GuyonWaton Official - Lungaku (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 3 Jan 2019
Lungaku
Song Writer : Andry Priyanta
Recording & Mixing : Royal Rumble Studio / Tony Kurniawan
GuyonWaton
Faisal Bagus Ibrahim (Vocal)
Ahmad Arifin (Guitar)
Hieronimus Ferry Widiyatmoko (Guitar)
Ndika Rismaya Pelma Arga (Ukulele)
Andreas Wahyu Susilo (Ketipung)
Yuli Hamdani (Bass)
Additional Player
Tony Kurniawan (Drum)
Widyo Agung Prastyo (Keyboard)
Borist Sirait (Biola)
Cast
Candra Mukti
Meizda Indri Prastika
Mahera Sunaryoga
Agil Yogapratama
Casta Espana
Dhyen Ganjar Prabowo
Ririe Winda
Jagad Mahardhika
Producer
Fauzan Jadid
Director
Andry Priyanta
Camera Person
Muhammad Arga Prabowo
Ahmad Munawir Fathoni Alwi
Editor
Muhammad Arga Prabowo
Supported by NIMCO
Thanks to
Tuhan YME
Lagani Coffee & Co.
Puncak Kosa Kora
Pantai Ngrumput
GuyonWaton Crew
Keluarga Besar Royal Rumble Studio
dan semua pihak yang telah membantu

Komentar

  • Guyon Waton bukan dari YK/Yogyakarta. GUYON WATON FROM MALAYSIA!! πŸ‘‡sepakat like

    • Mampos di pin🀣

    • Iyo neh cuk

    • Sarkas bos

    • Malingsia

    • Ye kontol onta,guyon waton aja nyanyinya Jawa masa dari malesia,mentang" goblok gratis diborong semua

  • pesen kopi siji dinei loro , mungkin bonus kali yak ekeke

  • Mukti entut jatuh ketika disenggol adalah punchline yg wadaw!

  • Opo mung aku sing rindu guyon waton dengan kata2 koplak, kata2 menarik ning twitterπŸ˜‘ sopo sing kenal guyon waton soko twitter dengan tweet uniknyaπŸ‘†πŸ»tp sukurlahh sak iki wes sukses dengan lagu2neπŸ˜ŠπŸ™πŸ» sukses terus dab✊🏻 pesenku ojo lali kro awal mulane dab, hibur kami jga dengan tweetmu seperti dlu😊

  • Baper lho om..neng Ojo mabok BaeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ntap hokya hokya hokya

  • Cek chanel saya. Masih pemula perlu dukunganmu bos" ku. Terima kasih matur suwun πŸ€—

  • Karya mu membuktikan industri musik berbahasa Jawa semakin maju mas. Lanjutkan!😍❀️❀️

  • KONCO MANGAN KONCO LAGI USUM CUKK !! πŸ˜…

  • Intro nya kaya lagu lagu pemakaman jadinya merinding Ngacung yang samaπŸ‘†

  • huwaa ada toni haha kerenn :D

  • Kelangan pacar😭😭😭😭😭lagune jan menyayat

  • Sabar aja sdh po'

  • Top bgt

  • Sakit gua bang dengernya kek gua banget😭

  • Lgi usum ndes seng setio kalah karo seng katah artoπŸ˜‚

  • Ngopo kopine ra di ombe jal? Pait po sepait janjine mantan wkwkwk :v

  • Bagus bang lagunya aku support terus guyon watonπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Makasih mas bagus mas aripin yang udah perform di pati

  • Memang mantab betul guyon waton

  • Mantappp

  • Sekarang memang blm terkenal, tapi bsk 1 tahun lg pasti banyak yg nyanyiin

  • intro nya kek lagu korea bang :D nice bang

  • Lord Mukti

  • Video clip'e pol jeru mas ☺️ sukses terus ngge guyon waton

  • Pas buka lawang, kui ws disetting yo ben iso lewat seng gowo kopine hehehe

  • bang kali kali buat lagu jangan yang galau galau terus dong bang lagu yang khasmaran wkwkwk tapi keren keren koh bang lugunya. sukses terus bang Amin

  • aku lungo ora mergo tego nanging aku wes njogo lan wes upoyo ben ra sio sio meski akhire koyo ngene, aku milih mlaku dewe mugo bener pilihanku, wes ikhlas lan lilakno lungaku...SUKSES TERUS GYNWTN

  • Mas butuh batako nggo mbandem livina ne ra?

  • tolong luncurkan ke apple musik πŸ‘πŸ»

  • Mantap Bosque tak tunggu di Wonosari lagi moasss moass eeee

  • cerita nya nge gantung kak,, klau cerita di vedeo sampe kelar pasti bagus

  • ya ampooon Lagune cikiwir tenan

  • Adopsi suara dan nada virgoun dikit ya bang

  • Bersyukur dadi wong jowo Indonesia 😁😁😁

  • lagu loyo..

  • ada yang nonton dari 2030

  • Tekan saiki sek raiso move on uuu :"

  • Kosakora

  • 3:10 ku kira dia pelayan cafe di thumnail

  • Ada yang tau syuting vc nya dimana , terutama pantainya

  • πŸ†™

  • Mrinding aku masπŸ˜‚

  • Nasibe wong ora nduwe, onone mung ngalah lan di sepelekke.

  • kui brand ndi to mas?

  • Goheman kopine too :v

  • kabeh wae seko nggone tonggo e

  • Vokal e sko purworejo. Deso krang anyar. BagosπŸ˜‚πŸ˜‚

  • Wet ada kak meiza

  • biyoh ngis dgerr lgu iki mas

  • Jogja keras Lur, wonk lemune kyok opo ae iso glundung nk d senggol wonk edok. . . πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Reff e skilas kyok lagune SALJU "KASIH" πŸ˜‚πŸ˜‚ meh podo kang

  • Vocalise kok dadi koyok #dedeka ekkwkwkw

  • Kosakora

  • Nyesek😭

  • keren mas lagu lagu ne, terus berkarya ojo mandek... tak tunggu konsermu di jakarta..

  • Itu video clip nya ada yang di daerah ugm ya wkwk

  • Syutingnya dmn bro?

  • Siapa yang masih lihat tahun 2020?

  • Bentar lg ada judul "via vallen - lungaku"

  • Baru sadar, di endingnya agak gimana gitu. Kok yg cewek gak tau ya, dan malah masuk rumah.

  • lagune penak cuma, lagu ne tema ne ojo galau terus yo mas..mesake nyawang vokalise meratapi

  • Emba emba nya ga di makeup aja cantik bgitu😣

  • sukses trs masπŸ‘πŸ‘

  • Mas iki lokasi shooting videone kok mirip pantai papuma jember toh yo, opo mung mirip menurutku?

  • Kopi ne kok dianggurin πŸ˜„

  • Lungaku Versi rock nya sudah ada di chanel TUES Ae. Salam dari madiun

  • Model e wedok koyo kenal... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sukses trs nyonya epson (mb meizda) πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹

  • Diulang terus lagunya πŸ˜‚

  • Ngopo kopine ditinggal utuh cak ? Retio ngono kan rasah diijoli

  • Kopine Eman e

  • Mas mbok di lebokke spotify

  • Lagunya ngena banget bang dihati. Pokokny sehari mungkin lebih dari 10 kali dengarkan lagu nya. Sangat suka lagunya bang. Trus brkarya bang ciptakn lagu" yang bagus lagi πŸ‘ŒπŸ˜

  • Kok aku Eman kopine ya urung di ombe trs di tinggal muleh.πŸ˜…

  • masokkk pak ekoooo

  • Fans pemalang 🀘

  • Jual Sewa Property, rumah, tanah, apartement, gedung, kantor, ruko, tempat usaha, hotel Jakarta: apartmentsjakarta.com, housejakarta.com, jakartamansion.com, #apartmentsjakarta.com, #jakartamansion.com, #housejakarta.com

  • salam kangge mbak vinna nggeh mas Faisal.... sing Langgeng :D dari #fansKoncoMesra

  • Mbaknya cantik saya suka mbaknya hiyhiyhiyaπŸ˜„

  • Musiknya jg bagus . πŸ€—

  • ❀

  • Wonogiri haderrr

  • Hargai karya anak bangsa.jika tidak suka jngn di tonton .minimal jangan kasih dislike..hargailah karya anak bangsa..berfikir apakah anda bisa melakukanya..jngn anggap remeh orang lain belum tentu anda bisa melakuanya..sukses terus buat guyon waton.semga akan ada karya anak" bangsa yg lagi yg bisa mnjdi inspirasi bnyak orang...

  • Onok mas mukti entut

  • Kisahku koyok neng lirik lagu iki. Kok yo iki kado awal taun 2019 go aku tha rul... 😭😭😭 Ga ada yg congratulations buat aku po o? 😭

  • Jossss

  • Ton ton mbok sekali kali gawe lagu sing rodo bahagia berbunga bunga kaya wong jatuh cinta ngonk lo, jo ngenes2 terusπŸ˜†πŸ˜†

  • ORA MASALAH aku dadi KORBAN JANJI mu, mergo kui mesti ono KARMA ne, mending saiki awak dhewe PENAK KONCO, aku TAKKAN KEMBALI amgergo LUNGAKU

  • id-tv.org/tv/video-pU1Q16E8EYs.html lungaku cover

  • Mirip critane pas jaman SMA ku πŸ˜…

  • Ini lokasi pantai mana yaa

  • Enak banget lagunya...😍 Mampir di channelku juga ya😊 id-tv.org/tv/video-xO1PS5S6y4I.html

  • Ada suara biola campur kentrungan . Keren 😊

  • Check Chord gitar+lirik nya di google . 😬 id-tv.org/tv/video-Zx7UfTjY60c.html

  • Uenak lur, lanjutkan karya2mu, joss pokoke

  • Wis tak tungu Karepe awakmu Nanging kowe ra nate tau Yen aku nahan perihku Senajan tresno Ra sudi yen mbok cidro Aku duk panggone loro po meneh soro Tak enteni jawabanmu sak iki Kowe sido ora Kowe gelem ora kowe aku keluargo Wis tak tungu Karepe awakmu Nanging kowe ra nate tau Yen aku nahan perihku Senajan tresno Ra sudi yen mbok cidro Aku duk panggone loro po meneh soro Tak enteni jawabanmu sak iki Kowe sido ora Kowe gelem ora Dadi keluarga Lulus ora ki dadi penulis lirik? Baru kali ini nyoba nulis pakai bahasa jawa.

  • nyesek mas :(

  • Nunggu tahu tempe ora muncul...

  • Nek manut videone, judule nang NDX dadi "Bojoku Ketikung" :v

  • Eman eman kui ger kopine ra diombeπŸ˜‚

  • id-tv.org/tv/video-eFrtyBKfopM.html Jangan lupa di tonton juga yaa cover saya buatvlagu ini Jangan lupa subscribe juga Terimakasih πŸ™πŸ™