Kartun Lucu - Lagu Semangat Sekolah yang Aneh!

Dipublikasikan tanggal 9 Peb 2019
#kartunlucu #animasinopal #sinopal


jangan lupa subsribe dan like tiap video untuk menyamangati animatornya :D
cek komik dan informasi seputar si Nopal di
Instagram : instagram.com/si_nopal/?hl=en
Facebook : facebook.com/komiksinopal
Ciayo Comics : www.ciayo.com/id/comic/si-nopal
kartun indonesia kartun lucu si nopal animasinopal
#animasinopal #kartunlucu #animasiindonesia #kartunindonesia #animasi #kartunkocak #animasilucu #funnyvideo #ngakak #kartunngakak #animasigila #sinopal #videolucu #videokocah #videoaneh #ngakak #cutegirl #lawak

Komentar

  • Lirik: Heeeeeeey!!!!!! Sii nopalll Jangan menyerahhh Ayo sekolah... Jangan menyerah karna hujan aja Bawa payungnyaa Pake switernya Plastikin tasnya Jangan lupa doa Syalalalalallaaaa Hiya ! Hiya! Kontet! Syalalalalalala Hiya ! Hiya! Kontet! Syalalalalalala Hiya ! Hiya! Kontet! Jangan menyeraaaah

  • anjing gue najis

  • bye bye Fynn and Jack😢

  • Bacot anjir 2 jam lg telat:-( itu masih lm woi

  • Si nopal pas adeknya nyanyi langsung cengo 😂😂😂

  • Woyyyyy emak bapak lu kemana.. Udh lama ga keliatan

  • Trending sbb muka pempuan tu kot..mcm muka kt bawah je...hahaha

  • id-tv.org/tv/video-VUpNSEt74ss.html

  • muka macam lubang jubur siakk ..

  • ahh shet tak lah move on asldhsgagahallalajahafafajlalaahgafa

  • Eh ngomong ngomong suaranya cute girl bagus juga ya

  • wow #1 trendingggg WOWWWW!!

  • Jilaka nye si nopal 😂😂

  • Trending woiii.... Ahahahha

  • Korang sekolah dekat mana ni yg kena gerak dua jam awal pon dah gerak hadohhhhh🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 🤣🤣

  • Lucu deh

  • korang x fhm

  • bongok animasi ni

  • trending no 1 d malaysia

  • Ngegas gitu ya😂

  • id-tv.org/tv/video-omAXvYFZKP4.html feel free to view n like my video 🥰

  • ANJING BANGSAT GW LEMESSSS🤣

  • #1 TRENDING IN MALAYSIA

  • lagunya menghantuiku wqwqwq

  • Hahahaha lucu banget

  • Syalalalala Hiya Hiya kontet!!😂

  • Trending #1 anjay

  • #1 on trending in Malaysia 😂

  • Subscribe ari otongnya plis bang

  • 1 on trending di Malaysia!! Congrats :)

  • Lagu terBODOH dunia

  • jangan menyerah ahhhh ..

  • Wow still trending #1 in Malaysia

  • Mukanya anjing

  • trending #1 in Malaysia 😂😂👌🏼

  • bodoh apakah trending!!!!???????

  • Lawak banget

  • id-tv.org/tv/video-3ND37Ev1dsA.html

  • Kerennn

  • yang nonton tahun 2019 mana suaranya

  • Why does the little sister face look like a butt crack

  • Syalala lala hiya hiya kontet

  • 😂😂😂What?

  • Itu bukan lagu semangat sekolah Malahan lagu pengusir hujan haha Cute girl pinter ya

  • Kalo bikin film animasi yang bagus dong kntl! masa kulitnya dekil gitu?? 😠

  • Ini apaan sih?

  • Sekarang aku dah mula melanggan dan aku nak cakap sesuatu... Aku baru sahaja hantar sebuah post di Reddit milik Cosmo dan Wanda (r/cosmoandwanda) dan post yg saya maksudkan ialah gambar Si Nopal dan Cute Girl yg mengangkat beg hijau (Cosmo) dan beg pink (Wanda) dalam episod ini. Tajuknya ialah 'Found Them Disguising As Si Nopal and Cute Girl's School Bags (Demam Si Nopal)' dan ia boleh jadi istimewa kerana ini mungkin post 'Si Nopal' yg pertama (seumpama itu) di laman Reddit... In sha Allah, kalau kamu lapang, kamu boleh lihat aja di laman Reddit milik Cosmo dan Wanda (r/cosmoandwanda) nanti! #berkhemahsamasinopal 😇

  • Fix gue ngakak 😂😂

  • Wow nombor satu trending.. Lagu dala dala tu pun leh jtuh nomb 2 trending.. Gempak betul suare cute girl nih🤣

  • View si nopal ni lagi banyak dari anugerah juara lagu tu weh

  • This thing is retarded

  • sial dangkalll 😂🤣

  • Hiya... hiya... kontet wkwk

  • Babi trending

  • Yang suka cerita misteri serem dan lucu mampir yuk kw chanelku

  • entah kenapa kayanya nada lagu nya familiar, kaya pernah denger tapi ah sudahlah🤣

  • Karton pemalas..

  • Hiya hiya kontet

  • Yeee..trending 1 dirumah gue,anak gue nonton ampe 1000×,, 😁😁

  • Kreatif.. Jangan lupa subscribe channelku ya

  • Kont... kont... kont...

  • Hiya hiya kotet

  • Saya lihat di tranding malaysia, bahkan ada video parodi dan pendakwah yang ngebahas animasi ini,, EMANG DISANA LAGI BUMING BANGET YAH ANIMASI INI ????

    • Musafir Assalaf Hahaha sha la la la la. kontet. sha lalala kontet!

  • m.id-tv.org/tv/video-cWQDw387vkU.html

  • Si Eneng Flet nanyain piso, eh, dijawabnya malah pake dinyanyiin 🙈🙉🙊 id-tv.org/tv/video-QV46alyqOAA.html DURASI VIDEO 16 DETIK DOANG!!!

  • tereding di malaysia #no1

  • Gw benci pembuat suara cute girl kayak gedik gituan

  • Susuruprise

  • Muka bocah goblok mirip pantat babi

  • Saya dari malaysia . .minta like nya donk dari indonesia . .

  • Hiya hiya kontet 🥺

  • Kartun sampah

  • muka si girl tu macam lubang jubor je.. kelakar betul cartoon indon ni.

  • View smua org Malaysia tgk...jdi 1st trend

  • Cm bodoh je katun indon nie

  • laaa..ini pla muka pantat ni

  • Hiya hiya hahah salam from malaysia

  • Kok bsa pulk treding #1 di mlysia.Heran gua..😉😉

  • 😂😂😂😂😂😂

  • waduhhhh😂😂😂😂

  • new vidio id-tv.org/tv/video-dBXXNdreHII.html

  • Dugaan tuhan dong😂

  • Terbaik 👍👍😊

  • aku tak faham...boring

  • Sorry , maaf tnya , kat mana part lucu ataupun menarik ? Nampak biasa2 je

  • Srius ah lgu ni trending kt skolh aku😂

  • I don't think anyone will take the time to read this but I've been on ID-tv for a while now and my goal is to reach 1k subscriber and from there who knows what will happen, just uploaded my builds

  • lawak😂

  • *KONTET*

  • Sub back balik ya

  • Tolong dong satu sekolah heboh gegara lagu ini.

  • Sesurepriss❤❤❤

  • MOHON SUBSCRIBE CHANNEL AKU YA GUYS🙏

  • Selamat yg trending 1 sukses buat kmu ya

  • #21 DI TRENDING ❤❤❤ tembuslahhh #1 DI TRENDING❤❤ diulang trs biar kyut gerl capek😂❤❤

  • HIYA HIYA KONTET!

  • Muka bontot

  • 😄😄😄😄

  • i rasa ni song of the year