Yeni Inka - Satru 2 - Yen Kangen Ngomong Kangen (Official Music Video ANEKA SAFARI)

Dipublikasikan tanggal 3 Mei 2022
Yukk Subscribe Channel Baru Kita ANEKAKUSTIK : id-tv.org/ch/UCdQF.. .
Selamat Menikmati ..
--~-- --~--
Title: Satru 2 - Yen Kangen Ngomong Kangen
Artist: Yeni Inka
Songwriter: Denny Caknan
Music Arrangement: Aneka Music

Mau Undang Aneka Music di acara kamu ??
For Job / Business Inquiries :
Aneka Music
Pimp. Abah Anton
CP : 0822 3100 0779 (Anam)

Follow juga kita disini yuk :
Tiktok ♪ : vt.tiktok.com/ZSJPrxkaG
Snack ♪ : sck.io/hvOG2cd0
Likee ♪ : l.likee.video/p/KIOzFO

Lyric : ( Satru 2 )

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman-eman hubungane

Wes tak pupuk winihe katresnanku kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu
Aku percoyo winih tresnamu
Nandes mancep ning atiku

Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman-eman hubungane

Uwong sik tak tresnani
Tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huoo
Huoo, opo kurang lehku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman-eman hubungane

***
Yuk Berlangganan Subscribe Channel ID-tv kita yang lain :
bit.ly/anekasafaribts ( di balik layar proses shooting )
bit.ly/AnekaSafariTV ( channel khusus dangdut nostalgia )
bit.ly/AnekaSafariKaraoke ( channel khusus audio tanpa vokal )
selamat menikmati ..

Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE ..
Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar ..

***
Available download & streaming on :
iTunes ♪ : coming soon ..
Spotify ♪ : coming soon ..
Deezer ♪ : coming soon ..

Buy on Amazon : coming soon ..

Other Popular Video From Our Artist :
Lutfiana Dewi | bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Happy Asmara | bit.ly/HappyPlayASR
Nella Kharisma | bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | bit.ly/SyahibaPlayASR
Nanda Feraro | bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | bit.ly/MalaAgathaPlayASR

***
Connect with us:
Facebook : facebook.com/anekasafarir...
Twitter : twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : instagram.com/safarirecords/

Contact :
Tlp. : +62 852 3328 6688 ( Admin )
Email : info@anekasafari.com
Website : www.anekasafari.com

Copyright © 2022 Aneka Safari Records. All rights reserved.







***
Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..

Komentar

  • fans nya yeni inka ,, fans satru 2 ,, fansnya denny caknann mana suaranyaa nihh .. absenn yoookkk dari mana aja yang nonton ini ??

  • Mung nk safari . Yeni inka los joget..😂 musik e ncen 👍

  • Idola pokoke mba yeni INKA kalih mas Deni caknan.. Purbalingga Hadir...

  • Yg di tunggu" akhirnya rilis juga😍

  • dari dc kesini enak bangeeet musik lan lagune auto sub

  • Gass poll Trending kih. Lanjutkan!. Magetan Hadir ❤️

  • Nek kangen kr suarane penyanyine oleh ora😂😂😂

  • Iki baru apik, timbang arek belajaran nyanyi 🤣🤣🤣

  • Mbak yeni inka nyanyi selalu mantap suaranya

  • One of the best....

  • mantap banget lagu ini bikin candu salam dari Banyuwangi Jawa timur maszehh🤟

  • gk pernah bosen dengerin yeni inka 😍😍

  • Yeni Inka memang gak ada obat nek nang ASR..josss...

  • Suarane canduu panggah mba Yeni INKA🥰

  • nek kangen ngomong kangen ga usah tukaran ae, sukses selalu mb Yeni Inka

  • Semoga dengan Mbak Yeni menyanyi lagu ini ikut TRENDING

  • Pancen suara ne mbak yeni joss tenan..aku striming sampe entek kuota akeh salam teko arek arek pasuruan jatim

  • Sukses mbak yeniii, uayuunee, suarane apik tenan😘

  • 1:55 Uwong sing tak tresnani tak gawe sandaran ati. 🤸‍♂️

  • Mba Yeni Inka terus pokoke sak liane orak sik🥰😍😘

  • Jiyaaaannnn tenan aneka selot puuwenak music e

  • Masuk list lagu favorit😍

  • Idola mbak yen😍mugi rejekine lancar aminn😇

  • Cocok pas Karo mas Denny mbak yen

  • Alhamdulillah engko bengi iso ketemu mbak yeni. Sehat selalu mbak yeni. Love you mbak yeni

  • Lagunya enak buat santai... Sukses selalu pokonya 💜💛

  • Lirik Satru 2 Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu Dungoku tuku lamu urip ayem, kanggo senengmu Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku Opo kurang leh ku ngerteni karepmu Aku yo wis ora nglirik liyane Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae Mbok di eman eman hubungane Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu Aku yo wis ora nglirik liyane Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae Mbok di eman eman hubungane Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu...

  • Pokoke nek Yeni Inka langsung yess... 😊👍

  • Glerr....audio berkelass..high quality..

  • Suarane penak,wonge uayuuu. Wes mantep tenan pokoke mbak YENI INKA 👍😍

  • Goyangan tipis dan pembawaan yang santai bisa membius kuping yang mendengarkan.sukses selalu mbak yeni inka dan ASR👍👍

    • Bajunya ukuran L yah wkwkwkwkwk

  • Mntpp hiling sambil dengerin musik kak Yen 🎶

  • mantap jiwa joss 👍🏻

  • Sukses juga untuk mb Yeni Makin mantap aj suaranya

  • Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku Opo kurang leh ku ngerteni karepmu Aku yo wis ora nglirik liyane Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae Mbok di eman eman hubungane Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo Huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu Aku yo wis ora nglirik liyane Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae Mbok di eman eman hubungane Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

  • Suka banget sama Mbak Yeni inka❤️

  • merinding lihat suaranya Mbak Yeni INKA yg paling nyenengin bikin candu

  • Musik nya adem Pop nya juga ada SKA nya juga ada Dangdutnya dapat Mantap yang mainkan bas kayaknya sudah satu hati sama drummer nya

  • Sukses selalu idolaku🤩😍

  • suarane ra ketulung🥺

  • Enak banget suara nya mbak yeni inka🔥🔥

  • pingin bsok klo nikah ngundang mb yeni,smooga aja bisa bissmillah😇

  • Mantapp....selalu the best Yeni inka bareng ASR...

  • Asyik banget mbak yeni jogetnya,, ASR emang mantab sllu bisa meng enak kan musik, bikin candu poll ... 😍🔥🔥💃

  • Music nya canduu bgt..😍

  • Semoga sukses selalu buat mba Yeni

  • Kpn ngunjungi kota BANTUL kak yeni dg musisi yg laen, , sekali 2 ayo k BANTUL, , 🙏🙏

  • Ciee trending nomer 2.congrats yah kaka cyantik love you💕💕🤲

  • Ga ada bosennya dengerin mbk Yeni bernyanyi..aku suka mbk Yeni pakek bando... Meskipun lagu sama tp arransemen beda2 keren deh pokoknya... Makin cantik,makin sukses karirnya , YILO selalu suport kak Yeni inka dimanapun Sukses juga buat ASR

  • Berkarya terus mba yeni inka' semoga terus exsis ' sehat dan sukses selalu.aamiin

  • Mantap Goyang Bersama Mbak Yeni Inka Aneka Safari Records Mantap

  • Mas drumnya keren banget mainya ... 😍

  • Denger lagu ini dipuncak gunung sambil Ayunan serasa hidup ini gak ada beban 🤗🤗 Mba Yeni INKA biduan Idola 😘

  • Mba Yeni kalo nyanyi pakaiannya anggun anggun , juga ngga terlalu terbuka , orangnya juga anggun ko 😙 sukses terus buat mba Yeni juga Aneka Safari Record♡♡♡

  • Sukses selalu yah ke yeni inka yang paling cyantik se indonesia aminn 🤲🤲💕

  • Selalu hadir untuk yeni inka

  • Ahirnya sinyalku uwer"🤣

  • bakalan tranding mestii di tinggal bntrr❤️❤️

  • Aransemen paling di tunggu, safari record

  • Suarane matuk karo arasemen musike pakde, yeni emang ngeten 👍

  • Enak banget swara mbak Yeni INKA saya suka ....Mojokerto hadir

  • Pokoke pangah mbk Yeni😍

  • Weankkk tenan lurr trending yuh gasss polll💨🔥

  • Yokkk trending yokkk ♥️♥️🔥🔥🔥🔥

  • Mbk yeni suara nya keren enak di dnger, di ulang di puter2 trs gk bosen

  • Ora bosen ndelok wong ayune koyo ngene iki wkwk😎😎😎😎

  • Gaada obat suaranya mbak yeni, gas trending lg ygy

  • Yeni inka seneng bgt Ki swarane jos,wonge Yo ayu,kostum e sll sopan

  • Semangat terus mbk yen👍😁😁. Lahir batin mbk🙏

  • Gas mba yen 🙋‍♂ ASR jos👍

  • Mbak Yeni pancen idaman.... Suarane mantul buanget....

  • Yuk bisa yuk trending

  • Ndak usah debat ,,, Pkok Mbak Yeni pling hebat 👍👍🎉🎉❤️❤️ Lanjutkan karyamu mbak Yen 🎉

  • muantep tenan ndannnn!!!🔥

  • jpsss tenan mba Yeni inkaaa 😍

  • Nyantai sambil ngopi,,, dengerin mb Yeni inka 👍

  • Teryeni yeni pokok ee ,,, sukses selalu karirnya

  • Huwoooo opo kurang lek ku, ngerteni karepmu??:')

  • Biduan yg selalu mengandalkan vokalnya..no sensasii.. God bless you...

    • yo jek dorong..nkok nek wes diundang ng stasiun tv yo pasti lah ono sensanine

  • One of the best....

  • Bojonegoro selalu hadir untuk Yeni Inka......😍

  • Gaya musik yg selalu keren..dr ASR.

  • Semangat terus lagunya dan yg menyanyi kan enak banget mbk yeni inka

  • Top markotop pokok e yeni inka joosss,,

  • Salam Buat Gresik Larangan Driyorejo Jawa Timur Selalu Hadir Untuk Mbak Yeni Inka Novitasari

  • Mantap....gaya musik selalu baru tk akan ad matinya...

  • Mantappppp instrumen yg bagus

  • Cocok buat ngopi🙏😋

  • Cirebon hadir gess buat nonton mb Yeni INKA 🖤🖤

  • I love it....

  • kentrungg e jan enak poll🤩

    • Pwenak pol, tak stel trus

  • Mantap nice...

  • Mantap nice...

  • mntp kren,enak bngt lagunya di bwain mba yeni sma aneka safari record

  • Ternyata mencintai iku sakit..dadi ileng Karo pesex

  • Salam dari pecinta Yeni inka Sempu Banyuwangi sukses terus Yeni inka x aneka music & aneka safari record

  • Beh, Mba yeni ki jan tenan yooo... Pokok e mantep wes.

  • mbok di eman eman hubungane , ojo satru waeeeee

  • TOP 👍👍👍 Semoga Trending ya

  • Sugeng riyadi yeni inka. 🙏🎆