HAPPY ASMARA - SAMPUN LILO (Official Live Music Video) | Aku Tresno Karo Kowe

Dipublikasikan tanggal 14 Peb 2021
Executive Producer : Happy Rism
MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Happy Rism
Vocal: Happy Asmara
Music By : Music Interactiv
Location : Luv Kitchen Lounge Kediri
LIRIK
Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu
Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku
Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku
Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo
#HappyAsmara #SampunLilo
Copyright ยฉ 2021, HappyAsmaraMusic
Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku
selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : id-tv.org/username-HappyAsmaraMusic
Instagram : instagram.com/happy_asmara77
Facebook : facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :facebook.com/Happy.asmara.real
========================================
Licensed to ID-tv by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar

  • Up

    • @Happy Asmara Music ho'oh mbak Heppy cantiikk

    • Duh kok jerumen

    • 555555555555555554533@Angin Dalu srsil

    • Panjat Terussss ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    • @Happy Asmara Music rasane pengin mlayu" Ki aku krungu ngene Iki ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Sehat terus mbk happy asmaraโค

  • sukses selalu dan sehat selalu mba happy๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

  • Rendem

  • Yang bisa tebak namaku nanti ketemuan di sirkuit balab jelud tapi aku nonton ok thask for you.;)

  • Jangan salh menilai seeorang dari luar tapi luar dalem nya...;)

  • Lanjut

  • DILARANG nonton chanel mba happy sambil MAKAN, SEGOMU RA KEPANGAN.... ๐Ÿ˜‚

  • Keren

  • kalo udah mb hepy asmara yg nyanyi pasti lgsg laris di pasaran

  • Lagune apik pisan Joss๐Ÿ‘๐Ÿ”ฅ

  • Aku denger ke lagu ini kok merinding y.,...

  • Mbak happy good job banget

  • โค๏ธ

  • Aku sayang Kowe Nanging Kowe sayang de e. Hhhhu

  • ajor atiku, ajorr dek......lekmu nyanyi kok mesti gae ati iki tratapan to dek hep......jane aq yo tas rilis lagu jowo karyaQ dewe, ndahneo lek lagu ciptaanQ iki pean nyanyekno dek, pora yo seneng bgt ati iki dek hep, jajal pomo pean gak keberatan coba pean mampir, oleh dikritik sak pedes2e lek memang kurang greget, judule "Mung Kanggo Kowe", posisine nek stok video nduwur dewe dek, matur nuwun cah ayu, salam teko ketami pesantren kota kediri๐Ÿ™......pkok e aq slalu padamu, suoromu slalu nek atiku๐Ÿ’•

  • Enak tenan suaramu mbak happy,, sehat terus mbak ๐Ÿฅฐ

  • Tenanan hadir ๐Ÿ”ฅ maaf telat soal ny lagi sibuk kerja kemarin ๐Ÿ™ sukses terus mbak happy โค๏ธ

  • Poko'e klo mba happy yg nyanyi rasane enak aja didenger ... Masuk bgtt ning ati ..

  • Ciyee mas ganteng wes karo mbak cantik

  • Salam dari BOJONEGORO ๐Ÿ™ KAPAN MAMPIR MBAK HAPPY ASMARA๐Ÿ˜

  • Bukan aku telah lelah memperjuangkan dirimu. Namun berulang kali sikapmu membuatku untuk merasa bahwa aku tak bisa lagi untuk berjalan beriringan dengan dirimu. Hooorrrrrrrrr

  • Tak elingke, Rabakal maneh awakmu nemoni wong koyo aku, wong seng gelem goblok ngasi gawe awake dhewe loro mung go nyenengke awakmu seng blass ratau nganggep aku ono. Purworejo,4 Maret 2021

  • Dipekso mundur karo keadaan tapi yo dipekso maju karo perasaan:) Surakarta, 4 Maret 2021

  • I lope yuโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

    • @Happy Asmara Music ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    • Makasih kak

  • Mantap puol

  • Buat lah motivasi.jangan mudah menyerah kalau kamu di bidang apa pun..good ...;)...%

  • Kudu trending..

  • Aku iri padanya yg dengan mudah mengambil hati mu tanpa harus bejuang seperti aku Gresik 3 Maret 2021

  • Aku tresno kowe Kowe tresno de'e De'e tresno liyane ๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง

  • Jweruuu mbak heppyyy๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

  • Singkat wae dek, aku tetep demi kowe senadjan Kowe demi kae๐Ÿคง

  • Ayo up .. MB happy go internasional

  • Semongko panggungnya๐Ÿ‘

  • Trendingkan Gassskeun

  • Ini chord nya apa yak ??

  • Semangat mbak heppy biar selalu heppy..

  • Tak lalekno kowe dong tolong di live sperti ini๐Ÿ˜ฉ

  • Diperjuangne 4 tahun, akhire malah milih wong liyo.. bah wes.. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

  • terima kasih mba happy udah mewakili perasaan ku wkwk

  • Semangat trus mbak happy, we love youโค๏ธโค๏ธ

  • Hm ka happy cantik imut lucu manis suaranya khas jadi ehm. Unjungkulon banten nih hadir dan nyimak

  • Memele pipine mbak happy :)

  • Mbiyen aku mok kongkon berjuang barang wes iso Karo opo seng mok karepno koe ngomng opo? sepurane aku ora iso. Mojosari ninggal loro

  • Up๐Ÿ˜Š

  • Hem ya Allah mbak loro temenan ancen lk tpak perjuangan e kene ndk diregoni, ws dibelan"i sembarang malah ditinggal:(

  • Ambyar lagu"ne ...sobat ambyar mana ya

  • wes tak download lgsg tekan youtube hehe..sukses sllu idolaku๐Ÿ’‹ folderku full video lagumu beb๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹

  • Sabar iku baik, tapi sadar iku Yo perlu Jepara, 02 Maret 2021

  • Waalaikumsalam warahmatullahi wabarokatuh Semoga mbak Happy asmara sehat selalu, banyak rezeki, panjang umur, tmbh syg kepada kedua orang tua, cepat dapat jodoh, serta bisa segera brgkt haji/umroh.

  • b'kidz,.: JUDUL'LAGU,.: "UDAN_ILANG_GULIR_CRITO" udan ing wengi iki, nyerito adem, kahanan sing sepi,. peteng, cahyo lampu, kencar.e pingin kanca cerito,. nitik udan, gulir perasaan, kenopo sliramu lungo, opo uis pupus, crito dadi musno, adem e keada an sing tak tompo, cobo kenopo, biyen ono asmoro, anget genggem e tangan mu, padang cahyo crito, amung dadi crito,. kencar, peteng cahoyo asmoro, rintik gulire tanpo iso di toto, padam, ilang e asmoro,. niat kanti akir, anget mowo amung dadi awu,. nitik udan, gulir perasaan, kenopo sliramu lungo, opo uis pupus, crito dadi musno, adem e keada an sing tak tompo, cobo kenopo, biyen ono asmoro, anget genggem e tangan mu, padang cahyo crito, amung dadi crito,. crito sempet ono, dadi musno,. ninggal teles e, banyu moto, guyu bahagyo, pupus melu sirno, niatan amung dadi crito,. kencar, peteng cahoyo asmoro, rintik gulire tanpo iso di toto, padam, ilang e asmoro,. niat kanti akir, anget mowo amung dadi awu,. nitik udan, gulir perasaan, kenopo sliramu lungo, opo uis pupus, crito dadi musno, adem e keada an sing tak tompo, cobo kenopo, biyen ono asmoro, anget genggem e tangan mu, padang cahyo crito, amung dadi crito,.

    • b'kidz,.: JUDUL'LAGU,.: "GARANGAN" "GARANGAN" lamis lambe, koe pinter omongan, ati tok larani, ora siji, bola bali, dasar koe garangan, ra peduli, ati tok nggo dolanan,. dasar e koe garangan, gambar wayang, keranjingan,. senadyan pas pas an, kalah keada an, garangan elok tenan,. tanpo itung an, berjuang, kapusan garangan, ati gembrambyang, garangan keranjingan, clutak ra ketulungan, garangan elok tenan, lemah lemah penak tenan, ora mikir keadaan, dasare koe garangan,. garangan keranjingan, madep mantep tanpo berjuang, lamis lambe, modal omong dasare garangan, keranjingan, dasar e koe garangan, gambar wayang, keranjingan,. senadyan pas pas an, kalah keada an, garangan elok tenan,. lamis lambe, koe pinter omongan, ati tok larani, ora siji, bola bali, dasar koe garangan, ra peduli, ati tok nggo dolanan,. clutak ra ketulungan, garangan elok tenan, lemah lemah penak tenan, ora mikir keadaan, dasare koe garangan,. garangan keranjingan, madep mantep tanpo berjuang, lamis lambe, modal omong dasare garangan, keranjingan, lamis lambe, modal omong dasare garangan, keranjingan, madep mantep tanpo berjuang, ora mikir keadaan, dasar e koe garangan, garangan keranjingan,

    • jadi di ketawain mbag happy deh,

    • Hehehe

  • Kisahku ๐Ÿ˜ญ. Sukses idola

  • Gk ada yg duet dg DC

  • Siapa yg gak tau kalo Happy Rism ternyata Happy Asmara sendiri? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Keren2 lagu nya ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Meloow๐Ÿ˜ข

  • Untuk mu untuk sopo hayo lagune ๐Ÿ˜Ž

  • Trending ๐Ÿ‘:)

  • mantab rikues dawai asmara.yakub jepara

  • Suka banget sm lagu ini apalagi sm yg nyanyi๐Ÿฅฐlanggeng trs sm mas denny ya happy,๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  • currr.. suwe2 dadi mbrebes mili . . ๐Ÿ˜‘

  • MBk happy mantul! แฌ…แฌคแฌถแฌฏแฌฆแฌƒแญ„แฌก

  • "Semuanya sudah jelas, aku yang berusaha bertahan, dan kamu yang tidak mengerti akan keadaan." Tangerang, 2 maret 2021

  • Sukkaaaaaa lagunyaaa.....^_^

  • Aku ora lilo dek'e karo wong lio๐Ÿ˜Ÿ

  • Pancen mantap suara nya MBK happy salam dari Lumajang mbk happy โค๏ธ

  • Curhat lewat lagu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • dia punya rasa tapi hanya sebentar dan setelah balas dendamnya selesai dan berhasil dia akan pergi meninggalkan luka orapopo cerito winggi tak anggep cerito loro:)

  • Karena 'INDAH' hanya diberikan sebatas angan ๐Ÿ˜Œ

  • semoga sukses slalu dan bisa menghibur semua warga kediri salam dari kediri tepus ojo ambyar wae seng wes yo wes

  • Emgg sakitt bngt mba happy tapi ga bisa diungkapin :)

  • Kene lo mbk hep ta tresno aku wae

  • cinta tidak bisa dipaksakan sayang

  • pov : aku diselingkuhin dan dia lebih sayang selingkuhannya akhirnya dia ninggalin aku yang udah nemenin dia sejak dia bukan siapa2 :)

  • Maaf telat bae,, sukses mawon.

    • @Happy Asmara Music pance,, sampean niki artis top marketop,, mugio dang gadah pendamping sing sae,, salam dari Riau,, mudah2 lau temu bolehlah selfi gih?? Hihi.. Atos2.. Pergaulannya terutama masalah obat2tan terlarng..

    • Aamiin. Makasih kak

  • Suarane keyeeen๐Ÿ˜Ž

  • Trimakasih kak buat lagu barunya aku doain makin sukses dan makin lancar sezekinya kamu kak hapyy q doain juga semua keluarganya kak Heppy sehat jasmani rohani semoga kak heppy dan aku bisa cepat bertemu q ingin ketemu q anak Mojokerto kec Kemlagi DS watesprojo nama aku Ainur rofiq

  • SAY

  • taik ahh gak sukaaa

  • Sumpah favorit โค๏ธ

  • I Like you Happy... Sukses trs sayang

  • ๐Ÿ‘

  • Gombong Hadir ๐ŸŽ‰โค๏ธ

  • lagunya mba happy bkin baper2 ihh wkwk

  • Jeruuu lur:( aku banget. wis ra iso opo2 meneh

  • Mantap mbak hep

  • Wis kadung cinta eh malah lunga ) ; Pemalang 28 februari 2021

  • Ilove you mbak happy asmara๐Ÿ˜˜

  • Sad;(

  • Jadi baper mba denger lagunya

  • Halo assalamu alaikum Mbak Happy Asmara Sebelumnya perkenalkan nama saya Bagus Wahyu Setyawan, dosen IAIN Tulungagung mbak. Mohon maaf mengganggu waktunya, saya sekadar mau meminta izin menggunakan beberapa lirik lagune sampeyan buat bahan penelitian saya mbak. Rencana mau takteliti dari aspek kebahasaannya. Semoga berkenan dan sampeyan memberikan izin. Matur nuwun Wassalamu alaikum wr wb

  • Siippp... teruslah berkarya ndhuk Kuprit... tetap semangat... sehat... ojo satru maneh yo... akeh sing ndongakno kae lho...

  • aku menyukaimu kak tapi belum mencintaimu, sehat selalu jiwa ragamu๐Ÿ˜Š

  • Ya ampun merdu bnget suaranya๐Ÿ˜

  • Jangan berhenti karna lelah Berhentihan karna selesai ~

  • Asalammualikum kak happy asmara lagunyaa bagus banget aku fns sama kamuuu maju terus yaa kak๐Ÿ˜Š

  • Semangat terus mbak hapy berkariyanya, makasi buat lagunya enak menyentu hati yang lagi patah.

  • Q kgenn bgeet sama happy asmara

  • Selallu setia sama ka hep lagunya bagus2 suaranya juga bagus sukses selallu kq hep

  • Aku fens abotmu mba. Salam dari Kebumen.

  • Sediihhhhh