Ndarboy Genk Ft. Denny Caknan - Rungokno Aku (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 25 Nov 2021
Rungokno Aku - Ndarboy Genk Feat. Denny Caknan (Official Music Video)

PENCIPTA : Daru Jaya Ndarboy Dan Denny Caknan

Karya RUNGOKNO AKU Kali Ini Di Sponsori Oleh :
CIMORY INDONESIA
Cimory Yogurt Squeeze, Enak, Creamy, dan Lembut. Yuk buruan beli!
www.cimory.com/#.YZ0CMAL1q94....
Instagram
instagram.com/cimoryindon...

Karya RUNGOKNO AKU Kali Ini Juga Di Support Oleh :
Astra Motor Yogyakarta

Yuk follow Instagram @hondaistimewaid dan like Facebook Honda Istimewa ID.
Dapatkan informasi seputar event, program, dan promo menarik sepeda motor Honda.
instagram.com/hondaistimewaid...

Jangan Lupa Subscribe Channel ID-tv Ndarboy Genk : smarturl.it/subscribeNdarboyGenk

Dengerin Yuk Karya Karya Ndarboy Genk Di Platform Musik Digital Kesukaan Kamu :
bfan.link/rungokno-aku

NSP RBT RUNGOKNO AKU Ndarboy Genk Feat. Denny Caknan :
Telkomsel : (ketik) RUAYL (kirim) 1212

MEDIA SOSIAL :
linktr.ee/ndarboyGenk

CP INFO BISNIS NDARBOY GENK : 082230444153 (WA, AN RENDY DANARJAYA)

CAST :
Egha Delatoya
Aksara Dena
Stani Ste
Theodorus Rimbo
Sri Cahyadi Apri

MUSIK PRODUKSI :
Mabes Balker Ndarboy Genk

ARRANGER :
Julian BlackOrWhite

MIXING MASTERING :
Julian Labs

BASS :
Rijal Pamungkas
GITAR :
Frangky Aji Atmoko
GENDANG :
Widhi Ceboel
BACKING VOKAL :
Meyshita

VIDEO PRODUKSI :
GAS (Gelora Abadi Sentosa)
DIRECTOR : Bagoes Kresnawan
LINE PRODUCER : Kakung Triadmojo
UNIT MANAGER PRODUCTION : Filipus Neri Dyo
PRODUCTION ASSIST : Junizar Nino
ASSIS DERECTOE : Tyas Arum
SCRIPT WRITER : Bagoes Kresnawan
DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY : Aulia Rakhman Dan Deka Pramana
1ST CAMERA ASSIST : Rizal Subkhan
2ND CAMERA ASSIST : Adhitama Veri
GAFFER : Bagas Taris
LIGHTING MAN : Edi Hidayat, Vincentius Dewa
SUPPORT : Alan Hadi
KEY GRIP : Bagus
GRIP GUARD : Romadhon
ART DIRECTOR : Fani Cahya Putra
PROP MASTER : Afri Sanjaya
SET DRESSER : Pradnand Krisna
STAND BY SET : Dimas Subo, Adjie Kombre
TALENT KOOR : Dimas Juju
STYLIST : Afifah Nisrina
MAKE UP AND HAIR DO : Sindi Karmila
EDITOR : Bagoes Kresnawan
COLORIST : Dimas Aditya
PRODUCTION RUNNER : Rintho Aribowo
DRIVER : Ikun Yance

Kami Ucapkan Puji Syukur Kepada Tuhan Yang Maha Esa dan Terimakasih Yang Sebesar Besar Nya Kepada :
- Keluarga Kami Yang Selalu Mendukung Dan Mendoakan Kami
- TEAMan HANDAL MABES BALKER
- KOBOY KONCO NDARBOY DAN PASUKAN BALKER
- TENANAN DAN PASTENAN
- SELURUH WARGA BANTUL DAN YOGYAKARTA
- ALAM RAYA
- SERTA SEMUA TEMAN DAN SAUDARA YANG TELAH MENDUKUNG DAN MENDOAKAN KARYA RUNGOKNO AKU

Salam Hormat Lan Pandonga Rahayu, Salam Dangdut Cidro Asmoro
Matur Sembah Nuwun.

Komentar

  • Semoga karya karya kami bisa selalu kalian dengarkan, RUNGOKNO AKU, RENGOKKE KARYA KU, PERCOYO AKU, JOWO ISO. Selamat menikmati.

  • Selamat mas atas rilis lagu terbarunya โœจ

    • id-tv.org/username-shortstiVbRE8dsIw?feature=share Deny Caknan feat Ndarboygenk, Rungokno Aku โค๏ธ๐Ÿ˜

    • Wah boleh ni.... id-tv.org/tv/video-ZRl7anV4ZUw.html

    • nggih Mas Uwenak

    • Next collab ama aftershine

    • Mas Hasan Aftershine .. Mugo" rilis lagu # Pacar Editan#๐Ÿ™๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ™....gaasken pool

  • Lyric! Aku jengkel karo koe Opo opo mbok putusi dewe Madep aku, rungokno aku Aku ra mung konco ngentekke wektu Aku nelongso yen we nangis, yang Padahal aku ra neng endi endi Mung coro pemikiranmu keliru Kabeh omongan mbok lebokne atimu Aku ra pengen koe sedih, yang Soyo suwe kudune soyo sayang Hubungan ojo digawe pelik Percoyo aku ra ketan sak ithik Siji sijine koe, sumpah raono liyane Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu Opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus Aku ra pengen koe sedih, yang Soyo suwe kudune soyo sayang hubungan ojo digawe pelik Percoyo aku ra ketan sak ithik Siji sijine koe, sumpah raono liyane Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu Opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus Sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi Kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati Sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi Kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati Rungokno aku sing nduwe ati.

    • parah

    • id-tv.org/username-shortstiVbRE8dsIw?feature=share Deny Caknan feat Ndarboygenk โค๏ธ๐Ÿ˜

    • Ntap

    • Kang lirikkk

  • semangat terus mas,walaupun saya bukan orang jowo tapi saya suka lagu dan karya kalian yg selalu menghibur hari hari saya

  • Dari awal aku delok'e video clip karo lagune langsung nyes neng ati,sukes terus ngo mas denny karo mas ndar sak kabehane kru"sing wes kompak ๐Ÿ˜‡

  • Karya berkelas, musikalitas kelas atas... Uenak+jeru,komersil,relate bgt karo problematika asmara jaman now.....komposisi lagune mahal+ joss

  • Ciamik, epic, enakk!!!

    • Mas koe ki legenda akustik danggdut .. sak durunge cah cilik cilik tampil koe wes kondang sek ... ameh tok lanjut ra perjuanganmu???

    • id-tv.org/username-shortstiVbRE8dsIw?feature=share Deny Caknan feat Ndarboygenk, Rungokno Aku โค๏ธ๐Ÿ˜ Mantap mas lagune, #ndarboygenk #denycaknan

    • Legend mas uduk epik

    • Ora ciamik, mitic, enakk mas

    • Cover versi guyon waton om

  • mas kapan tour neng kalimantan๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ di tunggu nggeh mas

  • Perpaduan yang pas, sukses terus nggeh mas2 kuh...

  • Bar2ane muenak suarane maseeeeeh...mas deny...๐Ÿ˜Š

  • KAMI SEGENAP KELUARGA BESAR PLN ULTG SUKABUMI MENGUCAPKAN "MANTAP MAS NDARU DAN MAS DENNY CAKNAN LAGU NYA KEREN KEREN SEMUA" SALAM SEHAT YAA DISANA SEMOGA MAJU TERUS AAMIIN

  • Senajan balungan kere.. Ojo nangis widodari.. Tak tunggu nang ngawi mergo naggih janji.. Sugeng ndalu sing ndue ati ojo dadi lintang sewengi.. Mergo wis kebacut Tibo Mburi..Dek Rungokno aku mergo aku sing ndue ati..Sukses kagem NDARBOY Gank dan mas DC.. Lagune wenak mas.. B

    • id-tv.org/username-shortstiVbRE8dsIw?feature=share Deny Caknan feat Ndarboygenk โค๏ธ๐Ÿ˜

    • Masokk..

    • Sae mas

    • Mantap kali

    • mantaps maturnuwun

  • Sangat canduu sekali lagu karyaยฒ mas Ndaru dan mas Denny.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅKarya duwet e tak tunggu terosss pokok re. Gwe kesemsem trss lagu Iki jann

  • wahh apek tnn,aku ngrungokne Iki saben Dino soale ISO nyantel ndek atii,semoga mas Denny dan mas Ndaru maju trusss,dan semoga dilancarkan rezekinya,dan selamat untuk no 4 trending๐Ÿ˜

  • Mas ndarboy, mas denny, mba woro, mba happy, dan kawan kawannya menghadirkan lagu jawa yg kekinian bikin anak muda suka sama musik koplo jawa. Sukses terus kalian โค๏ธ

    • Lagune mewakili kabeh ๐Ÿ˜

  • Belajar dari pemeran wanita dan pria. Dimana pasangan juga butuh kepercayaan. Sama seperti hidup saya. Dimana saya yang sibuk dengan kertas sering dicurigai sibuk dengan pria ๐Ÿ˜Œ Sukses terus mas DC dan mas Ndaru berkah ndalem.

  • Suaranya itu lho, ndarboy genk serak2 syahdu, klo denny caknan suaranya halus dan tinggi....duet terbaik pokoknya....semoga terus berkarya dan terimakasih sudah membuat hari2 kita semakin berwarna para musisi tanah air^^

    • Kak zhiee penikmat dangdut juga ternyata ๐Ÿคญ salam syahdu kak ๐Ÿค—

    • ๐Ÿ˜ญ dulu ga suka lagu Jawa. Tapi sekarang agak tertarik, wkwkwk. Edyan aku ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ..

    • Serakยฒ gebleh

    • terima kasih banyak

    • Setuju..mereka kompak bgt

  • Sukses trus buat mas ndaru ndarboy dan mas denny๐Ÿ™ Trima kasih lagu nya bisa mewakili perasaan hati yg sakit dan tak tahu harus sambat ke siapa๐Ÿ˜Š

  • Kowe iki pancen kreatif lurrr, lagu2mu enak dirungokke ๐Ÿ‘

  • Musikalitas tinggi, sukses terus buat Ndarboy Genk & Denny Caknan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Tetep jadi mas denyyy pada versinya๐Ÿ˜Š๐Ÿฅฐ

  • Campur aduk wes neng ati ambar mak pyar karo mletre ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

    • Wis ndang sat set mengko lak dadi maneh wkwkwk

    • Mas irja ngetoki nak wong ambyar tenanan kii ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    • Hallo mas irja

    • mulio mas pecel tumpang jalan dhoho aweยฒ kaelo wkwk

    • Wihh youtuber bismania

  • Bagus banget lagune mas denny. Sukses semua. Doa terbaekk.... Sehat sehat idola

  • Tak tunggu wong telu nyanyi bareng , om ndarboy Genk , mas Deny caknan mbi pak guyon waton

  • "Ambruk cagak ku nuruti Kabeh angen angen mu" 2022 Full Senyum yookkk๐Ÿ”ฅ

  • Mas denny gawe candu๐Ÿ˜ora bosen bosen ngrungokke lagu iki loh๐Ÿ˜‹

  • Sukses selalu.. Nderek bingah mas @ndarboy,@dennycaknan

    • @Amirul Maftuhin di jak kabeh 2 karone neng DC, ben gak geger hahaahhha masoook, biasane nek bar nyanyi neng DC, ora suwe meneh masok tv stasiun mnc, global, rcti, opo meneh duet karo Pak boss

    • @Hucker X iyo masok, artis liyo liyo ne wes neng DC kabeh, kari Woro seng durung... Ditunggu duet e luuuur

    • @Hucker X ojo ko enek sg geger..

    • mbk Woro di hflkn...tros cover y.tk tngu

    • *Gas cover kak woro* ๐Ÿฅฐ

  • Duet yg waow bangeeeetttt..semoga sukses sllu mas Ndarboy sama Mas Deni๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ..salam Ponorogo selatan

  • Karya terbaik dari mas ndaru dan mas denny .. Hidupkan laguยฒ jawa . Salam dari Surabaya .

  • Wah gila sih keren bgt lagu mereka berdua digabungin. Respeeecccttt!!!

  • Laguny bagus bgt ...adem poll denger m liatnya...jadi semakin madep dan yakin m dia.... semakin sukses mas Ndaru m mas Denny.... terimakasih atas lagu ini....

  • wow top karya iki

    • Up Gunung Kemukus teng DC Music mas2 Ngganteng... Suara Hati Fans Dari Kudus Kota Kretek ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ Tetap Sehat n Lancar Usahane... Matursuwun...

    • Gunung Kemukus layak ditunggu di DC production

    • dit dodit dit dodit

    • Mas dodit jak en neg podcast mu ,aq pengen ngmong sm u kontenmu apik, apik neh yen ngundang ndarboy n cak nan..like gaes

    • Pancen ngeten ๐Ÿ‘

  • KARYA YG SANGAT LUAR BIASAAAA, SEMOGA OM NDARU DAN NDARBOY DAN OM DENY SELALU SEHAT AGAR BISA SELALU BERKARYA.

  • Sugeng ambal Warso mas Denny caknan sukses terus kariernya, lancar rezekinya dan langgeng Sampek tuwek sama widodari happy asmara

  • Lagu jawa membahana jadi tambah bangga jadi orang jawa hehe mantapu jiwa

  • Wenakkk mas Ndaru ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ sukses terus buat mas Ndaru dan mas Denny ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ˜‡ salam dari Keroncong Syahdu Semarang. ๐Ÿ™๐Ÿ˜‡

  • Terbaik ๐Ÿ˜˜

  • Suaramu ki lho mas ndaru..langsung ketuk ati ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • Sukses terus mas Denny Caknan. Saya selalu menunggu karya-karya terbaikmu..โœŠ

  • Masyaallah merdune suarane panjenengan mas deny dan mas darboy, sehat2 nggeh terus brkarya๐Ÿ˜˜

  • Apresiasi terbaik. Jempol 4 untuk duet terbaik sepanjang masa. Salam Santun Siliwangi Kesultanan Cirebon.

  • Nyamleg bwang ๐Ÿ˜๐ŸคŸ

    • Semangat terus biat pendoza.. Warnailah blantika musik di nusantara dg kesahajaan cah yogja...

    • Loss gass

    • amiin maturnuwun mas masku gas poll ndangak

  • Sukses selalu ndarboy genk & team. Semangat terus. Sehat selaluโ™ฅ

  • Mas Ndaru : mas den aku butuh duit Mas Denny : Yo ayo duet meneh mas ๐Ÿ˜‚ Betapa hebat nya power kedua musisi ini , semua kalangan ,semua daerah pasti tergerak buat dengerin karya mereka Sehat sehat terus pokok e mas mas e ๐Ÿ™ mewarnai musik Indonesia

  • Wes jelas nek konsisten ngene terus ndaru karo deny bakal dadi penyanyi dangdut lanang paling produktif lan dadi legend 10 tahun meneh..liyane cover wae yess heuheuheu

  • keren men mas lagune, video klip e mbarang jhoss gandos,,, sukses terus kangge njenengan mase.

  • Sangaaarrrrr....

    • Apikkkk

    • Merinding cak..

    • Coba yuk.... id-tv.org/tv/video-ZRl7anV4ZUw.html

    • Loh iki maspurrr gak ngojek neh toh mas hehe

    • koe rak melu nyanyi pur

  • Asyik tenan mas Ndaru sama Mas Denny

  • "Gausah di ubah, kowe sempurna gawe wong seng pas" (Blitar, 3 Januari 2022)

  • Lanjut terus bos, wonosari jogja selalu hadir untuk menikmati karya karyamu, suksen trs utk kalian berdua

  • Mak nyusss lagune mas ndarboy dan mas denny , terbaik pokok'e...๐Ÿ‘

  • Selamat ms trending ๐Ÿ‘

  • Selalu suka lagu nya mas deny

  • Selamat mas ndaru wes trending 4 sukses terus tak tunggu karya - karyamu mas Salam seko TEMANGGUNG,KOTA TEMBAKAU ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  • Serius keren bgt sih... Dr yg sm sekali ga suka dangdut skrg jd nyandu๐Ÿ˜... Mas deny bpkku org ngawi tp aku lahir di jakarta.. Super bangga๐Ÿ™ mas Daru jg keren suaranya Tulus aroma njawi๐Ÿ˜.

  • Setelah ngrungokne lagu Iki aku dadi melas bojoku lopyu bojoku โค๏ธ

  • Gas trending bosku ๐Ÿ’ช

    • Mas kentakine gosong kelo mbok tinggal jogetan

    • @Ndarboy Genk รชnggeh masku , siap mas ๐Ÿ’ช

    • maturnuwun maskuu gas poll share

    • Sehat selalu mas momon๐ŸŽ‰

    • @Dwi Dwi masak sambil dengerin musik mbak ๐Ÿ’ช

  • menit 4:30 enak banget , biasa di pakai story anakยฒ #kasihtau ๐ŸคŸ๐Ÿป

  • Lagune kena nggo njoget ning kena Ning ati juga.. maturnuwun sampun ngewakili perasaan.e uwong.. Sukses terusss ๐Ÿค— Pengen disapaaaa,, Kulo saking Banyumas ๐Ÿ™

  • wah keren sekali masbro..lagu spesial,2 vokal beda karakter..tapi jadi kereen harmonis..salam kenal

  • Syair nya mudah di fahami ..sekali dengar langsung nyantol di hati ,..next bakal jd lagu kesekian unt di genjrengi suamiku..saat d rmh .. Matur nuwun sll mempersembahkan karya terbaik panjenengan mas.. Slm saking Berbah Sleman..

  • LIRIK LAGU RUNGOKNO AKU:) Aku jengkel karo koe opo opo mbok putusi dewe madep aku, rungokno aku aku ra mung konco ngentekke wektu aku nelongso yen we nangis, yang padahal aku ra neng endi endi mung coro pemikiranmu keliru kabeh omongan mbok lebokne atimu aku ra pengen koe sedih, yang soyo suwe kudune soyo sayang hubungan ojo digawe pelik percoyo aku ra ketan sak ithik siji sijine koe, sumpah raono liyane ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus aku ra pengen koe sedih, yang soyo suwe kudune soyo sayang hubungan ojo digawe pelik percoyo aku ra ketan sak ithik siji sijine koe, sumpah raono liyane ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati rungokno aku sing nduwe ati Ojo lali ninggalke jejak nggeh:)

  • nyuwun kata2 motivasine mas ndarboy genk nggo wong sing sok di sio2 tapi tetep panggah ora nyerah :)

  • Salut Karo sampeyan mas, bangga aku dadi wong jowo๐Ÿ˜

  • Duet yg keren mas daru jaya versus mas Denny caknan.. mantap banget.. Gasss pool terus..

  • Duet fantastik dan spektakuler ๐Ÿ‘๐Ÿ™๐Ÿผ

  • Koboy kemanggisan gang sandang hadir โ™ฃ๏ธ Rahayuuu ๐ŸŒ‹

  • Apresiasi terbaik. Jempol 4 untuk duet terbaik sepanjang masa. Salam Santun Siliwangi Kesultanan Cirebon.

  • Kalian berdua memang luarbiasa.... Suarane jian empuk koyo.telo

  • Aku bukan orang Jawa ga ngerti arti dari lagu ini apa, tp ga tau candu bgt lagunya enak bgt di denger, sukses terus mas ndaru mas denny caknan semangat ๐Ÿ”›๐Ÿ”ฅ

  • Alhamdulillah ternyata bener feeling aku buat mas mas ini semua ๐Ÿฅฐ

  • Kunci nya satu......SETIA .... saat kmu bisa terbang ataupun saat kamu cuma bisa merayap. -INS-

    • ku kiro admin insomia ra pernah cidro cok ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    • deep..

    • Membumi.......

    • @Ndarboy Genk lanjutkan bro ndangak sampai njeplak ๐Ÿ˜‚

    • Heh aku gak iso turu lk gak ngrungokno ceritamu

  • Gak bosen"ro laguneโ™ฅ

  • Duet andalan Sukses dan sehat selalu mas ndaru mas deny Ayo....ayo...ayo...#jowoiso ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

  • Duet sing paling pas tenan. ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

  • jowo pride๐Ÿ”ฅ

  • Wuhhhhh... Sangar iki mesti

    • amiin maturnuwun gas poll ndangak

  • Matursuwun mas Ndaru mas Denny lagumu masok neng ati Yok gass trending 1

  • Aku mbrebes mili mz..ngerukno lagu ne sampeyan๐Ÿ˜ข..sukses selalu mz ndaru..salam dr probolinggo jawa timur

  • Udah putar berulang2 lagunya....Suara, musiknya, khas Ndarboy Genk & Mas Denny..Sukses selalu...sambil belajar bahasa Jawa ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

  • Selalu dadi kolaborasi sing kueren polll ๐Ÿ‘ #JOWOISO

  • Nangis aku mas๐Ÿ˜ญ,senajan sampean wis keloro loro tetep iseh sayank, koyo ceritane DC kambek HA, Mugo gek ndang nyatu maneh, salam kange mas ndaru, joss banget karyane sampean๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Selamat mas ndarboy Trending 4 di musik, josss โค๏ธ

  • Lagune nganti kenek neng ati...๐Ÿ˜

  • Karya luar biasa dari mas ndaru serta mas denny Good job

  • Gurih, apik,puuueeenak,Kabeh dadi sji,

  • Jian muantep tenan karya kolaborasine mas ndarboy karo mas Denny, pokok e sukses terus nggih panjenengan berdua berkarier di industri musik dangdut koplo dan meng-AMBYAR-kan generasi ambyar ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

  • Muanteb mas Ndarboy dan mas Denny๐Ÿ”ฅ

  • Wajib VIRALKAN TRENDINGKAN. Aku sebagai wong Jawa bunggah ngrungoke tembang jawamu mas ndaru. Sukses selalu lan lancar rejekine aamiin salam hormat dari Brebes

  • Kalian T.E.R.B.A.I.K ๐Ÿ–ค๐Ÿฅบ seneng rungokno suara ndarboy n mas denny๐Ÿค— lagune apik2 kabeh,bestlah๐Ÿ‘

  • The best buat kalian berdua Ndarboy dan denny caknan

  • Alur kisah cinta e cak Deny Ki๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜€..sabar cak, penting semangat tandang gawe e,Gusti mboten sare๐Ÿ‘

  • Sukses selalu mas ndarboy dan mas Denny ๐Ÿ˜˜

  • Mantapp mazsee lagune jian pas karo kahanan .mugoยฒ lek rilis neh guyon waton.deny.ndarboy nyanyi bareng ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • Maa Syaa Allah adanya lagu ini bisa sambil belajar memahami sedikitยฒ bahasa Jawa ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™

  • MANTAP.. KEREEENN..!! Semoga Sukses Selalu Untuk Ndarboy Genk lan Denny Caknan..!!

  • Uapik tenanan ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰

  • Salam dari Gadis Desa id-tv.org/plid-PLS1OfCjVvojdGHrM2ZzGOYkga4ZEO03hn

  • Ga pernah bosen dengerin lagu nya ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  • Siji sijine kowe sumpah ra ono liyane ๐ŸŽถ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜