Denny Caknan - LOS DOL (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 20 Jun 2020
Alhamdulilah Telah Rilis :
LOS DOL
- Cipt : Denny Caknan X Lek Dahlan
- Artis : Denny Caknan
Lirik :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu
tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel di setel
tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,
kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti
reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

back
__________
ARR :
- BAYU ONYONK
TALENT :
- Dodit Mulyanto
- ega alfaris ( agus kotak )
- bella bonita
- dll
VIDEO :
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY x FOTOSINTESIS )
TERIMAKASIH :
- TUHAN YME .
- KELUARGA .
- TEMAN .
- DAN SEMUANYA .
TEAM :
- DIDIT W.U
- DHIMAS PRASETYO- DLL
_____________________________________________________________
#DennyCaknan #LosDol #Music
Tetap dukung setiap karya kami ,
kalian sangat luar biasa SAMPAI JUMPA .....
========================================
Licensed to ID-tv by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar

  • Matursuwun pasukan LOS DOL πŸ˜„πŸ˜„. . . Semoga karya saya slalu menemani hari hari mu 😊. Di cerita itu ega al faris ( agus kotak ) sudah LOSDOL dengan pasangannya yang sering chatingan dengan DODIT MULYANTO . Yaitu sang mantan πŸ˜….

    • Semangat berkarya om,,sukses dengan usahanyaπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘#bojomusemangatku

    • Los dol seko malaysia

    • Trending #1

    • Trendingne 1 gasssssss

    • @TAUFIQ YUDI Seng budjank awet iki nasibe piye bos 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

  • Tuku tempe karo uyah Ora karo kowe ora masalah Losss dolll.

  • Trending kan

  • Loss dol.

  • Agus kotak yo loss wae πŸ˜†πŸ‘

  • Banyumas hadir

  • Semoga tetap berkarya dan mungkin Jadi penerus sang legenda Alm.Didi kempot

  • Los dolll! Solo Hadir πŸ˜€

  • LOS DOL 29 july 2015 penting los meh karo konco dewe yo los dol pokoke

  • Paket data ku entek Ki Ra mbok tukokke?🀣

  • Cuk lagune gak ngeboseni 😭 joss

  • Mungkin yang dislike YANG SUKA MAIN MAIN DI BELAKANG PACAR NYA🀣

  • Ya Gusti

  • Anjaayy kesindirr guaa anjaayy gimana ini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Mas paket dataku ntek kok gk smean tukokne mas

  • Kira gw lose doll boneka ilang

  • Cah jeporo hadir

  • Los dol

  • Titik puncak tertinggi mencintai adalah,mengiklashkan. yogyakarta,sleman,03-juli-2020

  • Keren bgt 😍

  • wes 1minggu sek trendingg ee wahhhh kerenn pollllπŸ’ƒπŸ‘

  • pokoke los doll

  • Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu, tandane iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu tak gawe los dol blas aku ra rewel nyanding sliramu sing angel di setel tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo rapopo, aku ra gelo, kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti firasat ati angel di apusi senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas titeni, bakale ngerti Reff : Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu, tandane iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu

  • Yang bikin salpok hidup di kampung hp iphone🀣

  • Anjir lagunya enak bbbbaaaannnnggggeeeetttt

  • Awale aku ora mudeng lirik.e bar di puter meneh oww jebulane ngono Gawe ngekek video klip.e Hehehehe LOSS DOL ora Rewel

  • Siapa yang ulang ulang video like

  • Disukai banyak orang

  • Aku nonton ini krn mas crushku. Salam dariku mba nurul untuk mas faat. Semoga kita dilancarkan jalan sucinya πŸ™

  • LOSS DOLL

  • Sing unlike kokean nonton indosiar wkwkwkw losss doll

  • Yang suka like.. Bantu subcribe chanel saya kawan

  • Pacarmu semangat ku:) Bogor,3juli2020

  • Sinnggah juga teman2, di lagu saya ,TERLANJUR MENCINTAIMU#takjodoh(laguciptaansendiri),nggak kalah bagus lo, Asli indonesia, smoga terhibur.

  • Bojonegoro sumberrejo absen nak ngunu loss doll loss ra rewell sak karep2mu...03juli20

  • Aduuhhhh mbok e gagal panen πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜…πŸ€£

  • Topppp

  • Iku dodit ta sek dadi mantan?

  • Iku dodit ta sek dadi mantan?

  • Los DolπŸ˜πŸ˜„

  • Gue ga ngerti lagunya tapi asik buat joget

  • ini di spotify belum ada yah? 😒

  • Losss DERRR

  • Kangen keringet barang awkmu.. Ki maksud ee opo sehh

  • id-tv.org/ch/UCvXbf_FcnAjSARbMK_1R9HQ

  • Losss dollll... bojomu semangatku 🀣🀣🀣

  • Lossss dollll Karepmu....ndo

  • Akih seng bakul tanggalan ya ning kene

  • 😭😭😭😭😭

  • Ga boseni,tak bolan baleni terus😍 Lhoss doll Pati,3 juli 2020

  • Kereeeen bgt...

  • Losssss

  • kowe kenek diomongi ora kupingmu krungu opo ora ora usah digawe kriwik'an #Bojomu Semangatku #Losssss Dolllllll

  • ʟᴏss α΄…α΄ΚŸ

  • cek paket datane yen entek tuku dewe, rasah manja

  • Mas paketanku entek jare meh ditukokno??

  • Ayo trending no 1 dong mosok kalah kato blackpink

  • Tetap trendingkan

  • Izin cover mas ✌️

  • Sukses trs Cak...ttp humble ya cak...

  • Gokil abis heheh collab yang merakyat dan menyajikan sajian asli indonesia πŸ˜‚ dan realita kekinian sekarang .good job denny

  • Up Bendang #tranding1

  • Tranding

  • WowπŸ€—πŸ€—πŸ–’πŸ–’

  • Uwuu pokoknya. Nggak bisa berhenti buat ikutan nyanyi kalo lagi dengerin lagunya πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • setel ulang terossπŸ˜‚

  • Terus nggae video clip bareng mas dodit karo mas ega yo mass denn , aku terhibur Otw trending yaaaaaaa

  • Mantap Los dol. Ceweke ayu cok

  • los dol kkkk trending buln ni

  • Wah cakep banget bro lagunya. Video ini sudah saya sabkreb

  • Apa cuma gw yg videonya gw ulang2 terus

  • Tolong balesen cak Denny , seng bner iki lagu ne sopo

  • Saya tanya rumah agos kotak

  • Lagu iki wes metu 7 bulan yg lalu tapi di channel nya LEK DAHLAN duduk channel iki ,,

  • Coba jangan ada yang komen pake emote

  • Loss dolll gampangane hahaha

  • Aq kok kuekeelll nonton video clip.e

  • Masih aku alami sampai sekarang,tpi posisi aku jadi Dodit Mulyanto 🀫🀫 Los Doll

  • Bukane iku lagune uwong cakkkkk, ( lagune lek dahlan?) Seng bner lagune sopooooo woiii

  • Lagunya simple tapi asik 😁