HAPPY ASMARA - LUNGAMU NINGGAL KENANGAN ( GOLEK LIYANE ) [ Dj Remix ] ( Official Music Video )

Dipublikasikan tanggal 16 Okt 2020
HAPPY ASMARA - LUNGAMU NINGGAL KENANGAN ( GOLEK LIYANE )
Title : Golek Liyane
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Ines Minto Hermawan
Produksi : FORTUNA ENTERPRISE
Lyrics :
Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase
Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane
Reff..
Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun
1.GOLEK LIYANE -HAPPY ASMARA
bit.ly/GoLi-YT
2.DEWE WANI-SAFIRA INEMA
bit.ly/Dewe-YT
3.MOLAK MALEK CERITO-YUNI VEBRA
bit.ly/Malik-YT
4.SORRY SORRY YANK JIHAN AUDY
bit.ly/Yank-YT
5.SIRO-DEWA KIPLI
bit.ly/Siro-YT
6.DITINGGAL PAS SAYANG -YUNI VEBRA
bit.ly/PasSayang2-YT
7.NGELEBUR WELAS- ARNILLA PUTRI
bit.ly/NgWel-YT
8.HAPPY ASMARA - PREI LAYANGAN
bit.ly/PreiLay-YT
9.SAFIRA INEMA - AKU SING BERJUANG WONG LIYO SING NYAYANG
bit.ly/Nyayang-YT
10.ROSYNTA DEWI - COBO KOWE DADI AKU
bit.ly/CuKoDA-YT
11.HAPPY ASMARA - LALI RASANE TRESNO
bit.ly/LaliTres-YT
12.YUNI VEBRA - NUTUPI LARAKU
bit.ly/NULAR-YT
13.HAPPY ASMARA - NDASKU MUMET NDASMU PIYE
bit.ly/NDASKU-YT
14.JIHAN AUDY - SAKITNYA MERINDU
bit.ly/SaMer-YT
15.HAPPY ASMARA - PERGI HILANG DAN LUPAKAN
bit.ly/PHDL-YT
16.ROSYNTA DEWI - WES SUWE
bit.ly/Suwe-YT
17.FIRA AZZAHRA - ASW (Aku Sayang We )
bit.ly/ASW-YT
Subscribe : bit.ly/SubsFortunaEnterprise
Follow us :
Facebook : Fortuna Interprise
Instagram : @Fortuna_Enterprise
FORTUNA ENTERPRISE's ID-tv is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-tv MCN
servicesdirectory.withid-tv.org/username-directorypt-digital-rantai-maya-drm
#HappyAsmara #GolekLiyaneRemix #FE

Komentar