CERITA KEHIDUPAN - WONG PAWON SEK REPOT

Dipublikasikan tanggal 8 Jun 2019
-------------------
Follow juga kami di instagram :
- Bats Channel instagram.com/bats_channel
- Erlangga Gusfian instagram.com/erlangga_gu...
- Ega Al Fariz instagram.com/egaalfariz
- Muhammad Hasby instagram.com/muhamad_hasbyy
BATS TEAM
- Bahar instagram.com/bahar_funk
- Rizal instagram.com/rizal_rifa
- Zainul instagram.com/zainul__arifin_
Copyright @2019
Bats Channel Production
#Tulungagung , ID 66281

Komentar

  • Aku lho B aja Aku B ajaa.....

  • Itu editing apa kembar yaa

  • judun backsoundnya nopo mawon mas?

  • ❀ chanel yutub pertama iki seng tak subcribe.. Dari sekian ribu yutuber 😁 Kapan2 lak aku nang tulungagung aku milu shoting yoo πŸ˜‚ salam ko lampung ❀

  • coba bs subscribe lebih dr sekali pasti sy subscribe terus

  • Subscribe kawan

  • Yang orang tulungagung like

  • Iku pak lik karo mas agos opo kembar Koyo mirip

  • Oke bang agos aku kapan2 ke sana

  • Salam satoe nyalii....... WANI!!!

  • Bang di menit 8:20 judul lagunya apa

  • Penting ojo colab karo artis..mengko ndak wagu contone mael lee.

  • Siap gooooossssds

  • 😍😍😍

  • Saiki tulungagung ws due AGOS KOTAK

  • Mas agos aku bocahmu mas πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

  • Mantap... Sukses selalu

  • Galfok karo mukae mas agos seng glowing..... πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

  • Itu kembar atau adik kakak to? Kak

  • Aku kok salfok karo wajahmu mas aguzzz, glowing bet kui gae skincare opo diusuk" minyak klentik wkwk

  • Suket gajahan πŸ˜’πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚lucu

  • Sipp pokok ee

  • Judele lagu menit 10 opo bos

  • Agos tu apa g pernah sendalan

  • Smoga diundang ke hitam putih...

  • Mas agus ki kembar ye

  • Lucu

  • Bagus sekali πŸ‘

  • 9:28 sangar makkk

  • Agos kotakπŸ‘

  • mas ega nek pantai sine eneh mas

  • Jaranan mak. Turonggo safitri putro πŸ˜‚

  • Maju terus gos,sesama agos kudu saling ndukung,,salam soko agus magetan

  • iya nemu gendol yahh

  • respect kreatif e lurd..

  • Judul lagu yg di menit 10:52 apa?

  • Mas agus kpn2 suting ng gunung mas lamongan

  • Josss bats chanell mantulll

  • aku penggemarmu gos ..jeneengku yetno cah bagol,ngablak ,kediri .enek seng lali gang siji etan keri hahaahha hahahah nemu arak eaaa

  • πŸ„ letong rasane ndoyong kepolen.

  • Wong sak dunyo iki, wes subscribe. Channel iki o mak, aq yakin wii

  • Seneng banget hambok sumpah!!!

  • Wes ra usum klikbait gos , maju terus lk iso luar kota an ben tiap kota ero raimu Iyo gak lorr? Ojo lali mampir nng malang HRT

  • Ojok gelem nek diundang mlebu TV, ndak guyonanmu dadi wagu

  • Agus kotak qo iso glowing e poll , opo perawatan to cak

  • Lg ntn Ngguyu ngakak pas "kyo nmpak bis" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Editan ne josss pokok e😁

  • Mas mas kameramen e kembar kah??πŸ™„

  • Semangat terus mak.. tak dungokne mugo iso tambah sukses. Tak subscribe demi bertambah subscribers mu Mak. Bojo ku Jan demen Karo pyn. Kapan" Mugo iso ketemu langsung gae kenang kenangan ☺️

  • Kok ga ono bagaikan langitπŸ˜‚

  • Bagaimana cara Edit video orang yang sama ada 2

  • Judul lagu ska nya apa

  • Salam buat seduluran ...mas Agus pokok e Joss tenan ...Ngawi ramah mana suaranya..πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹

  • Assu celeng chenel asu!!!

  • salam ae yo mas ega/agos kotak. gak semudah itu Ferguso😎, yg suka like ya like itu gratis gak ngunut biayanya!....

  • ei mas kui rai kok yo ono seng podo aku ngnolho , untunge gur sitik slee aku di arani kyo koe terus gexan mas ,,, :V awkkawkwkaw

  • Aku yo ndak kuattt

  • Wah ka ega udh pantas masuk tv

  • Tak kotak, aku arep takon? Kuwi awak2mu bek e soteng ki gae script opo spontan ae? Ko aku nek gelok iso koyok uuasli ngno, koyok aku jagongan karo koncoku

  • iki kembar opo di edit mas

  • Conten lagi bang yg setuju like

  • Tulung aggung salam dari kediri

  • Film snyare kapan metu mas agos

  • Mari kita semua katakan=(MEMANG BENAR)

  • Lagu reggae barat nya judul nya apa bang

  • Taek jancok asu kecawa aku karo dapuranmu asu cok kakean klarifikasi taek dancok jok mentang mentang wes tenar kon ngeyek arema matamu dancok kecewa aku cok

  • Mari kita unsubcsribe

  • Kak kapan ke gilingan lagi

  • Jooh bengok i nk pantei gak mandek

  • tak ent3ni klarivikasi mu cok

  • Jal ngawee film nang gunung budek goa selomngkleng koyo ne apikk seng setuju like

  • Mas agus sama pak lek itu saudara kembar apa tidak mas?

  • Pnya temen nih dr gresik kok mirip agos hehe..

  • Judul e lagu opo seng rea reo naik vespa

  • Jawa timur ijo ...biru mung sempakku tokπŸ˜†

    • Turuo cil sesok sekolah

  • Klambimu lek ganti ndak masuk mak.

  • Aku sebagai aremania aku seneng ndelok i chanele smpean sam eps pertma sampek nyar aku tau ndelok kabeh!!chanelmu lucu menginspirasi okeh uwong tpi malah smpean wes okh sng seneng malah bok rusak dewe chanelmu!!chanelmu iki guyonan uduk suporter sam .... Mugo ae arek arema iso nyepurani sampean kabeh,,eman sam chanel lucu menginspirasi tpi bok rusak!!

  • Saiki lemu men hhh

  • Uplod lagi omm Ben gayeng Masayarakat dunggu iki

  • Nyimak back song e lur?

  • Tulungagung mana team bats chanel kulo Tulungagung wonorejo desa pucangan biasa e ngarit nang prongos

  • Masok2 tok agus kotak.

  • Kapan apload neh mas agos......?

  • Semangattt πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  • saiki lemu yaaaakkk... πŸ˜… pipine embem 🀣

  • Agos kotak Chanel numpang tenar yak, setelah tenar banyak subscribe/followers langsung gk pernah bikin konten hooo dasar wkekwkwk numpang tenarπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Wong ndi mas

  • Channel e apik tapi perkoro arek 1 dadi elek kok yo goblok e, seng gerang e iki nandi kok gak nguruk i apik

  • tk kiro gunung mbolo hahahaha... salam ko mangunsarkoro kidul reco lur, mburi pasar tamanan. siiiip jooozzz pokok e..

  • Minal aidin walfaisin mas agos kotak itu ciri kas mu nemu gendol eaaa. Ratau ganti klambine

  • Salam dari tim aremaa saya tidak terima di permainkan serendah itu kami juga punya hargaaa cok chenel kontolllll

  • Viewers e we jtanan lakok sek ngelike mg semene ki endii?ratoto tnn ikii cooohhhh

  • Massooook pak lik...

  • "bos thr bos" "thr gusimu kui" asw asw dnck

  • Jan apik salut agos kotak

  • Cooh

  • Kaya kembar?

  • Keren 😘

  • Ditunggu untuk videoΒ²nya☺️

  • gae neh to. juduk e nyewo wong wedok