HAPPY ASMARA - OJO NANGIS (Official Live Music Video) | Ojo Nangis Seng Uwes Yo Uwes

Dipublikasikan tanggal 16 Sep 2021
HAPPY ASMARA - OJO NANGIS (Official Live Music Video)

Title : Ojo Nangis
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)
Arr music by : Royal Music
Location : Luv Kitchen Lounge Kediri

Musisi :
1. Egy Fajar= Gitar Cuk
2. Delva = Gitar Akustic Rhythm
3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan Mbendoel = Kendang/Ketipung
5. Fuad = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. WAHYUSAX = Saxophone
8. Fajartricahyo = Bass

LIRIK
Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo - sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

Komentar

  • ojo nangis,aku ngerti kui abot, tapi tulung diselehne disek,,,,,SAWANGEN AKU YO😘❤️ aku seng sayang karo awakmu,mosok panggah de'e seng mok botne,,,,BERAT😥😥 aku seng berjuang de'e seng disayang,,,,SAKIT BANGET💔💔💔

  • Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis njogo ati Kowe dolanan ning mburi Kabeh sing tak perjuangke sio-sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati Kudu mlaku dhewe-dhewe Larane tak tanggung dhewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune

    • ada yg salah sih dikit2 tp okeh laah 😍

    • hehehe, oke kak

  • Adem banget denger suara happy asmara 🙏

  • Apik tenan mba Hep... The Queen of Ambyar 😍👍🏻

    • makasih kak support terus ya

  • Seneng tenan aku ngerungoke suarane Mbak Happy Asmara Suarane merdu Polllllll ❤️

    • @RC Music Jangan panggil Kak 😭😭 Dek aja aku masih kelas 6 😭😭 Iya,kak pastilah temen² suka dengerin Mbak Happy Acara Nyanyi 🤗🤗🤗

    • makasih kak support terus ya bantu share juga ya kak

  • Keren suaranya. Ayo generasi millenial..Jaga bahasa daerah nusantara. Jangan sampai punah. "Bahasa adalah identitas bangsa"

    • @RC Music oo

    • Saya Sunda, tapi suka juga lagu dari Jawa. Maknanya suka dalam

    • Hilih kintil

    • wes punah, kromo inggil kro aksoro jowo ws do lali

    • Punah dari anak bangsa yg tdak peduli dgn peninggalan leluhurnya.

  • Sungguh adem suara si neng happy subahanallah😊

    • makasih kak support terus ya kak

  • Denger kak happy nyanyi, berasa di ninain bobok 😊, tetap konsisten ya kak jangan pernah berubah.

    • terimakasihh kak

  • "Suatu saat nanti kamu akan mengingatku. Entah sebagai orang bodoh yg berhasil kamu tipu, atau sebagai orang baik yg kamu sia-siakan..."

  • Alhamdulillah trending kakak happy ..... Semangat kakak ❤️

    • makasih kak support terus ya kak

  • Baiknya udah hapal lah lagunya😁

  • beberapa rasa memang harus dibiarkan menjadi rahasia,bukan untuk di utarakan..namun hanya untuk di syukuri keberadaannya♥️🙂 tetap semangat ojo nangis!!😉 Pringapus, 25 September 2021 #dekfeb🐾

    • hehehe, oke kak

  • Sabar mb happy ,,,pasti akan indah pada waktunya ,,, yakinlah ad pelangi setelah hujan 😍😍

  • Semangat terus buat kak happy🥰

    • siapp kak support terus ya kak

  • "Sepurane buk wong seng wingi tak critakne , tak bangga banggakne neng sampean wes lungo__"

    • sabar ya kak semoga segera dapat ganti yang lebih baik

  • "Rapopo aku saiki mbok sepeleke , sok koe bakal ngerti pie rasane di sepeleke pilihanmu dewe" Banyuwangi,23 September 2021

  • Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati 🙌 Mb Heppo wenak tenan suarane 😍😍

    • terimakasih kak

  • suka bgt sama HA... semoga selalu sukses untuk HA RC dan semua pendengar 🌹

    • aamiin, maksih kak support terus ya

  • Cover lagu ojo nangis terbaik sejauh ini🔥

    • makasih kak support terus ya

  • Saatnya Daerah lain juga semangat berkreasi berkreativitas untuk Speak Up jangan kalah dengan saudara jawa kita punya , jaga bahasa kita bahasa leluhur kita bahasa kesatuan kita . Apapun yang terjadi kita tetap satu tetap NKRI harga mati . ❤️🔥🔥🔥❤️

    • support kami terus ya kak, makasih sudah hadir

  • "Merelakan bukan berarti menyerah,tapi menyadari ada hal yang tidak bisa dipaksakan" Cilacap,minggu 9 september 2021

  • Ojok nangis happy asmara semangat 🙏🤲❤️

    • siapp kak support terus ya kak

  • Semangat terus mbak happy suara sampean paling joss pokok e

    • makasih kak support terus ya

  • KAMI SEGENAP KELUARGA BESAR PLN ULTG SUKABUMI MENGUCAPKAN "OJO NANGIS JOSS GANDOSS" LUPH YU MBA HAPPY

    • support terus ya kak

  • "Kowe ojo adem-adem, Aku gampang pilek" Malang,26 September, 2021

    • hehehe, oke kak

  • Sering2 dong happy asmara live music gini,,enak banget 👍👍

    • siap kakak, stay tune terus ya

  • Disinii suaranya beda bgt ama yg biasanya,, cakeppp bgtt😭

    • makasih kak support terus ya

  • Mesakne atiku yen tak terusne ro kowe Mending pisaaaaahh Aku wes ra betaaaaah Lagunya nancep di kepalaaaa ❤️

    • hehehe, mantab kak support terus ya kak makasih

  • do'a ku smg happy sm Caknan slalu baik langgeng

    • hehehe, oke kak support terus ya bantu share juga kak

  • Gass kenn... Dimana ada suara khasnya mbk Happy, disitu pasti kukunjungi... ☺️ Thanks channel baru Royal Music, sukses kedepannya.. 👍

    • asekk support terus ya kak

  • lek pun takdire gusti allah dek''e bakal dadi jodohmu,,,lek duduk takdire sakkuatmu mempertahankan dia,dia selalu akan ingin pergi!! karena dia bukan jodohmu !!!! intine manut dalane gusti

    • hehehe, oke kak

  • Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis njogo ati Kowe dolanan ning mburi Kabeh sing tak perjuangke sio-sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati Kudu mlaku dhewe-dhewe Larane tak tanggung dhewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Sumber: Musixmatch

  • "Aku mung biso dadi lilin sing iso nerangi gelapmu Tapi yen aku wis entok aku di lupakke"

    • hehehe, oke kak

  • Syairnya Maaantaap, sing nyanekno yo toooop, paaas baaanget mewakili suara hati sebagian masyarakat

  • MasyaAllah kerenn ka happy... Sukses trs buat royal crown music

    • aamiin makasih kak supportya

  • Mantap mba hep suaranya🤩

    • semoga terhibur

  • Ojo nangis kak happy, semangat😀

    • hehehe, siapp kak

  • Happy asmara, itu penyanyi dangdut yg jual suara bukan body, suarra nya mantap poll, di tambah bodi juga mantapp, suksess

    • aamiin support terus ya kak makasih

  • Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis njogo ati Kowe dolanan ning mburi Kabeh sing tak perjuangke sio-sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati Kudu mlaku dhewe-dhewe Larane tak tanggung dhewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune

    • hehehe, oke kak

  • Enak banget iiihhh dibawain heppy tambah nyess improvisasinya bedaa, arrg musiknya dapet bangettt ❤️❤️❤️ semoga bs trending yaa

    • 😴😴😴

    • Dimana2 enak original nya atuh mbak e.. improvnya jelas pencipta lagunya yg tau,yg dpet bgt..

    • KUPINGMU JALUK DIRESIK I MBAKKK

    • aamiin, makasih kak support terus ya

  • Happy asmara semangat🥰

  • Cintanya sudah se iman tapi takdir tidak se amin.. Gaasspooll mbak hep..💃💃

    • hehehe, oke kak mantap

  • wes ojo nangis sini peluk 😂

    • hehehe, oke kak

  • "koe bakal ngerti larane naliko ditinggal pas jeru-jeru ne"

    • hehehe, oke kak

  • Lagune marai nangis, musike marai joget, mba'e marai omah-omah 😍

  • ojo nangiss mb happy,jeh ono aku og😂

    • hehehe, oke kak support terus ya

  • Niat kerjo awit ngisor ben mulyo malah milih wong liyo... Beratt mbakk beratt Ngawi,27 September 2021

    • hehehe, oke kak

  • Setelah melihat ini aku pengen nyanding sampean dek happy asmara ❤️😂

  • Mbk happy asmara tetep semangat ya..jaga kesehatan. Lagu cerita lara juga bagus banget..lagu nya sangat menyayat hati.😍😍

    • Ya..sami 2..tapi sayang nya kk mbk happy asmara putus ama ms Denny caknan..ya. padahal udah serasi banget 😍😍

    • support terus ya kak

  • Semarang hadirr..matapppp👍musicnya uenak polll...siap trandingkan💪🙏😘

    • makasih banyak kak

  • Seng romantis"an urung tentu lek tenanan... seng ra tek kekean polah justru de.e seng terbukti serius... 😊

    • hehehe oke kak mantab

  • Salam dri Kediri tercinta dik Hepy smg tmb sukses lg karermu Aamiin yra 😘

  • Rc Music mantul mas musiknya sukses selalu berkarya salam saking demak jateng kulo subscribe jenengan🙏

    • terimakasih supportnya kak

  • ojo nanges..... apapun yang telah terjadi, itulah yang memang direncakan tuhan

    • hehehe, oke kak

  • Yg selalu di nanti nanti nih ... Suksesss kakak happy ... Bismillah trending .. suaranya gak ada tandingannya ...

  • Keren nih suasana musik nya, pake saxophone,, di tambah koe makin ayu Happy, sukes selalu ya

  • Lirik Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis njogo ati Kowe dolanan ning mburi Kabeh sing tak perjuangke sio-sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis yo uwis (yo uwis) Sing ilang ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati Kudu mlaku dhewe-dhewe Larane tak tanggung dhewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis yo uwis (yo uwis) Sing ilang ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune

    • siiippp mantaappp

  • Lagune ojo nangis ngrungoknone mbi nangis😂

    • hehehe, oke kak

  • Request kaliurang ahh mantab vocal'e mbak happy mas😁

    • siapp. makasih kak support terus ya kak

  • Versi mba Happy ini santai di telinga.. Suka karena suaranya itu ringan.. Sukses selalu Happy Asmara dan RC Music.. Salam dari Putri Lovers Jogja

  • Idolla ku mbak heppy asmara smoga tmambah lancar trus channelnya....sehat slalu pokoknya mohon maaf klo kata"saya nga kurang enak buat mbak heppy pokoknya do'a saya sehat slalu diberi kelancaran buat mbak heppy 🙏🙏🙏🙏😎

  • Suara bikin merinding...sukses slu...tak tunggu karya karya mba happy..

    • aamiin, makasih kak support terus ya

  • Ponorogo hadirrr MB happy 💪

    • hallo kak support terus ya makasih

  • Pasti mas Denny bangga sama mba happy❤️

    • hehehe, oke kak mantab

  • Selalu top lagu yang di cover kak happy,sukses selalu ya kak

  • "Jika memilikimu adalah sebuah HALUSINASI, Maka biarkanlah aku saat ini ber ILUSI."

    • @RC Music tetap sabar , Ilmu semen gresik sing di terapne😁😁

    • sabar ya kak

  • Semangat mbak happy 😊

    • siapp kak support terus ya kak

  • suarane mbk heppy uuueeempuukkkkk... 😍😍😍😍😍😍

    • makasih kak support terus ya kak

  • Atiku terbuka lebar yen de.e teko mneh, tapi tulung pamitono yen arep lungo, aku moh koyo lagu sugeng ndalu seng terlalu nggagas kata luka.

    • hehehe, oke kak

  • Nganggo ati tenan leh mu nyanyi boskuu... Idola kita semua rek sukses gas banter

    • aamiin support terus ya kak

  • Ojo nangis, sing uwis yo uwis, yen nangis nangis o ae, intine ben ndang uwis lan ngadek neh kanggo nglanjutke ☺️ Kanggo aku sing lagi mlaku... SyaiAn Purworejo, 7 Oktober 2021

    • hehehe, oke kak

  • Semangat terus mbk happy 😊

    • makasih kak support terus ya

  • Aku nggak ngerti bahasa jawa mba heppy, Tapi aku mengerti dengan penyampaian mba heppy yang penuh dengan kelembutan. Semangat terus mba heppy sukses buat karirnya

    • aamiin makasih kak support terus ya

  • Bukan masalah move on, tetapi masalah mengikhlaskan dia bersama orang lain:) ~Lelylia Kediri,16 Oktober 2021

    • hehehe, oke kak

  • Sukses terus kak happy🥰

  • Suka banget sama lagunya❤️ Salam dari BALI🤗

    • halo Bali, makasih sudah hadir

  • Nek koe tenanan tresno, Ojo koe nggawe eluh banyu motone, Ojo nyakiti atine, Ojo nggawe atine loro.. “Jika kamu benar-benar cinta padanya, Jangan hiasi matanya dengan air mata, telinganya dengan dusta, hatinya dengan luka.. Hoo Ra slur wkwkwk😂

  • Di kala hujan kau akan mengingatku, sebagai payung yang kau lipat dan kau memilih berteduh dipelukan nya 🤣

    • hehehe, oke kak

  • "Sing akeh janji manis justru sing paling disik lungo, sing ora pernah janji justru sing paling setia tekan saiki." Ponorogo, 2 Oktober 2021

  • Ka happy apa kabar...? semoga sehat selalu ya ka, agar terus bisa beraktivitas dengan alunan suara ka happy yg merdu ini dan semoga suarane sll trawat ka biar aku bisa selalu dengenrin alunan lagu ka happy 💪💪💪

    • @RC Music iya ka 🙏

    • aamiin, makasih kak support terus ya

  • Terlalu mencintai,sehingga lupa klo do'a itu untuk meminta bukan memaksa..lepaskan. 😭

    • hehehe, oke kak

  • Aku sing berjuang Kono sing menikmati😊 "Serang"

  • Dari semua penyanyi yg udah cover,.. Paling enak punya happy asmara

    • makasih kak support terus ya

  • Dia sudah pergi Dan dia sudah melupakan apa yang pernah terjadi,sudah jangan nangis lagi yaa Dia tidak baik buat kamu Tuhan sudah merencanakan yang terbaik

    • hehehe, oke kak

  • Sukses slalu kak happy dan team,Aamiin aamiin yaAllah semangat...

  • Tetep mringis, masio ati mengkis mengkis. Salam pepsodent Kalisari-mbah dar, 28 September 2021 jam 20.22 WIB

    • hehehe, oke kak

  • pengen ndelok konser trs onok lagu iki byuhhh ambyarr tenan wkwk :(

    • hehehe, oke kak

  • Cengkoknya mbak Happy emang luarr biasaa bener bener beda saaat refreinnya sama yg lain..

    • makasih kak support terus ya kak

  • suarane kak happy emang paling jozz

  • Memperjuangne wong seng moh diperjuangne adewe kui lorone tenanan. Madiun 29 sep 2021

    • hehehe, oke kak

  • Mba happy paling yg paling top diantara semua penyanyi yg ada...saya kagum dengan mba happy ..apalagi suara mba mantap banget...

    • support terus ya kak

  • Mantapp bangettt, idolaaaaa ❤️❤️❤️

  • Mantapu jiwaaa !!!

    • makasih kak support terus ya

  • Enak banget suaranya Happy Asmara

    • support terus ya kak

  • Mantap bangettt mbak happy wkwk

    • makasih kak support terus ya kak

  • Kalo karaoke pake nadanya mba happy suka ga nyampe, nadanya tinggi beuh 😍 tapi suka dan cinta sma vokalnya ❤️✨

    • makasih ya, selamat menikmati

  • Selalu bisa ngenakin lagu🥰Sukses terus sayang❤️

    • aamiin, makasih kak support terus ya

  • Aku slh satu fans u . Bs d bilng mm mudah lah y... Ttep semngt dlm brkarya ya mbk yu happy asmaraaa... Miss u ❣️❣️❣️

    • makasih kak support terus ya

  • wow 😍, Selamat berkarya mbak Happy , sukses selalu untuk semuanya Salam Koncomesra dari kami Nella lovers ❤️ Gusti mberkhi

    • aamiin, makasih kak support terus ya

  • Aku wes belajar ngikhlasno Dee tapi aku seng loro mass 😭 aku urung ISO move on mas 😭 walau pun aku sudah dengan yang lain tetap mas kau slalu ada di dalam fikiranku 😭😭 aku rindu mas R 🥰

    • hehehe, oke kak