DENNY CAKNAN FT. NDARBOY GENK - OJO NANGIS (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

Dipublikasikan tanggal
CAKNAN FT. NDARBOY GENK - OJO NAGIS (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK


Voc : DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK
Cipt : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@ham_wib
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@bayu_onyonk
@soepardi1103

Lirik :
Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune


============================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
instagram.com/tenananoffi...





Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
instagram.com/dc_producti...

DENNY CAKNAN:
instagram.com/denny_caknan/



Copyright @2021
DC. PRODUCTION
, ID 63218

========================================
Licensed to ID-tv by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar

  • Ikuti terus perform tamu-tamu yang datang di DC.Production setiap minggunya... Selamat menikmanti

  • sekuat apapun kita mempertahankan hubungan ujung" nya bakal pisahan. Uwes kadung berjuang ujung" e di sia" kan

  • emot hati pecah tengah e

  • Tak play teros jan 😭💔💔💔

  • Mantep cak jeroo lagune

  • Aku wis njogo ati, kowe dolanan ning guri. Udah deket. Udah nganggep itu semua serius dan tulus, 1 bulan menghilang dari keseharianku, jarang memberi kabar, ku kira semua baik baik saja, ternyata salah, 1 bulan itu, dia mempersiapkan lamaran dengan seseorang, sudah menetapkan hari pernikahan, dan sadisnya baru aku ketahui hari ini 27 September 2021, setelah seharian pergi menghabiskan waktu bersama. Itupun aku mengetahui di akun kakak perempuannya, Dan tanpa aku sadari akun Instagram ku di unfollow, WA di privasi. Astagfirullah, ya Allah ampunilah dosaku, kuatkanlah hatiku,🤲

  • Puncak tertinggi mencintai adalah ngetengi :v

  • Dipertahanke koyo opo yen bubar yo bubar

  • Request isih sayang lg dari mas Ndaru mas denn

  • Juooooozzz👍

  • tiap lagu yg d bawain cak Nan pasti jd asyik.. top pokok e. mesakne atiku yen tak teruske ro kowe.. mending pisah.. aku wis ra betahh.. singapore 27 sept '21

  • Bacut nyebur, nyilem sisan aeee 😁

  • duhh suaranya mantep

  • nyess bgt

  • id-tv.org/username-shortsUCQ3yVnPcWo?feature=share

  • Iki translater'e kudu sinau jowo sng luweh mendalam meneh sajake

  • Lanjut berkarya,!!! fans jogja

  • Jerrruuuuu😪

  • Tetep dadio menungso versi terbaikmu Awak oleh kesel, moto oleh teles kebes, tapi ati ojok sampek gampang nyerah Jember, 27 September 2021

  • Ora usah nyia" e wong seng tresno ro kwe....loro rasane kelangan seng wes ra bakal iso balik 😩

  • Lagune ojo nangis, tapi ngrungokke lagune karo nangis. Piye iki solusine

  • Pas banget dengan suasana saat ini yang gue rasain:/

  • Ojo nangis ,tp ttp pingin nangis wae😭

  • Sakjane aku wes nduwe bojo, tp kok pas ngerungokne lagu iki iso brebes mili banyu motoku kelingan kisahku karo mantanku mbiyen🥲 nek di eling2 rosone kok iso ya aku mbiyen secinta iku karo dek e

  • Aku lilo dadi dudo ben kowe ora sengsoro dek 😇 Ponorogo 27 September 2021

  • +-6 thun njalin hubungan alhasil mung kon njogo tok😂 Suwun kanggo kw seng ws ngancani selama kui🥰😂

  • ojo nangis DENNY CAKNAN ft NDRABOY GENK , iki versi terbaik ,makjlep teko ati dirungok ne mben dino yo ra ono bosen2e #salamPerantauan #japan

  • Tukang Senggak'ane masuk kui, tlg buatkan tutorialnya dong, Cara Senggakan Yang Baik dan Benar

  • Udu judone eggh, aku rabakal sedih opomeneh sampek nangis, mugo kowe bahagia kr pilihanmu, aku juga mugo bahagia kr pilihanku #purbalingga mas

  • "Setidaknya aku pernah berjuang meski hasilnya tak sesuai harapan 🙂" BREBES, 27 September 2021

  • ARTIS CANTIK CINTA LAURA BERPIDATO DI ACARA LAUNCHING AKSI MODERASI BERAGAMA KEMENAG RI.. id-tv.org/tv/video-AXSLUi4N7yU.html

  • "Terkadang dia memberikan kebaikan didepan kita,Tetapi sebaliknya Dia seketik mengumbar kebusukan dibelakang kita" SEMANGAT PEJUANG LDR TRENGGALEK 27 September 2021

  • Secara Batin? Kamu itu terluka Secara emosi? Kamu itu kacau😩 Secara mental? Kamu itu Depresi😞 Dan Hebatnya, Secara Fisik? Kamu masih bisa tersenyum☺️ Semangat Buat Kalian💪🏼👍🏻

  • "Kukira datang sbgai obat, tenyata sumber luka yg paling hebat:')" Jembernesia, 27 september 2021

  • Ternyata singgahmu hanya meninggalkan kenangan yg megah. Kendal, 27 September 2021

  • Up

  • 10 jt

  • Mas den , golek ke seng anyar , Ben enek penyemangat

  • Sakit yg pling dalam.,ketika berjuang namun msh di sepelehkan... suwon paidomu yank. . . #pasuruan,27 sept 2021

  • Sukaa sama aransemen lagunya .. kolaborasi yg apik 👍

  • belum ada sebulan viewersnya udah 10jt, gak ngerti lagi emang lagu2nya enak2 parah

  • Trendingkan terus sedulur✔

  • Lagu sedih sek penting tetep petakilan yo cak...

  • Kabeh mung palsu , pas nek duwor dipujo Pujo, pas nek ngisor ditinggal😭 Tulungagung, Jawa timur

  • Mantaaap.........jeru poll wes Semoga DC PRODUCTION makin sukses

  • Bunga itu hanya indah dimata, tapi durinya bikin sakit cakk

  • layak nya payung aku melindungimu di saat hujan,memelukmu dari hembusan angin,menaungimu dari sendunya awan dan hingga saat pelangimu datang aku bukan lagi pilihan.. Depok 27 september 2021

  • Iklas itu bohong..!! Ngawi, 27 september 2021

  • Kalian berdua kebanggan wong jowo... Kalian berdua di kirim Karo Gusti allah.swt... go hibur kbeh uwong... Ojo lali tetep rendah diri... Mulyakke BPK.. ibumu...

  • Isoku mung nonton,mugo iso nyannyi sesandingan marang sampean sampean kabeh...🙏🙏

  • tersakiti adalah seni untuk mendewasakan diri #kediri 27-09-2021

  • 5 taun aku jogo ati koe malah dolanan ning guri buajingan👹

  • Juerrruuuu tenan laguu Iki ... Nyessss

  • Cok nan !!

    • Mah isin aku ndelok cak nan

    • Cak nan wagu banget sok asik

  • Mbndinu ngrungokne tapi ra waleh.. Iki seng paling keren mnurutku duete 👍👍

  • OJO NANGIS Galau oleh, tapi ojo nangis. Mergo nglanjutno urip raiso diragati nganggo tangisanmu

  • Seng uwes yo uwes ,seng ilang ben ilang. Rasah noto wong seng ragelem ditoto. -Blitar,27Sep2021

  • Tk baleni bolak balek kok soyo mlentre aq runggoke sangking penake 😂😂😂😂

  • Jika bersamaku membuat luka. Aku ikhlas Kamu denganya asal kamu bahagia:) ~Pemalang 27.09.21~

  • 10.343.727 x di tonton 500x nya gw wkwkwkw ,,, keren banget mas denny :D

  • jeruuuu 🥴🥴🥴

  • Di menit 5:43 Denny caknan berjoget mirip" jogetan happy asmara. Di menit, coba simak

  • Tak pikir awakmu sayang, tibak no aku gur ge konco pas awakmu terluka. Lampung Tengah 20 September 2021

  • Jeruu fans mana ini 😂🏳💔💔💔

  • Pertahanke... Daripada kowe nglalekke keloro-loro... 😄

  • o

  • Dilarani pacar Hora popo 😁 Dilarani bojo yo ajurr to pakmu 😢

  • Tenang wae. Matahari akan muncul kembali setelah awan mendung

  • Seng penteng joget Ben ora nangis

  • Enak di gawe goyang prennnn

  • Gemes gasih masih terending terussss♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘

  • maturnuwun mpun ngancani kulo nek patah hati 🙃

  • "Puncak dari mencintai adalah merelakannya untuk bersanding dengan orang lain" - Atas Bumi, 27 September 2021 -

  • Sabar kang den🙏🙏👍👍

  • Mg3 iso ngeculne kowe tnpo loro

  • Request tak sedalam ini dong ;)

  • Request tak sedalam ini dong ;)

  • Request tak sedalam ini dong ;)

  • Undango Dodit mas, trus jak nyanyi lagu darling

  • Aku wes kadong sayang, Lha kok de'e sifat e Penyayang!! #Ojonangis

  • Sekuat apapun laki-laki, kalo hatinya tersentuh pasti bakal mengeluarkan air mata??

  • Kok raono quote "patah hati terdalam adalah...." ngono 🤣🤣

  • "Pertunjukan badutku kini telah selesai, dia sudah pulih, dan pangeran lah yng dia pilih". Jogja,27 September 2021.

  • Kesuen....sikat seminggu upload 5 mas den

  • Nek iso sak akun nge.like okeh aq tak ngelike ping rongewu...

  • Aq bangett boss.... tp sayange aq omonk nyerah tp ttep bertahan mergo jek enek anak sek kudu tak gandoli...🙏🙏

  • kadang-kadang perpisahan jauh lebih baik drpd terus menerus merasakan sakit yg bertubi2

  • Tadi mlm di jam yg sama 9,8 juta

  • "Malam-malam diajak insomnia bersama, pagi-pagi dia amnesia sendirian"

  • Solo balapan kidul tirtonadi Wes kadung siap lamaran malah de.e ra gelem di jak rabi .. beehhh ndak kuattt akuuu .. Kartasura , 10 september 2021 ( jeru )

  • Ndak mampu

  • lagu jawa kok kabeh lagune patah hati seehhh..

  • Wong wedok ancen pinter lek kon nglarani

  • jektas wingi dee ninggal aku main mburi nang mburiku aku ditinggal pas jeru"ne dee milih seng luwih mulyo dee lbh milih (idamanmu) tapi aku rapopo COK (:

  • Tak kiro kesalahanku Tibak e ada yg baru Ngawi, 29 September 2021

  • Kudu play ulang terus 🙃

  • Jangan pernah menyesal apapun yang terjadi sudah menjadi keputusan bersama. SALATIGA-BOBOTSARI PURBALINGGA. #DD

  • lagune ko nyakit bgt sih mas ndaru mas denyy 😭

  • Nek nyatane ra direstui kate yaopo neh mending mundur lur

  • Ojo nangis seng uwes yo uwes,seng ilang ben ilang Cukup kenangan manis itu jadi sejarah