ARLIDA PUTRI - MUNDUR NGALAH ( Official Live Music )

Dipublikasikan tanggal 14 Des 2021
ARLIDA PUTRI - MUNDUR NGALAH ( Official Live Music )

Title : Mundur Ngalah
Voc : Arlida Putri
Songwritter : Dwi Putra
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan

Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Fuad = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. WAHYUSAX = Saxophone
8. Fajartricahyo = Bass

LIRIK
Sak Umpomone kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni seng koyo ngene
aku wes sabar di nggo merjuangke kowe
seng ra perlu weruh koyo ngopo neng mripatmu

wes cukup loro iki
cidro seng tak rasakne
ibarat tali seng mrepel wes raiso didandani

uwes ojo nggandoli
lungaku ra bakal bali
yen sek sayang karo dek'e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sakbendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah

Sak Umpomone kowe dadi aku
rung bakalan iso nglakoni seng koyo ngene
aku wes sabar di nggo merjuangke kowe
seng ra perlu weruh koyo ngopo neng mripatmu

wes cukup loro iki
cidro seng tak rasakne
ibarat tali seng mrepel wes raiso didandani

uwes ojo nggandoli
lungaku ra bakal bali
yen sek sayang karo dek'e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sakbendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah

uwes ojo nggandoli
lungaku ra bakal bali
yen sek sayang karo dek'e
mending aku sadar diri

wes entek anggonku sabar
sakbendino ati ambyar
aku mundur trimo ngalah
mergo aku wes ra betah
Kowe pancen ra ndue ati
tego - tegone nglarani

Komentar