NCT 127 엔시티 127 '질주 (2 Baddies)' MV

Dipublikasikan tanggal 29 Nov 2022

Komentar

  • 몰라 난 지금 NCT 127에게 질주🏎💨

    • Mmm

    • Don't judge other life,don't think too much that's not your life(discusting)but like your dance.

    • cool

    • 일칠 최고 그와중에 재현 고급지게 잘생김

    • 💓💓💓💓💓

  • keren bangett, diliat dari segi apapun ini bagus banget, vocal, rap, choreography, attitude, facial expression, mv, properties, music, lyric, semua nya ada disiniii, my new favorite MV from NCT💚💚💚💚💚

    • ........

    • Kak, ini lagu tentanh apa ya? Dari kemaren bingung '2 Baddies 1 porsche' mksdnya apa tu?

    • Yesss 😍

    • ....

    • ..........

  • so great

  • nct 127 will have documentary movie expected to be available on Disney+ in 2023🥰🥰🥰

  • 1억뷰를 향해 가보자고요~

  • lets make 100M before repackage album, we can achieve it together guys.

    • @Junahbie Reas nothing confirm for SM we just wait a little bit

    • When is the repack, guys?

  • comeback kali ini tidak perlu ditanyakan MEREKA SEMUA SANGAT KEREN !!

    • Here is the final video id-tv.org/tv/video-f_TJ9KMAGQg.html

    • Yuk kita bisa 80 juta..tinggal 3 juta lgi

    • Luar biasaaa akan lebih luar biasa kalo bisa bwa mrekaaaa ambil pialaaa kajaaa

    • Emng luar biasa

    • Kerennnnnn bangettttttt

  • Beautiful song

  • NCT 127 수고했어 사랑해... 오랫동안 보고 싶었어. 다들 건강 조심하시고 정말 응원합니다. 우리 NCT 127은 활기차고 성공적입니다.

  • Perfect

  • hight quality song

  • Tiap member punya part sendiri yg bikin mereka bersinar, kalau dah sembilan digabungin auto PECAH ABISSS!!!! Love ijo banyak banyak buat kerja keras kalian!!! Stay healthy and happy guys!!! LETS ENJOY THIS MASTERPIECE BCS NCT 127 IS REALLY BACK WITH ANOTHER AMAZING CONCEPT AS ALWAYS

    • Yap! Setiap member punya part sendiri-sendiri. Bagaimanapun pembagiannya, mereka berada tepat di bagian part terbaik mereka. Karya mereka hebat karena bisa menempatkan part per member dengan tepat, bukan part yang dipaksakan dengan pembagian sama rata. This is ART

    • Here finally id-tv.org/tv/video-f_TJ9KMAGQg.html

    • SETUJU BGT PLISSS

    • SUMPAH IYA SETUJU BANGET. Setiap liat MV nya itu, gak bisa cuma fokus liat satu member aja. Semuanya harus diliat dengan seksama kalo gak bakal rugi aja melewatkan penampilan menakjubkan setiap member. ㅠㅠ NCT127 최고! 시즈니 최고!

    • Setuju makasih banyak NCTzen

  • haechanku selalu bersinar

  • NCT 127 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

    • 疾走

  • 84M soon...Let's go FASTER !!!

  • This song is sooooo catchy!

  • Gak tau ini keren banget, bagian rap, vocal, dance, visual, expression semua keren pol. Konsep nya tidak baik buat jantung karna bahaya liat mereka buka bukaan aaaaa

    • keep rise the views please. Fighting

    • LETS STREAM HARDER, FIGHTING CZENNIEE !!

    • Here finally id-tv.org/tv/video-f_TJ9KMAGQg.html

    • Chorusny addicted banget hiksss

  • Let's go 100M

  • 고고 질주고~~

  • Let's go 2 Baddies!!!!

  • bahagia bgttt aku gara-gara haechan liveeeee asli jadi makin semangat streaminggggg

  • Makin di denger makin enak banget ㅠㅠ LET’S STREAM !!

    • Maaf, klo pencapaian 2 Baddies seminggu berapa vi3w5? MV SM ent terbanyak selama seminggu 2 Baddies atau hot sauce?

    • True canduu

    • Emang bisa gitu yah

    • Benerr bgttt

    • SM knows how to make these types of addictive songs very well

  • Yess Sir~ 127 re-enters BB 200, disney+ music documentary on our boys in 2023 spring, seein them on 16 dec at kbsgayo n repackage! Glad glad happy!

    • Let's be happy and excited for this. Let's preapre hard to give them the awards they deserved. They really want to be #1 in BB 200 I hope we can give it to them this time

  • I love them

  • 90M gogo

  • Esta canción es arte, es muy pegadisa

  • Amazing MV, terimakasih kerja keras kalian, terimakasih atas pertunjukan yg keren ini, semangat terus kalian terutama Mark dan haechan jaga kesehatan ya jangan lupa istirahat, buat Hyung Hyung kalian keren bgt pokonya. Bubu plis kamu selalu keren unreal bgt. Yuta Jhony selalu keren, taeil keren bgt disini, jaehyun comeback bgt, doyoung jungwoo always amazing. Big love from Indonesia

  • now I've finally sat and listened to it properly...I love this~~ beat is FIRE!

  • so nice

  • NCT BEST group 💚

  • Hello czennies. I'm back after what feels like an eternity hehe. I'm sorry because I'm not actively streaming anymore but I'll drop by once in a while. I'm still voting and streaming on Spotify tho. Let's get those awards for illichil

    • 💚💚💚

    • Tq and tc

  • kalian keren bgt, kemarin sempet ngestuck views nya, langsung dikebut di tengah malem, sampe sekarang bisa ngelebih target huhu, kalian keren bgt, ayooo semangat biar 127 juga lebih lebih semangat jugaaaa!! jgn lupa makan minum, istirahat yaaa, semangaatttt

    • semangat gaes semangat

    • Semangattttt

    • semangat semuanyaa fgting

    • Here finally id-tv.org/tv/video-f_TJ9KMAGQg.html

    • Sijeuni ngereog mode on ㅠㅠ Semangat buat kita dan ilichil!

  • so great

  • so nice

  • GO GO 85M!!疾走〜!!

  • VOTE now guys, on MAMA! Let's give them a trophy!!!!

  • nct 127 musik visual rappers vokal gausah diraguin lagii emng kerennnn dan ga pernah gagal !!!! Ayoooo NCTZEN STREAMING SEBANYAK BANYAKNYAAAAAA

  • i used to think mark was the best rapper in kpop and i still do

  • man their voice is very nice

  • 🔥🔥🔥

  • HAPPY 84M♡ シズニおつかれさまです。 引き続き頑張りましょう!!

  • Kita buat prestasi baru untuk NCT 127 kali ini. Kalo era nya sdh lewat Nanti, kita tetap bangga mengenang nya... SIJEUNIII SEMANGAT WOY!!!!!!!

    • AYOOO SEMANGAT SEMANGAT SEMANGAT!!

    • SEMANGATTTTT

    • Yes, i agree, here finally id-tv.org/tv/video-r-jHGg_LQfw.html

    • SEMANGAAAAT

    • Here finally id-tv.org/tv/video-f_TJ9KMAGQg.html

  • 이런 비주얼 가지고 이런 타이틀 가진 mv 있음 나와보라해

  • Ahora como me la saco de la cabeza

  • Awesome!!!!

  • Vote nct 127 di MAMA sekarang!! Waktu kita nggak banyak, naikin posisi 127 ke 5 besar kalo mau aman!!

  • Visual, vocal, performance dan semuanya bagus banget siih, emang NCT 127 paket komplit banget. TOP

  • 2 baddies 2 baddies 1 porsche ! Let's go to 85!

  • Vote MAMA2022 plsss

  • 8400万回再生までもう少し!! GOGO!!!🥰

  • Ppl might underestimate 2baddies album, they might think it didnt work. No, actually they sell very well. Its just that it wasnt reported.

  • Keren banget plisss, sukak banget deh disini mereka saling menunjukkan visual mereka masing² keren deh, lop banyak buat kalian, terima kasih buat kerja keras kalian ❤️❤️💚💚

  • 疾走let's go!! ファイティン!!

  • Let's get 85M vi3wssss

  • Keep Stre3ming !!! 84 M soon

  • Let's vote & stream for NCT 127!

  • Gila!! Bener-bener NEO anjirrrr NCT 127 terkeren. Dari lagu, konsep, album, mv, style, makeup, hair, semuanya PErfect!

    • So closed to 80M !

    • @A ID-tv User makasih udah nton mvnya

    • @A ID-tv User elo yg flop

    • @A ID-tv User Don't make me laugh girl, JOKES ON YOU, thank for the views

    • @SDT sdt Flop

  • 127 deserves better and apology

  • Dont forget to watch new 127 content guys!! Peaches. NCT 127 '질주 (2 Baddies)' at Los Angeles

  • Semangat selalu chilzen nctzen ku, kita kasih yang terbaik buat uri 127:)

  • This is the best comeback of 2022 Fight me

    • say it again louder for the people in the back!!

  • NCT GAPERNAH GAGAL, GS PERNAH MENGECEWAKAN SELALU KEREN. SIJEUNI SELALU DUKUNG KALIAN APAPUN YANG TERJADI NANTI, TERIMA KASIH UNTUK SEMUANYA

    • @Gdragon XX makasih ya udah mau nambahin view

    • @Gdragon XX makasih udah nton mvnya

    • Jujur, makin lama makin kecewa :(

    • Semangat

    • @GAVURA Gua for u not me, I'm stan all members NCT.

  • every day with NCT127 song

  • finally this song is very suitable for the respective genres of almost all the members, so the performance of this song suits them very well, even though this is a very positive satirical song for those who are blind to the achievements and talents of NCT127

  • I hope I'm not the only one who checks every day how many views we have... I hope we'll reach 100Ma soon, only 16M more, thanks for continuing to support 💚

    • Always here fighting!

    • V0te Nct127 for m4ma ❗️

  • ¡¡let's go 100k for 84M!! 💚👏🏻

  • This bop cannot go without any wins. NCTzens, we are not going to let that. We’ve got to do everything we can. And united we can do a lot!!!

  • I actually really like this song it's so fun. NCT 127 are so talented. Don't forget to vote them on MAMA 😭❤

  • さっき 町に買い物に出たら 有るお店で この曲が流れました 町中でこの曲が流れてて 感動しました 街で聴くのは 初めてだったものですから❗

  • Yeay happy 84M. Sekarang lanjut 85M!! Semangat selalu kawan:)

  • Guys, please stream the song here and on Spotify ‼️

  • i guess it's really true that there are three different groups in kpop; boygroups, girlgroups, and NCT 127. This group continued to release they're music unapologetically and now they've built their own identity and brand that when you hear a sound you can easily distinguish that it's from 127. Their music is so unique and NEO. Be proud of your music, 127!

  • let's make it 84M todaayyyyyy!!

  • I don't think I'll ever move on from this masterpiece until they outdo themselves with a new album 🥲🫶

  • go go fighting

  • Just Johnny line: Too fast T_T Got me rolling on the floor but Jaehyun's rap.. 😀

  • Bangga banget pokoknya sama member, merrka dah bekerja keras bgt buat CB kali ini ditambah jadwal tour dimana mana, apalagi buat Mark Haechan, mereka semua deserve apapun di dunia iniii, bangga juga sama NCTzen yg udah dukung ilichil, bisa dapet segini udah melebihi target bgt, buat ayo berjuang bareng mereka sampe akhir, mari ngereog bersama sebelum 24 jam :')

    • Sebelum tanggal 15 ayo buat ini setidaknya 80/81 M dan sebelum repackage 90M

    • AYO LANJUT BELUM 100M NIH

    • AYO NGEREOG LAGI GUYS

    • Please bantu ilichill😭

    • Here finally id-tv.org/tv/video-f_TJ9KMAGQg.html

  • keep str3aming guys

  • Pliss vote nct 127 di MAMA sekarang!! Sisa 3 hari dan ilichil masih ngestuck diposisi 9:"(

  • Don’t cry about it if 127 doesn’t get m4ma award this year and you didn’t v0te or str43m for them. But those of you who have done their best for them I love u and I’m proud of you thank you so much let’s try our best these last days!

    • lets keep playing n ennjjoy the song it better for us

    • @Czennie 💚💚

    • Ily2

  • so nice

  • a group from the 3rd generation making music for the 5th generation, they’re so ahead of their time, legends 🔥🔥

    • ayyyeeeee

    • OMG that's such an accurate comment

    • @Lifeisgood Ahh i get it, thank u!!

    • @caprisunsess ahah might also be confusing with all the different units that debuted at different times

    • @Lifeisgood dang for some reason I thought they debuted when this other group did which gets called 4th gen alot but nct actually debuted like 2 years earlier thx

  • so wonderful

  • Jangan lupa vote 127 di MAMA!! Sisa 2 hari lagi loh, tapi posisi 127 masih ngestuck di no 9. Bisa yuk ngereog di hari-hari terakhir

  • Everyone part in this song hit so hard

  • Lindosssss

  • Sayang sayangnya sijeuni kalian selalu keren di mata kami, terima kasih udah kerja keras. Semoga comeback kali ini bikin kalian makin bahagia, karena rilmin kalian bahagia aku juga ikut bahagia.

  • pokoknya sayang ilichil 💚 ilichil terbaik

  • the concept for the mv, outfits, etc is EVERYTHING

  • no matter the result, be proud of this album and the guys.. let's keep supporting 💚💚

  • NCT love !!!💚💚💚

  • Lagunya beneran bagus dan mvnya menakjubkan. Lagunya membuatku ingin mendengarkan lagu 2 baddies terus....aaaaa nct 127 kerennnn💖

    • Ayo gas terus

    • @Bad Choyu berarti bukan kamu target pasar mereka

    • ............

    • absurd lyrics and this song is really noisy

    • .........

  • NCT 127! 💚💚

  • the vibe of the song makes me want to get another ear piercing and become an actual baddie lmao

  • Guys vote and stream NCT 127 and NCT Dream don't you want to see 14 members of NCT attending show with many awards happily 💚🙏

  • 84M🎉🎉🎉 85M is coming❤

  • Aku yang bisa dibilang sebagai warga baru aja bangga banget sama kalian, ilichil. Apalagi yang udah ngikutin kalian sejak pertama kali debut sebagai nct 127. Waahh, bangga banget pasti mereka. Semangat ilichil!!! Iya, kalian keren banget banget banget. Just the way you are, ilichil. Show your color to the world. I love you as much as i love myself.

    • yesss

    • Yes. Show your color,

  • I love this song so much

  • Love!! NCT127!!

  • Guys vote and stream NCT 127 and NCT Dream don't you want to see 17 members of NCT attending show with many awards happily 💚🙏