Ejen Ali Musim 3, BAHAGIAN 2 - "Akan Datang"

Dipublikasikan tanggal 9 Agu 2022
_______________________________________________________
Ejen Ali, Musim 3, Bahagian 2, December 2022

Klik di sini untuk Subscribe ke channel Ejen Ali:

• bit.ly/2Dg3Q2m

Tekan butang 🔔 untuk mendapatkan notifikasi tentang Misi-Misi terbaharu!

Jangan lupa mengikuti Ejen Ali di laman sosial untuk dapatkan misi-misi terkini:

• twitter.com/ejen_ali
• facebook.com/ejenali
• instagram.com/ejen_ali
• www.tiktok.com/@officialejenali

Lengkapkan diri anda dengan gajet-gajet eksklusif dari M.A.T.A. Academy:

🚀 www.gear.wau.my

-------------------------------------------------
Tahniah! Anda telah membaca sehingga ke akhir description! Anda memang seorang Ejen yang sangat teliti dalam menerima Misi. 🔍

Komen “BERTINDAK SEGERA” di bawah untuk buktikan yang anda seorang Ejen MATA yang hebat! 😎

Komentar

  • Baiklah misi kita sekarang ini, ialah perlu menunggu episode baharu bahagian 2 selama 5 bulan. Selamat berjaya semua 🗿

  • Really hope ejen Ali akan sampai international market. Quality cerita sangat la 👌🔥

    • @SHADOW master Big L..SORRY

    • @ftbl addict ejen ali s3>prime u&i bbb

    • Yes..really best than any other cartoon except prime u&i and boboiboy..

  • There's a lot of improvement in the fighting scene for this new season. In the last episode, Ejen Rizwan fought the guards...Whewww~

  • Goosebumps setiap kali tngok teaser ni. Everytime 😆😆

  • Looking at how Ejen Leon was always mad at Bakar and Comot, I was hoping he was the traitor instead of Kim. Kim helping Jenny would be like Ali helping Niki, being gray and all. and it's the same pain all over again

    • @peechu ok?

    • @noorul hasan org melayu mana² pun memang tak reti jaga bahasa

    • And yes, Ejen Leon was pretty strict. But hes not gonna be a traitor.

  • Since part 2 is in December, let’s talk about how crazy and amazing part 1 as a whole is. It was mind-blowing, literally. I didn’t have any expectations for the season but it STILL blew away my nonexistent expectations

  • Jangan salahkan Syarikat wow dan Disney kerana animasi ini ditunda semuanya atas kesalahan diri sendiri yang membuat cetak rompak dan menyokong cetak rompak di Live/konten Tik tok,ID-tv,laman web,Telegram dan lain-lain.Ini menyebabkan mereka kerugian dan tidak dapat untung untuk memajukan animasi ini.Ayuh guys ini filem Malaysia.Jika tidak kita siapa lagi nak support.Misi paling besar Ejen Ali ialah hapuskan Cetak Rompak.

    • @thunder bolt haha

    • @thunder bolt Kamu Benar

    • Bukan krn itu,tpi memang sebelum itu sdh di confirm wau animation bhwa ejen ali season 3 akan di bagi per part,sama kya season sebelum,lain kli klo ngomong/ngetik jangan ngasal

    • Abis gasak siar iklan kat TV tpi Disney + yg siar ko igt byk duit ke org nak langgan itu ini?

  • Tiada lagi ejen yg layak memakai iris selain ali . Kalau alicia dapat IRIS mesti bagi balik dkt ali sbb hanya ali saja yg layak memakai iris . Lagipun mak dia kan yg cipta IRIS bukan orang lain.

  • Ejen Leon ketika mempunyai senjata : 😎🔪 Ejen Leon ketika tidak mempunyai senjata : 🤓👌

  • Oookay, ada part 2 ternyata ya.. , ga heran sih, layak ditunggu 👍, untuk segi alur cerita s3 ini masih stabil sih, plotnya masih nyambung ama s2 yg mana jeni ternyata selamat dan malah jadi villain utama, bau baunya bakal ada "pembelot" Lagi sih, makin seru nih series, sampai ketemu di s3 ejen ali 🙏😎

  • So far, this season has blown my mind... I can't wait for part 2!

    • @TROLL-GT Facts, he has a magnetic suit-

    • Maybe Ali will reject the offer since his already op without iris

    • Where u from?

  • Sheeeshh this malaysian cartoon is totally awesome, even im 15yrs old no one could ever stop me from watching this❤️❤️❤️ menonton dan cinta dari Philippines!

  • I think it's obvious that Ali will get iris back. Because it's iconic for his character

  • GOOSEBUMPS!! 😍 CAN'T WAITTTT FOR THISS ! Idk why , but Rudy hits different 🥵🙈 I loved his character !! Heeee

  • 2016: Ejen Ali Season 1 ✔️ 2017: Ejen Ali Season 2 ✔️ 2019: Ejen Ali Movie 1 ✔️ 2022: Ejen Ali Season 3 Part 1 ✔️ 2022: Ejen Ali Season 3 Part 2 🤔

    • @Shark Keen Dapat informasinya darimana? Setahu aku pihak Wau Production buat pengumuman Ejen Ali S3 (Fase 2) akan dipublikasikan Desember 2022 nanti.

    • Aku rasa 2023 baru keluar bahagian 2

  • Yay! After weeks, we finally get to see General Rama again!

  • kinda rly hope ali gets the iris back even tho its supposed to be pemakai baru, i feel like he can improve so much with the iris back with him

  • i like the part where he said "it's Ali time!"

  • Saye Masyarakat Indonesia, Saye Suka Sangat Dengan Ejen Ali Nii, Andddd Cepat Rilis Yaaaaa♥️♥️

  • meremang bulu roma bai, terbaik ni season 3!

  • Plot twist: -ejen kim dapat iris kerana menunjukkan potensi yang terbaik diantara semua -after dpt tahu ejen kim pembelot, mata terpaksa memberikan satria(credit scene from ejen ali the movie) kepada ali kerana keadaan yg terdesak dan hanya ali yg sesuai memakai nya

    • That's not plot twist when it's not happening yet

    • please, aq harap sangat plot dia macam ni

    • And once again, ali terpaksa bertarung lagi dengan orang yang sangat baik dengan dia.... seperti mana yang dia terpaksa buat kat niki masa movie dulu

    • @meredith grey HAHAHAHA BETUL

    • Kalau kim dpt iris.., dia dah jadi kim possible 😂

  • I think Ali should use the iris because he is the only one who can control the iris and the iris matches Ali's

  • 0:45 December 2022 0:38 Ejen ali musim 3 Bahagaian 2 akan dihadirkan 0:25 kita perlu lebih bersedia untuk sebarang ancaman diluar nanti saya diperlukan arena ejen mata 0:34 menjadi memakai baru IRIS 0:48 Disney plus hotstar 0:07 Dulu dah udah hapuskan dia sekarang sudah menjadi masalah besar

  • Probably 100% accurate for ali getting the iris

  • Huaa😭 gak sabarr nunggunyaaa, film nya bener2 bagusss bangeettt

  • Ejen Ali season 3 sangat Terbaik susunan Jalan cerita yang teratur. Part2 "kemungkinan Ejen Kim dapat Iris tapi ramai ingat dia belot tapi dia sendiri terasa ditipu dan dipergunakan. Jadi dengan kemahiran yang ada pada Kim dia ubah suai Iris sebelum dia serahkan pada Jenny untuk membalas dendam

  • I just have one question, could u put the episodes with english subtitles plzz🤔🙏🙏🙏

  • Semoga ejen ali dapat gune aris lagi macam dulu 😇😇 semangat ejen ali

  • Can you upload musim 3 in english subtitle

  • Semoga orang Malaysia bisa kirim video ejen Ali bahagian 2 nya di tiktok atau segala sosial media yang lain ya minta bantuan untuk selesai kan misi ini,

  • Belum pernah lagi aku rasa vibe mcm ni tgk cerita kartun.. last waktu zaman 90an dulu 9:30am tunggu cerita DragonBall.. 😂

  • Ak dgn wife ak dok menunggu stiap mnggu episode, hjung2 december🤣

  • kalo ali dapet megang iris lagi dia akan jadi super ejen di usia yang sangat muda karena sudah bisa menguasai mode override yang bisa di atur sesuka hati dia

  • I doubt Ali gonna have Iris again but I can't wait to watch it!

  • Sudah pasti yang memegang iris itu adalah Ali, kita hanya perlu menunggu berita episod akan datang esok.

  • Harap² lah Ali kan..sebab Ali ada potential dia dah banyak improvement. Suka tolong orang

  • Can't waitttt (ga bisa nungguuuuuu)😭😭😭

  • Haa gpp lah nunggu lima bulan yg penting ejen ali musim 3 tetep ada bagian 2 🗿🙌

  • Kim pernah bertanya kepada Ali, "macam mana rasanya pakai iris?" Sekadar bertanya atau memang dari awal Kim target untuk dapatkan Iris?? Dah pasti dibawah arahan Cincau.. Eh.. Cinco

  • Semoga ali dapet lagi aerisnya lagi amin

  • Tak sabar nyaaa 😭😩

  • SUPPORT EJEN ALI BY WATCHING FROM DISNEY+!

  • As we can see from the trailer, there will be 9 contestants left. Roza, Rudy and Aleks are probably withdrawn from Arena due to their injuries sustained from the Cyberscience attack.

    • @Moon Chris tumbal proyek

    • Takpe, aku rasa diorang sempat sembuh sebelum bulan disember ni

    • @DZULIRFAN DZULKARNAEN better be..I already missed him in action

    • @DZULIRFAN DZULKARNAEN tak akan mngkin sbb tk adil laa.dh org tnding dri awal prtndingan lgi.dtng2 chris nk tnding mse dh tengah2 prtndingan.mne adil

  • Can't wait!!!

  • Tak sabar nak tengok !!!

  • Aku sudah tidak sabar menunggu bagian yang ke 2 musim 3 ini. Saya berharap jika musim 3 sudah selesai ada lanjutan musim ke 4 lagi.

  • Semoga krew ejen ali semua sihat dan dipermudahkan urusan buat cerita ejen ali ni 💕

  • Woah, I hope Ali will use the IRIS again! Can't wait to see it....on this December 2022!

    • Oh hell yeah!

    • @Wifaq Azizi yeah, I think they're will choice Kim to be the next IRIS user, but at the end Ali gonna take it back

    • @Pro wolf *cinco

    • I hope ali

  • Kalau pihak WAU ambil ejen daripada setiap negeri di malaysia mesti gempak. Sebab setiap negeri ada pahlawan masing2. Boleh jadi hero

  • aku harap ali akan dapat iris dia balik! em btw,tanak ke hantar season 2 ejen ali yg full kt youtube lagi? :(

    • Mesti kim pakai iris

    • @akaHykal sbbtu aku tanya,tanak ke hantar vdeo s2 lagi . sbb skrg akaun yuotube ni dh wau animation dapatkan balik .

    • Kan youtube die kene hack

  • If wau animation saw my comment , i just wanna say that your animation , story and character making are very awesome . Your storyline was very surprising . Pls make more of ejen ali stories . My fav character right now is ejen Kim😍 . I hope you can make a story about ejen Alicia and ejen Kim trying to date with ejen Ali 😮👍👍 .

  • semoga ali yang jadi pemakai iris kembali lagi 😭

  • We already know that Ali will be the same user for I.R.I.S. Because Yeahhh...He's The MC In The Story 😄

    • nah i hope ali will use satria as a new suit to fight

    • @MAN UNITED NEWS - BERITA MU TERBARU maybe You're right...Maybe Ali will use the SATRIA suit Instead of using IRIS again

    • I think it wouldnt be ali.. you know this series was good in plot twist..

    • @Jonathan Exactly, these kindergarten kids don't know by saying "in ur dream" in any argument that's already rude and childish 🙄 Then still had the audacity to blame someone else for reading it wrong, ohh pleasee...

    • No, the MC in the whole franchise is IRIS. SEASON 1 : IRIS INTRODUCTION & ALI HAVE TO GIVE THE IRIS BACK SEASON 2 : BACK WITH IRIS AND TRAINED IN ACADEMY MATA MOVIE 1 : PROBABLY JUST THE VILLAIN TRYING TO GET IRIS NEO AND MORE BACKSTORY OF IRIS SEASON 3 : NO IRIS ANYMORE AND IT WOULD PROBABLY BACK TO FIGHT CINCO

  • Approximately 60 days left can't wait

  • I CAN'T WAIT😁😁😁😁

  • Part 2 yang harus delay.. Jadi teringat anime attack on titan yang udh part 2 ditambah part 3 buat tahun 2023

  • Lama betul nak kene tunggu eps baru ni 🗿

  • harap *Wau Animation* dapat buat character Ejen Ali jadi makin tinggi lepasni, sebab nampak rendah sangat berbanding dengan character2 lain 0:32 😞🙏🏻 tak real langsung bila tengok semua perempuan lain jauh lagi tinggi dari lelaki. Patutnya masuk season 3 ni dah buat Ejen Ali jadi tinggi skit tapi nampaknya macam nak kekalkan je “kerendahan” Ali dari dulu 😕

  • Makin rancak ep kalini, kim nampak lebih berpihak kat cinco 😳😭

  • Udh ngk sabar ni nunggu ejen ali s3

  • 4 months to wait for the next episode is too much. Why they have to torture us like this? We had enough in our daily life. We just want to have some fun & entertainment watching cartoon series.🥲

  • agent kim was going to use iris, then he mistakenly used it for jenny

  • Mana episode lanjutannya? Saya sudah menunggu lama, saya kira ada sesuatu yang akan muncul lebih keren seperti movienya atau season selanjutnya, saya tunggu itu 🙏🏻

  • LET'S GO EJEN ALI !!! I SUPPOSE U🥰🥰🥰

  • plot for season 3 part 2. Kim wins the Iris and uses the override mode to takeover Cyberaya and MATA. The new president will be the real baddie and the one who orchestrated the original UNO. MATA is forced to give Ali satria and the final fight will continue in Ejen ali movie 2.

  • actually rindu sgt nak Ali pakai iris balik, + tambahan ada sut magnetik tu , mesti lagi powerr 🤩🤩😭♿

    • Di musim 3 ali udah ga pake IRIS Nanti juga banyak karakter baru kayak sam,alex banyak lah dah lupa nama karakter barunya mereka juga ejen muda pertamanya mereka emang ngeselin tapi nanti udah ga kok mereka malah jadi temen ali Soal IRIS saya gatau entah diambil sama M.A.T.A atau hancur karna pertarungan dengan uno

    • @Bintu Amri berkemungkinan besar dia menang. Persembahan dia terlalu perfect

    • @Anime_Msy tp biasanya kalau cite camni,bila dh dpt benda berkuasa tu (dlm cite ni iris la) baru akan terbongkar rahsia.lagi pon buat masa ni mcm alicia je rasa pelik ngan kim.

    • cerita maybe camni : 1.Kim menang arena dan dptkan iris 2.Cinco menggunakan iris untuk rancangan dia 3.Ali mendapatkan upgred suit satria untuk menghalang rancangan mereka

    • @syafina yzebinca N kim tali barut.. Hihi😁😁 x bole...

  • yay ejen ali sdh mw ada episod baru lgi i ta sabar nk nonton Hurry I wnt to see Zass, I wnt to wtch it bc a thre is zass🤧🤧💞⚡

  • Nk tunggu ejen ali lgi black clover banyak lagi anime x kluar MHA and lain2 :)

  • Semangat semuanya untuk menunggu bahagian 2 ejen ali💪

  • i need English subs my tv got cut off because we already wifi how can I watch it T-T does it support Netflix or a trusted website so i can watch the episode when you guys release?

  • Menangis digantungi, lame betoll 5 bulan kene nunggu😭😭😭😭

  • harap2 ali lah yang akan jadi pemakai iris semula sebap ali yang paling layak iris tu pun mak dia yang buat lagi pun ali semakin bagus tanpa iris sekrang ni cannot imagine lah kalau + iris comfirm gempak

  • Iris sih cocoknya untuk Ali Semoga bahagian 2 ini Ali jadi pemilik iris lagi

  • Tolong make ejen iman shine, she the true potential

  • Semoga krew ejen Ali sihat selalu dan dirahmati Allah SWT amin ☺️

    • @Rule66 Official same as "boleh ke berdoa untuk keselamatan Naruto?" 🤣

    • @Evil Dragon he meant the crews that make the cartoon. Did you think it's for the characters? That's cringe

    • Sehat tapi kalau orang tgk kat tele takde guna

    • Bro its just cartoon

  • Mantap , bakal ada pemakai baru iris , dan aku harap org nya adalah Ali , sbb Ali boleh on override mode .. jgn bagi si kim yg guna iris , nnti hbis hancur mata ..

  • WEEYHHHH AKU EXCITED

  • Yay misi ejen Ali terbaru keluar December 2022

  • Tak sabar nyaa nak liat

  • TOLONG LANJUT PART NYA DONG

  • Misi: Ejen Kim baru akan mendapat IRIS Mudah-mudahan IRIS Ia boleh dengan Ejen Ali Ejen Ali IRIS pengguna hebat di mata

  • dayang: siapa yang lebih berpontensi menjadi pemakai baru iris.. Ali: its time to make a same mistake like i do when general Rama got mad with B >

  • Ahhhh can't waittt

  • What?pemakai baru iris?omg I'm so excited!!

  • Ali mcm x boleh menang Arena jek😭, kalau Kim menang. Kim dapat iris, Ali guna satria la gitew paling2. Ali deserves it

  • Wau....iris is back....tak sabar nak tunggu

  • Akhirnye adepun musim 3😭

  • Kita tunggu sama2 wahai fans ejen ali yeahh....😂😂😂

  • 0:14 that engine.... reminds me Supersquad episode....

  • Aku suka filem ini dari dulu sampai sekarang

  • And the possible return of IRIS to Ali!!

  • Peh memang ali dapat tu lagi😂... Tapi srs la lama betul mat. Tak sabar nak tengok overide mode

  • Kim gonna get Iris, and Ali will fight her using the Satria suit!

  • Where can I download english subtitles? I can’t understand their language. :(

  • Kami harap Ali adalah pemakai iris lagi 🙏

  • Tak sabarlah nak tengok ejen ali musim 3 bahagian 2, semoga ali dapat I.R.I.S balik 🤗

  • Rasenya dlm Iris mmg dah ade data Ali...sbb dlm movie bile Ali yg kawal override,data mama dy terpadam dlm dimensi Iris..🤔🤔 kiranya Ali pengganti laa kn.....?

  • For me, Ejen Ali tanpa Iris mcm Ben10 tanpa omnitrix. Atleast make him tinker his Atlas as a stand-alone gadjet usable like 'nerfed iris' like simple prediction cuz surely It wont be powerful as before since it's not connected to Iris anymore. Giving a new entirely different gadjet just ruin the progress of the previous seasons. SURE, he got named for the future project Satria but there's no progress about it since the last trailer. That's all. I Hope the upcoming "bahagian 2" gives some of the old vibe back.

  • Kenapa Tak Ongoing Dalam Netflix? 🥺

  • Please put english subtitles