Happy Asmara ~ SEPINE WENGI | Movie Music Official

Dipublikasikan tanggal 13 Jan 2020
Tekomu Tanpo Semayan Lungamu Tanpo Pamitan
Title : Sepine Wengi
Artis : Happy Asmara
Songwriter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Arranger : Duta Gramedia Studio
Produser : Boleng
Dir Project : Bayu G2B
official website | khatulistiwarecord.com
-----------------------------------------------------------------------------------
Lirik :
Cobo Sawangen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani
Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan
Neng Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Neng Kono Biso Bahagio
Aku Ra Bakal Dolanan Seng Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati
Terjemahan :
Coba lihatlah langit dimalam ini
Gemerlap bintang menambah rindunya hati
Apa kau lupa saat-saat kita bersama
Kau pernah berjanji tak akan mengingkari
Kenyataanya sekarang kamu dimana
Hadirmu tiba-tiba pergimupun seketika
Disini aku menunggu dirimu sambil berdoa
Semoga kau disana hidup bahagia
Aku tak akan memendam rasa cinta ini
Kalau akhirnya akhirnya aku harus sakit hati
dipopulerkan oleh : Vivi Voletha
-----------------------------------------------------------------------------------
find us
facebook | facebook.com/KTWRecord
twitter | twitter.com/KTW_Rec
instagram | instagram.com/khatulistiwa_record
Email : info@khatulistiwarecord.com
Produksi : Khatulistiwa Record
Copyright © 2020 Khatulistiwa Record. All rights reserved.
#HappyAsmara
#SepineWengi

Komentar

  • Makasih buat Katulistiwa record, rekan2 pashati, juga buat temen2 yg udah nontonnn semoga rejekinya lancar semuanya, amiinn jgan lupa like coment subkrep gawww.

  • Cek ayu ne samen mbakk happy:)

  • Joss

  • Tikimi tinpi simiyin lingimi tinpi pimitin. pericantik~

  • upppp mantul tenan

  • 23-01-20

  • Jalok nomere mbak heppy ben aku seng nggajuli seng jenenge dewa

  • Asw nyesek

  • Kenapa harus dewa:(((((

  • Tekomu tanpo semayan, Lungamu tanpo pamitan.. - - Demak, 23Januari2020

  • Bantul hadir

  • Lha Iki tekan Bukit bintang ✨

  • Asui getun aku ndelok video iki,maleh katut ambyar koyok nom noman telo cok..😂

  • ngawi via jakbar - tangkot (jangan di balik katanya).... . ninggal jejak 23-01-2020

  • Di tunggu lagu ambyar yang lain nya ya

  • Juwana hadiirrrr

  • Samson

  • Yuhh baper😭😭😭

  • PASUKAN AMBYARRRRRRRR

  • Nanging Saiki Kowe ono ngendi Ning kene aku ngenteni sliramu Karo dedungo Aku isih ngenteni pyan mas . Balik o mas .tepati janjimu mas .ojok mblenjani janjimu .ojok nggarai aku loro ati kedua kalie Buktikno restu wongtuoku isok kita raih Surabaya .23 Januari 2020

  • Ngefans banget karo mba hep, wonge ayu, suarane gawe mbrebes mili, aktinge jos menjiwai 👍

  • Lagu e vivi

  • Kelingan ketemu pas latihan pencak silat, ketemu ro pelatihku ning umure mok selisih setaun. Tukeran no WA, dijalani nganti 3 taun. 19 Februari 2018 de.e loss kontak ro aku. Padahal ws tresno banget aku ro de.e😥 15 maret 2018 aku teko ring umahe de.e ning jebule de.e wis oleh ganti😌 wis mok kenalke karo wong tuone. Sedangkan aku sg ws bareng 3 taun, ora tau mok jak ring ngumahe. Duhh jann ambyar tenan😔😓 seakan" ora ono artine 3 taun bareng.

  • Awal kenal meneng Suwe kenal kakehen cangkem. Cilacap 23 januari 2020

  • Tekomu tanpo semayan Lungomu tanpo pamitan🙃😭

  • Bandung 23 01 2020

  • 😭😭😭😭😭😭😭

  • Joss..

  • Tekomu tanpo semayan Lungamu tanpo pamitan Mergo bondho aku ditinggal lungo Hmmmmmmm

  • Lor omahku

  • ? 0:47 ?? ? ? ? ?

  • Seng berjuang aku dadine karo wong liyo 😌 Malang, 23-01-2020

    • @Icha Bebek seng asw dek ne muni ne nyang aku🤦

    • Asw tenan kok 😒🐒

    • Dongakno wae seng gawe loro, mugo segera di urus karo seng kuoso mbiak😆✌

  • 22.01.2020 23.51 Kangen dia yg skrg ada dipelukan suaminya 😅😅

  • Jakarta, 22 Januari 2020

  • Yg fans vivi voleta like

  • Brebes hadir...rabu 22 januari 2020

  • Dog banyak dok byanteng mlebune enak mettune enteng tebak opo lurr

  • LDR terjauh~ aku nek jkt de e neng pelukan wong liyo 🙂

  • Jumat awal minggu / januari / 2018 Matur suwun mbak.e 🙂

  • Lungamu tanpo pamitan nganti Seprene Iseh ngenteni :v Batang ,22 January 2020

  • mas, aku raseistimewa Jogja. tapi siji sik kudu tok reteni, aku iso luwih nyaman seko kota kui. ng saiki tok ambyaaarrke

  • Koyo cerita ku pas merantau Ming Bangka Belitung taun 2010 kenal ambik cewe ngana jeneng e isih kelingan nk Ra salah Vira SMP N Piro aku lali SG jelas neng Sungailiat.. LDR an jawa -~babel... 😁😁

  • Mugo wae seng neng kono tetep setia😊 Tangerang-pemalang, rabu, 22 Januari 2020😊

  • Kulo mboten nyalahke keadaan nek saniki slirahmu tanpo kabar. Sing jelas, tresnoku ikhlas lillahita'ala. Tetep podo tresnoku kanggo kowe, senajan kabarmu ilang mung ninggalke kenangan. Tekomu tanpo semayan, lungomu tanpo pamitan. 2020 ora mung Ambyar. Tapi Mbledhos ~

  • Uenak e pol suaramu mbak happy asmara.!!!

  • 😍

  • Keren keren video clip e mbak,e...jossss

  • Hoko

  • Koe kui neng di to;l Jogja,22 januari 2020

  • Heha sky view😍

  • Keren

  • 3:27 expresiny dapet bgtt

  • Aku janji bakal ngancani awamu teko 0 delalah Sek tas mlaku Wes Meninggalkan

  • Neng kene aku ngenteni karo dedungo ,,jombag penuh kenangan

  • Jogja love story

  • Nengkene aku ngenteni sliramu 🥺

  • *Masih bersama Getuk Gedang Kediri*

  • ambyarr😭..

  • 💕

  • 3:22 Pas iki ditambahi efek bintang tambah joss Tulungagung, 22 Januari 2019