Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)

Dipublikasikan tanggal 15 Mei 2020
#happyasmara #dennycaknan #getunmburi #jawabankartonyono #kartonyonomedotjanji
Happy asmara feat. Denny Caknan - Getun Mburi [ JAWABAN KARTONYONO]
Lagu ini merupakan kolaborasi pertama antara HAPPY ASMARA dengan DENNY CAKNAN.
Getun mburi adalah lagu jawaban dari kartonyono medot janji milik denny caknan. Happy asmara adalah sosok yang meninggalkan Denny Caknan karena suatu alasan. Mau tau alasannya? tonton sampai selesai ya...
Lirik
Prapatan Kartonyono terkenang
Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal
Aku kelingan ayeme pengertian
Kowe Mantanku paling kurindukan
Nyadari aku ora iso lali
Saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
Tanpo kowe uripku ambyar
Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk'an
Durung ngerti arti pengertian
Saben aku kelingan
Meeesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan
Reff :
Kartonyono aku sing medot janji
Aku sing ngelarani
Saiki getunning nburi
Nyesel ning ati
Ora nyono nyatane terus kangen
Isih tresno karo kowe
Banget tak rasakke
Opo kudu balikan karo kowe
Instagram : instagram.com/pragita.hiza/
Credit
Master own by Pragita Hiza Indonesia
Artist : @Happy Asmara Music feat @DENNY CAKNAN
Producer : @theoanggara
Komposer : @Faiz Alhabib Official
Arranger : @I S H A L
Mix master : @I S H A L
Clip Director : @rasyidarari
klik untuk subscribe :
klik link di bawah ini untuk mononton video lainnya :
Happy Asmara - Putih Abu Abu (Official Music Video)
id-tv.org/tv/video-NrHd5NtQBk8.html
Jihan Audy - Konco Jadian (Official Video)
id-tv.org/tv/video-mwCXDo-pPas.html
Deviana Safara - Sewates Mantan (Official Music Video)
id-tv.org/tv/video-LZhbukAegN4.html
Theo Anggara - Hujan (Official Music Video)
id-tv.org/tv/video-sxlDazukhKs.html

Komentar

  • Saatnya giveway!! Hadiahe pulsa 200.000 buat dua pemenang.. caranya gampang. #ADUPANTUN sama mimin di kolom komentar ini.. kasih hastag #ADUPANTUN #HAPPYDENNY #JAWABANKARTONYONO . Boleh lebih dari sekali ya lur.. Ok dimulai dari sekarang..

    • @PHI MUSIC oke tak tunggu boskuu

    • Nonton PHI music lagi tayang Nontone disambi ngopi tiwas wes kadung sayang malah nguciwani dadi loro ati #ADUPANTUN #HAPPYDENNY #JAWABANKARTOYONO

    • @Laras Septi pengumumanya di kolom komunitas mbakyu

    • @PHI MUSIC dimana min ngumuminnya

    • Iwak e kali di pancing Karo sumali. Kediri,Ngawi insyallah dadi siji #adupantun#happdenny#balasankartonyono

  • Jodohkan.... Duet maut...

  • Ini yang gua tunggu

  • teruntuk mantanku listy #ADUPANTAU

  • #hapy asmara selalu dihati😘😘

  • Jowo ro indone rdo pie yo πŸ™„

  • Selalu kereeen

  • Suarane mbak Happy panggah lembuutt syahduuuu

  • Kartoyo nilai 9 Kalau ini 6.5 Mung cidro seng 10 Lanjut trus...kalian masih bisa berkembang karena yang sempurnah sudah tak akan ada lagi πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡

  • Saling suka. saling mengikuti. Saling menjga hati masing masing.saling sayang.tapi sayang tak ada yg mau memulai... Wates. kulonprogo 14 maret 2019

  • Sing nggarap musike bassist. Dadi tenan joss bas basane

  • Kembali lagi pada SELERA. Ada yang suka ada yang tidak☺ kalo ditelingaku enak2 aja ko😍

  • Videoclipe ndak sip blas, kamerae goyang2 gk jelas dan biasa saja jauh lebih bagus video clipnya kartonyono mdot jnji

  • Menyang kedai numpak taxi Ojo lali pesen kopi Kediri - Ngawi sing dadi saksi Asmara mas Denny dan mbak Happy #ADUPANTUN #HAPPYDENNY #JAWABANKARTONYONO

  • Hadir sek nonton idolaku happy asmara.karo mas deny...sehat selalu

  • Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan.. >>>>> balen ae cak,,

  • cinta banget sama happy asmara dan ngefans banget fans hapy asmara like ya LIKE

  • Bolak balik tak putar ini lagu utk cari enaknya ... Tp kenapa belum dapat enaknya. Apalagi di reffnya, ap karna nadanya kurang tinggi seperti kang deny.? Di tambah nada di ujung lagunya... #hanyapenikmatmusik

  • Ko aku sedih 😒

  • Mas denny sama mbak happy pasangan serasi πŸ˜†

  • Keren sih collab nyaπŸ˜‚

  • Ga ush pake properti tas mengurangi keindahan km neng

  • Nada y kurang mbak kalao bisa lebih greget lagi

  • id-tv.org/tv/video-dpsMl2uFceU.html Tonton lur

  • Ihirrr

  • Njeru

  • untuk anakku, jika kamu melihat ini kelak... bapakmu mengetik komentar ini sebelum ibumu ngajak balikan. Purworejo, 26 Mei 2020

  • setelah sekian lama baru kali pertama ini betina ngaku salahπŸ˜…

    • Dan hanya di video saja jangan harap di kehidupan nyata gt ya 🀣🀣

  • Aku suka kamu, kamu suka dia, tapi dia sayangnya nggak ke kamu. Wkwkw lucu ya? Cinta serumit ini

  • Kualitas e record e mugo ditingkatkan nggeh

  • Mbudalo malah tak duduhi dalane, metu kono belok kiri lurus wae, rasah nyawang sepionmu sg marai ati nambah mbebabani, Padahal lirike ws mengispirasi para lelaki lemah, seng gampang nangis mergo patah hati, Lah ning clip iki malah nakoni kabar mantane, ternyata susah move on jg Mas Deny 😬

  • Masio wong Kediri pokok,e Tasya rosmala selalu di hati

  • Kalian berdua semoga berjodoh mbak hep karo mas Denny cakNan

  • Isi Yakumoir Supardi AbikgmoπŸ‘πŸ™πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸŒ·πŸ’šπŸ’š

  • dan mereka akhirnya jadian

  • untuk komposer dan arranger nya, anda semua piling good 😁😁

  • Wis ngono kuii nek wis sukses lg getun njaluk balen wkwk

  • Neng malang tuku sendal Kadung sayang malah ditinggal Nandur kembang Nang jero kendi Kadung sayang ditinggal rabi Tuku kloso neng pasar Legi Kadung lungo ora Bali Mangan gedang neng pinggir kali Yen wes ilang Ojo digetuni😁😁😁

  • Tambah gemuk ae mba Happy asmara..... πŸ˜…

  • Ambayarrrr...keren mba....terus berkarya lagu campursari

  • Muantab... sopo sing setuju nek mbak happy & mas Denny jadian, like lur ...

  • Terlalu soft suara mba happy

  • Mantaaapp Pokoknya Semoga Akhir Tahun Tembus 1 Jt Subscribers Amiinn πŸ™

  • gua jadi keinget lucinta luna gara2 liat poni sama model rambutnya neng heppy asmara

  • Lagune ngawur lurrrrrr.. sing mantep yo tetep "kartonyono"...

  • Mantep banget

  • Musiknya kurang slow mas,jadi kesan ambyar re ora intok..jajal gae akustik trus kendange jo patek akeh..saran yo mass. πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

  • Lagu duet continue terbaper..

  • Lebaran Virtual - Anakana | Official Music Video id-tv.org/tv/video-p3DXcvEF7qE.html

  • Kartonyono Prapatan nggon nyegat bus. Hayoloh belasan tahun lalu

  • πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Musiknya kurang melow

  • #DIRUMAH AJA

  • Mantap..

  • Lagu ciptaan sapa iki

  • Penyesalan namanya Getun Mburi, neng ngarep jenenge teras😁

  • Ninggal jejak 23/05/2020

  • Keren lagunya pertama dengerin langsung ambyar mantap 😍😍😘😘

  • Pertamane enak terakire kok kurang

  • Lagunya gak ngena ...gak pas dan nggak SE klik karton Yono medot janji

  • Nggak nyambung..dan gak enak didengar...nggak nyentuh

  • disini mbak happ cantik banget

  • Mantep

  • Cuk feat nya KW

  • Maunya ada terjemahan Bhs Indo spy lbh ngerti artinya...salam dari Medan

  • Mantap id-tv.org/tv/video-jQGSjx6Dclo.html

  • Bagus bgt

  • ceritane podo dalan tresno ku, tapi sayang aku wong jogja udu wong ngawi. dadi ra ono tugu kartonyono wkwkokwok

  • Happy Asmara & Denny Caknan adalah 2 Artis Jawa Timur yg sedang Melambung Namanya...

  • prapatan kartonyono terkenang naliko nyawang spion pas kowe tak tinggal aku kelingan ayeme pengertian kowe mantanku paling ku rindukan nyadari aku raiso lali saben kenangan karo kowe sing wis tak larani aku ngakoni saiki berantakan tanpo kowe uripku ambyar mbiyen aku sekarepan, kakean penjalukan durung ngerti arti pengertian saben aku kelingan, mesti ketangisan ora kuat ijenan kartonyono aku sing medot janji aku sing ngelarani saiki getuning nburi nyesel ning ati ora nyono nyatane terus kangen isih tresno karo kowe banget tak rasakke opo kudu balikan karo kowe mbiyen aku sekarepan, kakean penjalukan durung ngerti arti pengertian saben aku kelingan, mesti ketangisan ora kuat ijenan kartonyono ning ngawi medot janjimu ambruk cagakku nuruti angen-angenmu sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani budhalo malah tak duduhi dalane metu kono, belok kiri, lurus wae rasah nyawang spionmu sing marai ati tambah mbebani getun kuwi ono ning mburi …. wes tau mblenjani getun kuwi ono ning mburi …. wes tau mblenjani janji

  • Bersambung ,,,,🀭

  • Lagune terlalu datar

  • Wis 1 juta kok durung trending yo? Mungkin kurang mas Denny kali kalau duet berdua pasti trending

  • feat nya dimana ? nyesel nonton gue wkwkw

  • Wah.. keri lurr aku

  • Suwe2 kartonyono ndase mumet mergo di gawe judul lagu trs

  • Sip

  • Mbiyen koe nandi dekk? Saiki getun oraa isoooooo

  • arepo piye piye..,tetep juosss... pokok'e #dewewaniloss

  • Semoga Mereka Berdua Berjodoh Aminnn πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…