/
Director
Andika Permana Putra AFTERSHINE
Script Writer
Andika Permana Putra AFTERSHINE
Sidika Didik Hartadi
Camera Person & Editor
Arif Rahmat Setiawan instagram.com/arifmattse/
Sidika Didik Hartadi instagram.com/sidikadh_/
Location
Puri Mataram
Thanks To
Allah Yang Maha Esa
Orang Tua dan Keluarga Tercinta
AFTERSHINE Management dan Official
Taman Wisata Puri Mataram
Masjid An Nur Kasuran
mua.byrossi instagram.com/mua.byrossi/
Rise Up Sablon instagram.com/riseup.sablon/
Dan segenap tim yang bertugas.
Cek Juga Single Kita Yang Lain Bosskuu !!!
Single Ke 1 ( JOMBLO BEBAS ) : id-tv.org/tv/video-se6KCsAMWHQ.html
Single Ke 2 ( AKU SING LUNGO ) : id-tv.org/tv/video-n9-2XbcOhqc.html
Single Ke 3 ( YOWES MODARO ) : id-tv.org/tv/video-_GaOagIOY50.html
Single Ke 4 ( TEKAN SEMENE ) : id-tv.org/tv/video-XqcUxn1fcU.html
#aftershine #tekansemene #akuikhlas

Komentar

  • Yukk ramaikan di story WA gais Trendingkan! Like komen dan subscribe Saling like komentar Komen jangan pake emot Dan jangan lupa bagikan ke temen2

    • @AFTERSHINE Official sumpah gawe neh video klip iki tapi episode lorone yowes modaro, aku pengin bianget weruh koe ngomeih damara seng "penginmu kepiye!!!"

    • Dukung aku g kk๐Ÿ˜

    • @AF

    • Lebaran Virtual - Anakana | Official Music Video id-tv.org/tv/video-p3DXcvEF7qE.html

    • id-tv.org/ch/UCu7ynT7y6XpNgTx-81xFVhA

  • Yowes rapopo Gusti mboten sare Gusti rabakal Maringi ujian ngelebihi kemampuan makhluk e Mojokerto 29,05, 2020 COVID-19

  • Kudu enk balesan.e mneh iki min ...

  • Otomatis goyang.. Tapi lirike soyo tak rungokno tenanan.. Ujug2 Awakku tepar... Ajuuuuurr deeekkkk. ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚

  • Ra bosen" ngeplay lagu ini jeru bgt pokok.e๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Mas gawe lagu judul e kahanan neng sobo Paran..seng akire di cidrani

  • Level tertinggi mencintai adalah mengiklaskan. Kediri 29,mei,2020

  • Bang buat lanjut nya yang endingnya si buta nikah sama doi karena alasan suami si doi selingkuh dan cerai akhirnya si wanita nikah sama si buta " Maaf bhs kurang bagus

  • Blum pernah ktmu cuma knal di fb trus brlnjut wa.. smpai2 mencintai tpi syang skrang dia pergi.. blok smua akun sosmed ๐Ÿ˜ญ.. @candralia

  • Mantep mas Ono kelanjutan Vidio klip yg lalu.makin bikin HT ambyar

    • Mas q nde lirik lg sedih to q Ra ISO nyanyine.

  • Lagune pas kabeh neng atiku ๐Ÿ˜ข

  • Upload di spotify juga dong hehew

  • ceritone akeh akeh mesti ditikung wong sragaman :)

  • Sip e

  • Netes eluhku mas.. Jeruuuh.. Trendingkan

  • Mengiklaskan dia dg pilihannya mungkin itu yg terbaik.

  • Ikhlas dengan segala cara๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • 1 juta sama aku sans

  • hihhhh jeruu banget ๐Ÿ˜ญ

  • In Syaa Allah aku ikhlas kamu disana dengannya Bandung, 29 Mei 2020.

  • Jangan sia siakan selagi ada

  • viclip'e mrai knockout... sumpaaaaahhhh... ๐Ÿ‘... tmbaibsuarane damara... mrai mrinding....

  • Josss..mantap...

  • kudu nangis, nek ngrungokne karo headset

  • Matursuwun soundtrack loro atine aftershine, loussss pokoke

  • Pengalaman๐Ÿคฃ

  • Sering" duet sama mbak damara de ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Tak bolan balen ra waleh", rasane jueruu tenan rekk Kediri, 29 Mei

  • Sepurane mas farel,aku pas kae ora menghargai koe seng gemati. Lampung, Mei 2020-

  • Lagunee jan :(((

  • Keputusan paling abot pancen ngikhlaske๐Ÿ˜ช

  • biyualahhhh luorrrrr ambyarrrr

  • Netes coookkk

  • Langsung subcribe, joss tenan

  • Wis aki pimit. Halaahhh. Lek aku yo tak santet wedok e cokkk gak ikhlas2an

  • Gas trending :)

  • hadir ndans

  • Pangling karo mas ehsan ๐Ÿ˜†โœŒ๏ธ

  • lanjut kan lagi lagunya

  • Tak rewangi dadi tki ning luar negri, aku ikhlas Malaysia, 29 mei 2020

  • Aku jomblo Kediri 29 Mei 2020

  • Ikhlas aku Sukoharjo Jateng

  • Jeru Iki luweh jeru Seko sumor

  • 980ribu X ditonton kwi seng nonton aku kabeh tak bolan baleni rak download"an . Liyane do neng ndi coek !!! Asw Semarang . 29 mei 2020 Salam !!!

  • Nyoblos jeru kak ๐Ÿ˜Š Sukses selalu buat Aftershine ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ

  • aku ihklas di tingalke sing jenenge mantan

  • Yo wes rapopo koe bahagia aku melu seneng :) Surakarta,28 mei 2020

  • AFTERSHINE Official sumpah gawe neh video klip iki tapi episode lorone yowes modaro, aku pengin bianget weruh koe ngomeih damara seng "penginmu kepiye!!!"

  • Level tertinggi dalam mencintai seseorang ialah mengikhlaskan nya dengan yang lain dan kita ikut senang melihat kebahagiaan nya :)

  • Aapikkkkkk ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • โค๏ธ

  • Mantab lagune sukses terus

  • Tak stel sedino ping 10 ๐Ÿ’ช๐Ÿป

  • Mari kita trendingkan slur ๐Ÿ”ฅ

  • Wedok e ayu temen๐Ÿ˜‚

  • Aku ikhlas demi kebahagian kamu, melihat km terseyum sudah cukup๐Ÿ˜Š

  • Topp

  • Iki mase sing gondrong Ki sing dodolan thaitea neng cerak smp1 Seyegan to.

  • kapan enek neng spotify ki? u,u

  • Ayo lurrrr Dukung AFTERSHINE dgn cara subscribe Semoga Sukses yooooo

  • Suka banget lagunya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šjeruuuu

  • Wih meh tekan 1 jt view

  • Ndak tau kenapa nangis tiba tiba-tiba tanpa di suruh. Keinget dia tapi jauh. -Jogya.28 Mei 2020

  • Podo persis, aku bali adoh2 nggo ketemu de.e Jebul gandengan karo tentara njir๐Ÿ˜„

  • Aku iklas demi kebahagian mu

  • Gas Trending ke Lur ....

  • Nangiso..aq tk ora...dek

  • Pas lagune yg aku rasakan sekarang dia milih loreng ketimbang wong ora duweni ๐Ÿ™ˆ

  • Mantap mas lagu ne

  • Mosok lagu apik e ngene Ra ndang2 1 juta...nganti kesel like komen lho aku ..

  • Pengen ngumpulun org yg sampai sekarang g ada niat buat subscribe hatta halilintarโ˜โ˜

  • Aku sing berjuang aku sing kelaran Aku sing tenanan trimo go dolanan... Aku ikhlas dek

  • Mag deg mak tratap, Ws cedek ning ra menetap:((

  • Lagu ne kyo tresno ku kejeron,ngasi dhusur, blusuk, ning gak ono sing peduli:(

  • Nggak ngerti

  • PESONA ABRI NEVER ENDING STORY๐Ÿ˜Š

  • rasah digetuni, cukup aku ngerti perjuanganku,, (eling dek yo ! kae aku sampai udan - udan ning omahmu terus mok usir ko omahmu, nangis dik ngelingi rasaNE seneng karo wong sing kliru..yo kwe iku mau..) Tapi ... AKU IKLAS

  • Lagune gawe ambyar

  • ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Mei sad

  • Lagunya bagus bangett aku sukaaa sampek netesin air mata๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ช