Happy Asmara - Dalan Liyane ( Official Music Video ANEKA SAFARI )

Dipublikasikan tanggal 7 Peb 2020
Dalan Liyane - Cipt. Hendra Kumbara ..
Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia โžก Aktifkan SUBTITLE ..
Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ammbyarkan kolom komentar ..
sopo sing kuat nandhang kahanan
sopo seng ora kroso kelangan
ditinggal pas sayang sayange
pas lagi jeru jerune
koe milih dalan liyane ..
Title: Dalan Liyane
Artist: Happy Asmara
Album: The Best Aneka Safari
Songwriter: Hendra Kumbara
Arr : Maska & Deblong
Visual : Benz Kharizta
Versi Hendra Kumbara : id-tv.org/tv/video-Msj8WvqsHYY.html
Tersedia Aplikasi Android ANEKA SAFARI DIGITAL di bit.ly/2I9DNep
**Aneka Safari Digital merupakan Aplikasi Resmi**
Available download & streaming on :
iTunes: apple.co/2SuZVqH
Spotify: coming soon ..
Deezer: coming soon ..
Buy on Amazon : coming soon ..
Unduh Aplikasi Download Resmi Aneka Safari Digital : bit.ly/2I9DNep
Other Popular Video From Our Artist :
Nella Kharisma | bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | bit.ly/SyahibaPlayASR
Lutfiana Dewi | bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Nanda Feraro | bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | bit.ly/MalaAgathaPlayASR
Ikuti Seleksi Artis Nasional ANEKA SAFARI dengan cara upload video kamu di ID-tv dan Instagram jangan lupa sertakan mention @safarirecords dan hashtag #AnekaSafariRecords
***
Connect with us:
Facebook : facebook.com/anekasafarirecords
Twitter : twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : instagram.com/safarirecords/
Contact :
Tlp. : +6282333038023 ( Admin )
Email : info@anekasafari.com
Copyright ยฉ 2020 Aneka Safari Records. All rights reserved.
#HappyAsmara
#Music
#AnekaSafariRecords

Komentar

  • Semoga lagu ini bisa menghibur, dan bisa diterima masyarakat luas. Utk yg sudah hadir happy ucapkan terimakasih. #PASHATI bantu share ya. Makasih

    • Aku demen irungmu pas kembik2 mbak ๐Ÿ˜‚

    • @PASHATI VIDEO hadirr

    • Mb happy asmara ,,blh sdkt curhat gak,,sp tw bs d jadiin lagu.. hehehehe

    • sukses selalu buat kak happy asmara. aku tak punya apa2 yg bisa kuberikan untuk kakak hanya doaku yg selalu ku panjatkan untuk kakak semoga sehat & sukses #pemuja rahasiamu

    • Blitar hadir :)

  • Bikin video "dudohno aku" dong pengen denger versi neng heppy

  • Yang dengerin musik ini ambyar.. Like๐Ÿ˜Š

  • Karo sing asli kok akeh ini viewne hadeh

  • Saya sedih kalu di tingal pacar

  • mantullll

  • Sopo seng kuat nandang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang-sayange Pas lagi jeru-jerune Kowe milih dalan liyane Sopo seng kuat ditinggal lungo Sopo seng atine ora loro Kenangan seng wes tak lakono tak simpen nek jero ati dewe wes ra dadi siji โ€ขYowesben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati pesenku mung siji seng ati-ati Isoku mung mendem isuk tekan sonten mergo sadar diri kulo dudu sinten-sinten Yowesben mung tak pendem roso seng onok neng jero dodo tetep tak dongakno mugo urep mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun , cekap semanten maturnuwun๐Ÿ˜Š

  • Hadir nyimak ya kakโค๐Ÿ˜๐Ÿ‘

  • Jawa timur ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Lagune Jan muasok awalan๐Ÿ˜˜

  • Meski aku bukan orng jawa, tapi aku suka dengerin lagu ini, kaya pas aja sama perasaanku hhe๐Ÿ˜‚

  • Bagus lagunya๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™

  • Gawe anak putu seng mbesok ndelok komen e Iki...pas Iki Mbah mu /bapak mu njogo seng duduk mestine di jogo

  • Apa cuma gw.Orang sunda tapi doyan banget dengerin lagu lagu jawa๐Ÿ˜ Cek basa sunda namah Mandeppp pisan lhhh laguna,mantepp pokokkna.manteep sedihhhna๐Ÿ˜ญ

  • pesenku mung siji ojo lali q di RABI mz๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  • ๐Ÿค˜

  • Bukan e menghibur malah nambah AMBYAARR :)

  • Wes dicobo ngelakoni sak kuat kuat e ati nanging nyatane yo ati ne tetep ambyar!

  • Bagus

  • Pasukan bar bar anti ambyar mana suaranya wkw

  • Semua akan Ambyar pd waktunya Pernah seneng ehh tibak e wes onk sing due Nyesek Rasane pdahal aku ro dek e wes podo seneng e tapi Terhalang ro sing kae..๐Ÿ˜ญ

  • Bagus lagu in q suka ๐Ÿ’

  • Yo orx tegel nx ninggal happy asmara...^_^๐Ÿ–ค

  • Pasukan ambyar cungg โ˜๏ธ๐Ÿ˜ญ

  • 3thn 6bln bkn waktu yang sebentar :') Aku rindu kamu :') Bekasi, sedang hujan. -27 02 2020-

  • Ya wes ben tak lLakoni ngantii... sak kuat kuat.e atii.. 27 Februari 2020 ..Jakarta..๐Ÿ’œ.

  • Pesenku siji sing ati ati.. Kadang yo sadar aku mung elek wong Rendahan lewih apik mudur wae ๐Ÿ˜‡ Mugo nemu sing lewih apik lah pantes nggo samepan๐Ÿ˜ฅ Menghayati lagune๐Ÿ˜•

  • Gendang e dapet puoll

  • pie kabare wong sewestau ngelarani atiku.. mugo2 saiki koe iso bahagio ro pilihanmu..

  • Mbak e Ki opo onone..cantik..apa adanya...sukses selalu mbak Heppy...salam dari orang gunungkidul

  • ๐Ÿ‘ฆ : dek jgn lupa maem.. ๐Ÿ‘ฉ : ngge mas.. ๐Ÿ‘ฆ : jgn lupa jaga kesehatan.. ๐Ÿ‘ฉ : ngge mas..e. ๐Ÿ‘ฆ : jgn lupa ibadahe juga ngge ๐Ÿ‘ฉ : ngge.. Mas. E juga jgn lupa. juga..๐Ÿ˜Š ๐Ÿ‘ฆ: jgn lupa nopo de.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿค— ๐Ÿ‘ฉ : jgan lupa juga kalau kita hanya sebatas konco mas.. ๐Ÿ‘ฆ : ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ’”๐Ÿ’” Ambyar... Sak ambyar ambyaree. .. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ช

  • Pakde didi king ambyar, dek happy queen ambyar..

  • mantap lagunya. kena di jiwa ku. nampaknya Happy bakal jadi artis koplo favret saya selepas via vallen dan nella. terus berkarya ya Happy Asmara! all the best. ๐Ÿ˜˜ Malaysia, 27 Feb 2020

  • H I R U P MAN! Wonosobo, 27 Februari 2020

  • Request video klipnya sugeng dalu dong mbak hep.... Makasih

  • Diri kulo dudu sinten sinten 03:57

  • Ojo nanges mbk.r mentolo q nguwasine gk r ono tisu ana e me serbet mbk wlwkwkkw

  • Semoga sehat selalu mantanku๐Ÿ–ค

  • Aduh jero :(

  • Ayo like & subscribe..... Biar happy asmara menjadi top trending no 1.

  • Udh berpuluh-puluh kali play lagu ini :'

  • Di tgl pas sayank2e,, Di tgl pas jeru2ne,,, Yo wes ben tak lakoni nganti sak kuat2e ati,,, Pesenku mung siji sg ati2,,, Isoku mung mendem isuk tekan sonten,,, Mergo sadar diri kulo dudu sinten2,, 26 February 2020 Jeruu koyok atiku,,hik

  • Bandar Lampung 26 February 2020 sikap nya berubah menjadi dingin

  • Ditinggal pas lagi sayang sayangnya pas lagi jeru jeru ne๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ

  • Sbr2๐Ÿ˜„

  • Di tinggal pas lagi sayang2e . Ditinggal pas lagi jero2ne . #tegal_26_februari_2020

  • Kebumen 26 - 02 - 2020

  • Wih beb :v

  • 27 februari 2017, pas lagi sayang sayange ditinggal lungo, Ambyar๐Ÿ’”

  • Makin gue perhatiin mbk hapy kok mirip miyabi bibir nya

  • 10 tahun kalah karo 1 minggu. Wonogiri 23_3_2019

  • Moco lirik lagu nangis e Sampek ngunu ...asem

  • Sawahkidulofficial ID-tv chanel

  • fans happy asmara hadir ,,,pngen deh rasane duet bareng mbak happy asmara

  • kolom komentar seketika dadi tempat curhat ๐Ÿ˜ญ mesake rek, lagune ambyar pisan ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • Yo wes ben tak lakoni nganti sakuatkuate atiiii๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • 3 tahun tunangan akhirnya cuma jadi tamu undangan๐Ÿคฃ

  • izin save๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  • Radadingopo beno anamong cobo

  • Bahasa inggrise rabi married. Ditinggal rabi morad marid..