Live 📡:

Dipublikasikan tanggal 12 Sep 2021
Live 📡: race build up 🙌 Can Marc Marquez make it 5 in 5 at MotorLand or could Pecco Bagnaia bag his first MotoGP win? 🔥 Find out next 👉 motogp.io/3l3G8vm with

Komentar

  • Ducati moto paling cepat bagnia is the Best

  • 13:12 Jorge Lorenzo (5 Time World Champion)

  • Pep guardiola yamaha😬

  • Yamaha petronas👍 😎

  • Buktikan Suzuki tidak kalah pabrikan lain bisa naik podium

  • Marc looks like he is almost back to 100% now. He will definitely be capable of regaining the title next season.

  • Yang mau belajar matematika bisa bantu support saya maksi qq

  • Moto gp banyak digemari masyarakat tapisayang nonton di tv gak bisa. di blokir ama pak ogah, kl nonton harus cepek dulu untuk masyarakat klaster bawah gak kuat bayar tv sekarang kembali jadi barang mewah hanya orang kaya yg bisa nonton banyak orang gak kenal para atlit nya sendiri saat kita kl ngan bawah kembali kejamanya tv jadi barang mewah

  • Fantastic battle..congrats Pecco the next rider 🇮🇹 after VR46..glory..Italy

  • 2-3 musim lagi Marques bakalan meraih la decima, yang cuman sekedar impian buat bandot tua... 🤣 beserta pendukungnya.. 🤣

  • #gofree

  • Mantap

  • Ada yang bisa ceritain kenapa quartararo di bawah gan?

  • 1:29

  • 1.29

  • Indonesian like

  • Ttp smngat marc...mskipun juara 2 tp fans sgt bngga pdmu...

  • id-tv.org/tv/video-iMmGITZc5Zw.html 👈

  • Please continue to streaming in youtube 😎

  • 👍

  • Bener2 persaingan kuat bagi marc

  • สนุกๆๆๆมากๆๆๆๆ 👍👍👍👍👍

  • Yamaha will comback to Misano remember my words👍

  • I wish that Rossi will race in 2022 too

    • Rozi pembalap sejati yg murah menyapa dan senyumnya lucu juga

    • Tanpa ada rosi sepertinya ngga greget.walopun rosi g podium g ppa.rosi adalah pembalap sejati murah senyum

    • Why so he can keep coming in last

  • MM93 the best👍👍👍💪🏼💪🏻💪

  • Bravo Peko

  • MotoGP Aragon: 2016,2017,2018,2019,juaranya Marc Marquez, (2020. Covid19) Kali ini 2021 Marc kalah telak dari bagnaia.. Petanda pesaing kuat sdh nampak buat marc

    • Bagnaia pengganti dovi atau rossi

  • Everyone wearing face nappies on the track in fresh air - what tossers.

  • bad news

  • Yamaha 20 👆👎👎👏🙌

  • Honda Marquez 👆 93 👆👌😊🤗

  • Dugati 63 👎👎👆🙌👏

  • Taro mana taro.......😀

  • MM93 is in business again🔥💪💪

  • Ducati.hebat pecundangi 93

  • It’s still amazing to see the fan base and crowd reaction when the camera goes to Rossi. The old man still hanging with the young guns even if it is in the Back much more often now. Just goes to show how great he really is in all aspects of the sport not just as a rider. The GOAT

  • Tai

  • Peco baknaya,mengingatkan duel Dovi vs margques

  • 46 y 20

  • 3 6 9 waow

  • Enough offenses against Marquez makes a show and he is still a real rider who offends him does not understand anything about motion

  • Baby alien lose. Becouse bagnaia is baby predator.

  • Oh mu god, rossi where are you?

  • No more complain about tyre what a great race

  • Y la carrera?

  • Thank you bagnaia i'm from indonesia

  • Where is Maverick??

  • Pecco good🔥

  • Best fight from pecco and marq see you next race

  • I can't stand it, I want to see the Mandalika moto gp being held, hopefully everything will be smooth, successful moto gp Indonesia

    • @campur sari Thanks again my Indonesian friend

    • Terimakasih untuk ucapan nya ..#indonesia

  • Mm 93 Amazing

  • Please motoGP, Upload last lap

  • Mantap

  • Congratulation for Marc Marquez

  • Yes. Bagnaia 🥰

  • Yess

  • Leave me alone you mentaly ill freaks!

  • ❤MM93❤

  • 👏👏MM93 & 63👏👏👍

  • Can't hardly wait to see MM in the next season....🔥 🔥 🔥 🔥

  • Peco was solid perfect in this grandprix. Very consistent and did not panic by such pressure from Marquez. Fantastic performance!

  • vr 46

  • Gofree pecco63 epic battle

  • Terimakasih Pecco untuk race hari ini.. Late breaking nya mantap ! Kalem dan strategi matangnya seolah Vale sedang fight ! Terimakasih banyak Valentino.. Semoga lebih banyak Valentino Rossi dijiwa² rider Italia.. Agar sya tidak kehilangan !

    • @Richard Ferdian zaman boleh beda. tp legenda moto gp tetap vale

    • bosan gw oramg indo dikit dikit bahas rossi, zamamnya udah beda

  • Good luck every body 👍..

  • Tumben wong indonesia komen akeh banget...😀😀

  • Motogp race malam ok fine Maverick vinales VS Johan Zarco ikut balap lomba lap putaran dengan enea bastiani VS Fabio Quartararo, takaki nakagami masuk lomba balap dialangi jalan 2 orang hampir sama Alex Espargaro VS Jack Milier pindah keluar garis jalan ke start no nut dan Marc Marquet VS Fracesso bagnaia dialangi marquet 1orang pindah balap moto Sampai Ke finish 2 putaran pro winner

  • pemenang moto gp Aragon 2021 ini aneh dan langka angka nya sama semua cuma susunan nya yg beda : penenang pertama bagnaya : 63 dan yg kedua marquez : 93 johan mir pemenang ke tiga : 36 itu angka -angka kalau di bolak -balik sama semua angkanya : 63 /93 /36 ☺☺☺

  • Vr 46 always is the best 4ever

  • Marc Marquez MORAN

  • Haha remember Dovi vs marquez, score 5:1, dovi is the best, and again Bagnaia 1:0, haha

    • @András Mihályi Please, shut up. Orban is listening, he heard you ajajajajaja

    • @Audara I don't care if you are from San Marino, or Italy... You comment nonsense in any language you tried here... And where the hell did I mention Jorge Martin ? Oh, in the same comment, where I mentioned Rossi ? Come back, when you can read... And by the way, liking your own comments ? Pathetic 😂

    • @András Mihályi FIRST: San Marino is not Italy, ignorant! aajajajaj... San Marino is better and richer than Italy! SECOND : Jorge Martin is spanish, Didn't Orban teach you geography? aajajajaj

    • @Audara ah, so you are Italian. Explains everything...

    • @András Mihályi Magyarország a diktatúra és a rabszolgaság országa

  • This port makes no sense one week fast next week no grip….no insight from commentators or riders they are all like we don’t know. If random riders win every week with no reason it’s not even a sport makes no sense.

    • @Steven Graham every rider has their own riding style. Yamaha aren't known as a team that listening their riders complaint regarding the bike. At least untill Quartarraro joined. same like Honda that kinda Marquez centrist. overall MotoGP is more competitive than F1

    • Ok explain why one Yamaha can win the other two riders say we’re to slow and no grip they have the same data. So it’s the rider Valentino and maverick are not fast, maverick wins first race then losses all speed and grip. The crews can’t fix it something is not right.

    • I don't think the winners are random. If you look closely, their best laps are very close. And everyone who won the race are good. This make motogp championship gather more supporters than f1

    • It's not as random as 2016

  • Yesss. Way to go bagnaia 👏 i love it. Bravo. #forzabagnaia #dontbeafraidofmarc

  • Peccooo...yesS 😎👍❤️🇮🇩

  • Kok ga ada link saweria nya?

  • 👎

  • Tumben ngga nyalahin ban

  • 🤲 Semoga di berikan hidayah oleh ALLAH SUBHANAHUWATAALA

  • Congeatss Pecco, Incredible Marc, and Miller. Best race in week

    • @test Mir race better. But Bastianini was the Driver Of The Day. Enter the race only score three points in last 3 race but 6th place finish was awesome, unlike Marini who finished 20th

    • Miller? You mean mir?

  • Gak di Channel Indonesia Gak di channel luar negeri,,, kalian pada bar bar truuz

  • Dulu melawan gurunya, sekarang melawan muridnya

  • What a race..!! The most intense n amazing race ever!! But Bagnaia was smarter.

  • Tetap rossi di hati,

    • nak indo aja yg komen macam ni di comment section nya 😅

  • We love MM93

  • Rossi

  • ❤❤

  • ❤❤❤❤❤❤❤ from manipur

  • Ini br seru sama2 anak muda dulu lawanx mrces orang tua bole2 km pencinta motogp br kali ini sangat seru marcs ada br motogp matap ok lanjutkan karirmu peko dan marce km sangat membangkitkan penonton

  • knpa rosi posisi tetap aja di 20 iya takut kalo gas pasti kres sja motor itu kendala ban dan mesin coba gantikan motor pasti posisi akan membaik.46VR💪🇮🇹

  • Nice

  • Fantastis marc 93 ,good luck

  • Yamaha 😉😉😉

    • Ducati Honda Suzuki

  • Selalu dukung mm93...yeay P2 Next p1 Marc..

  • Mencret 93 👎

  • Marques kalah sma Murid Rossi.. Malah Ngelebarr kalah Pinterr sma Bagnaia 😂😂😆 Ecol Honda Dipantattin trss sma DUCATI.. Ahahayy.. 😆🤣

    • Kasian bajing loncat peco ya peco tapi peci good perfomance

  • Where is Diablo 😭😭😭 ???

    • who is Diablo?

  • Congratulation Bagnaia winner Aragon GP

  • marc is marc...congrats to bagnia.. for the first win!

  • Taik dah start tak boleh tengok

  • Congratulations Bagnaia