Happy Asmara - Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Dipublikasikan tanggal
Official Music Live from Happy Asmara - Lemah Teles

Tresno Kepenggak Morotuo : id-tv.org/tv/video-q3NlBsv8zO8.html
Happy Asmara - Haruskah Aku Mati id-tv.org/tv/video-CObsLqBBZPo.html

Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Viki Prasetyo
Videographer by Maska Crewaktif
℗ & © Maska Music Records

Location : Foresthree Kitchen X TEMPATBERCAKAPKOPI Kediri

Lagu Ambyar Terbaru : www.youtube.com/watch?v=HVLtK...

Musisi :
Cuk : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Colopot
Kyboard : Hendra
Saxophone : Wahyu

Sound Engineer : Taufiqul .R

Lyric :
Lemah Teles

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales






FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro

Follow us :👇
Facebook : -
Instagram : -
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : bit.ly/2SfBITq​

Subscribe : bit.ly/SubsMusicInteractive​

Music Interactive's Entertainment's ID-tv is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-tv MCN
servicesdirectory.withyoutube...

Komentar

  • Terimakasih musik interaktif terimakasih happy asmara sukses selalu 🔥🔥😍😘

    • Beruntung mas, SANGAT COCOK dengan karakter suara n attitute happy, yg lain blum tentu semenarik ini..

    • @Irfan maulana Maulana TT yu Yuan yang ada pada malming r Uut Tut Wuri Handayani logo dan tulisan utama Uut to UUtersebut dan tidak tumbuh di atas yu Wi Uut Permatasari Dan Akina ye RTH nb y akan pernah bisa gy Tut ibu fua Fu

    • joss musik nya

    • MANTEP LAGI CIPTAAN SAMPEAN MAS

    • *TOP CHART 50 SPOTIFY* *12. Bahaya* ⬆️ Arsy Widianto, Tiara Andini _Karya Yovie Widianto_ Yok, naikin lagi. Bismillah... Posisi #1

  • Penghantar tidur bgtt ini mah

  • Agil camus ditunggu balesan koment nyaa

  • Kendangane joss

  • Mbak happy suarane saman jan mantep tenan uenak dirungoke❤❤❤

  • namine sesuai karo raine di pandeng gawe hepyy

  • Minta tolong yang back song/ yang teriak" nya kurangin biar bersih rekamannya kak

  • Genah genah ngadengekeun ehh Aya Sora nu seseurian si emang beking pokalna,duh ngarusak suasana ajig teh😒

  • Cakep beudh dah ah dek happy

  • Yg komen sama2 dari Kediri nya mbak Heppy mana likenya 🥰

  • Aku karo koe ibarat tangi isuk karo dino minggu, Racocok blas.

  • Gooddd👍👍

  • Sukses terus mba happy

  • 👍🏻

  • Di antara artis lain yg vdio clipnya bgus dan keren cm happy as smra yg nyyiny gk cum di pggung aja btl nggak gaeessss

  • Di antara artis lain yg vdio clipnya bgus dan keren cm happy as smra yg nyyiny gk cum di pggung aja btl nggak gaeessss

  • Asik

  • Raffi Lagu LemateLeS❤👍💜

  • Bagus banget HAPPY asmara nomer 1 klo yeni inka no 2 sih

  • 😭

  • semakin lama semakin bagus membuatku terkesan lanjutkan

  • Memang luar biasa

  • Terima kasih por la traduccion asi sabemos mas de indonesia saludos desde "peru"

  • Mustahil kaga joget 😂

  • Sukses selalu Semeton,tetap semangat,,salam dari Lombok ☺️

  • "Happy elek hokyaa"😂😂

  • LAGU INI JUDUL ASLINYA : GHOSTING...

  • Ditunggu manggung di GOFUN BOJONEGORO lagi

  • Cover Lemah Teles yg paling bagus si mnurut saya👍

  • Mantep......lagunya bagus....penyamyinya cakep....

  • Gemoyyyy

  • meletrene wes losss...

  • 3:31

  • 35:1

  • Enak banget lagu nyaaa

  • 👍is the best👍

  • Cocok untuk suara happy asmara

  • ENAK ENAK AE

  • kakak semuga kedepan nya sukses dan lagunya bagus banget👍

  • "Katanya pula, bukan soal waktu, tapi rindu yang ada malah menjelma sendu." Jombang, 26 September 2021

  • "Katanya bukan soal jarak, tapi sekat yang tercipta bikin hati kian sesak." Jombang, 26 September 2021

  • suarane mantep merdu cocok pas...

  • kudu ngguyu rai ne sing ngedrum

  • Enak bget lgu nya menghibur☺️

  • Terima kasih mass lagu nya semoga lancar rezeki ya , sehat selalu ,

  • cengkoan neee jan

  • Mnteb Jan mbk happy 😘

  • 👍

  • Pemain drum nya kayak x yg main di O.M lagista sama Nella lagu jaran goyang

  • Wlaupun ga ngerti artinya...v bisa nyampe ke hati..suka lagu2nya happy suaranya enak banget lembut.

  • Plek koyo ayu ting ting

  • Happy Asmara ❤️👍👍

  • Apa cuma mata aku doang yg lihat Drumer nya mirip kemal stand up comedy 🤔

  • Kurir ditempat saya kerja mesti nyanyi lagu ini jadi,terngiang-ngiang saya,auto nonton yekan hwhw. Grogol,Jakarta Barat 26 September 2021.

  • #bukanmaen

  • Wihhhhh,, yang main drum Strikernya Tottenham hotspur 👏👏👏

  • Reques mas broo.. lagunya happy asmara "lungamu ninggal kenangan"

  • Hai happy asmara kenalan sama aku namaku putri aku minta nomer WA kamu cantik

  • mletre asekkk ;D

  • Adem, walo full power 😀

  • Musiknya keren,,mba happy jogetnya asiik bgt,suaranya bagus...top 👍👍

  • 0:25 sama 5:35 itu yg bener turs apa trus ya? Di subtitlenya?, Kalo penyanyinya keknya bilangnya trus deh?

  • ❣❣ happy asmara

  • Denny caknan

  • Masut lemah teles

  • Sukaa mba Happy dan lagunya sejak pertama kali dengar lirik pertama lagu Tak Ikhlasno.. Semoga semakin sukses mba.. Terus berkarya..

  • Dia nyengir gua ikutan nyengir

  • Juosss 2 bln lebih 7 hari viewernya 33 juta, sukses terus buat mas Vicky pencipta lagu ini

  • id-tv.org/tv/video-JPpNCiJ_4mY.html

  • Sukses trs mba happy... Stiap hari slalau dengerin lagu yg di nyanyiin mba happy enak di dngr pas bgt kendangY jg wenak.. Bkin smngt msk 😍

  • Paling terbagusss sii inii

  • Suara mbak happy ncen renyah lan lemak.. Paling suka versi lagu mbak happy asmara

  • Senyumu koyo areke mbk hep

  • Desa jangrana cilacap hadir

  • Mbien janji bareng karow ak janji tekan sak lawase, tp sak ik ketemu penakmu koe teros ninggal ak , jjr ak durong biso nompo keyataan .

  • Bagus banget 😍 suaranya ... merdu

  • Mantap Happy Asmara...... 👍🙏

  • Kowe selingkuh ngiwo nengen tanpo nguwasne aku,tak bales Kowe loro,Iki salahe sopo..

  • ogheyyy

  • santuy asik nyentuh penak nuntun lagunya. TEMPAT ASIK JUGA BUAT NGOPI 👍👍👍👍👌🤟😘

  • Tak tabrak koe loro... Iki salahe sopo... 😅

  • Aku

  • Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janj bareng bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medetke angen angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

  • G' ada bosen"ne denger suarane happy

  • Suskes selalu hepi assmara

  • Versi paling top banget..

  • Gak bosen ngerungkono suarane mbak happy

  • Mirip ayu ting tong

  • adem bener suaranya happy asmara, santun di kuping suaranya. cengkoknya juga enak banget pas bagian lemah teles.

  • Nyowone metu lagu iki

  • Alunan musik enak yg ini

  • Lemah teles Gusti ALLAH seng mbales

  • I LOVE YOU HAPPY ASMARA

  • Bagus happy Asmara yg mbawain....menurut aku siiy....

  • Mantep😊

  • Tiap pagi, tiap pulang gawe gw puter ulang nih lagu , kayanya gw kecanduan sementara nih .

  • Fixlah ini cover ter asik...

  • mantep swarane tenan

  • Bukan pecinta koploan tapi ini candu bangett😭😭😭

  • Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janji bareng-bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medotke angen-angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan, hoo-oo Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janji bareng-bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medotke angen-angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Lemah teles gusti sing bakal mbales