[NCT U - Make A Wish(Birthday Song)] KPOP TV Show | M COUNTDOWN EP.688

Dipublikasikan tanggal 29 Okt 2020
- KPOP Chart Show M COUNTDOWN | EP.688
- NCT U - Make A Wish(Birthday Song)
▶Watch more video clips:
bit.ly/MCOUNTDOWN-KPOP2020
[Kor Ver.]
헤어날 수 없는 매력☆ ’NCT U’의 ‘Make A Wish(Birthday Song)’ 무대
----------------------------------------------------------------------------
M COUNTDOWN is the World No.1 KPOP Chart Show, which is broadcast in 14 countries.
Live broadcast every Thursday at 6 p.m. KST.
(매주 목요일 저녁 6시 엠넷 생방송)

▶Subscribe Now! - Mnet K-POP:
bit.ly/Subscribe-Mnet-KPOP
Facebook: facebook.com/mcountdown
Twitter: twitter.com/MnetMCOUNTDOWN
________________________________________________
Mnet(Music Network) is an official KPOP music television in South Korea owned by CJ Group.
ⓒCJ ENM. Corp ALL RIGHTS RESERVED

Komentar

  • 0:29 1:35 1:40

  • Huhuhu.......😃

  • Make a wish ☺️

  • Shotaro ❤❤❤❤❤❤

  • Popular Opinion: This song is a Masterpiece

  • hi guys...

  • The one who breaths in mic is jaehyun and this performance is proof🤣🤣

  • They said “OUR MICS ARE ON”

  • "Make A Wish" Lyrics : Me you urin yeogil tteonaryeo hae Ppalli ollata maeumeun gateun gose Gyeou geureon gomineun daeumbeonena hae Shigani bujokhajana so now we on our way Jayuropge come join me Sumyeon wiro kkumeul pyeolchyeo boiji Shijakdwaesseo yeonghwa gateun seutori I can do this all day haru jongil We got this oneuldo yeogin Uriga chajihae baekpeureo Neomeoga daeum dangye higher mental Urin imi dareun chaweon dareun level ya Let's start we gon' fly We won't stop it's alright I can do this all day Back it up back it up Seodulleo 'hit that line' Shigan akkaweo akkaweo (you should) Piryo eopseo no more sign ya Nega eodie itteon I can find ya It's gonna be alright Soneul mattae make a wish Hoo you should Make a wish I'll take you anywhere Make a wish (Let me do it for you) Never stop keep breaking out Still working all the time Beoseonaya hae we gon' fly away Nun ttokbaro tteugoseoneun kkumeul (kkweo) Gakja jarieseo urin sumeul (shwieo) Uri tonghandamyeon neodo imi (star) (Neodo imi star) Jichiji ana got no limit Shimjangeun kungkung keep drumming Hantong da bueobeoryeo gireum I'm ready to ride baro jigeum Let's start we gon' fly We won't stop it's alright I can do this all day Back it up back it up Seodulleo 'hit that line' Shigan akkaweo akkaweo (you should) Piryo eopseo no more sign ya Nega eodie itteon I can find ya It's gonna be alright Soneul mattae make a wish Neoye eneoji it links me up (Links me up) Jigeum i gibuneul neukkyeobwa (I'll do it for you) Neol eodirodeun deryeoga jul su isseo (Jogeumsshik neoegero ga) Geokjeong malgo let go Soneul mattae soneul mattae Soneul mattae soneul mattae Now make a wish I can do this all day (I don't need to answer Don't need a question We no professor) Oh oh oh that I want Soneul mattae soneul mattae Soneul mattae soneul mattae Now make a wish Piryo eopseo no more sign ya Nega eodie itteon I can find ya It's gonna be alright Soneul mattae make a wish I can do this all day Back it up back it up Seodulleo 'hit that line' Shigan akkaweo akkaweo (you should) Piryo eopseo no more sign ya Nega eodie itteon I can find ya It's gonna be alright Soneul mattae make a wish Make a wish (It's your birthday it's your) Make a wish Make a wish (I'll give you birthday cake yea) It's gonna be alright Make a wish (Soneul mattae soneul mattae) (Soneul mattae soneul mattae now) Make a wish Terjemahan : Aku dan kamu, kita berusaha meninggalkan tempat ini Cepat naik, hati kita di tempat yang sama Kegelisahan yang tak perlu itu lakukan saja lain kali Kita sudah tak punya waktu, jadi sekarang kita dalam perjalanan Dengan bebas datanglah bergabung Bisakah kau lihat mimpiku yang muncul di atas air Sudah dimulai, cerita bagai film Aku bisa melakukan ini sepanjang hari, sepanjang hari Kita punya ini hari ini juga di sini Kita kuasai 100% Ke level selanjutnya dengan mental yang tinggi Kita sudah ada di level lain, berbeda level ya Mari kita mulai, kita akan terbang Kita tidak akan menghentikannya Aku bisa melakukan ini sepanjang hari Dukung kembali Cepatlah ‘tekan garis itu’ Waktu terbuang (seharusnya) Tidak perlu tidak ada lagi tanda-tanda darimu Di manapun kau berada Aku bisa menemukanmu Semua akan baik-baik saja Tangkupkan tangan make a wish Hoo kamu harus membuat permintaan Aku akan membawamu kemana saja, membuat keinginan (biarkan aku melakukannya untukmu) Jangan pernah berhenti, teruslah merusak Masih bekerja sepanjang waktu Kita akan keluar dari sini, kita akan terbang Buka mata lebar-lebar dan mimpikanlah (mimpi) Di tempat masing-masing kita menghirup (napas) Di setiap posisi kita mengambil (nafas) Jika kita terhubung kau juga sudah jadi (bintang) (Kau juga sudah jadi bintang) Tanpa lelah, tidak ada batasan Jantung berdebar, terus bermain drum Menuang seluruh isi jerigen minyak Aku siap untuk berkendara langsung sekarang Ayo kita mulai, kita akan terbang Kita tidak akan menghentikannya Energimu itu menghubungkanku (menghubungkanku) Sekarang coba rasakan ini (Aku akan melakukannya untukmu) Aku bisa mengantarmu ke manapun (Perlahan mendekat padamu) Jangan khawatir, ayo Aku bisa melakukan ini sepanjang hari (Aku tidak perlu menjawab, tidak perlu pertanyaan, kami bukan profesor) oh oh oh itu yang aku inginkan Tangan ke tangan Tangan ke tangan Sekarang buatlah keinginan Aku tidak perlu lagi tanda tangan ya Di mana kau berada, aku dapat menemukanmu Semua akan baik-baik saja Satukan tanganmu, buat permintaan Aku bisa melakukan ini sepanjang hari Dukung kembali Cepat, 'tekan garis itu' Buang-buang waktu (seharusnya) Aku tidak perlu lagi tanda tangan ya Di mana kau berada, aku dapat menemukanmu Semua akan baik-baik saja Satukan tanganmu, buat permintaan Nyatakan sebuah harapan (ini hari ulang tahunmu, ini milikmu) Nyatakan sebuah harapan Nyatakan sebuah harapan (Aku akan memberimu kue ulang tahun ya) Semua akan baik-baik saja Nyatakan sebuah harapan (Tangan-ke-tangan) Nyatakan sebuah harapan (Tangan-ke-tangan sekarang) Nyatakan sebuah harapan

  • Xiaojun voice sooo good

  • Its so good😍😍

  • THIS IS THE REASON WHY IM WHIPPED FOR NANA

  • talented boys

  • 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06 3:06

  • I mean they all look good, but the stage???? Too plain af. Like bruh sm you have one job, do it properly.

  • Amazing Queen Elsa and Princess Jasmine never disappoint us! Support WayV and all of 23 guys. So talented.

  • omg

  • Oh. Lucas so handsome 🥺💚

  • i'm army but i can't stop watching it until now😅 because of lucas😍 lucas what are you doing to me ... btw this song is bop ...

  • 😚🖤

  • Orospu çocukları, sevgililerim orda boşuna mı söylüyor şarkıyı fullemişsiniz.

  • Lucas manis banget...meleleh guueee

  • Dang Xiaojun popped offf🥴✨

  • The boy on the thumbnail on the right looks like a legit child like who tf put a child into this group

  • Shotaro is awesome 🦦.

  • shotaro, jaehyun and xiaojun are perfect, too perfect

  • Jaemin aaaaaa

  • 무대의상이 약간 난개인적으로 쟈스민 스타일이라서 썸네일에 루카스가 남자판 쟈스민인줄;;;;;;

  • This does means aespa will be performing in Mnet on their future promotions soon???

  • YOU SHOULD STREAM *_MNET NCT U BEST MALE GROUP EP.690!!!_* FOR WIN IN MAMA!! NOT HERE,PLEASE BE SMART!!! WE WANT THEY GET THROPY RIGHT??

  • *DON'T FORGET AFTER WATCH THIS COME TO:* -TURN BACK TIME SHOW CHAMPION (for win in icamp) -SHOW ME THE K-DANCE KICK IT (for win icamp) -NCT U BEST MALE GROUP MAMA(for win mama) -THE7SENSE (for make rekor fastest mv debut in SM) *Let's get it!!!!*

  • 쇼타로 춤선대박 👍

  • Am I the only one that likes the outro

  • I LOVE DARK BLUE OUTFITS 💙

  • Taeyong amazing :)

  • Lucas love youu jun miss youu

  • THEY'RE DRIPPPEDD~ OMG This song is addictive and I always play on someone's bday

  • 루카스 무엇ㅜㅜㅜㅜㅜ넘 잘생겼자나아아아 알라딘의상 찰떡이네 ㅎㅎ

  • Shotaro is so cute TT

  • Nct fighting!

  • ENDING FAIRY DEJUNNN

  • still here

  • Give the stylist a raise. Now.

  • shotaro me enamoras uwuw

  • Xiaojun voice Xiaojun stage presence Xiaojun dancing Xiaojun face A+++++

  • They were AMAZING BUT LUCAS DONT EVER WINK AGAIN (Cause I’m back from the dead)

  • Xiaojun’s stage presence!!

  • Omg Xiaojun’s sweet smile!!

  • bantu str34m vid TBT Show Champion wayv yuk fighting nctzen wayzenni id-tv.org/tv/video-dFCAOAxs-wU.html (green heart)

  • Xiaojun best boyyy!!!!

  • Suka bngt suara shotaro

  • OMg I got goosebumps after heard 1:16😱😱😱you guys should try itt noww

  • STILL NOT OVER THE VISUALS, CHARISMA, PERFORMANCE. Especially Doyoung's live vocals phew and glances + "birthday cake" oof. And Lucas ahhh the world is your stage *insert Baekhyun's "segeeeeeee"

  • mi viejo no fue a mi nacimiento por ir a este recital, ahora entiendo todo, está perdonado

  • 라이브 짜릿하다...

  • Lucas cuma desahh Eyy ohhh ahh aja enak yaolohhhh😆😆

  • 1:26

  • Xiaojun said I don’t need to lip sync I GOT STABLE VOCALS

  • Love you guys

  • Nect love you Nct kenapa kalian ganteng" banget sih

  • Dada Lucas dada heyyy dada kemana" anjir😭

  • Xiaojun voice beatiful 😍

  • xiaojun embarrassing them at this point

  • LMFAOOOO I WAS LIKE WHAT IS WRONG WITH THOSE MICS UNTIL XIAOJUN STARTED SINGING

  • 3:29 doyoung his killing me!!!! Like if ur bias is doyoung

  • Not me just finding out what the song means.....

  • will never get over this Lucas will never get over this vocal XiaoJun

  • 👏👏👏👏👏👏👏👏

  • Is it just me or Lucas just suddenly buffed, I feel disrespected

  • Jaemin😌

  • lol I like nct but i know they are lip syncing

    • They sometimes lip sync, but this is clearly not. Its a backtrack with them singing live,

  • Auxilio!!! Shotaro es muy lindooo 😭

  • handsome doy, I love you ♡

  • back again

  • hello?

  • It's alright, i come back here

  • I WATCHED IT

  • whoever was in charge of costume design did a great job just saying

  • Mmm Definitely my bias in NCT is NCT they are all so amazing I-

  • Está subdivisión de NCT, cuál es?

  • El de pelo amarillo como se llama? Es para una tarea JAJAJAJA

  • im si proud of them all!!! esp jaemin xiaojun shotaro!!! they’re finally shining!!!!! 🥺🥺🥺

  • Lucas pake bajunya yang bener kancingin dulu cas:(

  • Shotaro sama doing sama lucas bust guess gagal focus wkwkw😅☺🤗😣😫😖

  • I think we all should remember and respect Taeyong's hair colour in make a wish era....I will definitely say that it's one of the Top 3 colours......cherry pink, red and this one....not gonna rank em up but these 4 colours are definitely legendary

  • I think it's a big factor that wr can see Taeyong's abdomen......om _eeeeeeee

  • Lucas whistle intro will be iconic.. Also shotaro looks like baby face hihi so cute

  • BUBU SO PRETTYYYY

  • They said Jaemin in blue suit can't hurt you Jaemin in blue suit:

  • Why there's no one talking about Shotaro? He literally wrecked my list, bringing Mark after him. Lol. This is literally how's it going every comeback of them. LMAO

    • IM DEAD, i didnt have a bias before him and now i do and help

    • i mean...just look at the thumbnail.

  • 1:16 ♡

  • *BUSCANDO NCTZENS* chat.whatsapp.com/GersoRoGPkPIC06wf7xaM3.

  • Yooooo congrattss sizeunideul the mv hits 100m vws iloveyou!!!

  • 도입부 존나잘생겼네

  • 1:10 does this sound like "i take your underwear?", cuz it does for me lol

  • Jaemin NA handsome

  • DOOOOYOUNNNNNNNGGGGG WHYYY

  • Hai akang akang.. aku balik lagi :)

  • Aaaaaaaa i love you lucasssssssssss saranghaeyo

  • Xiaojun getting the recognition he deserves 🔥