CERITA KEHIDUPAN - WONG PAWON SEK REPOT

Dipublikasikan tanggal 8 Jun 2019
-------------------
Follow juga kami di instagram :
- Bats Channel instagram.com/bats_channel
- Erlangga Gusfian instagram.com/erlangga_gu...
- Ega Al Fariz instagram.com/egaalfariz
- Muhammad Hasby instagram.com/muhamad_hasbyy
BATS TEAM
- Bahar instagram.com/bahar_funk
- Rizal instagram.com/rizal_rifa
- Zainul instagram.com/zainul__arifin_
Copyright @2019
Bats Channel Production
#Tulungagung , ID 66281

Komentar

  • Agos kotak ora kaleng2

  • Alhamdulillah rak sido di hapus πŸ™

  • Mas agos... Sy penonton setia dr papuamu... Kpn mas agus pny istri...πŸ˜‚

  • La iki moden endi ora seru mak lek ora enk muden

  • mbrasak_mbrasak gak gatEll kabeh tah mak πŸ˜ŽπŸ˜πŸ˜ƒ

  • Mantep nan makk, semoga kru2 bats channel sehat terus biar bisa menghasilkan karya yg menghibur masyarakat Indonesia 😍

  • Piye carane editing scene pak lik karo agos yo??kok iso rapi buanget..koyok asli wong kembar..

  • Numpang nanya, Agus kotak itu dua orang atau satu orang?

  • Agus karo ega ki wong 1 po kembar ta

  • Gunung prongos betak indah abiiis

  • P

  • Mendo

  • aku tiap hari nonton gaesss hiburan tenan asli muuueening mak menghilangkan capek dan penat salan guyon mak

  • Mas agos judul lagu yang vespa itu apa ya pas ada di gunung

  • sukses terus nggeh mas 😊

  • Editan.e kui low coohhhh muasok.e polll wong 1 dadi 2

  • Subtitle nya neng di

  • Mumet mak ,wowhalahhh nemennnnn

  • Sek repot

  • Suka banget sama bats chanel ❀️ kekel dewe rek 🀣 salam jawa saking lampung 😍😍😍

  • Paling seneng nek ngmg koclok jan faseh tenan πŸ˜‚πŸ˜‚ aku wong ngapak tp seneng kro bhs e wong etan juga dd kegawa lehku ngomongπŸ˜†

  • Nyapo iku mau enek seng d tttttiiiiiiiiitttt

  • Jadi keinget jawa kalo nonton BATS

  • Poko e q fansmu makkkk 😘 LOPE2 GENDOLLL 😍

  • 7:45 ra betah untune 🀣🀣🀣

  • Sayang sungguh di sayang,,,ternyata gak bisa di download

  • agus kotak Losht

  • Jangan di skip iklan nya gaes, biar mas agus dapet sangu 😁

  • Mas agus wi kembar?

  • reques mas gawe vidio bareng bayu skak cerito tentang sejarah sejarah adat jowo seng setuju like :v

  • Mantap agoss kotak

  • Soteng nk prigi barang ngono loh mas brow

  • Ahsiap

  • Coooh opi apal api oiyyyyy

  • Agos bunder

  • Mas agus berat badannya naik ya? Kok Sekarang kelihatan sedikit gendut ehhhπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

  • 😁😁😁😁😁😁

  • Keren mas agus..sukses terus..

  • Poh Soundtrackmu lagu senenganku mak, The O'skadown ... jan koclok we mak apik kuwi

  • Istimewa

  • Aq lo yo b aja mobal πŸ˜‚

  • Pak lik muka kamu glowing bgd pake apa ?

  • Yang ngantru yang ngantru πŸ™‹

  • Hmm

  • Rea reo kui judule opo mak ? Sak youtube wes tak obrak abrek g nemu lagune

  • Uteku MOBAALLL IKI πŸ˜‚

  • Malah alami iki timbg nonton mtma sebah wkwkwk

  • Ojo ganti seragam Gus , soale nilai lucune Ono kono

  • Mas agos pipine tambah lemu

  • 14:20 lucu banget

  • Glowing tenan raine paklek 😁

  • Mbah moden ngguwanteng πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Mbok ganti klambine.. hhhhhhπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

  • HHHH

  • THR gusiiiimu πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

  • Intine nyapoooo sepi gak ono wong blasssπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Seng penting like mas... semoga tmbah maju mas agos kotak... I LOVE YOU FULL pkok.e

  • Hahaha

  • ta srub kawan kompak pula kau sama temen teman

  • Agos kotak sukses trus