Nella Kharisma - Balungan Kere [OFFICIAL]

Dipublikasikan tanggal 7 Sep 2019
Nella Kharisma - Balungan Kere [OFFICIAL]
Copyright Β© 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.
β™« Digital Stores
lnk.to/NellaBalunganKere
Title : Balungan Kere
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Daru (ndarboy genk) & Hendra Kumbara
Arr : HM Music | @hermawankeyboard
Mixing Mastering : D'va Pro
Direct by : Nuel Shineloe
Location : Gunung Kelud Kediri
Production : Nella Kharisma Official
Full Album Nella Kharisma: id-tv.org/plid-PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf
Song Lyrics,
BALUNGAN KERE
Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni kabeh mung titipane Gusti
Senadjan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senadjan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senadjan dalan ra alus seng penting wani terus
LIRIK INDONESIA
Dulu aku pernah kehilangan
Sampai sekarang masih terkenang
Kamu yang kutunggu tunggu
Hidup bareng sampai mati
Ternyata kau ingkari janji
Semua ini karna keadaan
Agar bisa mencukupi kebutuhan
Aku kerja pagi sore
Tapi kau mengeluh saja
Katamu BALUNGAN KERE
Apa memang sudah nasibku
Harus berpisah dengan dirimu
Kau bilang mau terima apa adanya
Tapi ternyata cintaku kau abaikan
Harusnya kamu mengerti semua hanya titipannya Tuhan
Meski hariku tlah hancur kuatkan iman beribadah
Tuhan yang memberi berkah
Meski BALUNGAN KERE takkan lemah tuk bekerja
Meski jalan tak halus yang penting berani terus
Follow Instagram Nella Kharisma :
instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x
Follow Tiktok Nella Kharisma :
vt.tiktok.com/24maTU/
Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )
#NellaKharisma #BalunganKere #Koplo

Komentar

  • Maturnuwun mbak nella, wenak tenan.. melu trenyuh πŸ™πŸ»πŸ‘

  • Sukses slalu Mb Nella smoga dilancarkan dalam sgala urusannya ,semangat ya Mb Nella😘😘

  • Kak suara e ok bnget

  • Lek ngrungok ne suarane mbak nelle k pancen hmmmm.... ambyar....

  • semangat terus mbak nella

  • Mau dapet uang tambahan? Yuk download di app store : cashzine. Cuman scroll berita terus dapet duit. Langsung bisa dapet 8000 coin dengan pake kode ini 16650975 . Ini real bisa liat review-nya di ID-tv. Semoga berkah πŸ™

  • Hadir...

  • lagumu ono seng nggak patah hati nggak seh?

  • Gua dengerin smbil krja bos kok terasa gmna gitu ya anying.

  • Ter merdu hanya NK. NILLA KHARISMA. YG QU SUKA

  • Mantap mba nella , semoga suaranya semakin bagus Amin

  • kalau liat bella kharisma jajahan lupa liat chanel abi conks ya dan jangan lupa subscribe

  • Up

  • Mak jlep

  • Rurmdbdnsld

  • keren lau nya pok nella... ayo mampir2 cuiii

  • Bagi lagunya balungan kere

  • Baetur al batani031. . 9 bulan lalu. . Yang suka lagu ini boleh sambil nyimak liriknya guys :v Lirik Lagu Balungan Kere-Ndarboy Genk Mbiyen aku tau kelangan Nganti sakiki isih kelingan Kowe sing tak anti anti Bebrayan tekane pati Jebule mblenjani janji Kabeh iki mergo kahanan Ben iso nyukupi kebutuhan Aku kerjo esuk sore Nanging kowe sambat wae Jarene balungan kere Opo pancen wis nasibku Kudu pisahan karo sliramu Jare mok arep nompo opo anane Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne Kudune kowe ngerteni Kabeh mung titipane gusti Senajan atiku wis bubrah Ngandelin ning ibadah Gusti sing paringi berkah Senajan balungan kere Ora gelo nyambut gawe Senajan dalan ra alus Sing penting wani terus Kabeh iki mergo kahanan Ben iso nyukupi kebutuhan Aku kerjo esuk sore Nanging kowe sambat wae Jarene balungan kere Opo pancen wis nasibku Kudu pisahan karo sliramu Jare mok arep nompo opo anane Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne Kudune kowe ngerteni Kabeh mung titipane gusti Senajan atiku wis bubrah Ngandelin ning ibadah Gusti sing paringi berkah Senajan atiku wis bubrah Ngandelin ning ibadah Gusti sing paringi berkah

  • up

  • Kediri selatan hadir....salam sehat selalu mbk nela.......

  • Siapa yg dwnger ini inget mantan ?? 😁

  • Lagi dengerin di mobil sama selingkuhan.😊😊😊😊

  • Iq jx dadi balungn kere

  • Gurih bgt lagune

  • Ngga sadar air mata ku netes denger lagu ini😭

  • Walaaahh Mbaaaak Nella...,😍😍😍😍😍 Ko aq nganti Speechless.. Kata Kiasan apa yg bisa ngungkapke nilai plusnya mbak Nella saking Uaappiikkkeeee rek... ~NELLA Lovers Cilegon Banten~ πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Kak suara ya bagus bgt , aku pgn ketemu am kakak .

  • Gue suka banget sama suara NELLA KHARISMA. Genre koplo enak bgt, pop juga joss bgt suaranya. Klo boleh request bawain lagu TATU (Alm. DIDI KEMPOT) sama LAYANG KANGEN

  • kalah nasib wae kr via valen .. GASDOOORRRRR mbak nella

  • Ayuneeee ws permanen gep dandan opo wae ttep ayu iki mba nella

  • Aku jalok wa ne sih

  • Karesiama suami anak satu ko cari pacar baru kasih cicin lagi selasi atau cerai baru payah

  • Suaranya, gk beda sma klo dia nyanyi off air alias Live berapa lagu tetap mantap suara pdhal sambil goyang2

  • Lagu ne enk tnn mbk nella,,smngt mbk nella,,

  • Yang dengerin karna sedang ambyar siapa

  • Semangat Sahabat Ambyar

  • Nella asu dan Cok memek gak wani gelut pacar elek

  • Jossht salam balungan kere,

  • Siapa yang dengerin sambil santay

  • Trenyuh nelongso...

  • 8,2jt views

  • ndarboy

  • KOWE SING TAK ANTI ANTI BEBRAYAN TEKANING PATI

  • merdu suara nella kharisma

  • Opo pancen wes nasebku..

  • Narasi lirik lagu iki kok mirip banget karo kisah hidup pacare mbak Nella sing sak iki.... (sepurane yen aku kleru)

  • MET PAGI,,, MET BERAKTIFITAS,,,, LOVE U FULL NELLA & NELVERS

  • Aku dengerin sambil wa sama pacar.. walaupun aku bukan orang Jawa tapi aku seneng denger lagu lagu Jawa enak banget soanyal...sukses terus mba Nella kharisma

  • Aku nangis karo kowe mba @nella kharisma 😒 salam hangat dari jawa barat ciamis

  • SALAM NELLA LOVERS

  • Nella lovers Jombang✌

  • Merdu suara nya mbak

  • Mesakke tenan nasibe, isi lagune nelongso

  • Hongkong hadir,,,, selalu siap tuk UP UP UP UP,,,, lagu2mu selalu menjadi teman kerjaku,,,,

  • joooss mbk nelaπŸ‘πŸ‘

  • 12 Maret 2019 Hr Ter ambyar bagiku,deknen Ra peduli😭

  • Is this wired jenius? Cold anyone explain bout this people?

  • Lagu nya bagus kak gak ada yang tidak bagus sehat terus kak Nella kharisma

  • Semangat terus kak semoga sehat selalu kak aamiin

  • Salam dari mojokerto jawa timur kak nella kharisma.kapan manggung kesini lagi😁