Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 28 Nov 2019
Title : Tak Lalekne Kowe
Voc : Happy Asmara
Songwritter : PPWW
Music Arranger : Deblong & Maska
Video : Maska Creative Pictures
Publisher : Maska Music Records
Aktivasi RBT
Telkomsel : Ketik TLKKN Kirim ke 1212
XL : Ketik 11703157 kirim ke 1212
3 : Ketik 2212767 kirim ke 1212

Audio Lyric Version : id-tv.org/tv/video-z4_JwQi_qhk.html
----------------------------------------------------------------
Lyric :
Tak Lalekne Kowe
Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai
Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe
Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
----------------------------------------------------------------
Available on :
Joox :www.joox.com/id/album/uNFAYVZZDQhsh1rO9U_chA
Spotify : open.spotify.com/track/5Qj0PtT0uCwEX3IuWiHLt9
iTunes : geo.music.apple.com/us/album/tak-lalekne-kowe/1491470427?i=1491470428&mt=1&app=music
----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Follow us :👇
Facebook : bit.ly/32qrbcV
Instagram : bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : bit.ly/2SfBITq

Copyright © 2019. CV.Maska Musik Digital
Maska Music Record's ID-tv is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-tv MCN
servicesdirectory.withid-tv.org/username-directorypt-digital-rantai-maya-drm

Komentar

  • Terimakasih TUHAN YESUS....Alm Bpkku....Ibukku tercinta....saudara2ku....teman2 semua yg terlibat dalam pembuatan single ini HEPPY ASMARA MASKA CREW KABUL KIKOK KEPIK DEBLONG GACLEK PASHATI SEMUA FAJAR DAN SEMUA PENIKMAT MUSIK....SUKSES SELALU ATAS 10 Juta View.....Teman2 Radio semua AWE PROMOTION GBU

    • Herannn ama netizen,kenapa sih mempermasalahkan agama seseorang,bukankah kita tercipta untuk saling menghormati dan menghargai, Lakum Dii Nukum Wa Liya Diin Bagiku agamaku bagimu agamamu,,

    • @Lukman Jefri 'm :-)>llz""0"black

    • @Luna Prime sukur dah klo happy muslim,, klo puppy.a mah gk ngurus,, serah dia.

    • @ibnu fajarmadiun happy muslim mas yg kristen itu mas puppup whelly nya...

    • Insyaallah bermanfaat Begitu mudah, sangat simpel, anda pasti bisa spt teman2 yg lain. Tekan pengeluaran bulanan 10% sd 30%. Atau balikkan pengeluaran jd penghasilan Download hanya 1 menit play.google.com/store/apps/details… Turorial hanya 7 menit id-tv.org/tv/video-yjGy4pGz9QM.html Selesaikan 2 step diatas. Selamat menikmati WA : 0813-2568-2389.

  • Mledooos lagu ini

  • Pernah berada di posisi ini. Diputuskan & ditinggal nikah dgn yg lain karena pada saat itu keluarga ku mendapat musibah hebat yg membuat mlarat. Ya memang bukan jodohnya 🙂

  • Ora sebanding ncen iyo, qw santri pondok biasa sedangkan kowe santri s*****ri sugeh meneh😭😭 ambyar agustus 2014😁😁😁

  • lebai

  • Versi ini lebih joss kemana mana..

  • pomo kui realita ngunu wong lanang kok koyo ngunu

  • kui seng lanange opo deny caknan kah??

  • Yo pye yo,, perjuangan gak di hargai ki loro ndes,,

  • Haha..mbak2..masio gur videoklip..nek umpamane sik lanange wajahe ireng ngono..yo sampeyan jelas iso golek sak truk..kanggo gantine wong iku..(guyon2 lho..)😃😄

  • Mbak happy nek ngamok tibakno yo medeni ee 😂

  • Mantull tenan iki music e😎😘😘

  • Lagu ini menggambarkan kisahku banget beberapa tahun lalu. Dulu pernah bucin sampe tak terampuni karena dia tak kunjung berkomitmen serius dan masuk ke dalam toxic relationship. Mungkin keluarga dia tidak bisa menerima status sosial keluargaku karena bukan orang berada. Akhirnya aku tersadar, pikiran dan hati terbuka. Lalu aku menemukan sosok yang sangat menyayangi aku dan menerima apa adanya keluargaku. Insyaallah menuju halal tahun ini. Buat yang terlanjur mengalami kisah seperti lagu ini, yakinlah dan selalu berdoa dipertemukan dengan orang yang tepat dalam segala hal di hidup kita.

  • Happy asmara enak ngomonge, bhsane campur aduk, onok indonesia, suroboyoan, matraman....

  • Motivasi gue, dendam gue ke mantan yg ninggalin gue pas sayang2nya dan susah2nya.

  • Pas banget ceritanya sama gw, gw pacaran 4th, minta di kenalin sama ortunya dia. Tp dia gamau alasannya gw cuma kerja kasir indomaret ☹️. Sad banget, tp sekarang udah tak buktiin kalo aku bisa, udh kerja di pemerintahan. Dia minta2 balikan Gw ogah.

  • Lagune jeruu cokkkk loro loro

  • matur suwun apik men mbak....

  • Aq cowok kok brebes mili krungu lagu iki...

  • Mundur mergo bedo derajate.. Aku mung kerjo konveksi sampeane calon guru.. Bagaikan bumi dan langit..

  • Ra iso yo ra iso to ah..,

  • Donwload lagune sg full album nemu lagu sg enek dialog iki , penasaran video ne sg ndi, mergo full album gak iso di cek siji siji judul e .. akhir e ng yutub tak golek i siji siji videone .. owalah bak e iki judul e 😀

  • Crintanya gk kebalik ta

  • Derajatku emang ra sebanding karo awakmu mending mundur alon. sepurane dek ak wong ora nduwe SLEMAN 11 Januari 2013

  • Ratu ambyar imdonnesia

  • oraisoooh

  • Koe terlalu egois buat aku seng humoris deg😥

  • LDR an arab Sukoharjo, setahun tak lakoni vc tlpunan mben bengi, ngasi kurang turu, mung pengen weruh kabare... pie kahanane, ngancani dekne. tak kiro yen dekne tenan2 ro aku... ning weruh2 dekne ngajak putus begitu saja... mung mergo dekne nyongko aku mung nguyak materi... pancene aku mung buruh pabrik, dekne chef ono arab gaji gede.... kahananku pancen uadoh seko dekne... aku wong ura due, ning yo tak tompo, dekne mungkin arep golek seng luweh sepadan, , aku yo mung iso nrimo, n Alhamdulillah saiki wes ono seng gelem nompo opo anane awaku, materi iso di goleki, neng gemati angel seng madani...

  • Lgune mantep,,kyok ceritane awakku dwe,,mbiyen,,tp ceritanya di balik, seng wedok mampu,,jd aq seneng lgu iki,,smpek tak gw status,,,tp alhamdulillah sak iki wes dwe ganti. Nerimo op anane,,ahire allah msih mmberi klancaran hdupku dan ksuksesan, amiinn,,,terus berkarya mbk heppy

  • apik ceritane clip e

  • asmane njenengan sae Lho Mbak, "Happy Asmara"....tapi lagune njenengan kok "Sad Asmara" tho....maap Mbak, trenyuh kudu mewek ki

    • Happy asmara nama panggung mas Kalo nama asli dia Happy Rismanda Hendranata

  • Kelingan mantan. Aku baru merasakan ditinggal karena beda kasta, sedih

  • Biasane wong lanang iso nrimo kondisi / derajat sing wedok koyo opo. Nanging langka sak walike...

  • Komen

  • Bagus banget lagu.a Saya suka

  • Ga bosen sumpah dengerinya,enak bngt lagunya

  • Mantapp

  • seneng banget pas drama ne... "ORA ISO"

  • Pacaran LDR 4thn 6 bln. Kandas tengah jalan.. gara2 dia milih orang lain Kalimantan timur - Lampung Utara

  • Drama ne oleh lah

  • Aku tidak berhenti mencintaimu, Tp aku hanya berhenti menunjukan nya😓

  • dolanan keyboardte tenanan ora kui hep... koyo pangah ra pas chordte...

  • susu cap tiga sapi

  • Dulu Gw bukan selera Loe... Sekarang,,,,hehehehe,,,Maaf Bukan Sombong, Loe BUKAN Selera Gw,,,!!!! Amazing...

  • Enak lagunya

  • Sorry sliraku Dudu awakmu👌

  • Paling suka pas di reff nya

  • sek gantengan Mas Riski.yulio mbk

  • SEMOGA HAPPY ASMARA TETEP LOW PROFILE

  • Merinding aku kerungu lagu lan suarane😁

  • lilo tak lilakno yen pancen iki dalane:")

  • Celek lah

  • Scrol ke bwh pda komentar, isi nya jawa semua 😁 nasib org sunda mana ngerti 🤣

  • Wkwkw dia datang ketika saya belum berada dimasa terbaik saya..

  • Lagune apik min.mnyentuhhhh😢😢😢😢😢😢😢

  • komentar kok akehe koyongene, entuk krupuk piro mas

  • Lague garai ati ambyar.....!!!!!!!!!!

  • Lagunya enak di denger bang cemplon sukak

  • Evi asmara

  • Malah kebalik sih ceritanya.

  • Selalu ng fans sm mba happy.. Sukses yo mba

  • Lanange krg ganteng.. Kl lanange ganteng.. Lbh greget lg tuch.. Wes elek kemaki.. Wkwkwk

  • Yuk cek cover tak ikhlasno versi ini.. Ada Repppernya jg lho...ambyaarr lah pokoke id-tv.org/tv/video-R_BqthyVjYU.html

  • Ngerine

  • Lanange ganteng😂

  • Modele sg bgus nek golek y mbk happy

  • Derajatku ra sebanding karo koe ... Sepurane kahananku koyo ngene iki ... Ambyar...

  • Batin e sing Lanang. Cukk DECH gak gelem tak jak balik an.

  • Ngaceng anjir

  • wow hebat cantiknya

  • Enak bngt dah ini lagu

  • Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta tapi mengapa kau pergi.... #Palingenakdidenger

  • Mbiyen aku elek, seleramu duk aku mas.. Saiki aku ayu, sorry seleraku duk kowe 😌😌 😆😆

  • Ya allah nangis

  • punkukuktmensedoyo:v.

  • Oalah mas yowes nak jalukmu ngono aku ikhlas aku tak ngalih :) ancen aku ora ayu tur ora sugeh bedo Karo Dee Dee sg iso macak hits ngono kae :)

  • 1,5 tahun barengi ngalor ngedol ngulon ngetan dibelani merantau gae tumbas penyingset, gletek malah gendaan karo mantan NAPI kan lucu😅🤦‍♂️

  • Gokil banget dah percakapannya🤣

  • lagunya enak ya

  • Ksicozi oaj id; ebjisj hah gdh ya szb