SAYANG 9 - Cover Monica

Dipublikasikan tanggal 6 Peb 2019
SUBSCRIBE UNTUK SUPPORT KITA TERUS SUPAYA LEBIH MAJU.
Makasih telah Menyaksikan vidio cover lagu dari kita.
( Monica sama sekali tidak mempunyai channel youtube )

Title : Sayang 9
Ciptaan : Irwan Firmansyah


Lirik
semilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak’e
tambah gawe kangene ati
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu

bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
saiki piye kabarmu, opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu, dungaku seneng atimu
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti

CP : LINE @cybersda
Instagram :
@Dimas_Gepenk
@monica.ae__
@aryfaza
#sayang9
#dimasgepenk
#monica

Copy right ©2019
Dimas Gepenk
#Sidoarjo , ID 61254

Komentar