HAPPY ASMARA - CIDRO 3 ( Official Live Music ) | Ora Perpisahan Seng Dadi Getun Ning Ati

Dipublikasikan tanggal 21 Des 2021
HAPPY ASMARA - CIDRO 3 ( Official Live Music ) | Ora Perpisahan Seng Dadi Getun Ning Ati

Title : Cidro 3
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Faried DS
Arrangement Music By : Royal Music
Lighting by : OK Lighting
Sound Engineer : Faskho Sengox
Mixing & Mastering : Deden Mahdyan

Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Timothy Pradana= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass

LIRIK
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku...
Mbok Patri Ning Njero Atimu...
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu...
Tresnomu Mung Siji Yo Aku...
Ningopo Saikine Cidro...
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku

REFF
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...
Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

Komentar

  • Lek uduk jodone ki mbok yo rasah kenal, men ndak nggetuni.

  • Sukses trs dek happy.... banggakan wong Kediri....wong Kediri iso

    • @Nurul Azizah Kediri selalu di depan MBK Ket jaman sejarah kerajaan sampun terkenal

    • @RC Music sama sama๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    • makasih kakk

  • Ora perpisahan sing dadi getuning ati Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Jare kowe wes ngukir jenengku Mbok patri ning njero atimu Yen iling mbiyen karo janjimu Tresnomu mung siji yo aku Ningopo saikine cidro Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo Sopo wonge sing ra bakal tatu Nyenengi wong koyo sliramu Ngomong cinta sayang mung ning aku Janji setiyo sak umur uripmu Ningopo sak ikine tego Ning ngarep moto kowe Nggandeng wong liyo Hohohooo keiris atiku Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu Mergo roso perihe ning njero dodoku Gulone manis isih manis madu Mergane sing mbok iris atiku Ora perpisahan sing dadi getuning atii Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu

    • Pp

    • Makasih atas teks lagu nya, klo bisa tiap ada lagu happy salma bikin teks nya yaa, jadi bisa ikut nyanyi

    • mantaapp

  • "Kamu adalah LUKA yang dengan sengaja kupeluk erat, yang terasa sangat NYAMAN sekaligus aangat MENYAKITKAN" Cidrone wong PURBALINGGA

    • terimakasih sudah hadir

  • " aku bukan melupakanmu, aku hanya membiasakan diri tanpamu, karna aku sadar perjuangan yg sepihak itu melelahkan" Wonosobo Senin, 17 Januari

    • Peh

  • "ceritanya singkat, namun melekat. bukan takdir, tapi sekedar hadir. hanya momen bukan komitmen" purworejo, 2 januari 2022

    • ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

    • Sesama purworejo ceritane podo

    • Ngeri tok ost ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

    • mantapp kak

  • muantepe puool keren keren gaskeun

  • "Terkadang tresno kui butuh perjuangan, ning nek berjuang terus ra tau di perjuangke yo lemes no massehh... " Klaten,14 Mei 2022

    • Iku jeneng e ora seneng maseehhh

    • sabar yoo maszehh

  • "NERIMO KOE KESEKIAN KALINE KUI KESALAHAN GEDE SING TA SENGOJO" Pemalang, 7 januari 2022

  • Udah cantik ,baik hati , tidak sombong, suaranya itu lo enak sekali , sehat selalu ya mbak happy ๐Ÿฅฐ

    • terimakasih kak

  • LIRIK Ora perpisahan sing dadi getuning ati Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Jare kowe wes ngukir jenengku Mbok patri ning njero atimu Yen iling mbiyen karo janjimu Tresnomu mung siji yo aku Ningopo saikine cidro Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo Sopo wonge sing ra bakal tatu Nyenengi wong koyo sliramu Ngomong cinta sayang mung ning aku Janji setiyo sak umur uripmu Ningopo sak ikine tego Ning ngarep moto kowe Nggandeng wong liyo Hohohooo keiris atiku Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu Mergo roso perihe ning njero dodoku Gulone manis isih manis madu Mergane sing mbok iris atiku Ora perpisahan sing dadi getuning atii Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Sumber: Musixmatch Penulis lagu: Faried Ds

  • Suaranya yg sll bikin candu... Sukses sll Happy dan Royal Music..

  • Aku suka suara suara orang Jawa tengah dan Jawa timur karna gudangnya suara nyinden, walau saya orang Sunda Anyer Banten, aku suka suara orang Sanah, I Like It๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™

  • Ga ngerti lagi kalo mba hep yg bawain bisa nyampe hati tembus ke jantung ๐Ÿ˜ญ

  • Selalu top memang mbak happy, sehat lan sukses trus mbak e hehe

    • terimakasih kak

  • "Kw wes bahagia karo wong liyo brarti Tuhan ngeridhoni kene pisah" Blora,17 januari 2022

  • Cantik ga neko neko masyaallah Sukses terus mba hep ๐Ÿ’›

    • aamiin, makasih kakk

  • "Ketemune ora sengojo Pacarane mung sedelo Getune ng ati ora kiro kiro" Ajurr riii wkwk

  • ASMARA ku selalu HAPPY , semenjak mendengar lagu HAPPY ASMARA.. walaupun lagunya sedih tp aku tetep menikmati nya ๐Ÿฅฐ

    • uluh uluh,semangat terus kakak

  • Merinding suara nya .......... Bagussssss TOP

    • terimakasihh kak

  • Segenap pasukan rakyat e pak ganjar mengucapkan "i love you mbak happy sukses selalu, terbanglah setinggi-tingginya menghiasi indahnya langit'"

    • terimakasih kak, support terus yaa

  • ''Aku mengenalmu secara tidak sengaja, mencintaimu secara tibaยฒdan dengan Tuhan memisahkan kita dengan cara yang sampai sekarang belum bisa aku terima''

  • "pernah bermimpi bergandengan namun pada kenyataanya hanya melambaikan tangan" 31 Desember 2021

    • tidur lagi saja dan rain mimpi itu kembali

  • Mama aqila hadir... Tak puter2 teruz gal dina tapi ora bosen bosen. Aku senenge versine sampean mb happy. Suaramu iku loh nancep ng atiku... dalem nemen... seneng melu2 nyanyi...

    • terimakasih kakk

  • Semoga Mba Happy Asmara dan Royal Music selalu sehat walafiat dan semakin sukses, Aamiin Ya Allah ๐Ÿคฒ tetap semangat dan jaga kesehatan ๐Ÿ™

    • aamiin aamiin makasih supportnya

  • Seneng banged sama lagu ini apalagi yang nyanyi mba happy. Sukses terus mba happy dan RC music

    • aamiin aamiin terimakasih

  • Selalu suka SM suara happy dan style nya santai ga kaya penyanyi dangdut yg lain

    • Yg paling tak snengi style sederhana tpi asyik.... Cocok nak pas joget nyenengke tenan ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ

    • disesuaikan konsep ya Kakak.

    • makasih kakk

    • Gas

  • Loo kaann... Bener kan emang bukan kaleng" ini Queen Kediri punya Bosss... ๐Ÿ˜œ๐Ÿค˜, Bukan jualan paras cantik ini emang suaranya merdu dan uenak legit banget ditelinga, bawain lagu apapun mesti pas dan enak, wes mboh ta laaaahhh... Ttp support Gasss duwurrr Petit.... ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Bismillah.. trending Aamiin ๐Ÿคฒ

    • terimakasih kakk

  • Suka bnget sama suara khas ny yng merdu.. Semoga trending sukses selalu mba happy asmara๐Ÿคฒ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    • terimaakasih kak

  • Mencintai adalah luka yang kuciptakan sendiri Terimakasih RC music dan mbak Happy Asmara sudah mewakili perasaan ku Pacitan 5 Januari 2022

    • terimakasih kak

  • Ora perpisahan sing dadi getuning ati Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Jare kowe wes ngukir jenengku Mbok patri ning njero atimu Yen iling mbiyen karo janjimu Tresnomu mung siji yo aku Ningopo saikine cidro Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo Sopo wonge sing ra bakal tatu Nyenengi wong koyo sliramu Ngomong cinta sayang mung ning aku Janji setiyo sak umur uripmu Ningopo sak ikine tego Ning ngarep moto kowe Nggandeng wong liyo Hohohooo keiris atiku Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu Mergo roso perihe ning njero dodoku Gulone manis isih manis madu Mergane sing mbok iris atiku Ora perpisahan sing dadi getuning atii Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu

  • Trendingkan Gessssssss.... Sukses terus buat HA & Royal Music

  • Penyanyi ter the best Indonesia Happy asmara I love happy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    • terimakasihh supportnya kakkk

  • "menaruh harapan pada seseorang merupakan seni sederhana untuk menderita" - ๐Ÿ™‚

    • semangat ya kaka

  • Semoga kakak sehat selalu cantik selalu dan kualitas suaranya terjaga terus,uwenak lagu lagu nya ๐Ÿ™โค๏ธ๐Ÿ˜˜neresep ndek ati kak โ˜•

    • terimakasih kak

  • Suarane lan lagune muanteeppp buangeettt. Sukses mb Happy

    • aamiin, terimakasih supportnya kak

  • BAGUS BANGET !!!!!

  • Mrinding denger suaranya mbak happy,meresapii bgt nyanyi nya ๐Ÿฅบ

    • semoga terhibur yah

  • Mantep suara ne mba HEPI ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    • Makasih ๐Ÿ˜Š

  • Gak pernah bosen dengerinnya ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

    • support terus ya kak

  • Jika dipertemukan hanya untuk dipisahkan, lalu untuk apa kisah indah yang kemarin kita bangun? ~Sukabumi medhot janji.

  • Sekeras apapun kita melupakan, yang namanya kenangan akan selalu ada di ingatan. โœ…

  • nahhh gitu donk musiknya enak banget di dengar tanpa ada suara kendang yg gk jelas di tengah2 lagu. trus berkarya sprti ini bos.. sukses

    • Makasih masukannya

  • Mbak kuprit seng kuat Yo mbak atas kepergiannya kakek tercinta ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜

    • siapp kak, terimakasihh

  • Suara mbak heppy bikin candu,, samua lagu yg di nyanyiin mbak hep selalu keren dan pesan pada lagu nya selalu tersampaikan kepada pendengar

    • terimakasih kaka

  • Kami di tanah rantau ngrasa Mampir di channel ini bisa buat tombo kangen rumah sukses terus dgn karya2nya ya HS dan RC.....salam dari cah Tulungagung di Korea

    • Semoga sukses selalu kak

  • Kenapa Kalau mbak happy yang nyanyi mesti uuenak lagune ,Semangat Terus buat mbak Happy dan keluarga besar RCM semoga terus menciptakan karya" yang bagus

    • Di yah belum hadir putih paling masih rebahan yah

    • Semua itu si garah siputi

    • Makasih banyak ya

  • Ayu tenan MasyaAllah mba happy Asmara ๐Ÿ’ž

  • Ku suka bgt lagu"nya mbk heppy asmara suaranya bening bgt lagunya bikin ambyar di hati rasanya

    • terimakasih kak

  • Sukses selalu.. RC music.. Mantaap

    • siapp kak, terimakasihhh

  • Suka banget sama lagunya kak,terimakasih telah mewakili sobat ambyar.sukses terus kak happy asmara. ๐Ÿ™

    • terimakasih kak

  • sukses selalu buat team dan bu bos pashati jakarta siap trendingkanโค

  • Menjadi berharga tidak butuh HARTA Dan menghargai tidak memerlukan MATERI MADIUN 31 DESEMBER 2021

  • Lek muk mbok nggo jajal kudune ojo aku. Sehat terus nggE CAH AYU HAPPY AND TEAM. RC MUSIC ... SUKSES SELALU .

    • @RC Music Aamiin yra๐Ÿคฒ๐Ÿผ, samaยฒ kk

    • aamiin, terimakasih kak

  • Selalu suka gayane mbah heppi . Selalu sederhanaa katokan kaosaann wes mboisss๐Ÿคฃ

    • terimakasih kak

  • Ming melu donga tambah sukses mbk happy asmara โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿ‘ di kurangi cidro ne ๐Ÿ’ช๐Ÿค—

  • Semakin bersinar dan terus melangit mba hepy โค๏ธ๐ŸŒน

  • "Ada hati teriris, dibalik cowok humoris" Cilacap 31Desember 2021

    • Cilacap berbahaya maszeh. Adipala, welahan wetan, Jepara wetan, adiraja, kroya siap pantau ๐Ÿ˜…

    • benerrr bangett

  • Tiap buka youtube mesti dengerin dulu lagu ini baru yang lainya๐Ÿคฉ

    • terimakasih kak

  • Salam dari Cilacap Nusakambangan buat mba happy,semoga sehat juga sukses trus,nyong senenge pol Maring sampean

    • terimakasih kak

  • Sukses selalu mbak happy .salam dari banten rangkas bitung pashatii tenanan. langgeng sama pak bos Dc ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Cantik SEDERHANA simple Gayanya... Moga sukses selalu buat Happy Asmara dan Royal Music๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Jenenge tok happy. Lagune ambyar Kabeh ๐Ÿฅฒ๐Ÿฅฒ

    • asline happy selalu

  • Umbreng-umbreng tidak pantas terbang bersama kupu kupu ๐Ÿฅ€

    • terimakasih kak

  • Cantik secantik suaranya. Salam kangen kak Happy Asmara Salam sukses selalu..

    • Salam sukses juga

  • Yokk bisa yokk... Trending trending... Semangat mba happy..

    • terimakasih kak

  • Tidak lain dan tidak bukan, hanya Ha&Dc pasangan yang selalu di nanti", suarane gawe candu

  • Jangan terlalu dalam mencintai seseorang,,,agar disaat dia pergi tinggalkan kita,,kita mudah melupakan nya... Ora Ono perjuangan seng sio2,,,seng Ono perjuangan seng di sio2'ne... GuseL.. Wonogiri selatan,, penghujung tahun31/12/21

  • lagu seng di nyanyikne almh koncoku pas lomba class meeting,terus dee juara 1 ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ’—

    • mantaap kka, semoga tenang disana

  • Haii kakak-kakak RC MUSIC โค๏ธ Suka sama konsep musik dan visualnya. Santai tapi tetep berkelas. Kalau boleh jadiin Lara Silvy buat jadi salah satu pengisi konten musik di ID-tv RC MUSIC. Sukses buat semuanya ๐Ÿค

    • terimakasih kak

  • Kk happy suaranya merdu banget.

    • terimakasih kak

  • Mantap..mbak happy..selalu tampil konsisten dan luar biasa...,God bless you..

  • Lagunya bikin baper... Di puter berkaliยฒ biar hafal lirik nya... Sukses selalu mbak Happy ๐Ÿ‘

    • aamiin aamiin makasih kak

  • Sukses selalu mbk happy ku, sehat dan tetap semangat njih... Doa yg terbaik buat pean dan royal music amiinn

  • Gitar kentrung ciri khas cmpursari menambah syahdu lan jeru

  • Mantap mbk happy .. .berkarya teruss nggh mbk ....

  • Sukses buat team HA and ROYAL MUSIC๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

    • aamiin aamiin kak cipa makasih banyak

    • Aamiin ditunggu karya selanjutnya

    • Sukses terus kak

    • haii kak cippa ๐Ÿ˜Š

    • Aamiin.... Ditunggu karya selanjutnya ๐Ÿค—โ˜บ๏ธ

  • wong ngapak hadir, sukses terus go mba happy asmara๐Ÿ‘๐Ÿ™‚

    • terimakasih kak

  • BarokAllah..uenak pas iki suarane adik cantik..sukses kalian rc musik dan mbak happy semangat berkarya..

    • Makasih dukungannya

  • Masyaallah suarane candu tenan toh mbaaakkk hep

    • ehehe terimakasih kak

  • Aku pernah dadi lilin sing wani berjuang matiยฒan demi ngancani petengmu, nanging aku bok pateni mergo kalah padang karo lampu terasmu:) #Banjarnegara 02/01/2022

  • Mbak happy selalu dandan apa adanya..๐Ÿค—๐Ÿค—suka..gak muluk"..

  • Getun e ngopo mbiyen ketemu.. Cen bab ati abot po meneh yen gak jodo ๐Ÿ˜‚

    • gawe pengalaman

  • Suarane Jan apik pol mbakโ˜บ๏ธ

  • Pancen happy asmara top tenan o

  • Ora perpisahan sing dadi getuning ati Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Jare kowe wes ngukir jenengku Mbok patri ning njero atimu Yen iling mbiyen karo janjimu Tresnomu mung siji yo aku Ningopo saikine cidro Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo Sopo wonge sing ra bakal tatu Nyenengi wong koyo sliramu Ngomong cinta sayang mung ning aku Janji setiyo sak umur uripmu Ningopo sak ikine tego Ning ngarep moto kowe Nggandeng wong liyo Hohohooo keiris atiku Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu Mergo roso perihe ning njero dodoku Gulone manis isih manis madu Mergane sing mbok iris atiku Ora perpisahan sing dadi getuning atii Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu

  • Suskes terus buat kak Happy Asmara team dan Royal music semangat terus untuk kak happy tetp humble terus berkarya๐Ÿค—

  • Ojo lali kopine lurrr Absen sek ro ninggal jempol

  • Suaramu mbk happy....gawe gk iso lali pokok e...kebacut men sg tau ninggal yo yo...๐Ÿคฃ

    • terimakasih kakk

  • Podo seneng e .nyatane dipisahno Karo mertuo ๐Ÿ˜ญKeleng kesilet tangan Iki tapi Ra metu getihe

  • Ora perpisahan sing dadi getuning ati Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu Jare kowe wes ngukir jenengku Mbok patri ning njero atimu Yen iling mbiyen karo janjimu Tresnomu mung siji yo aku Ningopo saikine cidro Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo Sopo wonge sing ra bakal tatu Nyenengi wong koyo sliramu Ngomong cinta sayang mung ning aku Janji setiyo sak umur uripmu Ningopo sak ikine tego Ning ngarep moto kowe Nggandeng wong liyo Hohohooo keiris atiku Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu Mergo roso perihe ning njero dodoku Gulone manis isih manis madu Mergane sing mbok iris atiku Ora perpisahan sing dadi getuning atii Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi Nyenengi sliramu gawe loro atiku Getune nyapo mbiyen ketemu

  • Pasukan RC Music dan Pashati Ponorogo hadirrrrr , gassss banterr trendingkan yokkk

  • Happy swarane pancen enak, pas di undang ng tonightshow kae asli enak bgt aluss

    • terimakasih kak

  • Bertahan sakit berpisah sulit๐ŸฅบKekuatan seorang istri hanya anak!

    • Podo aku yo bingung mbak asli

    • semangatt kak

  • Aku pernah mencintainya dgn begitu besarnya, hingga akhirnya dia pergi meninggalkan luka dgn begitu dalamnya๐Ÿฅบ

  • Sumpah bagus banget sebelum tidur sya lihat lagu nya kak happy asmara

    • terimakasih kak

  • "MENCINTAIMU ADALAH LORO SENG TAK SENGOJO" Kediri-23-12-2021

  • Mas suwun ya wes ngancani hariยฒku 2 bulan (gak genep) terakhir wingi, suwun bgt, nasihatmu sek tak elingยฒ kok, suwunlah pokoke ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™๐Ÿป

    • sabar ya kak, semangatt

  • Kamu tidak akan menemukan kebahagiaan yg sama disosok yg berbeda , setiap orang punya peluk hangatnya masing masing, punya nyaman pundaknya sendiri sendiri. Maka dari itu satu yg pergi tidak akan bisa digantikan dengan seribu yg datang...

  • Asyik banget musiknya manis beneran jelita cantik yg nyanyi merdu amat suaranya sangat menghibur, semoga sukses selalu.

    • aamiin, terimakasih supportnya kak