Safira Inema - Angin Dalu (Official Music Live) Sak pedote nafasku mung kowe sing tak tunggu

Dipublikasikan tanggal 14 Nov 2020
Official Music Live from Safira Inema "Angin Dalu"
Sound Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Kuncung Majasem
Videographer by Standby
β„— & Β© Maska Music Records
Lokasi : Vegas Caffe
Musisi :
Kentrung : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Arnet Sund
Kyboard : Radit Fasolla
Lupakan Mantan : Mala Agatha : id-tv.org/tv/video-itvAGFnjLco.html
Aku Ikhlas - Safira Inema : id-tv.org/tv/video-qJ-RN_g_tI8.html
Kuat Ati - Mala Agatha : id-tv.org/tv/video-ZMZoo8U0Tf4.html
Ngraji Angin - Lina Shalova : id-tv.org/tv/video-124qrN4Zat0.html
Ati Sing Liyo - Irenne Ghea : id-tv.org/tv/video-5aLR-Zpb92Q.html
Sambel Terasi - Safira Inema : id-tv.org/tv/video-rJW0p9EQUoc.html
Para Mantan - Mala Aghata : id-tv.org/tv/video-waBhsfgnz4o.html

Lirik "Angin Dalu"
Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang
Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro
Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro
Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

#SafiraInema
#AnginDalu
#MusicInteractive
Follow us :πŸ‘‡
Facebook : -
Instagram : -
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : bit.ly/2SfBITq
Subscribe : bit.ly/SubsMusicInteractive
Music Interactive's ID-tv is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-tv MCN
servicesdirectory.withid-tv.org/username-directorypt-digital-rantai-maya-drm

Komentar

  • Semoga kalian terhibur guysss Selamat menonton, teman hujann nih hihi Dan terima kasih buat DSLR dan temen temen yang sudahh share

  • Sangar pokoe

  • Suaranya kayak narkotika... Bikin ketagihan klau sehari gk dengerin lagu ini...

  • Wegah di gawe loro dekk 😭

  • Mantaap boos lanjutkan ya..semoga tambah lancarπŸ‘πŸ‘πŸ–€

  • *I dont Understand lyrics but I love indo music , great voices & rythums*

  • Puueennak tenan suaramu...cah tulungagung joss.

  • Suaranya trnyata enak, gw kira enak di rekaman doang, lbih suka bgini rasanya lbh dpt

  • Mas bree ndi mas bree

  • Mana aku tahu, aku kan kentangπŸ˜” Blitar, November 2020

  • Burik

  • Burik

  • Burik 😳

  • SAFIRA SAFIRA SAFIRAAA INEMAAAAA

  • Ayu tnn mbk kowe..kalem

  • Entah mengapa suka banget karakter suara safira inema😍😘πŸ₯° beda dari yg lain the best pokoknya

  • Mung koe dek safira sng tk tnggu

  • Yang kesini gara2 status whatsap sini ngumpul hehe

  • Yg tunggu giliran happy asmara manaπŸ‘

  • Musike kelas internasional, josss

  • Cover bersama era Isti terus aja main mantul cover nyaπŸ™

  • Penak suaramu mbak..merinding ngrungokke

  • Aju mau gabung

  • Artis ibukota raenek apa apane πŸ˜‚

  • Artis ibukota raenek apa apane πŸ˜‚

  • Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Ademe angin dalu dadi saksi bisu

  • Mbak safira, lagumu aku buat story whatsapp Izin mbak πŸ™

  • Suka kalo kak Safira gak pake make up tebel lebih keliatan auranya

  • Mbak e manis maem e opo,?

  • Mantap banget mbak❀

  • Cantik natural suaaranneee apik... πŸ˜‡πŸ˜‡

  • Aku suka

  • 3 lagu di trending music. Luar biasa..

  • Ukul lele nya enak banget

  • Rikwes melukis senja

  • Nk

  • Bening suarane... Halimpu pisan soantena....

  • Kok samn ayu ngono to mbk

  • Favorit ❀️

  • Trending

  • Trending

  • sumpah luwih enak ketimbang record. an

  • Keren

  • Request lagu dada sayang

  • Warna baru di dunia perdangdutan musiknya slow enak di dengar

  • Suarane ngalem, umpomo dadi bojoku ndahneo.... 😁

  • Asiqquee bgt suaranyaaa mntappp

  • Kalo kayak gini jadi enak punya ciri khas πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • selanjutnya ..aku iso tanpo kowe dari alindra musik dong

  • aku jadi penonton ke 1 jutaπŸ˜‚

  • 0,75Γ— gk ada obat wkwk

  • Aaaaaa canteqqq

  • Merdu banget ka suaranya bikin hati adem

  • Adem.e angin dalu dadi saksi bisu πŸ’™

  • Ganteng sng ngendang 😁😁😁

  • Lirik e salah reff pertama

  • Bagus banget di denger kak😍

  • ditunggu selanjutnya...

  • Gemes sama dek fira

  • suwarane mak njeb tnan asline gass trendingkan

  • Pas neng ati 😍

  • Sering-sering upload dengan format band begini πŸ‘

  • Masok

  • Tresno neng jero dodo sing tak jalok imbangono masio aku ra sugih bondo ojo di gawe loroo😒😒😒

  • Trenyuh

  • Gas trus kak,,😊 sukses kedepannya kakπŸ™

  • Roso kangenku wes tak titipno no dungoku angger wengi Among gawe bahagiane pean tok dek...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • ARI WIJAYANTI, RUNGOKNO Purwodadi 26 november 2020

  • subrek subrek wkwkwk

  • kesini gara gaaraa tiktok anjirr wkwk

  • Tak puter* truss minn soale lagu ne wenak tenanπŸ˜„

  • Seng ngendang jo gae kocomoto kurang pntes wayahe warna bening

  • Mantabbbbbb

  • Salah lirik

  • Mixingnya jozz

  • suara asline apik bgt

  • Style mu keren 😎, mantepπŸ‘

  • Mau ngumpulin orang yang skip survei ID-tv...

  • Suarane Jan tenan puenak lor

  • Baper banget id-tv.org/tv/video-rFtRzzruLO4.html

  • Lokasinya daerah mana kak

  • Hadir

  • josss

  • Mengingatkan aku pada lagu apa yaaa... Rasa2nya ada yg mirip ini pas nggon : "sak pedote nafasku"

  • Pacarku nyanyi πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜….....

  • Suara dan musik enak banget...

  • Mantap

  • Info nomor hp πŸ™

  • Laizo bene

  • Req Bojo galak kak

  • ENAK LAH! Lanjut lageeee.. id-tv.org/tv/video-wK36jeRFGmU.html

  • Profesionl,walau salah lirik di bait pertama tpi tetap tenang,itu hal yang sulit dalam sebuah musisi

  • Mantul audio ne

  • Woww banget id-tv.org/tv/video-rFtRzzruLO4.html

  • Asekkkk

  • jatilan

  • Mantap pollπŸ‘

  • Kebanyakan iklan

  • Riqwes lagu cinta tak harus memiliki πŸ˜‚

  • Passs nih lagu koplo santai enak polll