DENNY CAKNAN - PINGAL (NGAWI DANGDUT SAMPEK TUWEK) - DC MUSIK

Dipublikasikan tanggal
DENNY CAKNAN - PINGAL (NGAWI DANGDUT SAMPEK TUWEK) - DC MUSIK


Title: Pingal
Voc : Denny Caknan
Cipt : Andrypriyanta
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@ham_wib
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@bayu_onyonk
@soepardi1103
@andhit_setyo

Lirik (Pingal):

piye sek jelaske karo wongtuwo
wes ngelakoni tekan semene
nek akhire bakal bubar pisahan
kowe kegudo tresno karo wong liyo

ngelali kowe sing tau ngomong dewe
ngelakoni tresno tekan tuwo
ora ngeliyo mung aku ning atimu
nanging saiki atimu ono wong liyo

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

opo kowe ra kroso abote atiku
kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

opo kowe ra kroso abote atiku
kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang

ra jenak dolan, ra doyan mangan
nek ra mbok dulang


=====================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
instagram.com/tenananoffi...





Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
instagram.com/dc_producti...

DENNY CAKNAN:
instagram.com/denny_caknan/



Copyright @2021
DC. PRODUCTION
, ID 63218

========================================
Licensed to ID-tv by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar

  • NGERTIO. ๐Ÿ˜Œ

    • Remokk mokk

    • piyes cakk ๐Ÿ˜‚ sabar .. meesti cerita cinta ii emang ngono ikuuuu... josss trending 1 ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

    • Aku kudu pie....boz

    • Est trending pokoke bosku๐Ÿ™๐Ÿ™

    • Jeru mas den๐Ÿ˜ญ

  • Kui sek lagi tak rasakne mas den. Pengenku nek kepetuk do mesem ngguyu. Ananging nek weruh kno ro mbak cantike rasane kyo umup. Pengen tak rangkul jane tapi aku sadar aku udu sopo2. Ra kelingan naliko turut ndalan kekepan kudanan.nanging saiki ndek e luwih milih dikekep wong lio .. perihhh mass. .

  • "Hujan tak akan paham, sesedih apa payung dimusim kemarau" Semarang, 1 Desember 2021

  • "aku eroh koe ko kadohan.aku eleng sekilas .tapi aku tersadar ,koe gk pantes tak eleng eleng.soale koe ws karo cel3ng"

  • Mantep Joss .. pingal covere mas den .. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

  • Koe ki ncen asu ok ian ian.

  • Aku mung iso ndungakne koe, mergo mendoakan iku adalah cara mencintai hal2 yang tidak bisa dimiliki:). Ati2 dek, jaga diri baik2. Bahagia yo, bene loro atiku ra sio sio :). Banyuwangi, 30 november 2021

  • Buat video klip lagi bagus nih mas Deny๐Ÿคญ Soale nyanyine terlalu menghayati

  • Jueru mass

  • Yowes meh pie meneh:)

  • Matursuwun wes gelem bertahan tekan saiki, senajan kahanan ora sesuai ekspektasi aku tetep sayang awakku dewe Pati, November 2021

  • Sudah minta restu ke orangtuanya, tetapi kamu memilih hilang 3 bulan sebelum pernikahan

  • Ku kira percaya diri itu penting ternyata sadar diri jahu lebih penting:)

  • Yowes di arep pie maneh

  • Waterbom men

  • Kukira ada hubungan spesial di antar kita Ternyata cuma sebatas badut โ˜บ๏ธ Suwunn

  • Geneng Ngawi ningggal jejak 30-11-2021

  • Isiny trll sedih ๐Ÿ˜ญ

  • Seng penting aku ro kowe wes tau

  • Perjuangan penjagaan setengah tahun ilang sioยฒ mung goroยฒ ketikan hp. 4.2.2020

  • sikaaa

  • Masok

  • Zuzurly....muter lagumu sedino iso ping 10+++ mas den....suwun...wes ngancani kegalauanqu...sinambi manggut2....๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ™ˆ

  • Hlaa dadi arep piye menehh๐Ÿ˜€

  • Daripada mencintaimu, mending turu ora resiko๐Ÿ˜Š

  • Penak Men lagune cak ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • tak pikir loro iki amergo atiku sambat, eh tibakno asam lambungku kumat :(

  • Aransemen lagu dan pembawaan lagu yang paling pas ya iki...menurut aku lhoo dibandingkan lainnya...

  • piye Muaaaaassss.....

  • Hari ini 14jt viewer

  • p

  • AKU PADAMU KOE PADANYA

  • wes ping bolabali raono bosen e ngrungokek lagu iki

  • Anjir gaada yg dislike

  • Baru opening aja kata2nya bikin aku nagis ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • Bismillah mugo ae mas denny balik an mby mbak happy, salam soko ngawi

  • pingal artinya apa si?

  • Tiap hari pasti q putar lagu ini , kecanduuan ,pkok jossss MZ Deni

  • keren

  • Wajorrrrr boskuhhh

  • Lagune marake trenyuh pingin nangis mas den ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • Suwun mas deny

  • Pehh rasa yang hilang muncul kembali .. uuaboottt dek mbiyen rasane ๐Ÿ˜‚

  • Masok mas

  • Ayo mas Deny cak Nan kapan kalob Sama mbak Heppy asmara kangen duet

  • Nanging nyatane kowe malah milih di kokop wong liyo๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • Terima kasih atas kisah yg kujalani 3 tahun ini meskipun kamu lebih memilih orang lain ๐Ÿฅบ

  • Tak perlu kau perjelaskan, kini aku sadar di mana posisiku. Aku hanya Dermaga persinggahan bagimu,sedangakan Dia adalah pelabuhan Terakahir mu. Terimakasih dan maaf, aku yang terlalu percaya diri untuk biasa teruss bersamamu, namun kenyataan nya kamu telang ber Main di belakang ku. Suatu saat aku inggin melihat mu bahagia meski bahagia mu bukan dengan ku Sragen 30 November 2021

  • Josss Masdennnnm!!

  • Sampean nyanyi po Curhat mas Denny? ,, kok aku melu kroso kiee ๐Ÿ˜

  • Pardi idolaku ๐Ÿ˜

  • Peh......๐Ÿ˜ข

  • 29-11-2021 Bahagia karo pilihanmu Matur suwun wes ngancani #kanggocahkae

  • Jangan pernah mencintai orang baru ketika belum bisa melupakan masalalu. Wonogiri, 29 November 2021

  • Syahddduuuuuuuuuuโœจ

  • Jaruu mas den ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ

  • Salam damai magetan.panggah cak denny sellu bikin gebrakan lagu baru.pasti jossss

  • Gak bosan dengarnya cak

  • pingal artine opo lur

  • Difollow ra diback Ditc ra diback Ssk balek neh wis mbonceng varione dek e uhuyyy ๐Ÿ˜‡

  • ๐˜ผ๐™ ๐™ช ๐™ฅ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ๐™š ๐™จ๐™ช๐™  ๐™ข๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ฎ๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™ค๐™š ๐™ฌ๐™š๐™จ ๐™™๐™ช๐™š ๐™—๐™ค๐™Ÿ๐™ค, ๐™–๐™ ๐™ช ๐™ฌ๐™š๐™จ ๐™™๐™ช๐™š ๐™—๐™ค๐™Ÿ๐™ค.. ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ ๐™™๐™š๐™ฌ๐™š ๐™ค๐™ฅ๐™ค ๐™ž๐™Ÿ๐™š๐™  ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ ๐™œ๐™š๐™ฃ๐™™๐™–๐™ ๐™–๐™ฃ ๐Ÿ˜ฌ ๐˜ฝ๐™ฎ๐™ช๐™๐™๐™๐™๐™

  • Toppp

  • Sakiki usum e Nom2an loro atiโŒ Nom2an loro boyokโœ”๏ธ

  • " CintaKu Boleh Gagal Sekarang, Tp Cita-Cita Dan Masa DepanKu Harus Sukses, Karena Sukses Akan Membawa Cinta Yg Lebih Berkelas Nanti " Donomulyo , 29 November 2021.

  • ๐Ÿ‘

  • Jooss tenang sukses terus mas denny caknan โค๏ธ

  • "lorone atiku iseh iso tak songgo, tapi abot rosoku mergo wes tekan wong tuo" Semarang, 29 November 2021

  • wuenakkk mas

  • Gimana cara jelasin ke orang tua, Udah ngelakuin sampai disini. kalo akhirnya bakal bubar berpisah, Kamu tergoda cinta orang lain. the best lirik sh ini mah, Nusuk bed.

  • mencintai kehilangan๐Ÿ’”

  • Dek e ke godo tresno karo wonk liyo, ati ku iki mung iso bayangne loro ne tresno๐Ÿ˜ด

  • Jeru men lagu ne lek

  • Kelaran laran awakku dek,, Sukses selalu mas deni

  • Halo bang

  • Bang

  • Sidane pie ??

  • gak .pekah blass.kue

  • mantab kang deny, selalu keren..note : basis e cool banget tanpa ekspresi wkwkwkwkw

  • DENNY CAKNAN DC PRODUTION ABIL

  • Knggo mntnku..mgkn sekils lagu iki mewakili perasaane awke dewe..tapi awke dewe pisahn bukan mergo ra syg...tapi krna wong tuo...kene kdu pisahan(Cah Purwodadi hadir)

  • Galau galau galau.. suwe2 tipes๐Ÿ˜…

  • Versi paling jossss

  • ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  • Iki lagu opo sumur e?? Kok jerune raumum??

  • "Mencoba melupakanmu walau semua kenangan masih menyertaiku" Yogyakarta, 29 Nov 2021

  • Mas Deny panutanku lagune gae ambyarrr mas,cocok nggo wong seng putus cinta Sehat trs mas semoga semakin sukses amiiin ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ

  • Canduu banget suara mas Denny๐Ÿ˜ Sukses terusโœจ

  • Miris emng lg ini view ny lbh bnyk yg cover dr pd yg asli.. Cuma ga bs di pungkiri versi mas deny lbh masok,, trlepas nama besar ny mas deny,, Sukses selalu buat smua,,

  • Bila kelak kita hidup dalam rumah yang berbeda Kunjungi aku sebagai teman baik Yang pernah memimpikan sebuah atap bersama mu Blitar 28..11..2021

  • Iklas itu bohong, yang ada kita terbiasa:v

  • Penyanyi ne wes ora perlu di komen.. Aku nyoroti gitar ijoo ae,uaasikk tenan kowe cak๐Ÿ˜

  • Lagu iki gae happy asmara tak cak denny๐Ÿ˜„

  • Mas Deny duet sama MB happy mas bawain lagi lagu pingal.mohon banget mas den

  • Suwon wokmu enak ๐Ÿคฃ

  • Tak pasrahke Allah

  • Tulong sih moso kowe ra kroso Kowe ngomong sayang sayng karo aku Ng tibak kowe selingkuh ng mburiku Ambyar wes

  • Urip koyo banyu mili lur Ono wae tai sing liwat๐Ÿ˜Š

  • Loro pol ๐Ÿฅฒ

  • Sak tenane aku wes berjuang mati matian demi kowe. Tapi percuma yen kowe mutus tresno iki. Yowes matur suwun sak kabehane. Semarang 28 Nov 2021