HAPPY ASMARA - MADIUN NGAWI (Official Live Music)

Dipublikasikan tanggal 8 Jan 2022
HAPPY ASMARA - MADIUN NGAWI (Official Live Music)

Title : Madiun Ngawi
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Sonny Josz
Arrangement Music By : Royal Music

Musisi :
1. Delva = Gitar Akustic Rhythm
2. Egy Fajar = Gitar Cuk
3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan / Cak Yakup= Kendang/Ketipung
5. Firman = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. Timothy Pradana= Saxophone
8. Vicenza Totti= Bass

LIRIK
Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Komentar

  • Kurang lebih wes 100x tak puter ... Enak bgt mb happy

  • Terminal Madiun Ngawi kenanganku

  • Musiknya, suaranya, pokoknya semuanya muwaanntapp poll!

  • versi uenak setelah deny sama yenni ... masok mbak happy

  • Pashati Jombang hadiiiiirr siap menantikan dan meramaikan karya² kak Happy, sukses selalu untuk kak Happy dan RC Music

  • Dahlahhh enak banget ,bismillah lagi belajar lagu ini hihi

  • Pasukan RC music siap solo raya hdir gas trending

  • Suaranya jann uenak sukses buat mba happy siap trendingkan lagi

  • wenakkkk mbak happy...

  • Josss tenanlah dek happy💃💃💃

  • Mantaab..apalagi klo duet karo pak boss denny tambah joss

  • Tidak di ragu kan lagi suara mbak happy

  • Sukses selalu cah ayuu,,dari Purbalingga selalu hadir untukmu

  • Terminal madiun ngawi kenanganku

  • Suaranyaaaaaaa❤️❤️❤️❤️

  • Wenak puoll suarane bu boss😍

  • Kece abis sih kalau ini, nggk kelewat pokoknya, semangat dan sukses selalu untuk mbk happy dan RC musik😍

  • Ora lali to janjine ning pasar sambi, ora ditinggal..

  • Semangat dan sukses selalu buat kak happy dan rc music

  • Gilaaa keren banget mb happy dan RC Music pertahankan kualitas suara dan musiknyaaa 🥰🥰