NIKI - High School in Jakarta (Official Music Video)

Dipublikasikan tanggal 3 Agu 2022
"High School in Jakarta" out now: niki.lnk.to/HSiJ
New album “Nicole” out August 12th. Pre-order/pre-save: niki.lnk.to/Nicole
Nicole Tour dates & tickets: nikizefanya.com

Written by: Nicole Zefanya
Produced by: NIKI, Jacob Ray, & Reske

VERSE 1
Didn’t you hear Amanda’s moving back to Colorado?
It’s 2013 & the end of my life
Freshman year’s about to plummet just a little harder
But it didn’t cause we kissed on that Halloween night

VERSE 2
I bleached half my hair when I saw Zoe on your Vespa
It was orange from 3% peroxide, thanks to you
I needed a good cry, I headed right to Kendra’s
I hated you and I hoped to God that you knew

PRE CHORUS 1
Now there’s drama (drama)
Found a club for that
Where I met ya (met ya)
Had a heart attack
Yadda yadda
At the end, yeah we burned, made a couple U-turns, you were it til you weren’t

CHORUS 1
High school in Jakarta, sorta modern Sparta
Had no chance against the teenage suburban armadas
We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
Yeah living under that was hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, an elaborate saga
I still hate you for making me wish I came out smarter
You love/hate your mother, so do I
Could’ve ended different, then again we went to high school in Jakarta

VERSE 2
Got a group assignment, I’ll be at Vall’s place
You don’t text at all and only call when you’re off your face
I’m petty and say, “Call me when you’re not unstable”
I lie and tell you I’ll be getting drunk at Rachel’s

PRE CHORUS 2
I wasn’t
She doesn’t even drink
But I couldn’t have you sit there and think
That you’re better, cause you’re older
Are you better, now that we’re older?

CHORUS 2
High school in Jakarta, sorta modern Sparta
Had no chance against the teenage suburban armadas
We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers
Yeah living under that was hard, but I loved you harder
High school in Jakarta, a comedy drama
I still hate you for making me wish I came out smarter
You love/hate your mother, so do I
Could’ve ended different, then again we went to high school in Jakarta

BRIDGE
Natasha’s moving to New York
Probably sometime in August
And I’m spending the summer in Singapore
I’m so sad I can’t tell you shit anymore
I made friends with Abby this year
We’re moving in in March or so
And although you bring me to tears
I’m glad that we gave it a go

CHORUS 3
High school in Jakarta, American summer
Had no chance against the Marxist girl with marijuana
I was your piñata, she was a star-charter
Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder
High school in Jakarta,
I won’t but I wanna
Ask you when you talk about it do I ever come up?
Say thanks to your mama, now we’re through
Could’ve ended different, then again we went to high school in Jakarta

Directed by: Isaac Ravishankara
Starring: Nicole Zefanya and Peter Adrian Sudarso

Follow NIKI
instagram.com/nikizefanya
twitter.com/nikizefanya
facebook.com/nikizefanya
www.tiktok.com/@niki

Komentar

  • 🖤🖤🖤 love this. Proud of you Niki! Terus berkarya gausah dengerin komen2 yang ga dukung karya lo

    • She looks like Filipino

    • Kamu cover lagu ini dongg

    • Masa iya ga diabsen kak rachel

    • Eh kak rachel

  • this song sounds so upbeat and cute but makes me feel like my heart is sinking at the same time. Niki always executes that effect so well.

    • @ksjkdkn no she looks indonesia

    • @ksjkdkn can you stop saying that

    • She looks like Filipino

  • No exaggerating high note, screaming, over make up what so over. Niki in her simplicity is always at its finest.

  • BANGGA BANGET SAMA KA NIKI. UDAH HUMBLE, BERPRESTASI DAN GAK PERNAH LUPA SAMA INDONESIA 😙😚😘🥰😍

  • Sumpah lirik lagu dan konsep video klipnya bagus banget, vibesnya bener-bener terasa. Kudos NIKI 😍🤩

    • Si anjir PP nya sama wkwkwk

    • @John Doe it's international school duh, it's not because you guys look "better". The confidence, I can't

    • @novita rahayu yeah, stay mad

    • @Hitam Kali no one asked

  • KEREN BGT LAGUNYA bangga bgt sama kamu nikii❤️❤️🔥 lagunya cocok bgt diputer di minimarket sama mall kereeeeen❤️

    • Gue dengerin ini di play di indomaret btw

    • @Ayu Lestari 😭🤣😭

    • @Zayn Abdullah iyaaa terserah dimana aja

    • @Shallot bkn gtu maksudnya😭

    • She looks like Filipino

  • Tetap berkarya kak niki😍 jangan peduliin omongan orang. Tiap masa sma itu punya kenangan masing2, ngga harus soal bolos sekolah, naik bus, atau apalah itu 👍

    • She looks like Filipino

  • Mmg keren si niki..musik sm suaranya mmg pas kelas dunia......guru dan ortunya pasti bangga!

  • True Musiciannya Indo, itulah Nichole Zevanya aka Niki. Konsisten bikin karya, rilis karya, tidak peduli seberapa banyak yang akan menerima, mendengarkan, dan memfavoritkan karyanya, dan pada akhirnya membuahkan hasil manis. Proud of you Nik Sangat layak dijadikan role model

    • @ksjkdkn Close Neighbour, like a brother sister, we all look a like. Same feature, rich of good singer and talent, better if we compare to another Asean Country

    • She looks like Filipino

  • DISCLAIMER: Jangan cuma baca judulnya aja, tapi dengerin dan pahami lirik lagunya sampai selesai. Di deskripsi, ada kok lirik lengkapnya. Lo bisa Google Translate kalau gak terlalu ngerti Bahasa Inggris. Lagu ini BUKAN bahas tentang SMA di Jakarta pada umumnya. TAPI, di lagu ini Niki bercerita tentang her personal story (especially her love story) pas masih sekolah di Pelita Harapan. Dia bahkan sebut nama beberapa teman real-nya seperti Natasha, Abby, Rachel dkk. Mereka juga muncul di MV ini. (Kalau mau lihat keseruan persahabatan real mereka, silakan intip ID-tv Natasha Martina) Kalau kisah atau visualisasi HSIJ versi Niki gak mirip sama HSIJ versi lo ya bukan salah Niki. Dan bukan kewajiban Niki untuk bikin yang detailnya sama kyk versi orang kebanyakan. Lagian, MV ini karya seni bukan produk jurnalistik seperti dokumenter (yang harus relevan sama realitas kebanyakan orang). Jadi, kalau ada yang nanya: "Kok seragamnya bukan putih abu-abu? Kok gak ada tawuran?" dll. Jawaban yang tepat adalah: "Ini HSIJ versi Niki, bukan versi lo atau versi kita semua." Cerita HSIJ versi kita mungkin berbeda, tapi pasti ada benang merahnya. Kalaupun tetap ada yang merasa gak relate dengan HSIJ Niki, ya gak apa-apa. Tapi, please gak usah demanding sama karya seni orang. #AgreeToDisagree✌

    • Up banget sama komentar kek gini

    • tp iya anjir, gw jujur heran knp jd org2 permasalahin sekolahnya, ini kan cerita ttg kisah cinta monyetnya si niki dulu pas masi SMA 😭

    • Up

    • THIS

    • @monolog asa Oh gw baru tau UPH itu infrastruktur vital negara yang mengkoneksi seluruh Indonesia ke ibu kota dan seluruh dunia

  • This song reminds me in my bittersweet memories when I was in high school. Well, I was in a private high school in Semarang, not like typical of International schools in Indonesia, even in Jakarta in it. Thanks Niki to bring these........

    • @ksjkdkn She's pure Indonesian

    • She looks like Filipino

  • Guys, yeah ..this is not public school, of course Niki went to private or international school. But what's the matter? It's her life, her story, her music. Appreciate it.

    • @Abang Jago y

    • @Abang Jago it's not about the school it's abt the niki's story

    • Let's say there are 100 high schools in Jakarta. That means there are a hundred variations of the high school story, logically. Agree?

    • Why should i?

    • @ksjkdkn because both country have the same roots

  • Ahhh Love the song!! And also the tittle “ Jakarta” and yesss di Jakarta juga ada Private / international school yang bentukannya Sama seperti sekolah2 khusus nya di Amerika! Bukan berati ga nasionalis apa gimana juga! Thank you Nikki for introducing Jakarta and make people more familiar with “ JAKARTA “

    • @ksjkdkn even Indonesians and thalainds people if you look closely theyre very similiar

    • @ksjkdkn bcz the both of citizen is look likes (Indo-Filipino basically is Malay ethnic)

    • She looks like Filipino

  • I'm currently 22, just graduated from my undergrad and am continuing into grad school. I grew up in Jakarta, in a private school. This song brought me somewhere I haven't been in years. This song reminds me of those times when the hardest things in life were exams and romance. When we really did believe that we were fighting a tough battle, we thought we were giving it our all, it was our "modern Sparta" after all. It brings me back to when things were simpler, when hormones were rampant, when cliques were everything. Being a nerd in high school didn't help either, I was definitely helpless against a "teenage armada". Those times when drama between friends and lovers alike was all that mattered. A time when such immature, teenage things meant the whole world to us. I long for when time would stop when you were with the person you loved. I long for the time when everything was a simple comedy-drama.But now that I'm here, 4 years older, I feel like a totally different person. Am I really better, now that I'm older? I don't know... I hope so. I hope high school me thinks so. But high school was a different time, and this song brought all those feelings back for me. I can't help but cry at the bittersweet feeling of the amazing, fun, wonderful times I had, and the fact that all of it had to end. It could have went a lot different... but we went to high school in Jakarta. And that's what made me who I am today. And I am eternally grateful to have had that experience.

  • Lagunya keren banget Easy Listening, aku Ampe dengar berulangkali.. school nya keren.. Spt International school yg biaya masuk nya Ampe ratusan juta. Klo rakyat biasa mana mampu Skull disana. Khusus buat yang mampu aja yg sayang. 😁

  • LYRICS: Didn't you hear Amanda's movin' back to Colorado? It's 2013 and the end of my life Freshman's year's about to plummet just a little harder But it didn't 'cause we kissed on that Halloween night I bleached half my hair when I saw Zoe on your vespa It was orange from three percent peroxide, thanks to you I needed a good cry, I headed right to Kendra's I hated you and hoped to God that you knew Now there's drama (drama) Found a club for that Where I met ya (met ya) Had a heart attack Yada, yada At the end, yeah we burned Made a couple U-turns You were it 'til you weren't Highschool in Jakarta, sorta modern Sparta Had no chance against the teenage suburban armadas We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers Yeah, living under that was hard, but I loved you harder Highschool in Jakarta, an elaborate saga I still hate you for makin' me wish I came out smarter You love-hate your mother? So do I Could've ended different, then again, we went to high school in Jakarta Got a group assignment, I'll be at Val's place You don't text at all and only call when you're off your face I'm petty and say, "Call me when you're not unstable" I lie and tell you I'll be getting drunk at Rachel's I wasn't, she doesn't even drink But I couldn't have you sit there and think That you're better 'cause you're older Are you better now that we're older? Highschool in Jakarta, sorta modern Sparta Had no chance against the teenage suburban armadas We were a sonata, thanks to tight-lipped fathers Yeah, living under that was hard, but I loved you harder Highschool in Jakarta, a comedy drama I still hate you for makin' me wish I came out smarter You love-hate your mother? So do I Could've ended different, then again, we went to high school in Jakarta Natasha's movin' to New York (New York) Probably sometime in August (ah-ah) And I'm spendin' the summer in Singapore (ah-ah) I'm so sad, I can't tell you shit anymore I made friends with Abby this year (this is how I met your mom) We're movin' in, in March or so And although you bring me to tears I'm glad that we gave it a go High School in Jakarta, American summer Had no chance against the Marxist girl with marijuana I was your pinata, she was a star-charter Glad she gave it to you real hard, but I loved you harder High School in Jakarta, I won't, but I wanna Ask you when you talk about it, do I ever come up? Say thanks to your mama, now we're through Could've ended different, then again, we went to High School in Jakarta

  • lirik sama musik nya nyaman bgt di denger🥰 keren kak niki..

  • enak banget asli lagunya, baru pertama kali denger aja langsung nyantol ditelinga 😭

  • Pangsa pasar NIKI bukan hanya Indo guys, jd video clip menggambarkan dan mengabdaptasikan lingkungan/ hal2 yg trjadi di SMA di negara2 maju atau sekolah2 internasional gt (trutama pasar USA, biar mrk bisa jg lebih mudah memahami) emang jauh dari gambaran sekolah negri/madrasah.hehe..... btw, salud NIKI selalu membawa ke -Indonesia-annya

    • lah ini bukan perkara SMA di negara maju. dia sekolah di sekolah yg emang keadaannya seperti ini, bukan seperti sekolah Negeri di Jakarta. accept that

    • banyak kok sekolah islam swasta yang macam pelita harapan, pesantren/madrasah swasta juga banyak yg sama, kenapa perlu bawa” hal yg sebenarnya tidak bisa disamakan?

    • @theadi 89 nggak usah nge drag² madrasah atau pesantren, mereka yang ribut itu mbandingin bukan hanya ke madrasah dan pesantren aja tapi sekolah di Indonesia secara umum. Kentara sekali muslim phobia.

    • Iyaaa apalg Niki SDH berteman sama artis papan atas contohnya Niki di ajak ketemuan sama Lisa blackpink😭

    • @theadi 89 Ini lg, bawa2 madrasah sama pesantren, emangnya ada apa? Klw emang fans niki, jadilah fans yg bijak. Ga ada yang bawa2 pesantren tiba2 kamu sebut.

  • This song managed to recall and reminisce my memories in high school somehow and i think that niki delivers. Never been to Jakarta but the music itself gives me nostalgia 😭 Love from Malaysia! ❤️

  • The music is easy listening, the video is fun. They are all so cute 🥰😍 good job Niki

  • This Indonesian-American casting is ASTOUNDING, couldn't have been more perfect as her, the best Jakarta 🇮🇩

    • @ksjkdkn She's pure Indonesian, don't claim her as Filipino 🤪

    • She looks like Filipino

  • jujur lagu nya enak bgtt di dengar, bikin canduu, this love, proud of niki🖤🖤

  • As an Indonesian im totally confused with the hate comments kaya, shes telling her story.. judulnya aja kalau diterjemah jadi SMA di Jakarta bukan SMA dari Jakarta.. :/

    • She looks like Filipino

    • Yang ngehate komen justru fans fanatik Niki kali ya, yang menghina sekolah di Indonesia, ngatain kampungan, pinggiran, intinya menjelakkan sekolah negeri yang gak sebagus di video. Padahak gw yakin Niko sendiri gak merendahkan sekolah Indonesia

    • sans lah orang2 bukan ngehate, cuma internal jokes ga perlu diperbesar dgn kata hate pdhl ga ada yg brmaksud ngehate Niki. Lu komen gini seakan-akan bilang Niki dihate padahal ga gitu maksudnya woi

  • The visual in this MV even better than all indonesian movie that i ever seen.

  • i really enjoy this music, its very very rythm. semoga niki selalu melambung dalam dunia music, succes for ur career!

  • *she literally shared her whole life existence to us by creating this album. we love our indonesian queen.*

  • Niki, you are very talented Indonesia is proud of you

  • helloooo fellas, sekolah di indonesia tidak hanya SMA/SMK Negeri aja fellas, ada swasta dan intern school yg punya standar fasilitas yg berbeda2, please lah jgn di generalisir, please lahhhhh katanya anak muda indo open-minded, #NIKI videonya AWESOME ✨ NO MATTER WHAT THEY SAID

    • @Abang Jago true

    • There are hundreds or even thousands of high schools in Indonesia and in Jakarta, surely it means a thousand variations or more of high school stories in Jakarta, am I not wrong?

    • Up

  • Ciri khas lagu Niki Lirik yg bagus banget (kalo yg ngerti enggres) Nadanya simpel jd cocok dengerin lagu-lagu Niki pas lagi santai

    • Inggrisnya itu dalem" semua makna nya

    • She looks like Filipino

    • Iyaaa pinter bgt ni satu bikin lirik😭😭☝☝☝

  • I love the vibes this song has. It recalls all those memories i had when i was on senior high. Love everything about this song, it is perfect.

  • Kisah hidup ga harus diceritakan melalui cerita novel tapi juga bisa lewat lagu. Keren nikki, lagu ini relete dgn masa sekolah ku juga pas SMA

    • @ksjkdkn we're southeast asian ofc we looks similar to each other's

    • @ksjkdkn nah she's pure Indonesian

  • OMGGGGG IM SO PROUD OF MY COUNTRY BCS OF THISSS 🤍🤍🤍🤍🤍

  • Pada kenapa sih sensi amat ma MV nya apa susahnya sih, tinggal nikmatin aja karya orang susah amat!! dengan niki bawa nama jakarta di lagunya dia itu udah membanggakan Indonesia tau. Jangan lupa dia penyanyi Indonesia loh yang nggk pernah lupa tanah kelahirannya dia✨ we love niki♥️✨. Proud of you niki♥️♥️♥️

  • Konsepnya sesuai kek yg gua alami di sekolah gua dulu 😂 Great story, NIKI 😚❤️

  • A good storyline, amazing short movie that connected in each other Music video : High school in Jakarta -> Before -> Ocean n Engine As always a lyrics Genius Nicole ❣️

  • Lagu HSIJ ini merupakan trilogi dari kisah cinta Niki dan Ben yang dibagi jadi 3 MV (HSIJ - Oceans & Engines - Before). HSIJ adalah part 1. Esensi dari lagu ini adalah awal perkenalan Niki dan Ben di sekolah Jakarta. Karya brilian yang harus difahami secara utuh setelah menonton ketiga lagu/ MV Niki.

    • Mugkin lebih baik bila ditambahlan kata "My" di depannya jadi "My Highschool in Jakarta", akan sulit dibantah, karana isinya memang pengalaman persoanal Niki

    • jujur yg bikin gua tertarik video klipnya, untuk lagu nya kurang, mungkin karena kurang familiar di telinga gua, biasa denger lagu barat langsung suka kyk Lenka,Taylor Swift, Carly rae Jepsen dan Selena gomez

    • Dari Niki kita belajar jadi idola lebih baik dari pada menjadi follower/fans

    • Exactly 💯

    • @Shadow Owl Iya kayanya, soalnya di radio interview klo ga salah, niki bilang "Before - is the end of story" trus ada bilang "reverse kronologi". Jadi kayanya HSIJ- part1 (awal kenalan niki & ben) , Oceans & Engines - part2 (opening MV niki & ben mau ke bandara, krna ben mau kuliah di Amerika ), Before - part 3 ( Niki maen ke asrama Ben di Amerika, berarti Ben kan udah kuliah disana).

  • lagu nya candu bangettt suka banget sama suara Niki jernih bangettttt

  • I LOVE THIS!! ITS LITERALLY SPECTACULAR. im surprised niki's not at 1 million subs yet, she deserves to be recognized a lot more!!!

  • This is literally a complete bop I can’t stop listening. as expected from Niki 🫶🏼☺️

  • Jakarta is not only a city, but classy word now🫡

  • Niki udah macem Taylor Swift yak, cerita soal mantan bukan diratapi tapi dijadiin cuan. What a dope!!!

    • @Fajar Haryanto yeah, I Know. Niki juga yg menang lomba nyanyi Walls feat. Taylor Swift

    • Emang dia penggemarnya Taylor Swift dulu dia ada di Red Tour Jakarta

  • Niki I'm so proud of you I love you it's so cool your song is so addictive I really like it 🔥💜🔥💜

  • Luarbiasa Niki ngangkat ttg Indonesia especially Jakarta biar dunia semakin kenal Indonesia

  • Niki's HS genre: romance, comedy My HS genre: action, horror

  • I love this Niki's voice sounds so angelic my gosh

  • i love this song so much, it makes me flashback to my high school moment 😭😭 such a wonderful phase of life ❤️❤️❤️

  • this song sounds so upbeat and cute but makes me feel like my heart is sinking at the same time. Niki always executes that effect so well.

  • Kok ada yg permasalahin karya sebagus ini? Keep it up Niki!!! You did a great work! Lagunya enak banget

  • Is it just me, or she just created a love story (short film)? Starting from her song Before (where things really started to fall apart), then Oceans and engines (letting go and how they ended), then this one High school in Jakarta telling us where the couple started, where their love story started. You're really greattt Nikiii 💚🌸

  • Lagunya easy listening, MV nya juga sederhana tapi berkesan.. good job NIKI ! never disapointed us

  • high school time was, is and will always be the greatest time ever happen in my life. i met my real friend, i had the greatest love story eventhough it doesnt have a happy ending, i had a beautiful, wonderful, brilliant memories ♥️♥️♥️

  • i'm the type of person who truly resent highschool but still the type of person who is scared to leave it. i could never imagine walking away and live out the adult world leaving those sweet memories, laughter, seeing your crush every morning, cries i had while i was there. even these thoughts make me want to cry my eyes out ong.

  • Kira kira score IELTSnya Niki berapa ya? ^_^ pronouncing bahasa Inggrisnya perfect banget

  • She not just singing a song, she telling us a story

    • @Zergerman ngibul trus. Haha 🤣

    • @Stan DREAMCATCHER (드림캐쳐) - MAISON SOTYgue emng punya cil tmnan udh lama lewat ig suka share budaya,bahasa,dll ngapa jdi mimpi

    • @Zergerman mimpi bgt pnya temen korea lu. Ngibul bae bisanya 😂

    • She isn't just singing a song, she is telling us a story

    • @Stan DREAMCATCHER (드림캐쳐) - MAISON SOTY overproud lah gue punya tmn orang Korea dia suka NCT dan selalu bangga banggain KPop ngapa harus diliat dari Korea yg jelas jelas negaranya maju negara kita masih berkembang overproud itu penting untuk memperkenalkan produk negara sendiri bodoh ibaratnya seperti marketing ubah mindset lu bocah kalo emang gabisa overproud setidaknya ngedukung karya dari negara lu sendiri cil

  • Dats so cool tho!! Ribet bet sama orang indo lagu ae di permasalahin. Nikmatin ae udah sama karya anak bangsa yang mendunia. Respect NIKI 🍻

  • This is amazing!! Good Job Niki!!

  • 100% suka dengan video + lagunya, suara Niki disini bener2 renyah banget dan disaat ucapin Jakartanya itu beda loh, kerennn Nicole ❤️❤️❤️❤️

  • This song keeps playing in my head, love it so much!

  • Keren banget, really enjoy this music and video good job niki!

  • I think she gives us some codes of her love story in each her songs, btw luv her a lot❤

  • Just open minded guys! Such a lovely song Niki.

  • NIKI's songs never fail!!

  • So good! The vibe, the aspect ratio, it only adds to the already brilliant music! Peter is awesome, cool to see him in these videos, its like a prequel!

    • @ksjkdkn ure on almost every comment 😭💀

    • @ksjkdkn OMG don't claim her as Filipino wkwk jokes

    • She looks like Filipino

  • Lagunya bikin candu,diulang-ulang terussss!!! Keren banget! Great job NIKI! Loveeeee-- Liriknya juga jeniussss bgt!

  • I love this song.. Easy listening banget. Pertama denger langsung suka. Proud of you Niki

  • I really like the song, the mv is also very amazing, basically I really like your work, success nik!!!

  • This beautiful song is so amazing,.... the song reached Malaysia and I really like the song ♥️

  • i'm the type of person who truly despised highschool ever since but still the type of person who is scared to leave it. i could never imagine walking away and live out the adult world leaving those sweet memories, laughter, seeing your crush every morning, cries i had while i was there. even these thoughts make me want to cry my eyes out ong. and by all that, i promise to live my teenage highschool life as a whole and not to miss out on anything, not for a moment.

  • bagus banget lagu nya, semangat terus bekarya dan bkin lagu2 bagus ka niki

  • I like the song, it's good to listen to and nice MV 👍

  • Bukan berati ga nasionalis apa gimana juga! Thank you Nikki for introducing Jakarta and make people more familiar with “ JAKARTA “

  • lihatlah bagaimana label 88rising membuat niki menjadi rising star yang sebenarnya. Saya bangga padamu niki 🫶🏻 kamu pantas menerima banyak cinta 🤗

    • @Jamaluv proud boleh overproud jangan

    • @Rafly Zydane benerr banggg. Giliran overproud sama org korea yg ga terkenal, malah diem2 bae

    • @Iamyours Justyours siap si paling ga norak

    • @Iamyours Justyours ya ya ya.. bagaimana indonesia mau maju dan berkembang seperti negara yg lain kalo netizen nya aja masih membanggakan idola dari luar negeri/seperti kpop dan terlihat sangat over menurut gw. tapi gw biasa aja walupun suka kpop juga, ya seenggaknya lah kita memberi apresiasi kepada mereka waluapun hanya sedikit. Kenapa sih kalian semua whyyy???.

  • nice easy listening...sll bagus lagu nya..love niki zefanya

  • love the overall vibe especially the chorus

  • Suka banget sama lagunya ☺️

  • Keren niki lagunya candu banget ❤️

  • her songwriting skills still blows my mind and that makes me love and adore u more,, love u niki

    • She looks like Filipino

  • Bagi yang kurang suka liat mv nya, ini cerita cinta niki bukan mau spenuhnya nunjukin sekolah sekolahan yang ada di Jakarta, lagian sekolah niki waktu sma memang sekolah internasional PSH, jadi intinya dia memang buat lagu berdasarkan pengalamannya.

  • Omgggg Niki your voice so beautiful , semangaaat terus kak Niki kami bangga🔥