Safira Inema - Cidro 2 / Panas Panase Srengenge Kuwi [OFFICIAL ]

Dipublikasikan tanggal 15 Peb 2021
Safira Inema - Cidro 2 [OFFICIAL ]
id-tv.org/tv/video-80nS0aJ9YMk.html
Official Music Video
Title : Cidro 2
Artist : Safira Inema
Songwritter : Didi Reog
Album : Single
Copyright © 2021 Milady Record. All rights reserved.
ID-tv channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully ID-tv Certified
Join MusicYes
musicyess.com/Account/Register

#safirainema #cidro2 #miladyrecord

Komentar

  • Gas lagi rekk yang belum nonton / yang sudah nonton Yuk di share lagi gassskan smpe trending masuk 10 besar ;)

  • ENDI IKI SHAFIRA NISTY PUNTEN SLUR👍

  • love"❤

  • Mantap

  • Kak safira memang joss pokok e, 😍😍 nontonya sampe ketiduran saking enak lagunya

  • Safira Inema pokoke jos suaranya bikin adem ati❤️👍

  • Tarik siiiis,,,,😊😊😊

  • cover lagu penantiian sia sia kak

  • Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego - tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas - panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro - loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas - panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro - loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu

  • welahh kendangane penak puol🤣🔥🔥

  • Request lagunya Bang Demy yang judulnya ASMORO dong kak🤗

  • Cuma mau ngasih tau srengenge itu arti matahari

  • Safira memang mantap lah

  • Semoga terus berkarya

  • Gas yuk.mantap lagunya.

  • Lagi di dengerin enak enak tiba tiba hek hek hek hoa...maduh jdi hilang endingnya....

  • Udah nonton beberapa versi Safira top markotop

  • suaranya sudah menjadi ciri khas nya mbak safira inema🙏merduuuuuuu❤️

  • Lagu lawas enak juga di nyanyikan lagi

  • Ok

  • Apkmngbr

  • 25-02-2021 Tangerang Selatan @dhanistwn98

  • Cocok untuk di putar saat perjalanan jauh menggunakan mobil🤘🤘👍

  • joss

  • Nahh ini kalem, Enak di denger..

  • Nach ini baru Jawa bnget kalo nyanyi jowo... sukses selalu ya si cantik Safira 😘

  • Dri kmarin gua cariin akhirnya ktemu, gua cuma tau KOE KOE nya keren Keren

    • @Yati Reyhati muhun

    • @Gerry Kurniawan wadidaw bisa ae yeuh ah , jum'atn mereun tong ytbn bae

    • @Yati Reyhati gpp tenang wh, gpp d panggil Amang supir jga.. asal kamu yg jdi penumpang nya Hehehhe

    • @Gerry Kurniawan ehehe hampura ah 🙏

    • @Yati Reyhati iya gpp teh,

  • 💕👍👍👍

  • MANTAP NIH

  • Yang live kak

  • Subhanallah bagus bngt suaramu mbk safi😚

  • Gara2 tiktok nyari lagu ini❤️

  • Ayo viralkan, bagus banget coveran nya

  • *Ada 5 lagu CIDRO-2 yang masuk trending. Dan 5 lagu CIDRO-2 lainnya masuk rangking 51 s/d 100. Ada apa ini?!*

  • Dr banyaknya yg cover, mnrutku ini yg paling enak dan pas di telinga. Mantap.. 😍😍😘

  • Dari sekian banyak yang nge cover lagu cidro2 menurut ku ini suara+alunan musik yang paling jos the best Sukses selalu buat milady record dan Safira inema

  • Request duta nirwana

  • Yaampon baru liat telat seminggu :(

  • Pennak rek suara ne

  • Wenak e polll😍 Salam dri sunda kk

  • Cover lagu2 lama dong biar makin juoss

  • Mantap bosku..

  • Luv bgt suaranya❤

  • Joss mantul

  • Kakak safira inema bikin lagu romantis bgt jadi baper

  • Musiknya emak eny sagita, apakah d balik layar ada emak eny sagita..

  • Mba safira jan pancen top, gwo lagu opo wae penak .. penampilan e sopan, suara jos, gak macem macem joget e. SUKSES SELALU MBA

  • Ini yang paling enak didenger lagi cidro 2, menurut saya

  • Suarane jannnnn muantep pol bos, lanjutkaaaaaaaaan dan ratakan

  • Trending 🔥

  • Mantul

  • Aransemen musik nya bagus.

  • Wasekkkk, 🤩

  • Puenak

  • Kebumen halo broo

  • Mbak

  • Dari aku untuk kamu, Nailah Sufaro Alfaniyah Aku mencintaimu, 23 Februari 2021

  • Kuru temen artis taek....

  • Gara² tiktok mampir kesini❤️

  • Karya almarhum pak dhe didi kempot emang josss mantul abiz lagune

  • Kak safira emg top... Sukses terus kak @safira inema👍

  • Blitar gaskeun ges..mantap pokok e ...

  • Uwuwww ..panasee🔥🔥

  • Josstt sukses selalu...,

  • Cuma mau ngingetin nisa sabyan jadi pelakor 🥰🤩

  • sukaa bngt❤❤

  • ni lagu belum keluar di Spotify? 🤔

  • MUSUH TERBERAT DI DALAM SEBUAH PERSAHABATAN YAITU PERASAAN 🍃 YOGYAKARTA 22/02/2021

  • Lirik Lagu Cidro 2 durung nganti garing catu sing ning atiku tego-tegane sliramu nambahi loro batinku aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki nanging sek panas rasaning ati nyawang kedadean iki lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu lilo awakku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu durung nganti garing catu sing ning atiku tego-tegane sliramu nambahi loro batinku aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki nanging sek panas rasaning ati nyawang kedadean iki lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

  • Mba Safira inema lebih cakepan pake kacamata

  • Gass Trending 01 penak poll

  • Kayanya tambah gemuk mbak safira :)

  • suara nya itu loh bikin lupa gua dimna gua ini siapa 😅😌

  • Suaranya bagus banget sih KK😘

  • Mantap kak

  • Lgunya mantap

  • Lagune uenak poll

  • mantap

  • Siip ,campuran duta nirwana min ..

  • Pembatas cinta.arif

  • Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto, yen sliramu Kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki Aku 'ra bakal mbaleni kowe gawe catu ning ati Ati sing tau mbok jogo nanging saiki kowe cidro, yen pancen cukup semene Awakku bakal ninggalke kabeh kenangan ro kowe tak kubur selawase Lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu Iki wes dadi nasibku kudu pisah ro awakmu Ora bakal tak getuni kabeh wes garise Gusti Panase srengenge iki isih panas njero ati Nyawang kedadean iki trimo lungo ora bali Lungo awakku sing kudu lungo timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo senajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku, kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku, kudu pisahan karo awakmu

  • Selalu setia sama Milady Record

  • Kyk lagyne reny seg ayu mas ayu

  • Dipencarian lagu cidro 2 yg pling mantap ini nih mb safira punya😘

  • Yang Setuju kakak Safira inema Buatkan Lagu Ini Dengan Versi Dj Bantu Up Yuk.. 👇👍 - Komen

  • lagu ya bikin aku sedih😭😭

  • Milady record selalu 👌👌✨

  • Yg kendang enak manis 😄😄 sampek berkali kali aku lihat loh video klip ini 😄😄😆😆

  • Lirik mana lirikkk...

  • Aku Ra percoyo nanging Kabeh Kuwi Nyoto

  • 21 2 2021 hadir taiwan

  • Trendingkann salam soko tulungagungg ,, artise wong tulungagung iki

  • lagu jaman 2013 ndek bis leh muter,,

  • Coba mbk heppy yg nyanyi

  • Wenakkk sisss

  • Request aseng nyanyi Lara Silvy min lagu cidro 2,tak tunggu mas suwun😊🤗

  • Lagu penuh kenangan sama mantan, sekarang IN kembali. Sukses selalu ka safira sehat selalu

  • Mantap pokoknya safira inema nyayiin lagu ini

  • Reques tak tunggu balimu

  • Cepet tergesernya karena penuh sama gosip pelakor *dududuhhh