HAPPY ASMARA - OJO NANGIS (Official Live Music Video) | Ojo Nangis Seng Uwes Yo Uwes

Dipublikasikan tanggal
HAPPY ASMARA - OJO NANGIS (Official Live Music Video)

Title : Ojo Nangis
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk)
Arr music by : Royal Music
Location : Luv Kitchen Lounge Kediri

Musisi :
1. Egy Fajar= Gitar Cuk
2. Delva = Gitar Akustic Rhythm
3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead
4. Wildan Mbendoel = Kendang/Ketipung
5. Fuad = Keyboard
6. Adhityatommy = Drum Pad
7. WAHYUSAX = Saxophone
8. Fajartricahyo = Bass

LIRIK
Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo - sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

Komentar

  • ojo nangis,aku ngerti kui abot, tapi tulung diselehne disek,,,,,SAWANGEN AKU YO😘❤️ aku seng sayang karo awakmu,mosok panggah de'e seng mok botne,,,,BERAT😥😥 aku seng berjuang de'e seng disayang,,,,SAKIT BANGET💔💔💔

    • 😭😭😭😭😭😭

    • Ya ampun mbak, sini sama aku tak kasih ciki, nanti mbak boleh wes cerita sepuasnya, tapi lek aku ketiduran dengerin kisahnya mbak e ya aku nyuwun sepurane

    • 😂

    • @Hareem gahwa QQQq

    • Sama😅

  • Sungguh adem suara si neng happy subahanallah😊

  • Untung aku anak kuat

  • Bila kamu tersakiti balas lah dengan lemah lembut Ben kelilipan meripate #kediri 17 Oktober

  • Jikalau setetes air sudah cukup untuk menghilangkan rasa dahagamu maka , jangan lah kamu cari lebih banyak air untuk bisa menenggelamkanmu😌 Banyuwangi 16 okt 2021

  • wes tauuu....percayalah akan ada pengganti yg lbih baik drinya....

  • " aku wes kesel berjuang kesel mlayoni kmu, nahan atimu tekan saiki aku mandek aku istirahat koe mlayuo dewe" tretes. 17.10.2021

  • Senanjan Ra ISO ngaji lancar, aku mung iso ngajeni LAN solat limo waktu aku Yo siap imami oogg Story ne galau wonge haha hihi Malang, 12 Oktober 2021

  • MANTAP... JOSSSSSSSS

    • makasih kak support terus ya

  • aku ngerti nak kui abot, tapi yo tulung selehno disek.. SAWANGEN AKU IKI....

    • hehehe, oke kak mantap support terus ya makasih

  • Selalu bicara jangan nangis v gimana rasa sedih banget pas ortunya bicara kalau mereka ga kasih restu buat aku n anaknya. Karna aku orang betawi n dia jawa. Setelah pacaran 5 tahun putus karna restu. Tangerang, 16 oktober 2021

    • yang sabar ya kak

  • mbak happy nyanyi opo curhat iku? 😁

    • hehehe, dua duanya kayaknya kak

  • Angel wes angelll

    • hehehe, angel piye kak

  • Cintanya sudah se iman tapi takdir tidak se amin.. Gaasspooll mbak hep..💃💃

    • hehehe, oke kak mantap

  • Cantik yo happy asmara 😂😅

    • makasih kak support terus ya

  • Bukan masalah move on, tetapi masalah mengikhlaskan dia bersama orang lain:) ~Lelylia Kediri,16 Oktober 2021

  • Kukira obat, ternyata luka terhebat. #Lampung, 16.10.2021

  • "koe bakal ngerti larane naliko ditinggal pas jeru-jeru ne"

  • Aku mendukung mba happy sendiri..

    • mantap kak support terus ya makasih

  • Suara bikin merinding...sukses slu...tak tunggu karya karya mba happy..

    • aamiin, makasih kak support terus ya

  • Suaranya nmr wahid sak jtg

    • makasih kak support terus ya

  • Lihatlah cantik humorismu sekarang menjadi manusia tanpa raga jiwa nya entah kemana perasaan nya hilang:') SEPERTI TARIK TAMBANG NYATA NYA MUNDUR ITU MENANG.

  • kesedihan terberat adalah ketika kamu tidak ingin menyerah pada seseorang, tapi kamu tau kamu harus melakukannya

  • Buat ini sial "A" tresnani wong sakpenueh ojo sak butueh Cilacap,15 oktober 2021

  • Aku sing berjuang, de'e sing di sayang! Cikarang,15 oktober 2021

  • mugo2 ora sido pisahan,aku berharap balikan sukses buat kak Happy& RC Music.GBU

    • aamiin makasih kak support terus ya

  • ojo bandingke uripku karo uripmu. Arep'o uyah karo gulo wernone podo tapi rasane bedo. Jateng, 15 oktober 2021

  • Saya puter terusssss seperti lagu wajib wkwk

    • mantab kak support terus ya makasih

  • Jane iku ati opo corcoran? Kok iseh sayang mesio di sakiti? 😂 . Pemalang 15 oktober 2021

  • Sawangen aku yoo😍😍😍

  • Rausah nangis, mosok jagoan e emak lemah mergo wong liyo Malang~14oktoberer2021

  • Menang kalah pada akhir semua harus mengalah.. Yogyakarta, saiki saklawase. 🌷

  • Se-indonesia trhipnotis lgu2 jawa...dgn motor pnggrak 2 sijoli...dgan permainn hati yg tnda tnya adanya...tpi bsa semua trbwa alunn lgu jawa pnuh prsaan...dijogeti ae.....tipis2....brow.....👌👌👌👌👍👍👍👍

    • hehehe mantab kak support terus ya makasih

  • Kediri Hadir..🤟

    • @RC Music Pokok pakek happy tak suport, wkwk guyon.😁🙏 siap RC Music.👍

    • hallo kak support terus ya makasih

  • kudune ngati ati opo meneh bab ati,,kudu mlaku dewe² lorone tak tanggung dwe🥺🥺 KLATEN 14102021

  • Jiakhhhhhh

  • 10.41 Tangerang

    • hallo kak support terus ya makasih

  • Kereen.....mantaaap.. .jeruuu .....yg mengalami di tinggal pas sayang2 e....

    • hehehe oke kak support terus ya makasih

  • Jane seng salah sopo to mbaa

    • hehehe kurang tau juga saya kak

  • oooooo

  • Jeruuuu ost 😥😥😭😭

  • aku tak leren sek,soale kamu diajak bareng ruwet

  • Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis njogo ati Kowe dolanan ning mburi Kabeh sing tak perjuangke sio-sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati Kudu mlaku dhewe-dhewe Larane tak tanggung dhewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Sumber: Musixmatch

  • abot ya bak no ninggal dek ne

  • Mbien koe ngomong sayang Saiki ngopo koe seng ngilang Solo, 10 Oktober 2021

  • Aku nggak ngerti bahasa jawa mba heppy, Tapi aku mengerti dengan penyampaian mba heppy yang penuh dengan kelembutan. Semangat terus mba heppy sukses buat karirnya

    • aamiin makasih kak support terus ya

  • Coookkkk,. Bocah iku sek nyanyi teros pas kro keadaane , dalem bgt lhoo, bedo kro se asal nyanyi

    • hehehe, makasih kak support terus ya

  • UwU mba happy !!!. 😍

    • hehehe oke kak support terus ya makasih

  • Pertemuan yg singkat, prjuangan seng marake Sambat tresno seng marak'e lali skabehane seng uwes y uwes cukup semene ae.....wong kuwe milah tresno liuane JEPARA 13 -10- 2021

  • Setinggi-tingginya bangau terbang di akan kembali turun untuk menjadi kecap SURABAYA 13 OKT 2021 #PACOL_GOWANK #MALIKA_KECAP #JAYALAH_PETANI_KEDELAI_HITAM

  • Wes? Tegal, 12 Oktober 2021

  • Anggap tak pernah ada rasa di antara kita kembali lah dgn pilihan mu Kita tau ini salah Berbahagialah dgn dunia mu, Insyaallah aku bahagia dgn dunia ku., terimakasih 🥰 Yogyakarta, september 2021

  • Nangis?,,mantap

    • makasih kak support terus ya

  • Lagu ojo nangis paling enak iki

    • makasih support terus ya

  • Jika hanya sekedar singgah. Minta suguhi saja kopi, jangan hati 🥀 Surabaya, 12.okt.2021

  • Di lakoni sak kuate, akhire di ikhlaske Wes ojo nangis, aku nyerah Suwun Semarang, 17 januari 1986

  • Mbiyen ngomong e sayang Karo awak ku .. tpi koe mlah dolanan Ng mburii .. perjuangan ku sio² ora Ono guna ne .. Mbesuk koe bakal Reti rasane di sakiti .. Ono saat te kelakuan mu di Wales ne marang Gusti .. Sragen, 11 Oktober 2021🌺🌺

  • Jangan mencari kebahagiaan di tempat yg sama km kehilangannya🥲

  • Translate e kok ora nggenah blas😂

    • hehehe, oke kak makasih masukannya support terus ya

  • hadir

    • hallo kak mantab ni support terus ya kak makasih

  • aku wis ngelingno . Wong koyo aku gak bakal teko gawe kedua kali

  • Titik kebahagian tertinggi adalah ketika melihat nya tersakiti oleh pilihanyan sendiri... #pacitan8-oktober-2021

  • Konsep nya seperti lagu Korea, bagus mb happy, love u ❤️😘

    • InsyaAllah ❤

    • makasih kak support terus ya

  • Oooohhh sangat adot

  • Bucin anjeng🤣

  • Aduhh teu ngarti lurr.. sekedar penikmat lagu jawa meski gak faham arti liriknya😁 Salam from CIAMIS jawabarat

    • mantab kak support terus ya makasih

  • Aku rakpopo mbakkk:)

  • Ponorogo hadirrr MB happy 💪

    • hallo kak support terus ya makasih

  • Trenggalek hadir cak mbendoel

    • mantab kak support terus ya makasih

  • Turu mergo ngantuk, tangi mergo krungu seleb gabah, Magetan 10 Oktober 2021

  • Iyo Hep .. Aku Sadar Aku Sing Salah . *BALIKAN YOKK* ..... 😂😂

  • 0.75 bang slow slow enak

    • mantab kak support terus ya makasih

  • Tetap adik kakak jangan pakek hati ❤💞 pada akhirnya sakit dewe

  • Tetep Dadio menungso Versi terbaikmu, awak oleh kesel, moto oleh teles gebes tapi ati ojo sampe gampang nyerahhh. Kendal,10 Oktober 2021

  • Seng romantis"an urung tentu lek tenanan... seng ra tek kekean polah justru de.e seng terbukti serius... 😊

    • hehehe oke kak mantab

  • klo di duwet sama mas denny baguss nihhh mba happy

    • hehehe oke kak siapp

  • Nangis mungkin perlu karena aku sendirian menanggung rasa sakitnya

  • Aku memang bersama mu Tpi ntah dengan hati mu

  • Offline Serasa LDR:) #Kediri_9_Oktober_2021

  • Perjuanganku menghianati hasil Sidone ndlosor

  • seko ati tenan mbak happy leh nyanyi 😌

    • mantab kak support terus ya makasih

    • lagu judul apa aja emang harus dihayati>>propesional

  • Ojo nangis, mungkin wes takdire koe ninggal aku mergo ono lanang lio ,tapi rapopo tak dongakno mugo bahagia saklawase

  • "Wes rausah iling² maneh, Timbangane resiko" Sidoarjo, 20 agustus 2021

  • Ojo nangis Yo ora Popo dewek jomblo

    • hehehe mantab kak

  • "Sepurane buk wong seng wingi tak critakne , tak bangga banggakne neng sampean wes lungo__"

    • sabar ya kak semoga segera dapat ganti yang lebih baik

  • terlalu semangat mencintai,sehinga terluka kembali.

    • hehehe oke kak support terus ya makasih

  • temanggung hadir

    • hallo kak support terus ya makasih

  • Benar aku untuknya .tapi saat kebenaran itu bukan untukku lalu untuk apa semua terjadi begitu saja . Biar lara ini ada asal untuk penghianatan berlalu untukku . Dan jangan ada sesal bila tak akan pernah kau temukan sepertiku di manapun 🤕🤕😭

  • Sabar mb happy ,,,pasti akan indah pada waktunya ,,, yakinlah ad pelangi setelah hujan 😍😍

  • Wong wedok Sak iki, pileh dadi Rondo Ketimbang di jak urip Rekoso Sing penting Tetep semangat ...

    • jaman dulu juga gitu! ga ada yg berubah >>kodrat!

    • hehehe, oke kak

  • Wong jenenge hppy yo kudu hppy Hoo ra mbak

    • apa arti sebuah nama?!

    • hehehe. mantab kak support terus ya makasih

  • 6:18 mantep

    • makasih kak support terus ya

  • "Aku belum sepenuhnya sembuh tapi aku berusaha menjadi obat lukamu, tapi nyatanya kamu tidak mau sembuh dari luka itu:') " Cilacap, 9 oktober 2021💔🖤

  • Sg komen isine wong galoo

    • hehehe, iya kak lagi musim kyak nya

  • Menangislah!, sebab menangis itu baik untuk menyalurkan kesedihan agar sedikit terkikis, karena kesempurnaan manusia adalah ketidak sempurnaannya. Ayo saling menguatkan saudara2! Berat sama dipikul ringan sama dijinjing (begitulah bunyi pepatah yang sering kita dengar). Wakaka

  • Kerjo mempeng celengan wakeh, ati kosong yo percuma dekk. Gak rabi rabi 😪

    • sabar kak tinggal cari yang mau di nikahin kak klok udah mapan

  • Best lah 3 minggu baru masuk trending.... Good job dek 3 lagu trending semua hebattt lah... Lopyoufull

    • ratu trending>>makanya dpt bnyk awards

    • makasih kak berkat kakak dan temen temen sumua yang sudah support terus

  • Kntol

  • 8 sasi LDR tak kiro aku tok, pas ketemu nembe sadar nyatane aku salah sijine🙈

  • Yutub ngp ra ketkae trendinge🤣alhamdulilah masih bisa trending

    • makasih kak supporet terus ya kak