DENNY CAKNAN, HAPPY ASMARA, YENI INKA - BOJO LORO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

Dipublikasikan tanggal 21 Jun 2022
Title: BOJO LORO
Voc : DENNY CAKNAN, HAPPY ASMARA, YENI INKA
Cipt : Haris Senopati
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik :
Abang biru lampune disko
Awak kuru Mas, mikir bojo loro
Bojo sing enom njaluk disayang
Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum trisno Mas, ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino kanggu sopo
Sing sedino kanggu wong liyo

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
instagram.com/tenananoffi...




Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
instagram.com/dc_producti...

DENNY CAKNAN:
instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
, ID 63218

========================================
Licensed to ID-tv by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar

  • AKU JAN GAGAH πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„... Siji e Sotra Satru kok Arep Loro 😒 Ndak kuat

    • lanange jagat tenan iki mas dennyπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    • Bojo enome yo dirangkul no maseeeehhhh🀣🀣

    • #Tranding1

    • Request aransemen Pru Layar mas Denny

    • Mugo" Kabul kajate mas deny bojo loro happy asmara karo yeni inka wkwkw

  • Udah pasti trending ini...ga bs diragukan lagi musikalitas mas denny dan DC music sllu melahirkan karya2 yg berkelas dan mengejutkan..ditambah lagi kolaborasi dengan mba happy dan mba yeni dipastikan tembus posisi 1 trending..πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    • Gass....

    • Rearansemen

    • Wes 1 global

    • DILARANG KERAS MENGEKLIK LINK INI id-tv.org/tv/video-1bz255KsQbg.html

  • bangga jadi orang jawa ❣️

  • Disini memperlihatkan bahwa menyanyikan lagu dangdut tidak harus berpakaian seksi dan goyangan yg heboh/fulgar,,kembali ke kualitas suara yg utama,,dan cinta...πŸ˜…

    • Betul bang..dulu aku gk sukalagu dangdut karena pakaianya seksi2 ..

    • Betul bang

  • Semoga lagu ini mewakili impianku dan harapanku di masa depan.

  • *lirik lagu Abang biru lampune disko Awak kuru Mas, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal Sirah mumet ora bisa turu Andum trisno Mas, ugo andum waktu Mikir butuhe, mikir blanjane Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggu sopo Sing sedino kanggu wong liyo.

  • Yuk Trendingkan πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  • membuktikan kalau musik jawa itu populer , apalagi berkat seniman2 hebat seperti alm didi kempot atau deny caknan dan masih banyak lainnya , jujur saya orang sunda yang netap di jawa dan tiap hari slalu full musil jawa πŸ‘

    • enjoy bos, salam dari jatim

  • Candu tenanan mas , ws bolan Balen Tek setel Yo esih penak wae dirungu.. best lahh

  • DC music pancen jos tenan ...tiap denger Deny nyanyi bikin merinding sworone ..wong ngawii πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  • Suka banget sama lagunya mas Deni caknan, cara menyanyinya bagus, wes pokok fens e mas deni

  • Aku tak sing Joget Online🀸

    • Gass massehh

    • πŸ€Έβ€β™€οΈπŸ€Έβ€β™‚οΈ

    • Akupun melu joget masse jempol sikile wae πŸ˜„

    • isih ono to temon holic 🀣

  • Tiap hari, tiap jam selalu setel lagu bojo loro trus πŸ₯°πŸ₯° mas deny ngeliatin mbk happy trus πŸ˜‹

  • Masya Allah, mereka bertiga kalau sdh gabung begini JUOOOSSS banget yakin, mengemparkan suara dangdut, masing2 punya karakter suara yg khas, aku dadi mleyooott , senyum2 sndiri sm suara dan tingkah mereka, Kapan mas den ngrabi mbk Heppy asmara?

  • Joss boss DC lanjut, gamping Jogja selalu mendukungmu

  • Seneng bgt liat goyangan mbak happy😍

  • Suegerrr TENAN MAS DEN! Sampai ketemu di JAKARTA FAIR MAS DEN , ojo lali nggowo Mba Happy Asmara ben Ambyarrrr!! πŸ‘ŒπŸ’₯

  • Abang biru lampune disko Awak kuru Mas, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal Sirah mumet ora bisa turu Andum trisno Mas, ugo andum waktu Mikir butuhe, mikir blanjane Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggu sopo Sing sedino kanggu wong liyo.

  • Bikin candu aransemennya DC music,,, Suara Gitarnya pol πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  • Judul: bojo loro (dc music) Abang biru lampune disko Awak kuru dik, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal Sirah mumet ora bisa turu Andum trisno dik, ugo andum waktu Mikir butuhe, mikir blanjane Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggu sopo Sing sedino kanggu wong liyo

  • mbak yeni apik tenan suarane juossss

  • demen banget karo suarane mas denny,mbak hepi mbk yeni. sukses terus. udh trending 3 aja padahal baru kemarin

    • Kudu ngegass massee

    • Global trending 1

    • Mbk yeni suarane πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ»

  • Konsep konten music terbaik tahun ini, baik aransemen, gimmick dan story yang dibangun, pembagian vocalnya pun jan pas, tepat. Tidak berlebihan menyebut ini adalah "MASTERPIECE" DARI DC PRUDUCTION" SALUUUT.

  • Canduuu bgtt versix mereka bertiga. πŸ₯° DH forever ❀️..mba yenii jg kereeennnn 😘😘

  • Ngilerrrr aq ki nek delok denny caknan nyanyii......sukses slalu mz denny

  • suka bgt sama suara mereka bertiga πŸ₯°πŸ₯°

  • Jannnnnn anget tenan mas den,, Aransemen dc music nyanduuuu polll le... Setia menunggu karyaΒ² terbaik mas denny

  • This one is top Love the style Mas denny good job

  • gass teruss mas denyy, borong kabehπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

  • Aransemen cover lagu yg mantap dri dc music,, ,, sngat fresss untuk selera anak muda meski lagu nya sdah lama,, slut mas den

  • Power suarane cak Denny Cen istimewa.dngan suara khas bngettt tambah Topp pokoke lagu Iki dadi uenakkk rekkk

  • Jian sip Bojo loro spek ngeri iki... πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Sumpah suka x aku sama musiknya πŸ₯° , terbang terus kang DC 🌹

  • Goyangane happy asmara,makjus πŸ‘πŸ‘ Goyang terus,jangan diem aja 😁

  • arasemennya modern music ✌🏻

  • Setiap penyanyi memiliki ciri khas masing" jossssπŸ‘πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜Š

  • Aransemen keren asli...DC musik ancen joossπŸ‘gasskeun trending 1 yoooo....trio gemoyπŸ₯°

  • Mba Yeni suaramu Masya Allah 😍

  • lagii hamil dengerin suara happy asamaraa adeem bgd enakkin .. apalgi colaab sma yeni ama deni mantaap bgd

  • Seneng suara2 penyanyine, outfite yo muanteb tenan. selamat mumet cak pilih sopo iki 🀣

  • Suara'e mba Yeni kena efek dadi bedaπŸ₯²

  • Jian kreatif dan inovatif pol mas den...maju terus,sehat,sukses mas den...dari Blora ikut bangga MB Yeni inka

    • Hebat....pemilihan lagunya

    • DC musik lho ikih .....

  • ANJRIT DenyCaknan Suarane melejit tenan... Uenak,.. Khass bgt

  • Udah berkali" nonton gak bosen"...sukses selalu buat mas deni,mbak happy,mbak yeni...😍😍

  • Candu bet dah musikk lagunya

  • yenni inka menyatu banget dg arasemen dc musik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  • Penguasa Trending

    • @MAZ JAKA SPORT ga usah bikin opini-opini deh.ga usah sotoy deh

    • Denny caknan ternyata penggemar eko roni saputra,,petarung mma id-tv.org/tv/video-wFikiAzt3DM.html

    • @MAZ JAKA SPORT joko tingkir tuh nomer 1 lagi.seneng loh.ini pertanda nih mas denny harus kawin.harus cepet melepas lajangmu

    • @MAZ JAKA SPORT bomat.bukan urusan gue.terserah dia dong.mau nonton apa aja.ga ada urusannya sama situ πŸ‘Œ.ikut campur aja.mas denny itu benci banget ada orang yang ikut campur dlm urusannya..apalagi masalah pribadinya.

    • Denny caknan ternyata suka nonton mma dan penggemar eko roni saputra ini buktinya id-tv.org/tv/video-wFikiAzt3DM.html

  • Nyandu bngt suarane

  • Kekuatan suara mereka bertiga begitu nyata..

  • Sukses slalu buat deni caknan dan mbk heppy.. kalu lihat mbk heppy sambil joget senang.. jogetnya enak dan asik baget pas sama musik nya

  • Aransemen musiknya keren banget

  • Tetep selalu rendah hati bang , semakin tinggi posisimu semakin banyak musuh bang sya tetep menunggu karya"mu bang , menanti live di solo πŸ™πŸ™πŸ™

    • Semakin tinggi pokok semakin kuat di tiup angin

  • Mbak happy ya Allah πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° imut banget ... Beruntung banget mas denny entuk sampeyan ..πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

  • Terimakasih cak nan , mba happy , mba yeni Lagune uapik tenan , DC aransemene jos Tak puter puter lagune , gk bosen bosen

  • Pertelon Monggo Mampir Bedali Ngrambe hadirrrr!!! Setting stage, ligthing, aransemen tradisional rasa modern josshh + 3 singer suara gurih dgn outfit kekinian yg simple menampilkan lagu & musik koplologic yg enerjik & nyanduu!! Obat kangen neng paran Ngrungokke nganggo earphone baiyyyuuuhh leh ku muolak malik mluwmah mureb koyo iwak mas digoreng uwangel garinge....

  • Biuh.... edian mase,.... Semangt BERKARYA MASE. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

  • Jan nyesss tenan perform Pak bos Denny Caknan, Bu Bos Happy Asmara, kaliyan Dek Yeni Inka. Sukses selalu yoo. DC Musik jannn joss tenanan.. WAJIB TRENDINGAKEN LURRRRR.... Pekalongan, 23 Juni 2022

  • tak bolan baleni pgh puenak di rungokne kudu goyang ae cak nan ❀️

  • Abang biru lampune disko Awak kuru Mas, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal Sirah mumet ora bisa turu Andum trisno Mas, ugo andum waktu Mikir butuhe, mikir blanjane Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggu sopo Sing sedino kanggu wong liyo.

  • Jangkrek joss video clip e anjay ,, menit 2:31 anjay goyangane happy asssekkk ,,, cari lagu lawas enak ad artine mantebbb

  • Wong jowo, apik2 lagune, salam santun dari wong bima

  • Gas trending kan,, sukses buat denny caknan,, happy asmara,,, yeni inka,,, aransemen DC memang tidak pernah gagal,,,

  • Yeni inka suorone juoss tenan,.. πŸ‘πŸ‘

  • DC music memang top, lanjut kan karya-karya terbaiknya πŸ‘

  • Suaranya bikin candu😍🀀

  • Yoo-oo-oo Hoo-oo-oo Abang biru lampune disko Awak kuru dek, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo njur wegah ditinggal Sirah mumet raiso turu Andum tresno dek, ugo andum wektu Mikir butuhe (yo), mikir blanjane (yo) Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggo sopo Sing sedino kanggo wong liyo Abang biru lampune disko Awak kuru dek, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo njur wegah ditinggal Sirah mumet raiso turu Andum tresno dek, ugo andum wektu Mikir butuhe (yo), mikir blanjane Njur saiki bingung atine (ampun) Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggo sopo Sing sedino kanggo wong liyo (wong liyo jelas) Sing sedino kanggo wong liyo Sing sedino kanggo wong liyo Sing sedino kanggo wong liyo

  • Aransemennya kelaazzz banget, sukses buat DC MUSIK dan Talent yg terlibat

  • musiknya keren banget tertata rapi, dengan sentuhan rock, kendangnya juga muantappp . asik tnan pokoke,

  • Ngulang2 dengar tiap2 hari. Tp selalu ngakak pas mas denny mgomong "aamiin, bojo ku loro" πŸ˜‚πŸ˜‚ seakan2 menghayati bgt doa nya πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Aku malah pengen bojo 3 mas. 😁 koyo kiyai cerek omahku.. Bojo 3 ayu kabeh. Ponpes gede santri akeh sawah ombo lemah ombo. Mobil apik" πŸ˜†πŸ‘πŸ˜

  • Musisine jan jozzz pisan Komplit wes penyanyine pisan yo luar biasa

  • Karya karyamu semakin luar biasa cak Denny.. Terus semangat.dan Sukses terus kagem panjenengan. πŸ™

    • Ketika koncomu seng ruwet berulah lagi id-tv.org/tv/video-97clzgOlxwA.html asoy

  • Mas Denny njogo perasaan e mbak Heppy tenan og🀭seng di sawang seng di rangkul Yo mbak Heppy panggahan😍

  • Lagu apapun klw yg bawain denny caknan selalu bikin enak didengarπŸ‘πŸ‘πŸ‘ khas bangettt

  • Wuapikkk poll.. sukses selalu dc music , mas denny mbak happy ancen gandengan seng jossss.. mbak happy ojo gampang nyatruuu to lahhh.. kalian terlalu cocok untuk pisah.. πŸ₯°πŸ₯°

  • bojo sing enom njaluk disayang bojo sing tuo njaluk disamplak🀣

  • Tidak ada bosennyaa dehh nontonn mas denyy , mbak happy dannn mbak Yeni , semoga semakin sukses , sehat selalu , dan buat DC music selalu suksess jugaaa 😍

  • momem yg bikin baper... dn enak di denger berulang2 πŸ˜„ menit 1:45.... enak banget tarikN suara yeni.. nice 😁 menit 2:52....mbk happy suara merdu dn manjnya keren... menit 3:33 cengkok suara khas denyyy bikin enak bnget di dengar nya 😁😁😁 ...... kalian semua kerenn... πŸ‘

  • Abang biru lampune disko (Merah biru lampu diskotik) Awak kuru Mas, mikir bojo loro (Badan kurus Mas, memikirkan dua istri) Bojo sing enom njaluk disayang (Istri muda minta disayang) Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal (Istri tua ogah ditinggalkan) Sirah mumet ora bisa turu (Kepala pusing tak bisa tidur) Andum trisno Mas, ugo andum waktu (Berbagi cinta Mas, juga mesti membagi waktu) Mikir butuhe, mikir blanjane (Memikirkan kebutuhan, juga uang belanja) Njur saiki bingung atine (Kini hati jadi bimbang) Telung dino mulih rono (Tiga hari pulang ke sana) Telung dino bali neng kene (Tiga hari berikutnya kembali ke sini) Sing sedino kanggu sopo (Lalu, sisa sehari untuk siapa) Sing sedino kanggu wong liyo (Yang sehari untuk yang lain)

  • Topp tenan boskuuu 3minggu trending 10 besar kon bosen piye di rungokne ra boseni kok 😎 Lancar teruss bosss..... πŸ‘

  • wih kendang ne mantap tenan re. bikin pengen goyang terus

  • nak wes suhu ne sing metu jannnn tenan joss...gak mgkn gak trending,, salut dg tim dc music kalian luar biasa bs mengubah aransement sebagus ini sukses trs @dc.production

  • Abang biru lampune disko Awak kuru dek, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo njur wegah ditinggal Sirah mumet raiso turu Andum tresno dek, ugo andum wektu Mikir butuhe (yo), mikir blanjane (yo) Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggo sopo Sing sedino kanggo wong liyo Abang biru lampune disko Awak kuru dek, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo njur wegah ditinggal Sirah mumet raiso turu Andum tresno dek, ugo andum wektu Mikir butuhe (yo), mikir blanjane Njur saiki bingung atine (ampun) Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggo sopo Sing sedino kanggo wong liyo (wong liyo jelas) Sing sedino kanggo wong liyo Sing sedino kanggo wong liyo Sing sedino kanggo wong liyo

  • Gak bosen" ndelok duet Iki paling ngakak pas Yeni bilang sing d delok Heppy Bae

  • Suara denny caknan mantep bangett njir πŸ‘

  • Abang biru lampune disko Awak kuru Mas, mikir bojo loro Bojo sing enom njaluk disayang Sing tuwo β€˜njur wegah ditinggal Sirah mumet ora bisa turu Andum trisno Mas, ugo andum waktu Mikir butuhe, mikir blanjane Njur saiki bingung atine Telung dino mulih rono Telung dino bali neng kene Sing sedino kanggu sopo Sing sedino kanggu wong liyo.

  • Lagi dan lagi lagu campursari legend dibawakan dengan nuansa yg berbeda, lebih modern dan lebih fresh, wuenaakkk cakk πŸ₯°πŸ‘πŸ‘

    • Wuasyiiikkkk

    • kalo komen jangan pakai emot2 biar cepet naik trendingnya

  • Dirimu Jan TOP mas den

  • Enak banget dah ah suara nya, kaki w goyang sendiri, masokkkkkk

  • Tiap hari liat gak ada bosen nya, mantap πŸ˜…

  • Masoookkk..lanjut duet Mister mendem mestii trending kii...jamin ueenak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰uaayyoook mas denny sat set mister mendeme πŸ˜‚πŸ˜‚πŸŽ‰πŸŽ‰

  • Joosss banget ini musike,,, Dc musik, denny caknan, happy asmara, yeni inka pokoke manteeppp,,,

    • Video ekspresi Ronaldinho makan duren pertama kali id-tv.org/tv/video-wSKEyc_uNZU.html .

    • Konco ruwet berulah lagi id-tv.org/tv/video-97clzgOlxwA.html gaskan

    • Kolaborasi raja dan ratu2 trending ki

  • Suara emas semua jadi satu panggung. Perfect

  • Ajib Jan😁😁😁menang banyak mas Deny...loroneng ayu😍

  • DC MUSIK MENYAJIKAN TREN PENAMPILAN BARU DALAM PERMUSIKAN INDONESIA....MAJU TERUS

  • Ngeri klo udah bertiga ini nih 🀣 josss pokokee

  • Jangan lelah dan bosen mengenalkan lagu lawas mas Denny dan tim ... Salam sukses dan sehat salalu juga buat Mbak Happy, Mbak Yeni, Mas Denny dan tentunya DC Production ..

    • Konco ruwet berulah lagi id-tv.org/tv/video-97clzgOlxwA.html

  • Menyatu dg suara karakter dwe" Joss pool poko'e 3 penyanyi favoritku

  • Telung Dino muleh Rono.. candu tenan mba happy😍

  • Mas Denny ditunggu cover lagu Sepur Argo Lawu bareng mba Happy πŸ₯° ❀️❀️❀️❀️