DENNY CAKNAN X BAGUS GUYON WATON - KOK ISO YO ? SATRU 3 KEDISI'AN ( Official Live Music ) - DC MUSIK

Dipublikasikan tanggal 24 Mei 2022
Title: Kok Iso Yo
Voc : Denny Caknan x Bagus Guyon Waton
Cipt : Andry priyanta
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@_samtompel
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@ky_jenggot_madiun
@bayu_onyonk

Lirik ( Kok Iso Yo ):
Kok iso yo?
Kok tegel yo?

Opo salahku?
Ning endi luputku?
Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)
Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro
Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo?

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
instagram.com/tenananoffi...





Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
instagram.com/dc_producti...

DENNY CAKNAN:
instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2022
DC. PRODUCTION
, ID 63218

========================================
Licensed to ID-tv by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar

  • Kok Tegel Yo ???

    • tegel ganteli wng lio maseh, pacare iseh kurang opo yo ngne iki?

    • Yopie neh ms wong pengen cepet terkenal & viral kok mas, Sabar mas ndang dirilis satru 3 ne ben bingung wonge😁😁

    • Ganti SATRU POLL ae mas jeneng lagu satru 3 sampean

    • Kok iso

  • Sumpah, enak tenan... Aku berharap suatu saat laguku YOWIS MUNDURO iso digawake mas Denny. Lagu sederhana sik tentang ditolak moro tuo mergo kalah bondo..

  • Suarane enak lek dirungokno 👍👍

  • Top pokokeee

  • Idola bgt dari dulu mas bagus & mas denny❤ kolaborasi terrr the best asliiii😭❤❤❤

  • Berbagai genre musik tradisional serta modern masuk dalam satu lagu ini, dan tak lupa tidak meninggalkan bahasa tradisional, + kolaborasi yang mantap antara 2 penyanyi yg punya suara khas masing-masing, pengiringnya joshhhh

  • Mereka terkenal dengan karya sendiri.... Ora dompleng wong liyo...... Maju terus DC& Guyon waton... Hak e.. Hak e...

  • Salut sama mas Denny Caknan dari masa pandemi sampai sekarang ini beliau merangkul semua musisi & tokoh" Seniman agar bisa tetap berkarya bersama✊ Sukses terus keluarga besar DC. PRODUCTION🔥🔥

  • Ditumggu lagu banyu langit,cidro dll dari mas denny caknan pasti baguss

  • Pengen banget liat DENY CAKNAN FEAT NDARBOY GENK FEAT BAGUS GUYON WATON di satukan di satu panggung dan di iringi DC musik 😍😍😍

  • sopan bgt suara masuk, dari awal masuk lagu sampai akhir ga berhenti merinding, sukses selalu mas denny dan mas bagus ❤

  • Collab 2 musisi jawa papan atas sdh jelas istimewa boskuu Dc musik sudah tidak di ragukan lagi aransemenya.. Mumbul duwur lagu2 jawa #JOWOISO

  • Kualitas vokal podo juara 👍🏼

  • Aku fans guyon waton garis keras🥰 kereeeen banget seeh🤭💯

  • Merinding sma suara mas bagus,,mendayu,,feel in nya ngena bangetttt ke hatii,,❤ #BALI

  • Suarane Mas Bagus wenak tenannnnn

  • 2 penyanyi yang punya karakter masing masing, kalo duet jadi full senyum mas. berkah selalu mas denny sama mas bagus guyon waton

  • Aku berharap lagu ini menjadi momen yang efektif dan epic semangat Mas Deny Dan Guyon Waton Salam Dari Labuan Bajo NTT 👍🏻👍🏻

  • Selagi lagu satru iseh berlanjut,insyaallah masalah ati isoh teratasi😁

  • Kok iso yo? Kok tegel yo? Opo salahku? Ning endi luputku? Wong sing ra sepiro Koyo aku iki Masalah asmoro, mung kebagian loro Ditinggal lungo, alesan ra cetho Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo Gusti, tulung paringono Ati sing kuat (ati sing kuat) Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko) Howo adhem featuring-an loro Durung siap nompo kenyataan Kowe disanding wong liyo Durung nganti garing lorone atiku Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi Sliramu saiki disanding wong liyo Tau nekat ku mencintaimu Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane Ternyata aku dudu siji-sijine Kok iso yo? (Kok iso yo?) Kok tegel yo? (Kok tegel yo?) Wong koyo aku Masalah asmoro, mung kebagian loro Tibo wayah mongso udan teko Howo adhem featuring-an loro Durung siap nompo kenyataan Kowe disanding wong liyo Durung nganti garing lorone atiku Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi Sliramu saiki disanding wong liyo Tau nekat ku mencintaimu Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane Ternyata aku dudu siji-sijine Kok iso yo?

  • Mantapp pokokk e .. 😍😍🤩 Tulungagung hadir selalu.. ditunggu duet e mas denny next nya🤗🤗

  • Iki kih duo andalanku ❤ Kok Iso Yo? Matursuwun DC Musik & DC Production

  • Seneng bengett denger suara nya bagus guyon waton😍 dulu pernah denger langsung pas acra keroncong plesiran🥳

  • Mas denny caknan,,emang penerusnya alm didikempot ❤️❤️❤️

  • Mantep kok tego yo ,,,,,sukses dc production

  • Suarane mas Bagus candu banget, musik aransemen bos Onyonk emang joss, sukses slalu DC music, MasDenny, Mas Bagus, DC Production, dan semua pohak yanh terkait, always support local pride

  • Duet yang sungguh jos gandos. Lagune langsung makljeb ning njero ati , fix no debat🔥🔥

  • SALUT DAN BANGGA SAMA MAS DENNY CAKNAN ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ merangkul semua musisi jawa 😍😍😍😍😍❤❤❤❤

    • @Agus Susanto kae Dudu musisi mas ,,, kang coper 🤣🤣

    • Kecuali mamnun😂

  • duet yang saya tunggu2 sejak awal release lagu ini :)))). Sukses terus guyon waton dan denny caknan dan dc production

  • Duet yg pas, suara mas Bagus yg kalem merdu dengan suara sengau DC pada suara 2 terasa pas

  • Jan tegel tenan .... lagune gawe ambyar tenan mas. sukses selalu Mas Deny dan Guyon Waton. Salam kenal 🤗🙏👍

  • MasyaAllah..hm..g pernah gagal bikin aransemen...hm..luar baisa...mas deny,dc production,mas bagusss..idolaaaaaa....luv..sukses buat kalian...jowo iso...smangat berkarya smp tuek

  • Wes cocok tenan wong 2 Iki,kombinasi yg selalu luar biasa kagum mbek suarane 😁😁 Semangat terus berkarya mas Denny caknan

  • Sering2 collab sma bagus guyon waton mas denny,kalian berdua asik bgt kalau nyanyi.dan klop bgt pokoknya mah mantappp trending terus smpe skrg msh bertahan ditranding 4 mantapp maju trs mas denn dan dc production 😍😍💙💙

  • Semogaaa suatu saat dikasih rezeki bisa ketemu langsung sama mas denny caknan ☹️😊😇 aamiin aamiin allahuma aamiin 😇

  • lagune ora salah lirik e ora salah mas Denny ora salah mas Bagus ora salah "seng salah aku mencintaimu padahal aku ngerti nek awak e dewe ki mung virtual" lak encen goblog e nggo banget:)

  • Kalian berdua emang jos suarane jan mantep...tetep semangat berkarya buat mas deny dan kawan2 the best.

  • Ngena banget lagunya 😌

  • Cinta banget sama suaramu cakk Mas bagus cengkoknya warbiasaaahhh

  • Bang request dong bikin Live Performance lagu Widodari bareng Guyon Waton 😄😆

  • Seneng bgt sama arrangsemen musik DC Production

  • Ayo siap di gas TRENDINGkan lg yok,,, Pasti josss iki, "kok iso yo" Aq menunggu satru 3 mas,,, Semagt trs pokoke, ttp berkarya degan lagu jawa mu mas den,,,, Jowo iso pokoke

  • Perpaduan suara yang pass di telinga 🥰🥰🥰

  • dari sekian penyanyi cowok yang duet sama mas deny,hanya suara mas bagus guyon waton seng paling cuocoookk dan pas.salam dr solo pengagumu mas deny sama mas bagus. liane wong lorro kwi ora...

  • Suaraneee mas emas enak tenannn..Mas deny kapan konser maring karawang yooh ☺

  • Saya bukan orang jawa, tapi suka bgt dengerin lagu2 mas denny, suaranya luar biasa, aransemen lagu2nya selalu paket komplit, semuanya pas, enak didenger. Semoga semakin sukses mas den ☺

  • mantap bngt duet mas denny dan mas bagus

  • Reff nya pas mas bagus nyanyi uenak bgt feel sm suaranya 🙏🙏🙏🙏

  • Tak stel.bolak balek gak bosen mas denny lagu ne nagihii💯🥲🥲

  • Lirik Berita Video Dengarkan Hasil Utama Kok iso yo? Kok tegel yo? Opo salahku? Ning endi luputku? Wong sing ra sepiro Koyo aku iki Masalah asmoro, mung kebagian loro Ditinggal lungo, alesan ra cetho Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo Gusti, tulung paringono Ati sing kuat (ati sing kuat) Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko) Howo adhem featuring-an loro Durung siap nompo kenyataan Kowe disanding wong liyo Durung nganti garing lorone atiku Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi Sliramu saiki disanding wong liyo Tau nekat ku mencintaimu Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane Ternyata aku dudu siji-sijine Kok iso yo? (Kok iso yo?) Kok tegel yo? (Kok tegel yo?) Wong koyo aku Masalah asmoro, mung kebagian loro Tibo wayah mongso udan teko Howo adhem featuring-an loro Durung siap nompo kenyataan Kowe disanding wong liyo Durung nganti garing lorone atiku Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi Sliramu saiki disanding wong liyo Tau nekat ku mencintaimu Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane Ternyata aku dudu siji-sijine Kok iso yo?

  • pecaaaahhh....suka banget liat kekompakan mas den sama mas Gus...sampe warna rambut juga kompak...😀

  • suaranya klop, sukses terus mas Denny dan mas Bagus

  • dua2nya punya karakter suara yang keren..

  • paling suka banget sama suara mas bagus...keren bgt si mas, mas denny jga bagus tp kesengsem bgt sama suara mas bagus...

  • asline apik suarane guyon waton asline wkwjwj😁

  • Keren bang sukses slalu . Suara ya candu bngtt

  • Mantapp bangettt perpaduan suaranee.... sukses selaluuu buat mas denny mas bagus .... ♡♡♡

  • Mas bagus suara nya joss.adem tenan nk dirungoke🤗.sukses trs😇

  • Suarane mas denny jan paling khas, salam seko wonosobo mas denn

  • nek sing ngene" iki trending aq setuju...ketimbang sebelah sing isine pamer harta...semangat cak Denny. salam santun dari Dany Kebumen

  • Mantap mas Denny, di tiktok juga fyp musik mu mas 😃😁

  • Ngeri kalau mereka duet suaranya ituloh bikin merinding.sukses selalu mas Deny dan mas bagus yg ganteng

    • Iyo mas merinding, duet lagu widodari seh seng jareku terbaik sampai saat ini.

    • Pastilah mas bagus kan seniornya mas caknan bahkan juga ndaru,krn guyon waton penyanyi campursari yg mmbuat lagu jawa viral stlh didi kempot😁

    • makasih kak

    • Aamiiin.

  • Lagune mas denny mesti enak lek dirungokke..!

  • Sukses terus buat kang Deni caknan makin candu nih sama suarane..meskipun bukan orang Jawa tp aku ttp seneng sama lagunya.. salam santun dari Cianjur

  • Aku sing ngancani kowe tibo tangi, Tapi kowe sing gawe aku tibo ora iso tangi.

  • Suara ne ya allah ,gawe ati tenang 😎😎

  • Sukses selalu DC PRODUCTION.. Tetap berikan yang terbaik untuk para penggemar.. . Masih menunggu satru 3 nyaa..

  • Puenak tenan mase .Yen Tambahi selipan kentrung Jan mentok puenak poll lead e soyo d pertegas haluwalah Ra kuat mboook

  • mantap mas denny lanjutkan ditunggu satru 3 ne✨

  • Guyon waton Ndarboy genk Denny caknan Migga sadewa Happy asmara Sumpah penyanyi sek tak senengi nganti lagune tak rungoke bendino 🤭☺

  • Suara ne mas denny sama mas bagus memang berkarakter 👍

  • Tetep menunggu Satru 3 ala versi pencipta asli, bos denny

  • Idola mas denny , mas bagus , karo mas ndaru 👍👍mugi tansah pinaringan panjang umur lan lancar rejekine mas . Salam sangking banyuwangi 🙏

  • mas denny,, sukses terussss,,, lagu2 mu jowssss tenan

  • Bangke dc musik emang ga pernah gagal🔥

  • Kerennnb bngtt mas² kuh🥰

  • Ko ISO Yo...pokoke suka bngt sama kalian berdua..yu gass trendingkan lagi.. Kalian pasti bisa

  • Mantul banget lagunya,cak nan Jan bagus suaranya.

  • Paling suka kalo mas denny duet ama guton❤️

  • mantap mas lagune semoga sehat selalu amin

  • "Jika Bersamamu Hanyalah Mimpi Maka Biarkanlah Aku Bermimpi Selamanya"

  • Uenakkk...kerennn...sukses DC MUSIK juga Pak Boss n Mas Baguss..siapp kita trendingkan lagi..anti gagal kalo cover lagu..

  • sering" duet ma bagus guyon waton mas den😅

  • joss bang lagunya udah wakilin perasaan gua saat ini🙏

  • Mantap mas .... Pertahankan Soal Pecah suara'ne mantap... Josss tenan... Salam dari banyuwangi🙏🙏🙏

  • Setiap lagu yang keluar dari GUYON WATON adalah sebagai besar dari perasaan kita..wkwk

  • Sukses selalu DC production mantab perpaduan antara musisi Jawa timur dan DIY

  • 3 Minggu tetap trending kelasss 🔥🔥

  • Kartonyono medot janji mass digarap☺️

  • Wenak tenan Ki , membawakan lagu sesuai dengan ciri khas masing masing vocalis , sukses terus DC PRODUCTION dan mas den , salam dari aku penyanyi dengan suara pas Pasan , laguku SLAWI DADI SAKSI

  • Sekedar saran sih mas Deny Alangkah baiknya dikasih subtitle Indonesia, jadi orang luar Jawa bisa mendengarkan dan mengerti isi lagunya

  • Jos pokoke

  • Lup lup gawe mas deny karo mas bagus ❤️

    • Lh aku gak to

  • Denny Cak Nan, Bagus Guyon Waton, Ndarboy.. duh ampuuuunn klo udah orang tiga ini bikin laguuu pasti langsung jatuh cintaaaa.... suksess untuk penyanyi JOWO...

  • Tenanan jalur santri hadir mas den🔥

  • Setiap saat sek dirungokne liyane *kok iso yo? wes ranek.. sukses terus buat mas Denny sama mas Bagus 😍😍

  • pasti josss iki "Kok Iso Yo". aku menunggu SATRU 3, cak. semangat terus dan sehat selalu 🤗✨

    • Gasskeunnn

    • Nganu mas, satru 3 ne le ngembu mas deny kesuwen njuk saiki wes kadung digondol codot. Tapi codot e wes klarifikasi le muni

    • Gas keun satru 3

  • Semangat mas den, karyamu d tunggu bnyak pengemar mu

  • Terlope lope daaaahhh. Ora bosen teninnn aku karo lagu ikiii🥰

  • Gapernahhh gagalll bawain laguuu, mesti uwenakkkk Mas dennnn ❤️