Efek Gedang Kluthuk - Esa Risty ft Erlangga Gusfian (Official Live Music) Efek Gedang klthuk Sirah

Dipublikasikan tanggal 13 Sep 2022
Subscribe to Esa Risty Official : smarturl.it/EsaRistySubscribe
Songwriter : Novid Candra Nugraha
Mixing : ER Music
Musik by : ER PRODUCTION
Vidio by : Maska Crewaktif
Lighting by : Maska Lighting
Sound Engginering : Maska Audio
Sound Enginer : Taufiqul R

============================================
LIRIK
Wadoh wadoh wadoh tangi turu malah embuh
Madang tanpo lawuh nanging aku nekat imbuh
Moto pedes kabeh golek tombo gedang suroh
Tanpo basa basi ra kenal kata pekewoh

Aku lali tenan nyatane ora kelingan
Mau bengi ngopo aku juga tidak paham
Koyone rung tuo ning kok aku gampang lali
Awak teles kabeh opo aku njegur kali

Efek gedang kluthuk sirah mumet mantuk mantuk
Tak kiro dangdutan jebul pitek podo kluruk
Tiwas njoget njoget goyanganku kloget kloget
Ora wani ngeleh aku sangu ayam penyet

Tuk gedang kluthuk
Tuk gedang kluthuk
Tuk gedang kluthuk
Gedang kluthuk
Gedang kluthuk


============================================================

LISTENED PLAYLIST

CP JOB : 0812-1669-8530 (Management)
Support By : Barley Division
Lokasi : Akar Coffee

============================================

Best Team
Dwi Deblong - Bas
Dindi - Gitar Elektrik
Situol - Gitar Akustik
Ujang - Keyboard
Dimas - Kecruk
Hendra - Kendang
Colopot - Drum
Dheta - Jaipong
Wahyu - Saxo



============================================================

LISTENED PLAYLIST : id-tv.org/plid-PLJ.. .

id-tv.org/plid-PLJ.. .

IG FANBASE : instagram.com/esalova.id?utm_

...

TIKTOK : vt.tiktok.com/ZSJanvkK9/

ORIGINAL PRODUCT ESA RISTY : instagram.com/er_cloth.id?utm

...

ESA RISTY : instagram.com/esaristyyy_/

JOIN GRUB ESALOVA :

Buka tautan ini untuk bergabung ke grup WhatsApp saya: chat.whatsapp.com/CzAKWaOkNej

...

Buka tautan ini untuk bergabung ke grup WhatsApp saya: chat.whatsapp.com/CzAKWaOkNej

...

Terimakasih buat kalian semua yang udah mampir dichannel @Esa Risty Official
Jangan lupa support dengan cara like, komen, subcribe, dan juga share yaaa.
Jangan lupa juga klik tombol lonceng agar tidak ketinggalan vidio terbaru aku. See youuu

Komentar

  • Tombo stressss hahahahaa

  • Mantaps duet mantap .. penerus kang Denny happy

  • Mba esa, boleh request ya... Pengen denger mba esa nyanyi dg full penghayatan di lagi tabir kepalsuan 🙏🥰🥰🥰

  • Mantap

  • Gk pernah gagal duete mba Esa dan mas Erlangga mantep tenan😍✨

  • Hadir gan keren banget.

  • Lucu dan Indah Banget Lagu Ini. Semoga Sukses Selalu Untuk Saudara Erlangga Gusfian dan Saudari Esa Risty!!.

  • Duet terfavorit 😍

  • Semangat terus mbk esa langeng ngeh kale mas ear langga musik nya selalu menghibur aku efek gedang klutuk😃

  • Ngakak banget ampun deh :) konsep e kreatif poll

  • gedange marai 🤤 hehhehhe

  • Pasangan duet paling gokil ..

  • Esa Risty, You rock. One of the best composition. Fabulous.

  • Madiun hadirr mantapp👍

  • Mantep , wenak pol kak Esa, trendingkan lagi yok 🔥

  • Tiada tanding slur, muasok pokok e

  • Gayane pokoe masok 😀

  • Candu bet versi yang ini ❤️

  • gasss polll boskuuu

  • Tuk Gedang Klutuk 3x