GAK KULIAH 3 TAHUN AKU WISUDA

Dipublikasikan tanggal 10 Agu 2019
Jika diawal melihat judul daripada video ini maka tercetus di benak, enak banget gak kuliah lulus? ini Bayu Skak ngajarin buat bolos kuliah?
simak dari awal sampai akhir! jangan setengah setengah menonton nanti jadi salah paham. Video ini saya yakin bisa memotivasi membuat kita yakin dan lebih semangat untuk fokus menjalani apapun yang kita kerjakan sekarang (bukan kuliah doang)
.
Bayu SKAK
SUBSCRIBE bit.ly/2M870fJ
.
Bayu Skak Daily Life
SUBSCRIBE bit.ly/2QqbTiI
.
Official Merch SKAK INDUSTRIES instagram.com/skakindustr...
SKAK FOOD instagram.com/skakfood/

INSTAGRAM: instagram.com/moektito
TWITTER: twitter.com/moektito
#BayuSkak #MakaryoCok #GakKuliah3TahunAkuWisuda

Komentar

  • Aku kuliah dikon wong tuoku , asal mlebu akhir e mlebu jurusan bahasa jepang. Ora duwe dasar blas asal mlebu wae , krono pengen cepet lulus tak fokus ng pelajaran. Sak durung e lulus aku due prinsip kudu due tujuan bar wisuda, alhamdulliah dosenku nawari sekolah ng jepang sekalian tak sambi kerja parttime. Saiki wis kerja tetap neng jepang. Emg intine kudu fokus!! Matur nuwun mas bay , bayu skak goldenways 😁

  • iku sam sagab yo mas bay

  • Nemen e rek. koyok aku. bayar ukt tapi mbolos

  • Takon mas, background music Wisuda ne opo?

  • Ojk lali bu zi karo bu non mas

  • best

  • Ku tantang mau free fire download di PlayStore sampai menang mode solo ranked match

  • Salut 😍😍

  • Bantu like n subscribe sob....punya ku komedi...yy bantu like n subscribe tar aku bales dah...makasih

  • Ape kuliah gak budalΒ² ngenteni mudune visa , seng ngurus visa ruwet

  • Suwon Sam wis motivasi akuπŸ‘

  • Bang bay njenengan apa masih disuruh garap skripsi sebelum diwisuda

  • Sam sagab

  • Mantep mas.. . Ojo lali SUCBRIBE balek yo mas

  • Mbarai kangen u em reek :')

  • maturnuwun mas.. motivasi poll..

  • Terus makaryo mas bayuu

  • Ngadek jejek mlaku yakin πŸ™‡πŸ’ͺBismillah

  • Mantappp mas bayuu

  • Tak support mas

  • Arek UM jurusan tata busana sing gak lulus2 gara2 skripsi tpi wes podo duwe usaha dewe, gak usah khawatir... Setidake ilmumu wes kanggo n koen wes iso mbuktekno... Mas bayu jan motivator wes

  • πŸ‘πŸ½

  • πŸ‘πŸ»

  • πŸ‘πŸ½

  • mantep... πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½

  • πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½

  • πŸ‘πŸ½

  • Hadohh matur suwon mas bay,vidione ngenten ponπŸ‘πŸΌ memotivasi poll pokok e, makaryoo makaryoo makaryoo!!πŸ’ͺ🏼

  • Mantap jiwa bayu skak saya masih kuliah baru masuk

  • Gak perna bosen film yowis ben.. ❀ Mojokerto, 15 November 2019 πŸ’•

  • Aku seng eroh perjalanan mu ket video sms bay

  • Good job

  • masya allah

  • bolos kuliah ah

  • Kontenmu motivasiku mas bay😍

  • Ya Alloh Mas Bay, gk nyangka kita sefakultas dulu :')

  • Teros yoopo lek dikiro durhaka

  • Mantull mas bayyyyπŸ˜₯

  • Menit12:45 bajunya sobek

  • gak skripsi????

  • Dosen ku ngomong ngene: Lapo sinau (kuliah) nek ra pengen (niat) . Yo sinau seh ketok e, mek e ilmu ne ra MASHOOK! Ngapain belajar (kuliah) nek ra pengen (niat) . Ya belajar sih kliatannya, cuman ilmunya gak MASHOOOK!

  • Terima kasih mas bayu aku nonton video iki sangat menginspirasi Dulu aku ra kenal mas bayu trs nonton film yowis ben langsung tak golek ng youtube dan nonton juga kontennya Aku jek smp tapi video iki guna nggo aku kedepan e

  • Mas subskriber mu kok wakeh men yaa ? Hmmm

  • Katek subtitle rek2

  • Definisi usaha gak bakal ngianatin hasil mas ehe:v

  • Public speaking mu lo apik mas bay, sumpah.. mangkane akeh karya mu seng gampang diterimo, gampanh dicerna.. soale gak mbosenno lambemu... 🌹🌹 Aku fllw pean iku kat smp jaman yutub mas.. suwunn gak tau gawe aku bosen

  • Nah alhamdulillahe panggone sampeyan gelem ngelulusno tanpa skripsi. Jurusane yo berhbungan dengan karyamu. Nak misale nang fakultasku ra kenek mas bayuuu. Ajane pengen nggae2 project timbang skripsian sumpah. Tp sayange ra kenek, gurung wong tuwo eker tenan nek aku gak kuliah mesio mek seminggu padahal aku ne produktif wkkwk

  • Bangga aku:""""))))))

  • Sayanggg mas bayuuu :((

  • Kereeeeeennnn

  • Keren tenan mas bayyyy😻

  • Tulung bay sebarna aksara jawa,ben aksara jawa ora ilang,wong china thailand,jepang,korea,eseh akeh maning be ora lali karo tulisan asal skang daerahe dewek,eseh dinggo maning tekan siki,masa enggane wong jawa ora ngerti ora aksara jawa bay

  • Keren mas bayu, dadi panutan pokokk πŸ˜‚

  • mas hok hok

  • Yaampun terinspirasi banget asli,mkasih bang bayuuuπŸ˜„πŸ˜…πŸ˜…

  • Kampusku UM kangeene rek.. gedunge wes mbois saiki, mbiyen koyok bangsal rumah sakitπŸ˜…πŸ˜‚

  • Suwun mas bay motivasi e πŸ™πŸ˜€

  • Kontene sangat menginspirasi mas bayu

  • Aku kuliah hukum.. Tpi saiki malah dodol dolanan πŸ˜‚πŸ˜‚ Wkwwkwk adohhmenn sekoo jurusane mbeell

  • Sangat menginspirasi mas bayuπŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘