DADA SAYANG | LALA WIDY | NEW MONATA (OFFICIAL MUSIK VIDEO )

Dipublikasikan tanggal 13 Jan 2021
Judul : DADA SAYANG
Cipt : R.HUSEIN ALBANA
Musik : NEW MONATA
Produksi : Omah Limo Project
instagram.com/omahlimo_project?igshid=17p9w8b5urlyg
Mixing : LAJU RECORD
Video Editing : DYUL NEKR
Link VIDEO : id-tv.org/tv/video-azY10-tVzEQ.html
Lirik :
Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan.

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine.

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji.

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki.

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono.

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine.

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji.

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki.

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono.

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji.

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki.

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono.

• Salam Tresno ~ Syahiba Saufa
id-tv.org/tv/video-0wxWrj43dlM.html
• Salam Tresno ~ Rena Movie New Monata
id-tv.org/tv/video-DNNmEXpeQmI.html
• Kudune Aku Sing Neng Sandingmu ~ Rena Movies Feat Sodiq New Monata ( RENSO )
• Rindu ini Berat ~ Rena Movies Feat Sodiq New Monata ( RENSO )
id-tv.org/tv/video-B7DKEQTLtf4.html
Aku Ikhlas ~ Gerry Mahesa Feat Lala Widy
• Ketemu Jodoh ~ Gerry Mahesa Feat Lala Widy
• Tamu Undangan ~ Rena Movies Feat Sodiq New Monata ( RENSO )
• Apik Apik Sayang ~ Sodiq New Monata
• Lahir Lan Bathinku ~ Sodiq New Monata
• Tatitut ~ Rena Movies
• Dada Sayang ~ Lala Widy
id-tv.org/tv/video-azY10-tVzEQ.html
• Denganmu Aku Bahagia ~ Gerry Mahesa

Komentar

  • Apa sih yg ga buat sang pujaan hatiku "Lala Widi". Siap grak!!! paling depan pokoknya.

  • Kendal jateng hadirr cak

  • Subang Utara Jawa Barat hadir lurrr💃💃👯👯

  • Jam semene nonton lala widi lali jam pol los

  • Kaaaane lop....

  • Jan bodyne hemmm

  • Suegere jan gak ketulungan😀😀

  • klo orang cantik pkek baju bgaimnapun jg ttap cantik,,,, yowes dada sayank hak e hak e 💃💃

  • Enak polllll

  • Jombang kidoeL hadir Lalalovers.

  • Ora ana bosene pokokeee ❤️

  • jossssss

  • Yo wes dada mantan..

  • kompak pollll

  • Laskar Abah Jury 😊

  • New Monata × Lala Widi mantab

  • Goyang karawang hdir... wlw ga ngerti.. dengernya enk bnr... siff Lala widi....bgus bgus suarane..

  • 👍👍

  • Koyo pantura an

  • Mohon doanya semoga saya dan pujuaan hati saya mbk Lala widy menjadi keluarga yg sakinah dan cepet d beri momongan 🙏🙏😂😂😂

  • new monata uasikkkkk

  • Lamongn hadir

  • Ketecnya wangy wangy...

  • Mantap Ratu montok e lala widi 😘😘😘

  • Sing abang ojo sampe ucull

  • Mantaff musiknya😍😍😍

  • Juos tenan,isoh ajub ajub,godak gadik hak e hak e

  • Beh jan semleho

  • Pendatang baru mantul jan jos

  • Kalbar. Hadiiiirrrr

  • Rondo selalu d depan cuy.

  • Nganggo susuk rupane, ayune gateli

    • ?

    • @Omah Limo Project lah emang saya nyebut nama? 🤣😂😂🤣

    • Mencaci itu memang hak asasi ,tp klo kamu mencaci tokoh di video saya klo dilaporin kena ujaran kebencian gimana Saya tanya dulu

    • @Omah Limo Project yo ra popo bebas mas, hak masing2

    • Lho nopo nggeh mas usman , cara nya tahu gimana ...mbak lala baik baik aja selama ini tuh juga ga oernah bicarain orang ga oernah ngebenci teman bahkan selalu senyum sama pencinta musik tanah air

  • Seneng, kreatif aransmen e

  • PSG Hadir cak 👍 Penggemar Susu Gedhe 😂 Onok susu Gedhe langsung otw ngelike 👍

  • Gak ada duanya... Mantaaaaapppppp

  • Kaji Juri

  • Mantap, sukses terus pokoke

  • Jan Cak Koplerrr elok goyangnya

  • prempuan cantik udamanis

  • kalo boleh tau itu baju personil monata namanya apa?

  • 2:05 3:51 5:52

  • Sering bikin konten Monata dong

  • Lala widi 😘😘

  • Req bossku, emass hantaran

  • Kasih paham egolanee Lala wdidiku👄👄🎉🎉😁

  • Fokus Karo Bagong

  • Makin aduhai aja si Tante Lala Widi🤤🤤🤤

  • pakaiannya makin hari makin aneh aja y,bukannya enak di lihat tapi kok malah bikin cepet bosen,menurut saya pribadi.

  • Lala widi umpomo ngombe kopi pora ketok ngalire ning tenggorokan bening nemen. 😂

  • Jossd

  • Duh mba lala Widi padamu mba😭🖤

  • Semok sekaleee

  • suara merdu arek e ayuuuu

  • Lala widi gemesin

  • Hadir ,,masok👍👍👍

  • Monata makin mantap 🔥🔥

  • Mantap sekali

  • Kocaakkkkk

  • Egolane tambah mantep wae👍

  • Calon mantu lewat.....

  • Heeh iyo 😂

  • Mantaaaap coooy.... maju terus lagu" jowo. di tunggu berikutnya Lagu Entok Jodo ( Wong Sableng)

  • woh seksy banget

  • Lala Widy Memang Keren Banget Dan Mantap Banget. 😘😍😙❤❤.

  • Suarane adem koyo BREM lagi di emut Jakarta,26 Jan 2021

  • Mkin aktiff y buunddddddzz🤗🤗

  • lihat goyangan pikiran gak karuan

  • Mantul bosskuuu... Fokus gambar bangong

  • Menghibur ya😂😂🤣🤣🤣🤣

  • Mantap

  • Mc baru

  • Lop ❤️ mbak kala 🔥🔥🔥

  • Tukang kecer e iku cing ngarakno urak'an,,,.

  • Mantap bosq

  • 01:21

  • penak eee.....yoyoyo 😎😎😎,new Monata 👍🏻👍🏻🙏

  • Yihaaaaaa asek,

  • Lampung,ikut bergoyang💃💃💃🥰

  • Bagong trening abang😢😢😢

  • Egolane👍👍

  • Knp se orng lala widi yg, udh brumh tngga dandana nya sprti itu yaa, apa kta tetngga nyadn lingkugn sektr nya ,,,,,,, apa g ada cemoan nyaa,,,,,,,,,

  • Mantul...nemofa blitar Raya hadir

  • Fokus nek background kok enek bagonge pak seno

    • Iyo iso dibenahi lk soting nehh

    • Kameranya ga cek pas record mass

    • Wiihh mantab q fokus nk bagonge mergo seneng tpi ketok e gur tes gulu

    • Ya kulit cuma tidak berani persis , saya beda in ukuranne mas ...

    • Asli ditatah teko kulit? sekilas persis nek e pk seno

  • New monata asyik asyik....

  • Mbah sodiq suantay

  • temenan ciamiik mbk lala kompak,yees👍👍👍👍

  • Nah iki new Monata😂

  • 𝓛𝓪𝓵𝓪 𝓹𝓮𝓶𝓮𝓻 𝓼𝓪𝓽𝓾 𝓫𝓪𝓷𝓰𝓼𝓪

  • Yowess dada sayangg 😌 hakk... Ee 🕺🏻🕺🏻💃🏻

  • Cak sodik Angel wes wes angel,,

  • Kostum nya monata bagus semua kelihatan wah

  • Dandan ngene ae mbk yu...trus gawe video clip uapik ketok anggun pean...???

  • Dilok new Monata tambah kudu guyu ae dilok kopler.. salam Jombang beriman

  • k kuat kuatne ati nadyan loro tenan sing dikarepne selawase sesandingan nyatane kabeh mung dadi kenangan yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku …". Single lainnya dari Safira Inema di antaranya Terlalu Sadis, Tresno Liyane, Apakah Itu Cinta, Ngelabur Langit, dan Gematine Sliramu. Lirik Lagu Dada Sayang rasane koyo ngene yen lagi nandang kahanan tak kuat kuatne ati nadyan loro tenan sing dikarepne selawase sesandingan nyatane kabeh mung dadi kenangan yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku yowes kudu tak lilakne nadyan perih atiku ninggalke aku kowe malah ro wong liyo aku sadar wes raono artine yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki yen wonten kurang, ngapunten kulo cukup ngerti wae setyomu mung semono yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku yowes kudu tak lilakne nadyan perih atiku ninggalke aku kowe malah ro wong liyo aku sadar wes raono artine yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki yen wonten kurang, ngapunten kulo cukup ngerti wae setyomu mung semono yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki yen wonten kurang, ngapunten kulo cukup ngerti wae setyomu mung semono

  • Audio mu tak acungi jempol 4 kang.... Juosss kotos2.....

    • jernih nggak mas suara claritinya saat di putar di sound??

  • Mbk Lala idolakuh

  • Aku fokus karo abah juri selalu senyum"

  • Goyang ane 😎😎

  • Kang sodiq pandangane menakutkan kang

    • @Omah Limo Project idolaku kui bos pokok monata tanpo sodiq ora jos

    • Ooo yes nuw @sodiq_newmonata pancen laki laki bangetttt

    • @Omah Limo Project pandanganya lelaki bgt

    • Nopo nggeh ...wonten napane mbak windii

  • Paling suka sama penyanyi yg gak jaim goyang.. karna menurut saya musik dangdut koplo identik dg goyang... ah mantapp suara bagus goyang tidak jaim mantappp mbakk 💃💃💃

    • Asik dah... tarik sissss!!!!!!